itata
|
suzi: jaz te čist štekam. tud sam to gruntam kam bi ga podturila za kako noč ali dve... sam sem mojmu mal glede tašče omenila pa je rekel, da je verjetno še mal prezgodi za to, da bi ga ona mela čez noč... sej po eni strani ima prav, ker ga res včasih sam joška pomiri... mah ne vem. fentala bi se najraj kak dan. no danes nisem najboljše volje. mal zato k sem res zaspana mal pa zato, ker je moj skoz tolk zamorjen. lansko leto, ko so se zadeve okol naju končno "uredile" je bil čiiiiist napaljen in ful kaj vse bi midva počela in tko. pol se je mali rodil mi je najprej fuuul pomagal ko je bil doma. tudi ponoči ga je nosil včasih, predvsem pa zvečer, ko je bil mali siten in je mel včasih krče. skratka kul je bil. no pol ga je pa "zadela realnost" al kaj. v službi se je kompliciral - je lansko leto zamenjal delovno mesto in ima zdej ful več odgovornosti in dela - pa še glede hčerke je ugotovil, da pač njej ne bo nikol tko kot jakobu, ker ona ga lahk kake dni sam po tel pokliče pa tko naprej. skatka slaba vest do prvega otroka pa še ugotovil je da ne prej ne zdej - pač kakorkoli se obrneš - ni vse super krasno in brez napak / težav / pač nečesa... no, in zdej je zamorjen zarad vsega tega pa še zmatran k sto matr k mora skoz neki okol laufat in se usklajevat in vse. pa ne da bi ga kej opravičevala, pa vem da bi na vse to mogu prej mislit, ampak vsi vemo, da moškim pol k**** ni jasn v kaj se spuščajo, dokler ni prepozno, kaj šele da bi kej druzga širšega pogruntal kar se tega tiče. pa slabo vest težko prenašajo in konstatno organizacijo. skratka ne razumem zakaj ne more gledat na stvari pač tko kot so in iz njih narest najbolš kar se da??? ker to sem ga pač v petek zvečer spraševala, kr mi gre na živce k je skoz mogoče ne zamorjen, ampak brez energije pa nič se mu ne da. pa je rekel, da je pač zmatran od vsega. sam kaj to men pomaga. nič . sem rekla, da bi mogoče mogu nazor spremenit, ker v naslednjih 20 letih ne bo nič lažje in ne bo nič manj zmatran z leti pol smo se mel pa v soboto ful fajn pa še na neko zabavo smo šli, pa naspal se je pa je bil v nedeljo čist kul. še z jakobom se je več igral pa vse. mah sej ne vem kaj nej nardim okol tega. verjetno jaz nič. povedala sem pa mu že, da me to mori. več pa ne morem. pa vsak dopust k ga ma bi bil on kar doma in počival. men je pa to ČIST mem. no in zarad tega se midva sporečeva, kadar pač se, ker se njemu nič ne da. za tamalo bi vse naredu, ker pač mora in ker kompenzira, ker ga ona ne vidi vsak dan, pol mu pa za tega zmanjka energije... drugih kreganj vsakdanjih pač nimava... sem se mal skašljala. itak se ne da kar "rešit" tega, pa sploh ne jaz, ampak moj gospod. hvala, če je ktera prebrala