Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:59:42
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....tvoja ve da se pogovarjamo o njej......maja je res tok pogosto ime-nas je kot rusov men so še imena všeč:pija,pina,lina,luna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:00:12
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Joj, a dans same trapaste ven eni mečejo Ja, češpla, a si ziher da še ni preteklo potrdilo... To potrdilo ti velja skoz dokler se ne ločiš Sej mene je pa moj vprašu k bere tlele zraven, je reku, ok, men velja potrdilo o MŠ za tri leta, kolk časa pa teb velja Mislm, mene pa pač not novjo vzel rodit če ne bom mela potrdila Ja, pa kake ven mečete... Birdy - ma sej vem, da je butasto vprašanje. Ampak rajši vprašam. Pa tuki gor se res vsemogoče pogovarjamo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:00:36
|
|
|
|
BarbaraGS
|
sunny24 hvala :) V H&M jih imajo full, ampak to niso tisti najcenejsi, ki jih je po vec v paketu, ampak so ponavadi po 2 za 9,90€. Zdaj imajo akcijo za dolocene barve teh, tako, da dobis 4 za to ceno, oziroma vzames dva paketa za ceno enega. Imajo crtaste (zelene, rjave, roza, modre), roza in modre ter sive z medvedki. Taksne na preklop sem nasla se v Obaibi in v Leclerku, ampak v slednjem so drazji kot v H&M. So pa itak drazji od ostalih, sam vse kolegice z dojencki, so mi rekle, da so nakuple tistih poceni, potem pa jih sploh niso uporabljale (prve mesece), ker je bilo prevec mucno vlacit cez glavo in so jim stali v omari.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:02:53
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 boma.....a kar sneg je že napovedan.....ja hudo no ja ampak tudi, če ne bo snega je obvezna zimska oprema do 15.11.2008, drgač je pa kazen 400 eurov. Še dobr da mava zimske gume že celo leto gor Iz istega razloga kot ena od sonosečkic (pa se res ne spomnim kera, sory )... So ble letne čist zanič in nisva mela dnarja za nove. če ne bo profil uredu, boš plačala vseeeno kazen... ker poleti se zimske gume še bolj zrabijo in še varne niso...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:03:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS sunny24 hvala :) V H&M jih imajo full, ampak to niso tisti najcenejsi, ki jih je po vec v paketu, ampak so ponavadi po 2 za 9,90€. Zdaj imajo akcijo za dolocene barve teh, tako, da dobis 4 za to ceno, oziroma vzames dva paketa za ceno enega. Imajo crtaste (zelene, rjave, roza, modre), roza in modre ter sive z medvedki. Taksne na preklop sem nasla se v Obaibi in v Leclerku, ampak v slednjem so drazji kot v H&M. So pa itak drazji od ostalih, sam vse kolegice z dojencki, so mi rekle, da so nakuple tistih poceni, potem pa jih sploh niso uporabljale (prve mesece), ker je bilo prevec mucno vlacit cez glavo in so jim stali v omari. hvala za tole info pol popoldne gremo delat prepis za avto in bom šla pogledat če majo v celju tud te bodiye v akciji da si jih kupim k mam sam enga
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:04:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 boma.....a kar sneg je že napovedan.....ja hudo no ja ampak tudi, če ne bo snega je obvezna zimska oprema do 15.11.2008, drgač je pa kazen 400 eurov. Še dobr da mava zimske gume že celo leto gor Iz istega razloga kot ena od sonosečkic (pa se res ne spomnim kera, sory )... So ble letne čist zanič in nisva mela dnarja za nove. če ne bo profil uredu, boš plačala vseeeno kazen... ker poleti se zimske gume še bolj zrabijo in še varne niso... mi2 imama zimske kr celo leto gor.... res pa je da je treba profil zmerit da je še dost (4mm) ker če je slab profil pade kazen
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:05:07
|
|
|
|
sunny24
|
Barbara, bom šla prov danes pogledat v HM, ker jih res še nism vidla...so vsi bli sam za čez glavo...Sem pa tudi jst že kupla une mal dražje, ja. Sem pa itak opazla full razliko med HM v LJ in pri nas v NG...različne cunje za . majchy ja, že ve naša, da se neki o njej menmo! Pa ko je moj pršu ponoči spat, se je tkoj zbudila in začela akcijo...smo se z mojim smejala ene pol ure ob 5ih zjutraj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:06:40
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....full dober da tko reagira na tvojga......moj našga uspava
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:07:08
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro!! sem spet slabe volje.........no učeri nezgoda sredi testa......danes zjutraj me je pa iz laboratorija za cuker klicala da ga mam povišanga in da nej v četrtek ob 7hpridem na 3urni test....ma res gre vse narobe..........ne vem kako se bom odrekla cukru.....grem še malo v posteljo ker mi grekar na sej mogoče pa ni hudega... ne se sekirat... pejt v četrtek na test in poročaj... pa pazi, da en večer prej ne boš preveč sladko jedla....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:08:05
