Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 6:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! ja jaz včeraj nisem niti petri čestitala tu gor(drugače sem ji sms poslala), tak da ČESTITAM novi družinici. sta moj pa brat gledala neke filme in sta me kar vrgla iz računalnika. aja ne morem spat pa sem že od pol6 auf. stuširana, glava oprana sedaj pa čakam, da se anej zabudi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 7:02:19
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Joj kak sem vesela za Petro in Tio!!! Zdaj pa čakam, da se moj pikec zbudi in grema v vrtec. Danes bi mi naj poslali potrdilo iz ministrstva za pravosodje. Kaj če mi ga niso oz če ga danes ne dobim? Z vlogo mam čas samo do jutri...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 7:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2008 7:11:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 8:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tudi neka prehlajena. upam, da se še anej ne nalezi, ker je končno zdrav. ja tio pa ne bom šla gledat, ker zaj ne upam okoli nje hodit, da se kaj ne nalezi, čeprav nisem nevam kako bolana. bomo počakali, da pridejo domov in se malo navadijo en na drugega pa bomo te šli na obisk.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 8:24:39
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Vau, kako zadnje čase dolgo spim no, prehlad se mene zaenkrat še ni lotil....moram potrkat...upam, da bost čimprej zdrave Sn se zbudla lačna kot volk grem pojest tisti tunin namaz, ki sn si ga včeraj naredla njami
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 8:25:49
|
|
|
|
Pupka
|
To je zato ker bose spite... Jaz se pa moram ahtat kar se tega tiče... Nebi blo pametno kakega prehlada še fasat. Ste pa rane... Dobro jutro in veselega Martina Gal je v vrtcu, ga je odpeljala mama, ker je šla na Ptuj. Jaz se odpravljam k frizerju... Sicer mam pa danes sadni dan, tak da bo huda... Lep dan vsem! Začuda to jutro ni megle
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 8:31:13
|
|
|
|
trezika
|
pupka saj bo...se spomnim, ko snbla na ločevalni dieti in sn tut mislila, da sadnega dne ne bom preživela...pa je šlo fajn skozi sam moraš se čez dan fejst zamotit z delom, da ne boš preveč na hrano študirala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 8:42:41
|
|
|
|
Pupka
|
Sem bla tudi jaz na ločevalni! Prostovoljno- zato ni blo tolko težko! Sicer pa sem se že navadla zaj tri dni mal manj jesti! Ne bo panike! Ampak groza... JUTRI SOOČENJE S TEHTNICO
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 8:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
pupka G te je dala na dieto? meni je v prvi nosečnosti tudi rekla, čisto na koncu, da moram pazit in sem šla dobrega pol kg dol pa ni nič komplocirala. res pa je da nisem mela sadnih dnevov
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 8:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pa strašno zatekala in so mi potem v bolnici dali dieto z malo soli.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:02:48
|
|
|
|
trezika
|
saj mene je že tut strah koliko mi bo 19. na pregledu tehtnica pokazala...sam mislim, da ne bo hudega kr zdaj zadnji mesec pazim malo na hrano...sn se navadla, da jem večkrat na dan po malem...pa mi kr ustreza
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:04:01
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaj, vse mate neke težavice? Me je kar groza, kak bo, ko se odločimo za dojenčka. Meni je nosečnost resno potekala bp, mam take lepe spomine. Zredila se nisem praktično nič, vsaj tak ne, da bi se vidlo. Edino eno "žogico" sem mela spredaj... Tak nekak je zgledalo, no. Pa zatekale mi niso noge, pa tudi spala sem skozi celo nosečnost čisto dobro. Zaj pa berem pa poslušam pa sestri sta mi pravli, kak je blo obema v drugi nosečnosti strašno slabo, pa spanje, pa zatekanje, pa križ... Zakaj je to tak? Zakaj je druga nosečnost tak drugačan od prve....???
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:04:06
|
|
|
|
trezika
|
zdaj pa glih iščem po netu kakšne vaje za nosečnice, bi se rada od časa do časa malo razgibala ve katera za kakšne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:06:03
|
|
|
|
trezika
|
mamamajča saj ni nujno da je tako drugačna...moja mama je dvakrat rodila brez problemov, tašča, ki je trikrat rodila, ma tut same lepe spomine...vsaka ženska je pač zgodba zase js tut zaenkrat nimam nekih problemov in upam, da bo še naprej tako
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
res ni nujno. vendar po večini je drugače. saj kot sem že napisala, samo kar se slabosti tiče je sedaj razlika 100%. ampak bo tudi to minilo. upam samo da se ne pojavijo krvavitve, ki sem jih mela v prvi nosečnosti, ker vse drugo še prenesem(slabosti,..), ampak strah pa ni kar tako
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:12:48
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, saj bo. Ne sekiraj se že vnaprej, pa bo. Kaj si mela pri aneju mirovanje? zraven njega si zdaj verjetno malo težje čisto na miru, ha? eh, pa saj bo. Pa tak še malo, pa boš dala prve tri mesece skozi, ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:12:57
|
|
|
|
ada2
|
no, mi včeraj ni uspelo več na net priti in kaj vidim zdaj..... Petra veliko sreče v materinstvu ti želimo! Mali Tii pa veselo in zdravo otroštvo.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saj vem še en teden, pa prestopim mejo. ja pri aneju sem mela strogo mirovanje in sem ležala dobra dva meseca. sem samo na wc hodla in k mizi jest. ostalo pa sem praživela v postelji. mislim, da sem za božič prvič vstala pa šla na božičo večerjo k tašči. no potem se je pa stanje umirilo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:25:11
|
|
|
|
ada2
|
glede razlik v nosečnosti.... meni sta prvi dve potekali super, ni mi bilo slabo, dobro sem se počutila, bila polna energije.... zdajj v tretje pa me samo nekaj j . najprej sem bruhala ko vidra, zdaj me križ mantra, pa kar naprej sem utrujena, pa nekaj me špika.... eh, bo minilo, če ne prej pa marca glede pralnih plenic - kot sem že rekla, jaz sem jih uporabljala, sem super zadovoljna z njimi, če ima katera vprašanja naj me kar vpraša - še najraje ob kavi zdaj pa šibam na UE, sem včeraj potem ugotovila kje je prišlo do napake
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:32:35
|
|
|
|
tatly
|
ej kak smo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:40:00
|
|
|
|
mamamajča
|
deja zs maš
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:40:50
|
|
|
|
mamamajča
|
tatly, dobro, dobro, kak pa ti? na mamo še greš kaj? če ni nobene, jaz sem že obupala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
samo res na mami nič ne čvekajo. so vse polno zaposlene . jaz grem občasno prebrat pa sedaj sem za petro napisala, ker sem vidla da tatly ni
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.11.2008 9:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
je poštar spet prinesel goro reklam in že vsepovsod božički in adventni venčki. me kar mika da bi že bil sneg. kaj mislite ali letos ne bo nič iz snega?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?