|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
11.11.2008 9:49:30   
Anonimen
no pa še stran odpremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
11.11.2008 9:50:43   
tatly
ma je dobro da vam povem nasa mala je prvic danes v petleku spala,,,sem jo dala vceraj zvecer ob 9 not je v minuti zaspala pomoci je 1 jedla pa se sedaj spiuser posted image
ma nic ne grem kaj na mamino ker ni nobene pa ve ste mi nekak bol vsec verjetno ker njih ne poznam tak

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
11.11.2008 9:51:51   
tatly
deja v rutaru v mb ze imajo skoro 2 meseca vse nacirano te pa ni cudno da ko je res bozic ni pravega vzdusja vec

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
11.11.2008 9:57:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

deja v rutaru v mb ze imajo skoro 2 meseca vse nacirano te pa ni cudno da ko je res bozic ni pravega vzdusja vec

res? samo eni pa pretiravajo. zaj se mi zdi že ok, ker je za dva vikenda že adventna nedelja. prej pa mi je res prehitro.user posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
11.11.2008 9:59:12   
Anonimen
kje pa ste kaj otroške sobe kupovale? smo v fazi razmišljanja.user posted image anej je že tlko velik, da bo počasi čas, ker v petleku noče več spati, ker mu je premali. se vedno obrača na milijon načinov ponoči. ki imajo kaj fajnega in seveda po solidni ceni?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
11.11.2008 10:09:12   
mamamajča
Meni je ravno ena ženska razlagala, da bi naj bil jutri pa v čet napovedan do nižin?
Ne vem, ampak lani, 18. novembra, je bil taki sneg, da tričetrt mojih sploh ni prišlo k Markiju na rojstni dan, ker niso mogli po tistih bregih z avtom nikamor.
Silvija je prišla, pa je rekla, da še ona ne bi, če mu ne bi bla botra.
Zaj pa se tudi bliža toti datum, pa še nič ne kaže v tej smeri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
11.11.2008 10:10:38   
mamamajča
deja, i smo si jo naredliuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
11.11.2008 10:16:44   
Anonimen
aja. ja sem zaj gledala kaj ste naredili. ja samo moj pa ni mizaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4708
11.11.2008 10:27:47   
trezika
deja, ne še snega klicatuser posted image
ja, to pa mene tut ful razuser posted image  ko je vse tako hitro okrašeno...izgubiš praznični občutek do božičauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
11.11.2008 10:29:05   
trezika
saj glih zaradi teh naših bregov tu ne maram snega in polediceuser posted image  sn lani skor v jarku pristala z avvtomuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
11.11.2008 11:16:25   
ada2
evo, jaz sem nazaj, še kavico spijem, pa kuhatuser posted image

sneg.... hmm, ga imam rada, če se lahko sankam, letos pa to glih ne bo mogočeuser posted image

za božič je pa meni tudi to prehitro... pa saj imajo praktično aranžmaje za božič in dan mrtvih istočasnouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
11.11.2008 11:19:17   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

saj glih zaradi teh naših bregov tu ne maram snega in polediceuser posted image  sn lani skor v jarku pristala z avvtomuser posted image

user posted image user posted image user posted image ko sem jaz še v službi hodila po terenu  so me 3x vlačili iz snega s traktorjem... ne, 2x iz snega, 1x pa iz blatauser posted image , 1x sem si z golimi rokami kopala avto iz snega, 1x pa en uporabnik niti ni dobil kosila, ker nikakor nisem mogla čez breg, peš je bilo pa še kake 3 km do njegauser posted image .... pa guma mi je 2x počila.... ah, radosti terenskega delauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
11.11.2008 11:44:06   
Anonimen
petra mi je glih slikico poslala, pa je žal ne morem dat na računalnik. tak je zlata mala Tia.user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4713
11.11.2008 11:47:35   
suncicica
 evo i mene....
pravkar prihajam od zdravnika in rezultati so dobri. pikici pridno rasteta in sta v 20t veliki skoraj 24cm. sicer nevem kaksne so normalne mere ,ampak te se mi zdijo dobre.user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
11.11.2008 12:17:00   
trezika
ada, tista moja ena nezgoda se pa s tvojimi ne more primerjatuser posted image user posted image user posted image  no, da se je le vse srečno končalouser posted image  

suncicica, čestitkeuser posted image user posted image  le tako naprejuser posted image user posted image  js že tut komaj čakam na nov pregled...

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
11.11.2008 12:19:18   
Anonimen
tak jaz pa grem zaj kuhat. trezika ti si rada v kuhinji, kaj imaš kak dober recept za segedin?

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
11.11.2008 12:22:20   
ada2
ada, tista moja ena nezgoda se pa s tvojimi ne more primerjat no, da se je le vse srečno končalo

pa vse s službenim avtomuser posted image user posted image user posted image user posted image še celo ruknila sem ga 1x malo, no, bolj oplazila eno škarpouser posted image na srečo še takratni direktor ni kompliciral... je pa taka poškodba, da pleh ni počil, samo vdrtina se malo vidi, tako da nič ne rjavi.... strah me je bilo pa kot ne vem kajuser posted image .... se mi zdi, da sem kar skup lezla, ko sem mu šla v pisarno povedat, pa potem, ko sva šla skupaj v garažo gledat škodo..... kar kolena so se mi šibilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
11.11.2008 13:02:50   
mamamajča
deja, ki si gledala, kaj smo naredli?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
11.11.2008 13:06:09   
Anonimen
ne, sem se čudila, na kaj odgovarjaš.
to si napisala:
"deja, mi smo si jo naredli"

ker sem za otroško spraševali in sem takoj pozabilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4719
11.11.2008 13:07:07   
Anonimen
sem malo čudno napisala jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
11.11.2008 13:07:49   
Anonimen
pa maš kje kako slikico, da bi vidla, kako ma sobico?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
11.11.2008 13:15:49   
mamamajča
Ne, nimam. Na netlogu mam samo eno stran od sobice, kak je pofarbana. Pohištvopa se ne vidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
11.11.2008 13:19:02   
trezika
deja, segedin glih ni moje področjeuser posted image  sn ga pa nazadnje delala po tem receptu in nam je bil kr všeč: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10601 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
11.11.2008 13:23:37   
Pupka
Ja Deja, G me je dala na dieto! Sam sem se v zadnjem mesecu zredila za 8 kg user posted image
3g soli lahko zaužijem dnevno! Jutri mam kontrolo pa bom vidla kako in kaj!

Prvič pa sem tudi teden ni pred porodom šla v bolnico so mi takoj dali dieto- Brez soli! Saj ni take panike- se človek hitro navadi na nesoljeno hrano! Ker če tiste 3 g razdeliš na celi dan, je to praktično nikjer nič...

Sadni dan pa... kaj pa vem... Je rekla naj en dan jem sadje... Zdaj pa ne vem zakaj točno.

Sem pojedla že eno jabolko in malo grozdja! N take panike kot sem mislila...

Čeprav ravno danes mami dela pohano cvetačo user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
11.11.2008 13:44:02   
mamamajča
o jaz bi tudi pohano cvetačo, če mi jo kdo naredi.user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?