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej bi pa jst šla mal ajat k ob 16 morem bit pr sosed da gremo rihtat prepis moj bo prišel pa kr iz službe tja ko mi čakam da se pelem s tem avtom se nisem še nič.... par let nazaj enkrat sme še s sosedo skupi v celje drgač pa sploh se nisem nič peljala smo bolj po principu prišel videl kupil.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:09:12
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 boma.....a kar sneg je že napovedan.....ja hudo no ja ampak tudi, če ne bo snega je obvezna zimska oprema do 15.11.2008, drgač je pa kazen 400 eurov. če ne bo profil uredu, boš plačala vseeeno kazen... ker poleti se zimske gume še bolj zrabijo in še varne niso... mi2 imama zimske kr celo leto gor.... res pa je da je treba profil zmerit da je še dost (4mm) ker če je slab profil pade kazen madona kaka klobasa....ni vse profil....kar se varnosti tiče je zlo pomembna trdota gume!!! ker je lohk guma stara 5 let pa nikol na avtu pa bo čist zanič ker je pretrda. Še dobr da mava zimske gume že celo leto gor Iz istega razloga kot ena od sonosečkic (pa se res ne spomnim kera, sory )... So ble letne čist zanič in nisva mela dnarja za nove.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:10:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro!! sem spet slabe volje.........no učeri nezgoda sredi testa......danes zjutraj me je pa iz laboratorija za cuker klicala da ga mam povišanga in da nej v četrtek ob 7hpridem na 3urni test....ma res gre vse narobe..........ne vem kako se bom odrekla cukru.....grem še malo v posteljo ker mi grekar na sej mogoče pa ni hudega... ne se sekirat... pejt v četrtek na test in poročaj... pa pazi, da en večer prej ne boš preveč sladko jedla.... to sme tud jst prej k sem šla na ta test razmišljala a nej pazim al ne no pa sme pol rekla raje ne bom k morem jest tak k drgač da ne bo pol kej narobe..... raje s ejst zdej pazim kot pa da imam mali pol kake posledice in sem si lepo zvečer prvoščla kot ponavadi pa še več k je moj bil lačen in je jedu pa se nisem mogla upret
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:10:11
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša -potem pa le pojdi sedaj počivat. Potem pa super vse uredi, in srečno vožnjo z novim avtom.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:10:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jutro!! sem spet slabe volje.........no učeri nezgoda sredi testa......danes zjutraj me je pa iz laboratorija za cuker klicala da ga mam povišanga in da nej v četrtek ob 7hpridem na 3urni test....ma res gre vse narobe..........ne vem kako se bom odrekla cukru.....grem še malo v posteljo ker mi grekar na sej mogoče pa ni hudega... ne se sekirat... pejt v četrtek na test in poročaj... pa pazi, da en večer prej ne boš preveč sladko jedla.... se bom do četrtka izogibala sladkarijam......samo bo malo problem ker ima danes od mojga nečak 10 letin nas je povabil na torto-njegov oči je pa slaščičar in se bom fullllll težko uprla enmu kosu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:11:55
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem se odločila da bom šolo do nadaljnega pustila ker ne mislim ogrožat sebe in -bom pa septembra končala kar imam še zanardit jaz na tvojem mestu ne bi vrgla puške v koruzo, za ta izpit ki ga že znaš, bi šla do porfesorja, če te lahko vpraša ali pa če greš lahko na anslednji rok... dej ga imaš verjetno v decembru.... pa ne beli se glave če ne narediš izpita v 1.. Kajti ko diplomiraš, ti ne piše kolikrat si ga delala važno je samo s koliko?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:12:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 boma.....a kar sneg je že napovedan.....ja hudo no ja ampak tudi, če ne bo snega je obvezna zimska oprema do 15.11.2008, drgač je pa kazen 400 eurov. če ne bo profil uredu, boš plačala vseeeno kazen... ker poleti se zimske gume še bolj zrabijo in še varne niso... mi2 imama zimske kr celo leto gor.... res pa je da je treba profil zmerit da je še dost (4mm) ker če je slab profil pade kazen madona kaka klobasa....ni vse profil....kar se varnosti tiče je zlo pomembna trdota gume!!! ker je lohk guma stara 5 let pa nikol na avtu pa bo čist zanič ker je pretrda. Še dobr da mava zimske gume že celo leto gor Iz istega razloga kot ena od sonosečkic (pa se res ne spomnim kera, sory )... So ble letne čist zanič in nisva mela dnarja za nove. taka guma k 5 let stoji je ziher hin ker se nardijo bule pa kot si rekla trdota oz. prožnost in vse se poslabša.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:12:53
