Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:34:34
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem se odločila da bom šolo do nadaljnega pustila ker ne mislim ogrožat sebe in -bom pa septembra končala kar imam še zanardit Ni slaba odličitev. Samo...kaj pa boš delala cel dan, zdaj ko si navajena se toliko učit.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:37:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Katjuša - kredite imamo skoraj vsi. So taki časi, ko skoraj ničesar večjega ne moreš kupiti, če ne vzameš kredita. Jaz sem sicer enkrat probala dajat na stran in tako varčevat, pa nikakor mi ni uspelo kaj več prišparat. Glih se mi je kaj nabralo, pa sem porabila (za čisto nekaj drugega, kot sem se namenila) Obroke za kredit pa brez problema plačujem. Kar je treba, ni težko. ja res je.... mi2 isto sma do sedaj sma bla kreditno nesposobna k moj ni mel za stalno zaposlitve..... edini krediti oz plečevanje na obroke sma mela preko dinersa..... je pa problem če je samo ena plača pri hiši..... mah sej se ne sekiram bo že kak bo drgač bomo pa kej prodal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:39:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem se odločila da bom šolo do nadaljnega pustila ker ne mislim ogrožat sebe in -bom pa septembra končala kar imam še zanardit Ni slaba odličitev. Samo...kaj pa boš delala cel dan, zdaj ko si navajena se toliko učit. me bomo nardile kako srečanje in s ebo vsakega udeležila in bo prav luštno pa še hitro bo minlo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:39:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud glede sladkarij je pa tko.....sladkorna ni zarad sladkarij....to je sam raven sladkorja v krvi...tko da tud sladkorni bolniki lahko jejo sladke stvari (sj sm ti povedala da mamo pr nas doma ful sladkornih bolnikov-zato vem)....če te je to kaj potolažlo.... tole se strinjam s prvim delom.... z drugim pa nikakor ne..... če moja mami je kej sladkega se ji sladkor zelo poveča potem bi si mogla tud zelo povečat dozo inzulina kar pa nikakor ni vredu..... torej se mora odpovedat sladkim stvarem in še čemu in to počne že približno 20 let ne rečem ob posebnih priložnostih si pa tud ona kej privošči sam to v majhnih količinah.... je pa res da je sladkoren več oblik in da 2 nista enaki..... in od kar ima spadkorno peče štrudle in potice in druge dobrote brez sladkorja tak da se mi včasih prav zlušta kakega sladkega štrudla ker že od malega jem nesladkega no pa ni hudo saj imajo jabolke svojo sladkobo.... Majchy ne glej tako črno tud v dijeti se najde kej dobrega in če tudi bi mogla (pa verjamem da ti ne bo treba) pazit boš videla da ne bo hudo tak al tak so pa samo še 3 meseci..... Drugače pa ja nosečniška sladkorna ponavadi po nosečnosti zgine zato se tud reče nosečniška sladkorna tud moja jestrična jo je mela pa je zdej nima..... v redkih primerih ostane..... ja res je pa tud odvisno.....lahko imaš prenizko raven sladkorja kar je ravno tko slabo kot če imaš previsoko......moja teta ima že celo življenje pa lahko tud kj sladkega poje pa je čist u redu.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:40:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sem se odločila da bom šolo do nadaljnega pustila ker ne mislim ogrožat sebe in -bom pa septembra končala kar imam še zanardit Ni slaba odličitev. Samo...kaj pa boš delala cel dan, zdaj ko si navajena se toliko učit. sej bom na predavanja glih tko hodila.....bom mela več časa za spanje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:43:10
|
|
|
|
claud
|
Mi2 mava tud že ime za našo .....je mojga k strela z janega zadel na morfi, pa ji je že določu ime....in je izpadu kao pameten kako lepo ime......čeprou sm jst že doma nardila seznamček z imeni pa je blo to ime gor....... Sam če naju pa preseneti pa iz naenkrat postane , pol pa nimava pojma kaj bo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:46:31
|
|
|
|
Maksi1
|
Midva sva naredila izbor po 3 imen za vsak spol in ko bomo otročka dobili v naročje, mu bomo izbrali eno od teh. Zdej pa še slikca za današnji dan. Upam, da jo bom prav prilimala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:47:09
|
|
|
|
Maksi1
|
No očitno nisem. Pa drugič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:50:19
|
|
|
|
claud
|
Skleroza moja....sm pozabla napisat.... Majchy-ja u bistvu nista zamudila razen dihanja pa klistirja nč..... bo pa ju3 dajala tud še potrdila pa spisek kaj vse potrebuješ za v porodnišnico.... Pa če se katera punca odloča za epiduralno nalgezijo imajo v Jeseniški porodnišnici brezplačno....sam se morš tja it pogovort pa tko.... to nam je učeri babca povedala na MŠ....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:52:48
