Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:17:07
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Sem vas mogla najprej prebrat, pa je trajalo... majchy, nč se zdej sekirat, boš vidla, da bo vse OK! Pa tudi če boš mogla na dieto, 3 mesci niso tako dosti-boš zdržala! In naj te potolažim, prodajajo marsikaj dobrega in dietnega, sam malo je treba pogledat na policah z zdravo hrano! Majo tudi čokolado... Če pa daš šolo malo na stranski tir, ni panike, boš vse nardila! EA...jst se še odločam med EA in Ultivo. Sem pa brala, da ma ultiva več učinka na otroka, ker prehaja v velikih količinah preko postlce na . Tko, da verjetno bom vzela EA (razen če ne bo kakih kontraindikacij zame), drugače bom pa na ultivi pristala. Brez protibolečinskih "pripravkov" niti ne razmišljam rodit, razen, če ne bo zadeva šla tko hitro, da ne bo časa. imena, za fantka smo dobila skupno ime, za punčko pa se strinjamo sam pri 1, ampak to bo verejtno odpadlo, ker je trenutno najpogostejše ime v SLO za punčke. Bo treba še kej prešnofat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:24:35
|
|
|
|
Maksi1
|
Punce - še eno vprašanje imam. Koliko staro je lahko tisto potrdilo, da sva poročena, ki ga moraš nesti v porodnišnico?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:26:27
|
|
|
|
claud
|
Sunny- mi2 sva za punčko izbirala med: Enja, Kim, Pia, Lara-sama kratka imena, na koncu pa sva pristala na daljšem in nama fuul lepem imenu.... za fantka sva našla sam 2: Nik in Taj, pa sta oba tok pogosta da brez veze...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:31:02
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......hvala maksi.....sem brala da neseš fotokopijo poročnega lista s sabo v p,pa še tega po večini sploh ne pogledajo-sej si to mislila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:32:13
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Punce - še eno vprašanje imam. Koliko staro je lahko tisto potrdilo, da sva poročena, ki ga moraš nesti v porodnišnico? Joj, a dans same trapaste ven eni mečejo Ja, češpla, a si ziher da še ni preteklo potrdilo... To potrdilo ti velja skoz dokler se ne ločiš Sej mene je pa moj vprašu k bere tlele zraven, je reku, ok, men velja potrdilo o MŠ za tri leta, kolk časa pa teb velja Mislm, mene pa pač not novjo vzel rodit če ne bom mela potrdila Ja, pa kake ven mečete...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:35:53
|
|
|
|
claud
|
Birdy-sj ti pa itak ne dobiš potrdila za mš mi pa pač mormo rodit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:36:34
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, ste pa naklofale, malo stran zginem... sem povrsno preletela, grem zdaj bolj podrobno, samo to napisem: majchy nic sekirat, jaz sem imela na kratkem testiranju 8,2 .....sem tudi mogla iti na ta dolgega, pa sem si tudi brala, kaj vse ne bom smela jesti, pa je bilo potem na drugem testiranju vse ok!!! glede imen: nas bo Aljaž, mozek predlagal, meni se dopade, če bi bila pa punčka bi bila pa Zoja, jaz predlagala, mozeku ni vsec, bi pa moral sprejeti no, sicer je pa tak pubec, pa sva oba zadovoljna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:36:42
|
|
|
|
sunny24
|
claud, mi2 pa mava vsa imena na 4 črke... Gledamo, da bo bolj kratko, ker bo ta mala imela oba priimka-drugače bo ena velika klobasa ratala... Za fantka smo izbrala Tian al pa Tomi, za punčko pa... Sej neki bomo do februarja dobila-bomo mogla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:37:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Birdy-sj ti pa itak ne dobiš potrdila za mš mi pa pač mormo rodit claud sem pa upala da ni nujno-da rodimo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:38:58
