|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
12.11.2008 11:53:38   
ada2
Pupka saj Adam ima tudi inhalator, pa 2 pumpici - flixotide mora jemati redno vsak dan po 4 vpihe, berodual pa samo ko ima napade. Ampak mi smo jo vedno odnesli samo s pumpicami, antibiotik je imel do zdaj samo 2x, pa še to 1x za uroinfekt. naša P je zelo skrbna glede AB, se vedno prepriča, če je samo viroza, ali je res vnetje. Je pa 1x dobil AB pri nadomestni P, pa se je po 3 dneh stanje začelo slabšat in je potem naša P ugotovila, da sploh AB ni potreben, ker je šlo za virus, na te pa AB ne primejo.
praviš, da mu je pri 4 letih minilo.... meni so tudi nekako tako  rekli, da pri 4 do 5 let, ker ni pogojeno z alergijami.... no, upam, da bo letošnjo zimo čimmanj napadovuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.11.2008 11:58:07   
Pupka
Ada, mi smo pa potrebovali AB, ker je mel zraven vedno še grlo tak neto da groza... Levi mandelj ma itak že tko povečan, pol je pa vedno fasal angino in z njo še bronhitis... Oboje naenkrat... inhalacij opa kot sem rekla ne rabimo res že skoraj eno leto user posted image user posted image

Tak so mi tudi rekli da se tam po 4. letu stvari ponavadi uredijo! Pri nas se hvalabogu so!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.11.2008 12:00:21   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

aha,vceraj smo meli sistematskega....4200 tehtamo pa 53 smo veliki...prava velikanka je ze

Pridni ste, ni kaj... user posted image user posted image Le tako naprej

Mimogrede, jaz sem še mal večjega rodila prvič user posted image Sicer sem tudi sama "prava baba, tak da je najbrž blo to nekak normalno!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.11.2008 12:01:18   
TinaV*
ja tatly en mesec pa dva dni je bla vceraj stara ...tak da mi smo strasni jedci .....user posted image user posted image user posted image
saj dobro,vec kak hitro se zgodi da je otrok bolan pa shujsa...zaj ma pa malo zaloge user posted image user posted image user posted image
vau trezika pa je danes aktivna,pa se na kavo gre...super....lepo se mej

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
12.11.2008 12:03:13   
TinaV*
Pupka jaz sem mela 4200 ko sem se rodila,moj pa 3800...larisa pa 3130 pa 49 je bla velika...ni bla nevem kak velika no...vsaj ce primerjam mesec nazaj pa danes je razlika obcutna user posted image user posted image user posted image
ampak se vedno je na 2.5 uri podnevi,tak da mora toliko tehtat user posted image user posted image user posted image ...ponoci sicer ne tak pogosto vseeno pa 2x tudi je...danes je spala 5 ur pa se komaj spomnila da je lacna...user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
12.11.2008 12:12:19   
tatly
moja je imela pri 7 tednih 4320g 

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
12.11.2008 13:10:11   
Pupka
jaz si pa želim da bi moja pikica/pikec mel/a pri porodu 3140 (tu nekje) user posted image user posted image user posted image

Bolj znanstvena fantastika pri meni se mi zdi  user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
12.11.2008 14:54:15   
Anonimen
kako smo kaj? anej je že malo boljše, vendar se malo bojim kako bo spet zvečer.
no jaz sem kolkotolko pospravila pa skuhala, zaj pa čakama ata da pride domov. ja pa še na občino sem nosila vlogo za z.p. za vrtec.

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
12.11.2008 14:54:44   
Anonimen
tatly si kaj hodila k petri? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
12.11.2008 15:07:11   
Anonimen
mamamajča kje si pa ti kaj danes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4760
12.11.2008 16:20:56   
tatly
pupka moja je imela 3140g
ja deja danes smo bli kak je tia micena pa lubana,mi je moja tak vlka cproti njej

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
12.11.2008 17:14:51   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

pupka moja je imela 3140g

Saj  vem- Sem vidla spodaj v "podpisu" user posted image

To bi blo zame kilo manj kot prvič... po moje bi pri meni kar zletelo ven... user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
12.11.2008 17:16:24   
Pupka
Drugače pa user posted image brca danes da groza- je še G rekla, ko je hotla srčka poslušat! user posted image user posted image