|
|
|
|
sunny24
|
claud, sam si res eno klobaso nardila, zdej, ja. Mi pa mamo lahko kar cel čas letne gume, sam profil more bit v redu. Katjusa, a pol danes že avtek dobiš! Ga bo treba zapit...z otroškim šampancem! Kar pejdi zdej mal počivat, ker je še dolg dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:13:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem se odločila da bom šolo do nadaljnega pustila ker ne mislim ogrožat sebe in -bom pa septembra končala kar imam še zanardit jaz na tvojem mestu ne bi vrgla puške v koruzo, za ta izpit ki ga že znaš, bi šla do porfesorja, če te lahko vpraša ali pa če greš lahko na anslednji rok... dej ga imaš verjetno v decembru.... pa ne beli se glave če ne narediš izpita v 1.. Kajti ko diplomiraš, ti ne piše kolikrat si ga delala važno je samo s koliko? konec meseca grem lahko še enkrat pisat-po vsej verjetnosti bom šla ampak upam da se zgodba ne ponovi in bom spet bruhala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:13:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša -potem pa le pojdi sedaj počivat. Potem pa super vse uredi, in srečno vožnjo z novim avtom. hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:13:36
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy na tega me ni poslal ginekolog, ampak sem sla kar sama, ker me je matral spol in par stvari glede moje posteljice (ce se je dvignila...). Moj ginekolog dela res samo najnujnejse :( Tudi nasa mala je dolginka, ampak bom videla...ce je dolga ni problem, problem je ce je velika in ima veliko glavico. Tudi mene je strah CR, predvsem zaradi sivov in moznosti, da ne dobis mleka, ampak ce bo potrbno pac bo...raje kot da so komplikacije pri porodu. Moji sestricni so preslabo ocenili velikost in se je mali velikancek rodil z velikimi mukami in se zdaj vsi bojijo da ni kaksnih posledic. Tak da v takem primeru imam raje CR... Vse sam da bo dete zdravo in da ne bo porod prevec mucen zanj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:14:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Katjusa, a pol danes že avtek dobiš! Ga bo treba zapit...z otroškim šampancem! Kar pejdi zdej mal počivat, ker je še dolg dan! vse tako kaže razn če bodo sosedi še rabli jim ga boma še posodla za kak dan k oni grejo po novega sam ne vem kdaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:18:42
|
|
|
|
BarbaraGS
|
no, punce grem zdaj....vsem vso sreco na pregledih in drzim pesti za najboljse mozne rezultate.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:19:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy na tega me ni poslal ginekolog, ampak sem sla kar sama, ker me je matral spol in par stvari glede moje posteljice (ce se je dvignila...). Moj ginekolog dela res samo najnujnejse :( Tudi nasa mala je dolginka, ampak bom videla...ce je dolga ni problem, problem je ce je velika in ima veliko glavico. Tudi mene je strah CR, predvsem zaradi sivov in moznosti, da ne dobis mleka, ampak ce bo potrbno pac bo...raje kot da so komplikacije pri porodu. Moji sestricni so preslabo ocenili velikost in se je mali velikancek rodil z velikimi mukami in se zdaj vsi bojijo da ni kaksnih posledic. Tak da v takem primeru imam raje CR... Vse sam da bo dete zdravo in da ne bo porod prevec mucen zanj. ja pa tud trebušček je lahko prevelik no moj g se je v prvo bal da bo velik trebušček sej je bil ker mali ni bil tak velik 52 za svojo težo 4120 torej je bil nabit ČE SE VAM POGLED NA KRI UPIRA POTEM RAJE NE GLEJTE http://shrani.si/f/z/y8/18Si70ar/img6081.jpg
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:20:07
|
|
|
|
sazi
|
Živjo punce, sem s pregleda pri internistki. Spet sem imela kar previsok pritisk (155/100). Naslednji teden dobim za 24 ur merilec pritiska (avtomat, ki meri na 20 minut). Sem ga že imela in je precej tečno. Sploh ponoči, ke rpotem sploh ne spim in je pritisk že zaradi tega čisto zmešan. Je pa ugotovila, da imam res čisto zmešan pritisk in je problem v tem, kako potem postopat. Pustiti visokega ne smejo, ker potem otrok zaostaja v rasti (1. otroček je bil na spodnji meji), če pa ga umetno znižujejo, pa po tem ni prave potrebe (ker mi pritisk niha), se pa spet dela škoda otroku in zopet ne raste . No, upam, da ugotovijo kdaj je pravi čas in kakšen pravi način za pomoč - predvsem mojemu otročku. Drugače pa je zaenkrat vse OK. Mali/a brca in raste, je sicer na spodnji meji za svojo starost, ampak sledi krivulji rasti. Bodite lepo in zdravo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 13:21:16
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....full je bil cukerek(no se je še zdej)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?