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Bravo Florijan, pa se taksno rozicasto ime ima, da kar pase zraven sopka :) Mi smo vceraj imeli ta placljivi ultrazvok in ceprav sem ultrazvocno nefotogenicna, koncno ni vec paketek, ampak zdrava puncka :). Dolga, suhcena, z majhnim noskom in veliko mero potrpljenja. Jo je zdravnica mrdala toliko casa, da je ze mene bolelo, ona pa nic. Samo roko si je nastavila pred glavo in spala naprej. Je pa zato na zacetku pokazala par prav gimnasticnih vaj. birdy: hvala za tolazbo, ker sem bila ze kar prestrasena, da ne bom imela mleka, glede na to da vsem okoli mene neki pusca, jaz pa sem suha kot vodnjak v puscavi. Za gume pa vidim, da nas je kar nekaj takih hehe...studentje kaj cmo :) akvalina: Sem opazla, da imava na enak dan rok...mogoce pa bova skupaj v bolnici ce bo slo vse po nacrtih. Moj trebuscek je drugace manjsi, ampak jaz jo itak nosim vzadaj... oblekice: ne kupujeva dosti, ker nimava. Ze tako so naju vsi stroski kar presenetili in se vedno upava na to, da nama bo kdo od poznanih kaj rabljenega dal. Bomo vidli. Naga v glavnem ne bo. Kar sva kupila sva v H&M zaradi cene predvsem, pa ker so mi vsec bodiji na preklop, pa na popustih v Obaibi in Chiccotu sem tudi nasla kaksno zanimivo stvar. Predvsem se splaca it v Avstrijo po cotice. Baby center ima sucre d'orge firmo ki je res pocukrana, ampak cene take, kot da bi bile obleke iz zlata. Mogoce bo kaksna babica kdaj kaj tam nabavila. Moja najljubsa trgovina je sicer Obaibi, ker sem itak pristas japonske in je veliko oblekic navdihnjenih z njihovo kulturo. Tudi vceraj sva tam kupila najino prvo roza oblekico v katero sva se oba zaljubila, ampak na blagajni naju je skoraj kap! 45€ za majcko, oblekico in copatke. Jaz sem bla kar bleda, sam sem si mislila...tokrat je res poseben dan in naj bo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:40:32
|
|
|
|
Čebel@
|
midva sva za mela že izbrano da bo timotej potem je pa moja tamala izjavila da ponavljava za njama da sta onadva imela to ime v ožjem zboru tko da za fantka imava zdej mark,pa nik nama je tud full ušeč-mi je pa všeč tudi tibor pa moj ni pokazu navdušenja....za pa vstrajava pri hani
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:43:15
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Birdy-sj ti pa itak ne dobiš potrdila za mš mi pa pač mormo rodit claud sem pa upala da ni nujno-da rodimo Ja sj....ne bi blo slabo da bi štručko brez matranja dubu u roke Sunny- ja tole klobasanje ji pa le pršpari....no k ste že tok izdale pol pa lohk povem da pa mi2 čakava da pride Larissa !
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:43:37
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara....... za -tuki gor trenutno babnice vodijo sam 45evrov je pa res ogromno.....kar naj babice prevzamejo tko visoke zneske
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:44:28
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....a z 2 s-jem........lepo ime
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:46:00
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Aja glede imen pa imam sreco, saj sta bili za oba spola izbrani do prvega meseca nosecnosti. Zdaj, ko vemo, da bo puncka bo torej Elizabeta (za nosecnost sva izvedela na Janeza Krstnika in njegova mama, je bila Elizabeta), fantek pa bi bil Irenej (izhaja iz Irene, kar pomeni mir v grscini, pa se njegova babica je Mira - staroslovanska zenska razlicica tega imena) Sva oba bolj tradicionalista glede imen heh majchy23 moj moz je Timotej in ce nebi bil ze on, bi verjetno bilo to ime v ozjem izboru tudi pri nama lp
