|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
11.11.2008 8:56:37   
babysolza
ola, mišn komplišt. user posted image  user posted image

Ninny, Sabina gre tudi na bok, potem si pa nogo podstavi, da slučajno ne bi šla na trebuh - ne mara bit prav preveč, ji je ful lepše na hrbtu. Potem sem ji pa malo pomagala in jo obrnila do konca na trebuh - je dvignila glavo, se mi zasmejala in hop - že je bila nazaj na hrbtu. user posted image  user posted image

Zdaj grem pa mal likat, dokler spi. Pridem potem še kaj pokomentirat.

Ninny, pikapoke da Ema nima več vročine. user posted image user posted image

Samsa, midve se pa še ne poznava a ne? user posted image  user posted image  Pozdravljena! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.11.2008 8:57:09   
babysolza
razturaaaaaaaammmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

ooouuujjjjjeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.11.2008 8:57:33   
babysolza
no, pa je še misija 1400 postov uspešno opravljena user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.11.2008 8:57:58   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ema se je včeraj ves čas ko je bila pod centrom gugala iz hrbta na bok, pa na vsak način se je hotela na trebuh obrnit,pa je zmeraj imela tako čudno roko, da ji ni uspelo,pa je šla nazaj na hrbet in spet in to je počela vsaj dve uriuser posted image ampak roka jo je zmeraj oviralauser posted image user posted image

Tako je meni delala, naslednji dan se je pa obrnila na trebuščka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.11.2008 8:59:08   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

no, pa je še misija 1400 postov uspešno opravljena user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.11.2008 9:00:22   
Anonimen
babysolza samo prideš in obrneš stranuser posted image čestitke za 1400user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.11.2008 9:00:39   
D.anna 76
Jutro.

Ko vas takole berem vidim da vas zelo veliko že na GH. Vas prebiram v zvezi s tem tako da bom polna idej in znanja ko bova tut midva čez slab mesec s tem začela, saj sem se odločila da pričnem z GH mal pred dopolnjenim 6 mesecem.

Morda sem spregledala ali pa res niste nič zmenjene za kofetkanje, al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.11.2008 9:02:30   
Samsa
Aja punce... hvala za dobrodošlico user posted image

Zdaj pa oblečem miško in greva na sprehod, da bo vsaj nekaj več kot pol ure spala...

Želim vam lep dopoldan in čimveč sončka

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.11.2008 9:30:15   
anaj22
jutro

D.anna te pa že dolg ni blo, nč se nismo zmenle za kofetkanje, jest ta teden ne morem k mamo v nedeljo krst pa mam en kup stvari za poštimat

Lunca sem pogledala tvoje junake user posted image user posted image user posted image  Maj je že ful velik pa tako ta moderno frizuro ma, tako k je puncam všeč user posted image , Enej je tak cuker, ma tak navihan pogled in nasmeh, si ga kr predstavljem kako govpri, Lun je pa itak zakon je orenk dečko.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.11.2008 10:45:35   
Anonimen
lunca vidla slike tvojih junakov..cart..Lun je pa že tko velik...kolk pa kej meri že?..naš je bil 8500 pa 70cm...hitr rastejo ane? ima pa take lepe očke..mami še ti se kdaj zraven pokažiuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.11.2008 10:48:36   
Anonimen
eno vprašanje-a se je kateri naredilo da ji je imel fantek take bele kot mehurčke po lulčiju???????jst danes kličem p...me kr malo skrbi...ima take bele kot mozoljčke pod kožico...joj nouser posted image ..kaj bi to bilo?pa od česa?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.11.2008 11:21:35   
Anonimen
Dobro jutro

Taanikaa,ti ne znam pomagat,mogoce prevec mokra plenicka,laho reakcija na kaksno hrano...ti zelim,da kmalu izves in se cimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Moja Meri ga nekaj sracka s hranjenjem,se je spet ob 3eh ponoci zbudila in jedla,potem je spala do 9ih,ampak ni hotela NIC jesti.To mi dela zdaj ze tretji dan.Zdele spancka,ampak s tem da danes ni se prav nic jedlauser posted image .Mislite,da jo tisti nocni obrok tako nasiti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.11.2008 11:38:30   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

lunca vidla slike tvojih junakov..cart..Lun je pa že tko velik...kolk pa kej meri že?..naš je bil 8500 pa 70cm...hitr rastejo ane? ima pa take lepe očke..mami še ti se kdaj zraven pokažiuser posted image

