|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
11.11.2008 10:44:42   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

motorjev se pa jaz tud bojim ... to je ena stvar k upam da si jo job ne bo želel ko bo najstnik, ker je disaster in taka žalost ko se mladi fantje ponesrečijo ... poznam dve družini ki sta izgubili sina, groza...

Jaz si tudi želim, da ju ne bi zanimali motorji, pa čeprav imamo motorista v familiji.

evo, še ena stara mama se tlele javlja, ki upa tako kot vidve!

to pa tud jaz upam, da ga ne bi zanimal, čeprav moj že zdej sanja.....brrrrrrrrrrrrrr....... ne bom k tako to dovolila!!!!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
11.11.2008 10:48:15   
TIMOTY

Pingvinčica in Špela100: Nini in Maksu vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bosta zdrava in vesela.

ooo, kako ste luštni, vsi trije - Hvala San.
timoty, za tvojga malega, da bo kmalu bolje - San, hvala še enkrat, res si zelo pozorna.

Ursi2: Kako je tvoj Luka danes? Pošiljam mu velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................... da bo čimprej v redu.

TIMOTY, dobrodošla med nami - Zofy, hvala.

TIMOTY krasen fantek... user posted image lepa družinica ste!!! - Lucalu, hvala.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
11.11.2008 10:50:40   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

San - ti si pa res pozorna, vsakemu odgovoriš oziroma nameniš vsaj kakšno besedico. Občasno se spravim na RR in se vam oglasim...smo pa le preživele kar nekaj časa skupaj in se bodrile med samo, ko smo čakale na naše zakladke. Je pa res, da sem bolj na tesnem s časom in da ga želim čim več preživeti s Tajo. Po pravici povedano imam kar slabo vest, kadar nisem zraven nje.

mi je zdej nerodno... no, ampak vedno mi ne uspe, kadar imam čas, se pa res potrudim vsaki kaj napisat - ponavadi, kadar urban spi. saj jaz mislim, da se vsaka od nas trudi, ma ob naših malih zakladkih je sedaj to že težko.
te pa razumem, da hočeš biti prosti čas s svojo princesko, saj to je logično in ne imej slabe vesti. kapo dol, res, prav občudujem te, da si ob tako majhnem bitjecu že v službiuser posted image in preostali čas zato do zadnje pikice in verjetno zelo kvalitetno izkoristiš za druženje z njo.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
11.11.2008 10:50:46   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Luka se je pa do zdej že 3x zbudil. Upam, da ne bo tudi noč taka!

Morem vam rečt, da so tile naši zakladki res vsi po vrsti tk luškani, da bi jih skoz kr sam gledal!!!!!!!

upa, da je bila noč okuser posted image
s spodnjim stavkom se čisto strinjamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Bom pisala na debelo, prej sem kopirala post zato, da je bil opažen, zdaj pa bo debel: v glavnem, ravnokar sem odstranila vse (skoraj vse - pralni stroj je še treba zagnat, sam je prepoln) posledice - Liam je namreč bruhal, in to zelo zelo zelo veliko! Res pa se je za večerjo ful najedel. Ne vem kaj naj rečem. Zdaj ga slišim iz sobe (je s tatijem v postelji), da sitnari in tarna. Ne vem, ne vem. Bomo vidli kaj bo prinesla noč. Z aleži sem zmenjena, greva z mojim avtom, vse mi ustreza, želim si priti, ampak le če bo ponoči v redu in bo Liam šel vidno zdrav v vrtec.

se javim v vsakem primeru! držte pesti!

držim pesti in upam, da je liam ok in da je bila to res le posledica prenajedanja - se grdo sliši ta besedauser posted image , ma ni tko mišljeno. no, pikepoke liamu in upam, da zdaj že čvekaš v postojniuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
11.11.2008 10:52:11   
tina50
Dinki supe slikice! bom jih jaz tudi dala, sam jih mora moj dat iz aparata dol, ker ne znam k mamo nov aparat!

zdej se je pa zbudil moj mali, grem mu malico naredit, če bo seveda hotel, če ne pa spet jošk!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
11.11.2008 10:53:47   
san

jaz sem čist zalublena v joba. glih prejle, ko sem ga uspavala, je bil spet tak cuker, sem neki zavzdihnila/zazehala (aaah) in se mi je naglas zarežu, češ "mama, kva ti je, pa ja še nisi zaspana", in sem potem še 100krat mogla tko ponovit, on se je pa prov krohotal zraven user posted image user posted image user posted image

user posted image
jaz sem tudi v devetih nebesih ob urbanu (ma tudi ob tavelkih otrocihuser posted image )

zdaj grem pa kakšen film pogledat, sem si iz knjižnice prinesla ful dvd-jev. sem pa še zmer sama doma, upam da me ne bo pol strah it spat, ker mam same grozljivke user posted image user posted image jutri se pa vren mož, komaj čakam.

aja, včeri sem pa gledala Burn after reading! je kr kul, priporočam! user posted image george clooney igra, že zato se splača! user posted image
aja, včeri

upam, da si dobro spala. ta film sm jaz tud gledala prejšnji teden, ma sm bla zgrožena ob misli oz. zavedanju, da se v bistvu nekaj tako norega po svetu čist zares dogaja

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
11.11.2008 10:57:02   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

No, to sem nahitro vidla, pol pa mi je Julija toliko po laptopu udarjala (ga imam na klubski mizici), da mi je zaštekal in sem ga mogla reštartat. Lumpa malauser posted image user posted image . Ima baalazno rada tipke. Ji bo treba eno tipkovnico kupituser posted image

bravo julija, že obvladauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce, da se zavedate, da ne bomo več dolgo takole vsak dan klepetale? user posted image user posted image user posted image Me kar v srcu stiska, smrk, smrk...