Sicer sem pa nekje prebrala da je v takem času (27 t ) user posted image najbolj aktiven

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
12.11.2008 17:24:25   
tatly
mislisuser posted image user posted image baje ni vedno 2 porod lazji

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
12.11.2008 18:22:00   
Pupka
Če ne bo huje kot prvič bom preživela- po moje bi lahko bilo še huje bi lih tako! Ampak 1 kg razlike pr novorojenčkih je ful... Po moje me nebi rabli rezat user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
12.11.2008 18:28:38   
meta21
Vidim, da se o kilah menite. Mi smo bili danes v posvetovalnici in imamo (2 meseca) 5800g (pri porodu 3920) in 61 cm (52). Evo našega smejkota:

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.11.2008 18:32:23   
meta21
Kar se pa poroda tiče, pa po mojem ni velike razlike če ima otrok 3 ali pa 4 kg, ker trebušček se stisne. Bistvena je po mojem glava. Lahko da se motim, ampak meni se zdi, da jaz nisem imela težkega poroda, kljub skoraj 4kg, ker je imel glavo 35cm. Je pa res, da nisem ravno drobižekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.11.2008 18:37:51   
ada2
iii kaki lubek je šele Lovrouser posted image user posted image user posted image ta še bo lomil srcauser posted image

pupka pri meni je bil Adam 550 g lažji od Nuše, pa verjemi se je že to poznalo.... tako pri porodu, kot pri negi.... se mi zdi, da je bila Nuša pri porodu tako velika kot Adam pri enem mesecuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.11.2008 19:25:30   
tatly
ujjj kaki lepotec je lovro....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.11.2008 19:26:04   
Anonimen
evo mi2 pa od zdravnika. mu je narasla vročina na 39,6in sma kar šla. pa še sreča je kolarič delal. no ko sma prišla do tja je calpol zgleda prijel in mu je vročina padla na 37,9 tak, da ju3 mama laboratorij, da vidimo kaj se kuha. upam, da bomo vsaj kaj spali danes, pa seveda da ga ne skuha ponovno. sem se kar ustrašila. do sedaj še nikoli ni mel tako visoke vročine

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.11.2008 19:39:18   
Anonimen
no mi2 gema kar lepo spat, je treba ju3 vsat in ob pol 8 že v ormož. samo res upam, da bo anej zaspal. no se pišemo kaj ju3 popoldan oz. ko bom prišla domov.

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.11.2008 20:03:42   
Pupka

Deja fajn zrihtajta pri zdravniku! Si zadnjič govorila od "žval"... Tudi meni so se pojavle- od nikoder... Pa nikoli nimam tega... tudi herpesa ne... Očitno je nekaj v zraku!

Meta
tale vaš smejko je pa res pravi cuker... Kaj si mu le govorila da se je tolko smejaluser posted image Sem že pozabla kako zgleda otrok pri 2 mesecih user posted image
pa  Najbrž bo držalo tisto glede obsega glave... Sam mislim da če ma  kot celota manj v kilaži da je tudi glava potem manjša... oz. obseg, ali?

Ssicer pa kje sta danes mamamajča in morrak??

Jaz šibam zdaj v posteljo...

Lepo spite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.11.2008 20:18:32   
meta21
Deja, upam da Anej že spi pa eno user posted image , da se bo čimprej pozdravil.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.11.2008 20:23:38   
meta21
Kaj si mu le govorila da se je tolko smejal

Včasih se sprašujem, kaj si misli, ko me vidi, ker ponavadi se mi kar tak smeji. Ne rabim nič delat. Upam, da mi bo povedal, čez kako leto al pa dve.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.11.2008 21:20:47   
trezika
evo mene domauser posted image user posted image user posted image  malo se je zavleklo vse skupajuser posted image user posted image user posted image  je pa blo superuser posted image user posted image user posted image  ja ada naslednjič se nam lahk pridružiš, saj si še marčevkauser posted image  so ful vredu punceuser posted image user posted image user posted image  no, zdaj pa vas kr zapuščam kr sn sam za vodoravni položaj še... a
ja, meta...ful luban pubecuser posted image  joj, kakšne lušte mi delate s temi slikicamiuser posted image user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?