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 11.11.2008 12:48:28 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:47:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud hvala za odgovor. To se pravi nama ni potrebno še enkrat it. Papirje grem pa lahko že 1.12 rihtat. Joj kok bo to hitr mi tud ne bomo še enkrat hodli že prvič je blo tak čudno polna soba nas je bla tak da je blo veliko nosečkam slabo pa še nič nisme kej novega zvedla kar nisem že tu na rr prebrala..... bo pa zdej januarja 3 lata od kar sma bla... tak al tak pa kaj mi pa morejo otrok je moj in tak morem jst znat zanj skrbet možeka pa tud ni noben vprašal če ima potrdilo v porodnišnici je pa tak al tak moral plačat prisotnost..... še dober da nam ne zaračunajo prisotnosti Za papirje pa jst še nisme nič dobla mogoče bom 8.12 ko mam spet pregled tak da bomo že sej lahko tud pol še januarja kar nam pripada bomo tak dobli čeprav bi blo fino prej dobit k se rodi da nakupmo še ostalo kar rabimo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:48:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud.....a z 2 s-jem........lepo ime Ja z 2 s-jem! in sva se že čist lepo navadla, jo že zdj skos po imenu kličeva tko da je že čist udomačeno ime.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:50:23
|
|
|
|
Čebel@
|
tud moj nagovarja buši s hano,jaz pa z hinzijem če hani slučajno kej zraste
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:50:25
|
|
|
|
sunny24
|
Barbara, čestitke za punčko! Oblekice pa tudi jst kupujem v HM al pa v CA. Sej ni vredno zaganjat nevem kolk dnarja v te cotke, k itak hitro preraste. Edino za čevelčke (to bolj pole) se pa splača dat mal več. Kje si pa ti v HM dobila bodije na preklop? Ker jst jih ne najdem, vsaj tu pri nas ne... claud, pa kaj, če povemo imena...Sej ni nič kaj takega. Mi mamo za punčko Marissa, Gaja, Zoja, Zara, Lana (mojemu so od teh všeč samo Lana in Gaja, s tem, da Lana je vsaka ta druga, Gaja pa je preveč podobno Kaja, ki pa je sestrična od mojga ), njemu je pa tudi všeč Mia. Če bi blo po mojem, bi bla Zara. A imate mogoče še koko idejo za punčko na 4 črke oz bolj kratko ime? Lih tko, da najdem še kako idejo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:52:06
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny....MAJA
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:53:04
|
|
|
|
brkn83
|
vidim, da vas že kar veliko ima izbrane imene. No midva sicer za punčko imava, ampak za fantka pa še ne. in ker ne veva kaj bo, morva še zanj najdit eno ime, ki bo seveda obema všeč.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:55:15
|
|
|
|
claud
|
Sunny- pa vi2 sta pa pr takem izboru k sva ga imela mi2 No neki mam še na zalogi: Alina, Clea, Tisa,Lina)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:57:14
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, pol bom pa rekla, da je dobila ime po eni punci iz RR. Sorry, sam Maja ji pa ne mislim dat, ker je eno ženšče tle v NG s tem imenom, k mi gre tko na K...Smo bla z mojim lih dobro par mescov skupi in kaj mi ona izjavi...Pusti ga na miru, ker ti nisi prava za njega. Jst in on smo ustvarjena en za drugega. Sta bla pa drugače ona2 frenda, pol je pa moj stike prekinu, ko je to zvedu..Pa itak mu ni dala miru nevem kolko časa... Sam mi bi bol taka "nova" imena, pa tudi ne preveč pogosta... Naša neki muva...Kako lepo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:57:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Mi smo vceraj imeli ta placljivi ultrazvok in ceprav sem ultrazvocno nefotogenicna, koncno ni vec paketek, ampak zdrava puncka :). Dolga, suhcena, z majhnim noskom in veliko mero potrpljenja. Jo je zdravnica mrdala toliko casa, da je ze mene bolelo, ona pa nic. Samo roko si je nastavila pred glavo in spala naprej. Je pa zato na zacetku pokazala par prav gimnasticnih vaj. super jst bom mela pa ta UZ šele v 36 tednu ne vem če se je zmotu al bi ga rad kasneje delal k se boji zaradi velikosti fora mojga G je strah kako velikega otroka bomo mel mene ni pa prav nič strah in četud bo reku da je prevelik za naravni porod čem probat ker se CR-ja bojim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:59:06
|
|
|
|
claud
|
brkn- a še teb kj naštejem? Mam ravno seznam tuki napopan nad mizo Kevin, Patrik, Kris, Sven, Taj, Tian, Enej....no tuki se je pa pr nama nehal zmanjkal idej.... majchy-men je tud Timotej ful lepo ime-ga pa nosi moj nečak
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?