Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka večer, gospe. sem si izkomoličala računalnik ... , sine se zelo živahno kopa, menda ga bo pa to utrudilo, da bo lažje zaspal - mu ne prideš do dna, kljub temu da smo ga gnali na en dooolg sprehod, kjer je skoz tekal gor in dol ko kužek ... a kot ponavadi to ne bo zaleglo, ne bo maral it spat, tudi če že spi, ne mara it spat. Anja je trenutno spet polna nekih izpuščajčkov, sem ji kupila neke bio žemljice, češ da v bio žemljicah bo pa ja le voda, moka, kvas in sol - figo- so takoj namesto sintetičnih emulgatorjev uturili noter sojin lecitin (soje ne sme)- skratka zečeti moram brati te deklaracije in se mi kar dozdeva, da bo treba začet jest tako hrano, ki ima notri sintetične E-je. je tvoj sine v sorodu z mojim? ja, boga anja... veš moja tamaledva sta oba alergična na nekaj... pa nimajo pojma na kaj, jst pa tut ne in ko smo bili v bolnici so rekli, da je itak tolk dodatkov v vsaki hrani, da je težko res ugotovit od česa so pikice oz. pri nas je imela izabela koprivnico nekajkrat, izidor pa čudne fleke. no in vsa tista bio zelenjava in sadje niti ni toliko bio, ampak je bio integrirana, kar pomeni, da dokler je količina črvov majhna še ne špricajo, ko pa jih je preveč, pa špricajo. pa skoraj vsa bio hrana je itak nateg...no, sej to smo že debatirale enkrat... bio je sam tolk, da ceno dvigne in to je to. res bio je lahko samo z domačega vrta, pa morda še pri res redkih posameznikih...matr sm zašla iz teme veš kdo ma res bio kruh, krejan. no, upam, tud žito vse bio vzgaja, tud škropi sam z naravnimi zvarki, tko prav kolegica, ki si je vse to ogledala... no, njegov kruh jaz kupujem, ker mi je dober, sam vprašanje, če ga majo v kranju oh, hvala za KREJANa, prvič slišim za tega gospoda. a na LJ tržnici prodaja? Glede fantolinov-pobalinov- duracel- nočemspatkov ... vedno bolj se mi dozdeva, da so si morda res v sorodu! in to je ziher Adam kriv, sem 100%, da je bil to en nespečen tip, ki je cele dneve blodil po paradižu ... na, pa mamo zdej cele črede duracel ponočnjakov! Ko bi človek lahko zavrtel čas nazaj ...
|