|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
11.11.2008 11:08:11   
Čebel@
sem zdele govorila z mojmu in sem mu povedala da imam povišan sladkor in me je začel tolažit,jaz pa sem se user posted image  k mejhen otrok......solze mi že 10 minut tečejo....sploh mu nisem upala povedat da sem zgubila voljo do šole....verjetno jo bom za 1leto postavila na stranski tir ker se obremenjujem z njo potem pa je tko k je bilo učeraj........pa šeuser posted image  se full malo premika danes in me malo skrbi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.11.2008 11:11:09   
brkn83
majchy - dej se poskusi čimprej malo potolažiti. Vem, da ti je hudo, ampak za tvojo user posted image  se poskusi potruditi. js verjamem, da bebice čutijo našo žalost in razburjenje, kar pa za njih zagotovo ni najboljše. Boš videla, da se bo vse uredilo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.11.2008 11:11:23   
Urša08
Rebeka84 razmišljava že o imenih ampak izbranega pa še nimava. Sploh ne prideva skupuser posted image se tolažim da mava še neki časa in bova našla eno ime ki je obema všeč.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.11.2008 11:13:53   
Katjusa
Jutro punce, mi smo tud spali do 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem se pa čist počas zečela vstajat pa me je tak krč zagrabu v nogo (v mečo) da me še zdej boliuser posted image user posted image user posted image se že vidim 3 dni me bo bolelo kot vedno kadar me tak fejst zagrabi.... sem pa tud že spila en magnezij tak da preprečim še kak krč....

Majchy pomoje bo vse vredu včeraj si imela preveč naporen dan najprej ta test pol pa še matematika in živčki delajo svoje pri sladkorju to vidim pr moji mami kadar ima kako živčno obdobje ima sladkor čist zmešan..... tak da v četrtek bo ziher vse vredu.....

Ena je spraševala za brdavičke če kej teče men je v 1. nos teklo pa zdej v drugi mi je teklo že v 14 tednu pa pol kr nekaj tednov no zdej mam že nekaj tednov mir.... to je v nosečnosti čist normalno in res nima nobene veze pol z dojenjem k men je teklo pleka pa pol ni blouser posted image

shuka mi smo vzel kr hitri kredit na banki celje kjer imama pač odprte račune.... tak da boma mela zdej 2 leti po 260€ za plačevat.... no sam avto je pa tud 2003 letnik tak da ga boma ziher ta čas mela pa verjetno še kako leto več k pol bo treba pa mareo zamenjat k je tud že mal stara 99 letnik čeprav je še super in sma rekla da je ne boma nikol prodala sam mogoče bi bblo dober kdaj razmislt o kaki novejšiuser posted image user posted image user posted image bolj me skrbi kak boma ob vsem tem (tud kuhinjo mama na obroke) našparala še za lizink k ga mama za motoruser posted image moj pravi bomo že sam je treba do maja skupi spravt skor 2000€ pa pol do naslednjega maja spetuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no bomo vidli kak bo bo že kako.....

bomo pač mal bol šparaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 279
11.11.2008 11:15:49   
Katjusa
majchy mogoče je res da šolo daš malo na stran z glavo skoz zid se ne da in to je preveliko breme pa še do poroda ni več veliko tak da mogoče ni slaba ideja mal počakat s šolo......
Kokl pa imaš vrednost sladkorja?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 280
11.11.2008 11:16:54   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

sem zdele govorila z mojmu in sem mu povedala da imam povišan sladkor in me je začel tolažit,jaz pa sem se user posted image  k mejhen otrok......solze mi že 10 minut tečejo....sploh mu nisem upala povedat da sem zgubila voljo do šole....verjetno jo bom za 1leto postavila na stranski tir ker se obremenjujem z njo potem pa je tko k je bilo učeraj........pa šeuser posted image  se full malo premika danes in me malo skrbi
Majchy - nikar tako žalostno, če maš povišan sladkor nič hudega, malo bolj se boš pazila pri prehrani, in veliko manj se boš živcirala, ker tudi to vpliva na sladkor, sploh zdaj ko imaš izpite na kupu, ni pa seveda za obupat. Kar pomiri se, vse bo še dobro, pojdi malo počivat, božat trebuščka. Samo pomiri se ker to ni dobro ne zate ne za otročička, pa bolj na izi si moraš vse vzeti.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.11.2008 11:18:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

A ve že kaj razmišljate o imenih ali jih že imate zbrana? Midva se še vedno odločava, nimava istega okusa glede imenuser posted image ...

mi imamo že zbrano in se mi zdi da super paše k Florjanuuser posted image user posted image user posted image user posted image končnica je ista pa prva črka tuduser posted image user posted image user posted image user posted image mi je pa všeč tud Lukas ampak to mislim da ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 282
11.11.2008 11:19:54   
Čebel@
a mislite da je res povezano s tem da sem bolj živčna zarad šoleuser posted image
katjuša.....niso mi povedali koliko samo da moram v četrtek spet priti
hvala vam punce k me tolažiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......danes zgleda ni moj dan