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce tole je pa najlepši šopek kar sem ga kdaj vidla mi ge je Florjan zdle prnesu k je bil z babiko na sprehodu in bojda je sam zečel rožice trgat je reku da so za mamico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:54:20
|
|
|
|
claud
|
Katjuša pa je res lep......Tale Florjan pa je taprav srček ane
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:54:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Skleroza moja....sm pozabla napisat.... Majchy-ja u bistvu nista zamudila razen dihanja pa klistirja nč..... bo pa ju3 dajala tud še potrdila pa spisek kaj vse potrebuješ za v porodnišnico.... Pa če se katera punca odloča za epiduralno nalgezijo imajo v Jeseniški porodnišnici brezplačno....sam se morš tja it pogovort pa tko.... to nam je učeri babca povedala na MŠ.... no sem šla lepo pod tuš da se malo k sebi spravim in je prov pasalo moj bo itak na vsa predavanja hodu z mano ker je reku da če kakšno zadevo sliši mu ne bo škodovalo aja......a vas je bilo včeraj tudi tok velik
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:55:48
|
|
|
|
rebeka84
|
Joj komaj čakam da začneva hodit v MŠ. Jaz bi najraje rodila kr po naravni poti.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:57:04
|
|
|
|
Čebel@
|
bravo za florčita da je to tko lepo izpelov........claud verjemi rlorjan je tudi v resnici cuker.....na srečanju mu me nismo bile ne vem kako zanimive in je popokal avtomobilčke in se šel igrat za sosednjo mizo kjer je tud par punc sedel
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:59:51
|
|
|
|
claud
|
majchy-ja mi2 sva mogla zadi na mizi sedet...tko je blo kot zadnjič....bomo vidl kok možičkov bo jutr ker je učeri kr neki potrdil že dala.... rebeka- sj jst bom tud po naravni, sam tko povem če ma katera željo, ker je povsod drugja baje to kr drago.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 11:59:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Joj komaj čakam da začneva hodit v MŠ. Jaz bi najraje rodila kr po naravni poti. jaz tudi upam da bo vse uredu potekalo in da bom lahko po naravni poti rodila par dni nazaj mi je mami povedala da sem bila jaz težka med porodom 2550 in upam da bo moj tud tko nekako.....je rekla mami da redi se naj kar zunej.......aja pa 5 dni prekmalu sem se rodila-vse to do zdej nisem vedla al pa mi je povedala pa sem preslišala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:01:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bravo za florčita da je to tko lepo izpelov........claud verjemi rlorjan je tudi v resnici cuker.....na srečanju mu me nismo bile ne vem kako zanimive in je popokal avtomobilčke in se šel igrat za sosednjo mizo kjer je tud par punc sedel ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:01:18
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.....zdej jih bo pa ziher vsakič manj ko bojo desci potrdila dobili....bomo imeli vsaj kje za sedet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:05:09
|
|
|
|
claud
|
ja moj bo vsak drug tedn, ker dela v turnusu....tko da bom drug tedn verjetn sama
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:06:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud ja moj bo vsak drug tedn, ker dela v turnusu....tko da bom drug tedn verjetn sama bova pa skupi sedele da ti ne bo dolgčas
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:08:13
|
|
|
|
Shuka
|
superca Florjan, kolk lep šopek za mamico, evo enga od tete iz RRja
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:09:29
|
|
|
|
Urša08
|
Eno vprašanje za tiste k mate že kakega doma. A boste šle spet v materinsko šolo? Je treba še enkrat it al koko? A katera ve? Pa še glede papirjev, kdaj je treba oddat za tisti paket oz. denar od države? Jaz sem zanč že vse papirje od ginekologinje dobila.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:11:57
|
|
|
|
claud
|
jaz sicer še nimam nobenga razen tega v trebuščku , ampak ti lahko povem , ker je učeri babca rekla da velja tale MŠ za 3 leta! Papirje za tist paket pa rihtaš 60 dni pred PDP
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:14:20
|
|
|
|
Urša08
|
Claud hvala za odgovor. To se pravi nama ni potrebno še enkrat it. Papirje grem pa lahko že 1.12 rihtat. Joj kok bo to hitr
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 11.11.2008 12:17:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud hvala za odgovor. To se pravi nama ni potrebno še enkrat it. Papirje grem pa lahko že 1.12 rihtat. Joj kok bo to hitr Ni za kaj. Jst bom tud decembra rihtala papirje. Za tisto potrdilo če bo tvoj pr porodu pa ne vem a ti ga bo dala kr g.? to pa le upraši no.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?