|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
11.11.2008 6:39:39   
Anonimen
Dobro jutro!

ja jaz včeraj nisem niti petri čestitala tu gor(drugače sem ji sms poslala), tak da ČESTITAM novi družinici.user posted image
sta moj pa brat gledala neke filme in sta me kar vrgla iz računalnika.
aja ne morem spat pa sem že od pol6 auf. stuširana, glava oprana sedaj pa čakam, da se anej zabudi.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
11.11.2008 7:02:19   
mamamajča
Dobro jutro!

Joj kak sem vesela za Petro in Tio!!!user posted image
Zdaj pa čakam, da se moj pikec zbudi in grema v vrtec.

Danes bi mi naj poslali potrdilo iz ministrstva za pravosodje.  Kaj če mi ga niso oz če ga danes ne dobim? Z vlogo mam čas samo do jutri...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 7:10:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 7:11:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
11.11.2008 8:16:55   
Anonimen
jaz sem tudi neka prehlajena.user posted image
upam, da se še anej ne nalezi, ker je končno zdrav. ja tio pa ne bom šla gledat, ker zaj ne upam okoli nje hodit, da se kaj ne nalezi, čeprav nisem nevam kako bolana. bomo počakali, da pridejo domov in se malo navadijo en na drugega pa bomo te šli na obisk.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4680
11.11.2008 8:24:39   
trezika
Dobro jutro!
Vau, kako zadnje čase dolgo spimuser posted image user posted image  no, prehlad se mene zaenkrat še ni lotil....moram potrkat...upam, da bost čimprej zdraveuser posted image user posted image
Sn se zbudla lačna kot volkuser posted image  grem pojest tisti tunin namaz, ki sn si ga včeraj naredlauser posted image  njamiuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
11.11.2008 8:25:49   
Pupka
To je zato ker  bose spite... Jaz se pa moram ahtat kar se tega tiče... Nebi blo pametno kakega prehlada še fasat.

Ste pa rane...

Dobro jutro in veselega Martina user posted image

Gal je v vrtcu, ga je odpeljala mama, ker je šla na Ptuj.
Jaz se odpravljam k frizerju...

Sicer mam pa danes sadni dan, tak da bo huda... user posted image

Lep dan vsem!
Začuda to jutro ni megle user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
11.11.2008 8:31:13   
trezika
pupka saj bo...se spomnim, ko snbla na ločevalni dieti in sn tut mislila, da sadnega dne ne bom preživela...pa je šlo fajn skoziuser posted image user posted image  sam moraš se čez dan fejst zamotit z delom, da ne boš preveč na hrano študiralauser posted image user posted image  

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
11.11.2008 8:42:41   
Pupka
Sem bla tudi jaz na ločevalni! Prostovoljno- zato ni blo tolko težko! Sicer pa sem se že navadla zaj tri dni mal manj jesti! Ne bo panike!

Ampak groza... JUTRI SOOČENJE S TEHTNICO user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
11.11.2008 8:50:36   
Anonimen
pupka G te je dala na dieto? meni je v prvi nosečnosti tudi rekla, čisto na koncu, da moram pazit in sem šla dobrega pol kg dol pa ni nič komplocirala. res pa je da nisem mela sadnih dnevovuser posted image  