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.11.2008 11:20:55   
Urša08
Maychi tako kot je rekla že brkn83 potolaži se. Še nič no dorečeno, še enkrat boš naredila test potem bo malo več jasno. Ne sekiraj se, ker ni dobro za user posted image . Tudi če se boš mogla izogibati sladkorju, ti ne bo problem boš vidla, čemu se lahko odpoveš za dobro user posted image . Potolaži se.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.11.2008 11:23:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Maychi tako kot je rekla že brkn83 potolaži se. Še nič no dorečeno, še enkrat boš naredila test potem bo malo več jasno. Ne sekiraj se, ker ni dobro za user posted image . Tudi če se boš mogla izogibati sladkorju, ti ne bo problem boš vidla, čemu se lahko odpoveš za dobro user posted image . Potolaži se.user posted image
sem šla prejle brat kaj lahko jejo tiste ki imajo sladkorno....skoraj nič užitnega....jaz ne vem kako bom same polnzrnate stvari jedla....itak pa za user posted image  vse-tud stradam če je treba!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.11.2008 11:24:18   
Shuka
Rebeka - midva sva že nekako usklajena glede imena za fantka, mava 2 v ožjem izboru, če nas pa punčka preseneti bova mela pa mal težav ker se nikakor ne moreva odločiti za eno imeuser posted image ampak saj je še čas.

Katjuša - ja midva bova mogla kredit vzeti na 5 let, ker ga bo kar nekaj, saj kupujeva nov avto, pa še nekaj sva nameravala vzeti za opremo, če se bova selila v večje stanovanje tko da iščeva najboljšo ponudbo. Nekaj se bo že našlo. Je pa res to najbolj neprimeren čas za nakup avtomobilov že zaradi recesije, obresti na bankah rastejo saj so vse banke skoraj v k**** pa še stari modeli avtomobilov bojo v začetku prihodnjega leta na tržišču s popusti, saj se jih bodo prodajalci poskušali znebiti.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.11.2008 11:24:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

A ve že kaj razmišljate o imenih ali jih že imate zbrana? Midva se še vedno odločava, nimava istega okusa glede imenuser posted image ...

mi imamo že zbrano in se mi zdi da super paše k Florjanuuser posted image user posted image user posted image user posted image končnica je ista pa prva črka tuduser posted image user posted image user posted image user posted image mi je pa všeč tud Lukas ampak to mislim da ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

midva imava tudi že izbrano samo moj dobi sem pa rja še kakšen preblisk

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.11.2008 11:24:36   
Urša08
Katjusa tudi ti se ne sekiraj zaradi financ. Bo že kot pravi tvoj. Ponavadi je tko, da se denar kr najde, se spomnim k sva midva stanovanje opremljala, pa se je zmer najdl takrat k sva rabla. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.11.2008 11:25:10   
Maksi1
Majchy - ne se sekirat. Sekiranje res vpliva na slabe izvide. Prav zato so te bodo dali na ponoven test, ki, sem prepričana, bo pokazal, da je vse ok. Če pa ne bi bilo tako, se boš pa še te 3 mesece malo popazila. Nutelo boš morala sicer skrit, ampak nosečniška sladkorna se po porodu navadno izgubi. Srečno na naslednjem testu krvi!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.11.2008 11:25:33   
claud
Dobro jutro!

Ajvy- no jst sm mela tako noč kot ti-sicer jo mam jst vsak dan! Sj pol popoldne kako urco nadomestim.

rebeka84- men še čist nč ne teče....čak da mal potrkam na les, da ne kličem user posted image (to naj kr še mal počaka).

urša- mah jst pa pravim, pa naj komentirajo....men vedno ko pridem domov pa tm u naš konc vsak reče: dj pokaž trebuh da vidm kok si že luštnauser posted image ....halo, sj obraz pa ostale dele telesa mam tud okol trebuha razporejene....
Glede vibriranja sm pa že jst učer spraševala, pa je ena rekla da je kolcanje....je kr smešno ane?

petrap- upam da ti bo ratal se dogovorit za kakšen teden odsotnosti prej!!