Približno sta istih mer 8.8 in 70cm,mami se bo pa pokazala,ko bo šla k frizerju,ker so mi začele ispadat lasje in imam nikakvo frizuro in skoz trak nosim..........ja rastejo pa ful hitro,kaj bo šele,ko me bom žlico pokazalauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.11.2008 11:42:34   
lunca14
Tanika,bele pikice so ponavadi sooor,ampak ne vem če bi prišle na lulija,pa gre dol,če umiješ,včasih so samo svalki od umazanije ali kreme,če ne gre dol bi po moje bil soor,če pa bo ratalo rdeče,takrat pa je vnetje lulija,na to se pa kar navadi se pri fantičih,kar pogosto dogaja,če bo pa kaka bulca,se pa nabira gnojček,zaradi umazanije,ampak se to hitro poštima,samo redno moraš umivat lulija pa je.Ja fantki so bolj na udaru,kot punčke,ko majo pišike.Nič se ne sekiraj,mine tako kot pride.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.11.2008 11:44:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Približno sta istih mer 8.8 in 70cm,mami se bo pa pokazala,ko bo šla k frizerju,ker so mi začele ispadat lasje in imam nikakvo frizuro in skoz trak nosim..........ja rastejo pa ful hitro,kaj bo šele,ko me bom žlico pokazalauser posted image

uu pa res  imata podobne mere...ja korenjaka sta ni kajuser posted image ...vem kako ti je s križem,najbolj luštno je ko je i igralnem centru pol ga pa moreš dvignit iz tleha gor...jooooj...teža ne?uuuh..ja lasje jst uprablja sicer šampon od vichija ampak itak nič kaj dosti ne pomaga,pač moremo it čez ta prosec,nažalost...
kleo,sam tole je pa res malo dolgo..ura je čez 11,pa ti od treh zjutraj ni jedla??NIČ??...nevem kaj bi ti rekla,ali jo je obrok ob treh nasitil ali ne,je pa veliko časa zdej že mimo pa da je še kar sita?!...nevem ti povedat k mi imamo strašnega jedca doma,pa res nevem kako to zgleda da ti ortok ne papa,kr naš bi pojedel vse in še večuser posted image ..je pa hudo,če nastanejo težave sigurn,sem vidla pr alei..ti gre enih živcev in sekiraš se...sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.11.2008 11:45:37   
Anonimen

Tanika,bele pikice so ponavadi sooor,ampak ne vem če bi prišle na lulija,pa gre dol,če umiješ,včasih so samo svalki od umazanije ali kreme,če ne gre dol bi po moje bil soor,če pa bo ratalo rdeče,takrat pa je vnetje lulija,na to se pa kar navadi se pri fantičih,kar pogosto dogaja,če bo pa kaka bulca,se pa nabira gnojček,zaradi umazanije,ampak se to hitro poštima,samo redno moraš umivat lulija pa je.Ja fantki so bolj na udaru,kot punčke,ko majo pišike.Nič se ne sekiraj,mine tako kot pride.

lunca vsak dan ga umivamo,redno in niso to tisti beli svaljki,prav kot mehurji so...user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.11.2008 11:56:40   
Anonimen
Taanikaa,nic se ni jedla,se kar spi,pa ura bo ze 12user posted image .Potem pa se,ko je GH,ni vazno,tudi ce samo 1zlicko,noce vec mlekauser posted image ,zato ji pa dam vedno zraven banano,da vec poje.
27.11.imava pregled,bom povedala,samo se bojim,da bo P rekel,da se dobro razvija,tako da ima ocitno dovolj,oz.ko bo lacna bo jedla.Tako so govorili pri taveliki,ki je bila res zelo suha,in se ji je vsaka izgubljena kila zelo poznala.
Sem zalostna res.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.11.2008 11:59:10   
lunca14

lunca vsak dan ga umivamo,redno in niso to tisti beli svaljki,prav kot mehurji so...user posted image

kot mehurji,to mi pa ni znano,poglej v kako bukvico ali pa poglej na atetu guglu,on vse ve,žal mi tega primera še nismo mel,če so mehurji,je lahko koprivica,reakcija na določeno hrano,ampak da bi se razvila samo na luliju,ne vem no,mal posrfaj,pa boš našla odgovor,jaz pa dirkam po eneja,čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.11.2008 12:01:47   
Anonimen
Taanikaa,a si mu dala kivi,mogoce je pa reakcija nanj?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.11.2008 12:04:54   
Anonimen
taanika lahko so pa kakšne glivice in ga namaži s canastenom če ga imaš doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.11.2008 12:06:27   
Anonimen
Oj Ninnyuser posted image user posted image .
Kaj pa za mojo nejesco puncico mislis?Ti imas bolj izkusnjeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.11.2008 12:06:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

samo po moje če bi bila reakcija na to, bi se prej pokazalo na obrazu kot pa na luliju

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.11.2008 12:07:00   
Anonimen

a drugače je dobre volje? kaj joka?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.11.2008 12:10:11   
Anonimen

samo po moje če bi bila reakcija na to, bi se prej pokazalo na obrazu kot pa na luliju

Saj ne vem,samo razmisljamuser posted image .
Drugac pa,ima moja sestra fantka,sem se zelo veliko z njim ukvarjala,ampak pri lulanju sva imela tezave.Ko je bil ze brez plenicke,in ga je zunaj lulat,sem ga vedno tako storasto drzala,da sem imela jaz roko polukano on pa hlacke.Nisem vedla,da ga moram naprej nagnituser posted image ,pa itak da mi ni noben povedal,saj je bilo to za druge logicnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.11.2008 12:11:26   
Anonimen

a drugače je dobre volje? kaj joka?

Ja dobre volje,joka ne,edin krega se vedno vec.Ona izraza nejevoljo s pluvanjemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?