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
11.11.2008 8:51:29   
Anonimen
sem pa strašno zatekala in so mi potem v bolnici dali dieto z malo soli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
11.11.2008 9:02:48   
trezika
saj mene je že tut strah koliko mi bo 19. na pregledu tehtnica pokazala...sam mislim, da ne bo hudega kr zdaj zadnji mesec pazim malo na hrano...sn se navadla, da jem večkrat na dan po malem...pa mi kr ustrezauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
11.11.2008 9:04:01   
mamamajča
Jaj, vse mate neke težavice? Me je kar groza, kak bo, ko se odločimo za dojenčka.user posted image
Meni je nosečnost resno potekala bp, mam take lepe spomine. Zredila se nisem praktično nič, vsaj tak ne, da bi se vidlo.user posted image Edino eno "žogico" sem mela spredaj...
Tak nekak je zgledalo, no. Pa zatekale mi niso noge, pa tudi spala sem skozi celo nosečnost čisto dobro.
Zaj pa berem pa poslušam pa sestri sta mi pravli, kak je blo obema v drugi nosečnosti strašno slabo, pa spanje, pa zatekanje, pa križ...
Zakaj je to tak? Zakaj je druga nosečnost tak drugačan od prve....???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
11.11.2008 9:04:06   
trezika
zdaj pa glih iščem po netu kakšne vaje za nosečnice, bi se rada od časa do časa malo razgibalauser posted image  ve katera za kakšne?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
11.11.2008 9:06:03   
trezika
mamamajča saj ni nujno da je tako drugačna...moja mama je dvakrat rodila brez problemov, tašča, ki je trikrat rodila, ma tut same lepe spomine...vsaka ženska je pač zgodba zaseuser posted image  js tut zaenkrat nimam nekih problemov in upam, da bo še naprej takouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
11.11.2008 9:09:14   
Anonimen
res ni nujno. vendar po večini je drugače. saj kot sem že napisala, samo kar se slabosti tiče je sedaj razlika 100%.user posted image ampak bo tudi to minilo. upam samo da se ne pojavijo krvavitve, ki sem jih mela v prvi nosečnosti, ker vse drugo še prenesem(slabosti,..), ampak strah pa ni kar tako

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4691
11.11.2008 9:12:48   
mamamajča
deja, saj bo. Ne sekiraj se že vnaprej, pa bo.
Kaj si mela pri aneju mirovanje? zraven njega si zdaj verjetno malo težje čisto na miru, ha?
eh, pa saj bo. Pa tak še malo, pa boš dala prve tri mesece skozi, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
11.11.2008 9:12:57   
ada2
no, mi včeraj ni uspelo več na net priti in kaj vidim zdaj.....

Petra veliko sreče v materinstvu ti želimo!user posted image user posted image user posted image Mali Tii pa veselo in zdravo otroštvo.  user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
11.11.2008 9:16:42   
Anonimen
ja saj vem še en teden, pa prestopim mejo.user posted image
ja pri aneju sem mela strogo mirovanje in sem ležala dobra dva meseca. sem samo na wc hodla in k mizi jest. ostalo pa sem praživela v postelji. mislim, da sem za božič prvič vstala pa šla na božičo večerjo k tašči. no potem se je pa stanje umirilo.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
11.11.2008 9:25:11   
ada2
glede razlik v nosečnosti.... meni sta prvi dve potekali super, ni mi bilo slabo, dobro sem se počutila, bila polna energije.... zdajj v tretje pa me samo nekaj juser posted image . najprej sem bruhala ko vidra, zdaj me križ mantra, pa kar naprej sem utrujena, pa nekaj me špika.... eh, bo minilo, če ne prej pa marcauser posted image

glede pralnih plenic - kot sem že rekla, jaz sem jih uporabljala, sem super zadovoljna z njimi, če ima katera vprašanja naj me kar vpraša - še najraje ob kaviuser posted image

zdaj pa šibam na UE, sem včeraj potem ugotovila kje je prišlo do napakeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
11.11.2008 9:32:35   
tatly
ej kak smo?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
11.11.2008 9:40:00   
mamamajča
deja zs maš

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
11.11.2008 9:40:50   
mamamajča
tatly,  dobro, dobro, kak pa ti?user posted image
na mamo še greš kaj? če ni nobene, jaz sem že obupalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4698
11.11.2008 9:47:40   
Anonimen
samo res na mami nič ne čvekajo. so vse polno zaposleneuser posted image . jaz grem občasno prebrat pa sedaj sem za petro napisala, ker sem vidla da tatly ni

Neposredna povezava do sporočila: 4699
11.11.2008 9:48:58   
Anonimen
je poštar spet prinesel goro reklam in že vsepovsod božički in adventni venčki. me kar mika da bi že bil sneg.
kaj mislite ali letos ne bo nič iz snega?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?