majchy- povišanga maš?user posted image sj če si mela zdj povišanga ni nujno da bo pol na 3-urnem spet .....držim pesti da ne bo tko.... glede sladkarij je pa tko.....sladkorna ni zarad sladkarij....to je sam raven sladkorja v krvi...tko da tud sladkorni bolniki lahko jejo sladke stvari (sj sm ti  povedala da mamo pr nas doma ful sladkornih bolnikov-zato vem)....če te je to kaj potolažlo....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.11.2008 11:26:28   
Katjusa
a mislite da je res povezano s tem da sem bolj živčna zarad šoleuser posted image

sem prepričana da ja ker res največ sladkorja nardijo živčki.... poskusi se čim bolj sprostit do četrtka in boš videla da bo boljše..... v večini primerov pa tak tist 3 urni test pokaže da je vse vredu.... a ni zadnič tle tud ena bla in je blo pol vredu?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.11.2008 11:26:34   
Shuka

katjuša.....niso mi povedali koliko samo da moram v četrtek spet priti
hvala vam punce k me tolažiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......danes zgleda ni moj dan

Tudi če zelo zdravo ješ pa se veliko živciraš je posledica lahko povišan sladkor, tudi če ne bi bila noseča, v nosečnosti se pa to še toliko bolj pozna zaradi hormonov.

Tko da pazi nase in se probaj pomiriti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.11.2008 11:27:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - ne se sekirat. Sekiranje res vpliva na slabe izvide. Prav zato so te bodo dali na ponoven test, ki, sem prepričana, bo pokazal, da je vse ok. Če pa ne bi bilo tako, se boš pa še te 3 mesece malo popazila. Nutelo boš morala sicer skrit, ampak nosečniška sladkorna se po porodu navadno izgubi. Srečno na naslednjem testu krvi!
hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem si vse sladke stvari skrila.....bom do četrtka samo na mleku in kruhu-no pa kosilo vmes

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.11.2008 11:28:25   
rebeka84
midva sva imela izbrano ime za punčko in je bilo obema zelo všeč, zdaj ko pa veva da bo fantek pa se nikakor ne moreva dogovorit.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.11.2008 11:30:04   
Čebel@
sem se odločila da bom šolo do nadaljnega pustila ker ne mislim ogrožat sebe in user posted image -bom pa septembra končala kar imam še zanardit

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.11.2008 11:31:20   
Maksi1
Katjuša - kredite imamo skoraj vsi. So taki časi, ko skoraj ničesar večjega ne moreš kupiti, če ne vzameš kredita. Jaz sem sicer enkrat probala dajat na stran in tako varčevat, pa nikakor mi ni uspelo kaj več prišparat. Glih se mi je kaj nabralo, pa sem porabila (za čisto nekaj drugega, kot sem se namenila) Obroke za kredit pa brez problema plačujem. Kar je treba, ni težko.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.11.2008 11:31:37   
Čebel@

midva sva imela izbrano ime za punčko in je bilo obema zelo všeč, zdaj ko pa veva da bo fantek pa se nikakor ne moreva dogovorit.
sej je še čas....midva pa naj bi imela user posted image  in če do rojstva še kej zraste se bova pa kar tam zmenila-imava itak 2 imena za user posted image  za vsak slučaj

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 297
11.11.2008 11:31:40   
Deja
Mi2 že imava izbrani imeni. Sva se odločila kak mesec po istem ko sva  zvedela da sem noseča. Ime za deklico je v bistvu izbral mož, za dečka pa jaz. Sta pa oba imena všeč obema - tak da je vseeno kaj bo...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.11.2008 11:33:53   
Čebel@
claud....sem vesela da nisva nič pomembnega učeraj zamudila....bova pa jutri sigurno prišla
jaz imam jutri še zobarjauser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.11.2008 11:34:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud
glede sladkarij je pa tko.....sladkorna ni zarad sladkarij....to je sam raven sladkorja v krvi...tko da tud sladkorni bolniki lahko jejo sladke stvari (sj sm ti  povedala da mamo pr nas doma ful sladkornih bolnikov-zato vem)....če te je to kaj potolažlo....

tole se strinjam s prvim delom.... z drugim pa nikakor ne..... če moja mami je kej sladkega se ji sladkor zelo poveča potem bi si mogla tud zelo povečat dozo inzulina kar pa nikakor ni vredu..... torej se mora odpovedat sladkim stvarem in še čemu in to počne že približno 20 let ne rečem ob posebnih priložnostih si pa tud ona kej privošči sam to v majhnih količinah.... je pa res da je sladkoren več oblik in da 2 nista enaki..... in od kar ima spadkorno peče štrudle in potice in druge dobrote brez sladkorja tak da se mi včasih prav zlušta kakega sladkega štrudla ker že od malega jem nesladkegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa ni hudo saj imajo jabolke svojo sladkobo....
Majchy ne glej tako črno tud v dijeti se najde kej dobrega in če tudi bi mogla (pa verjamem da ti ne bo treba) pazit boš videla da ne bo hudo tak al tak so pa samo še 3 meseci.....

Drugače pa ja nosečniška sladkorna ponavadi po nosečnosti zgine zato se tud reče nosečniška sladkorna tud moja jestrična jo je mela pa je zdej nima..... v redkih primerih ostane.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?