Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa še stran odprem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:50:43
|
|
|
|
tatly
|
ma je dobro da vam povem nasa mala je prvic danes v petleku spala,,,sem jo dala vceraj zvecer ob 9 not je v minuti zaspala pomoci je 1 jedla pa se sedaj spi ma nic ne grem kaj na mamino ker ni nobene pa ve ste mi nekak bol vsec verjetno ker njih ne poznam tak
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:51:51
|
|
|
|
tatly
|
deja v rutaru v mb ze imajo skoro 2 meseca vse nacirano te pa ni cudno da ko je res bozic ni pravega vzdusja vec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly deja v rutaru v mb ze imajo skoro 2 meseca vse nacirano te pa ni cudno da ko je res bozic ni pravega vzdusja vec res? samo eni pa pretiravajo. zaj se mi zdi že ok, ker je za dva vikenda že adventna nedelja. prej pa mi je res prehitro.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa ste kaj otroške sobe kupovale? smo v fazi razmišljanja. anej je že tlko velik, da bo počasi čas, ker v petleku noče več spati, ker mu je premali. se vedno obrača na milijon načinov ponoči. ki imajo kaj fajnega in seveda po solidni ceni?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 10:09:12
|
|
|
|
mamamajča
|
Meni je ravno ena ženska razlagala, da bi naj bil jutri pa v čet napovedan do nižin? Ne vem, ampak lani, 18. novembra, je bil taki sneg, da tričetrt mojih sploh ni prišlo k Markiju na rojstni dan, ker niso mogli po tistih bregih z avtom nikamor. Silvija je prišla, pa je rekla, da še ona ne bi, če mu ne bi bla botra. Zaj pa se tudi bliža toti datum, pa še nič ne kaže v tej smeri...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 10:10:38
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, i smo si jo naredli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 10:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
aja. ja sem zaj gledala kaj ste naredili. ja samo moj pa ni mizar
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 10:27:47
|
|
|
|
trezika
|
deja, ne še snega klicat ja, to pa mene tut ful raz ko je vse tako hitro okrašeno...izgubiš praznični občutek do božiča
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 10:29:05
|
|
|
|
trezika
|
saj glih zaradi teh naših bregov tu ne maram snega in poledice sn lani skor v jarku pristala z avvtom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 11:16:25
|
|
|
|
ada2
|
evo, jaz sem nazaj, še kavico spijem, pa kuhat sneg.... hmm, ga imam rada, če se lahko sankam, letos pa to glih ne bo mogoče za božič je pa meni tudi to prehitro... pa saj imajo praktično aranžmaje za božič in dan mrtvih istočasno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 11:19:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj glih zaradi teh naših bregov tu ne maram snega in poledice sn lani skor v jarku pristala z avvtom ko sem jaz še v službi hodila po terenu so me 3x vlačili iz snega s traktorjem... ne, 2x iz snega, 1x pa iz blata , 1x sem si z golimi rokami kopala avto iz snega, 1x pa en uporabnik niti ni dobil kosila, ker nikakor nisem mogla čez breg, peš je bilo pa še kake 3 km do njega .... pa guma mi je 2x počila.... ah, radosti terenskega dela
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 11:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
petra mi je glih slikico poslala, pa je žal ne morem dat na računalnik. tak je zlata mala Tia.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 11:47:35
|
|
|
|
suncicica
|
evo i mene.... pravkar prihajam od zdravnika in rezultati so dobri. pikici pridno rasteta in sta v 20t veliki skoraj 24cm. sicer nevem kaksne so normalne mere ,ampak te se mi zdijo dobre.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 12:17:00
|
|
|
|
trezika
|
ada, tista moja ena nezgoda se pa s tvojimi ne more primerjat no, da se je le vse srečno končalo suncicica, čestitke le tako naprej js že tut komaj čakam na nov pregled...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 12:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
tak jaz pa grem zaj kuhat. trezika ti si rada v kuhinji, kaj imaš kak dober recept za segedin?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 12:22:20
|
|
|
|
ada2
|
ada, tista moja ena nezgoda se pa s tvojimi ne more primerjat no, da se je le vse srečno končalo pa vse s službenim avtom še celo ruknila sem ga 1x malo, no, bolj oplazila eno škarpo na srečo še takratni direktor ni kompliciral... je pa taka poškodba, da pleh ni počil, samo vdrtina se malo vidi, tako da nič ne rjavi.... strah me je bilo pa kot ne vem kaj .... se mi zdi, da sem kar skup lezla, ko sem mu šla v pisarno povedat, pa potem, ko sva šla skupaj v garažo gledat škodo..... kar kolena so se mi šibila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 13:02:50
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, ki si gledala, kaj smo naredli?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 13:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, sem se čudila, na kaj odgovarjaš. to si napisala: "deja, mi smo si jo naredli" ker sem za otroško spraševali in sem takoj pozabila
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 13:07:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sem malo čudno napisala ja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 13:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pa maš kje kako slikico, da bi vidla, kako ma sobico?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 13:15:49
|
|
|
|
mamamajča
|
Ne, nimam. Na netlogu mam samo eno stran od sobice, kak je pofarbana. Pohištvopa se ne vidi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 13:23:37
|
|
|
|
Pupka
|
Ja Deja, G me je dala na dieto! Sam sem se v zadnjem mesecu zredila za 8 kg 3g soli lahko zaužijem dnevno! Jutri mam kontrolo pa bom vidla kako in kaj! Prvič pa sem tudi teden ni pred porodom šla v bolnico so mi takoj dali dieto- Brez soli! Saj ni take panike- se človek hitro navadi na nesoljeno hrano! Ker če tiste 3 g razdeliš na celi dan, je to praktično nikjer nič... Sadni dan pa... kaj pa vem... Je rekla naj en dan jem sadje... Zdaj pa ne vem zakaj točno. Sem pojedla že eno jabolko in malo grozdja! N take panike kot sem mislila... Čeprav ravno danes mami dela pohano cvetačo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 13:44:02
|
|
|
|
mamamajča
|
o jaz bi tudi pohano cvetačo, če mi jo kdo naredi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?