jaz sem danes ugotovila, da bodo nekateri naši zakladki ta mesec stari ŽE 9 MESECEV -sploh ne vem katerega smajlija bi dala...prehitro gre!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
11.11.2008 10:59:35   
san

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Koliko pa vas hodi še v šolo ( redno, izredno )????????

jaz vem za gayo, pa mislim, da je še ena...

joj, jagoga, ma te tašče... blagor teb, da je 100 km stranuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Pol pa vam moram povedati da sem čist raznežena. Vem da to ni to ampak je blo pa hudo. Taja je že spala in se zbudila in iz posteljice se je slišalo MAMA in potem še dvakrat MAMA MAMA user posted image . In pridem jaz se mi nasmehne, jaz ji dam dudo in nazaj zaspi. Vem da ni mene klicala ampak je blo res tok lepo da sem vem mogla takoj povedat user posted image . Na pa sem mela spet neki za solzice user posted image . Grem Grdo račko gledat user posted image

oooooooooouser posted image user posted image user posted image kako lepouser posted image

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
11.11.2008 11:02:00   
san

hihi, tega pa še jaz poznam! Lubano urbano deteuser posted image user posted image

user posted image

oh, hvala za KREJANa, prvič slišim za tega gospoda. a na LJ tržnici prodaja?

Glede fantolinov-pobalinov- duracel- nočemspatkov ...

vedno bolj se mi dozdeva, da so si morda res v sorodu! user posted image in to je ziher Adam kriv, sem 100%, da je bil to en nespečen tip, ki je cele dneve blodil po paradižu ... na, pa mamo zdej cele črede duracel ponočnjakov! Ko bi človek lahko zavrtel čas nazaj ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, na lj. tržnici, pa v bio trgovinah nekaterih, pa v domžalah, za kranj pa ne vemuser posted image
ga lahko vprašam, pa sporočim

Neposredna povezava do sporočila: 1609
11.11.2008 11:07:23   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

San - ti si pa res pozorna, vsakemu odgovoriš oziroma nameniš vsaj kakšno besedico.

ja, to je tudi meni tako lepo.user posted image user posted image

user posted image meni tudi, ker isto počnete tudi vse ostaleuser posted image

Glede slabe vesti ... če hčerkico puščaš v "dobrih rokah", potem je kovček z napisom "slaba vest" le ena zelooo nepotrebna prtljaga ... kar skozi okno z njo (pa nč bat je to čisto ekološko, je zelo razgradlivo oz. se da prereciklirat v kakšno drugo prtljagouser posted image ) ...

saj veš, kaj mislim, anede user posted image

user posted image
super napisano!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1610
11.11.2008 11:08:54   
san

IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

NČK, ne odpovedat, če češ ti jaz Terido predam, če se ne maraš sama voziti, samo ne odpovej!

Evo, sem že blago za izmenjavo postala user posted image ne se bat, nisem nič užaljena!
Res lahko grem tudi s tabo, NČK, če hočeš. Samo ne vem kako se bomo zdaj zmenile, ker je že tako pozno. Mi je žal, a prej nisem imela časa it za računalnik, zdaj pa tudi šibam likat.

Tako vama povem, NČK in Dinki, NČK bom preko ZS poslala številko mobitela, da me pokliče še danes, če rabi družbo do Postojne, potem pa jaz sporočim Dinki. Sicer pa ostane tako kot smo zmenjene zdaj z Dinki.

terida, to si pa preresno vzelauser posted image .

VIdve z Dinki se kar lepo odpeljita v PO, če pa bosta tam noro veliko nakupovali, pa vama robo lahko nazaj peljem user posted image .

Samo ponudila sem prevoz tistim, ki pravijo da nimajo prevoza (pa se niso že kako drgač zmenile). In še vedno se mi lahko še kakšna javi ... pa še gratis karto na osebe in prtljago nudim user posted image . Samo na ZS mi pošljite telefon, da se bomo jutri do 9 ure zmenile.

No, pa saj ne verjamem,
da bi se kakšna javila, ker vem,
da že ves svet ve,
da je moja žvala-
brez radia
user posted image

jaz bi šla takoj s tabo, če bi le lahko, ma ima izabela danes ortodonta. pa mislim, da si potem sploh ne bi več želela radia, če bi naju dobila v avto, potem bi si želela samo še tišinouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1611
11.11.2008 11:10:08   
san

Pa še to: danes sta na plano pokukali obe zgornji enici! Končno! Toliko časa jih je delala, da sem bila sigurna, da bodo vgravirane, pa z zlatom okrancljane... Upam, da to zdaj pomeni, da bodo noči boljše. V kar pa malo dvomim, ker se je danes že spet večkrat zbudila odkar je šla spat. Kar nemirno spi ta naš otrok zadnje čase. Včasih bi pa lahko bombe metal zraven nje pa se ne bi zbudila user posted image Ah, pogrešam te čase...

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

nam tudi zg. enici lezeta ven, se že vidi, da bo vsak čas leva ven pokukala

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
11.11.2008 11:10:35   
san

Zdaj moram pa res it likat - user posted image se me je že naveličal in kar začel sam likat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
11.11.2008 11:12:24   
san
IZVIRNO SPOROČILO: katj

NČK, si lušna s tole z radijem user posted image .

Naju ne bo, nekak se nisva organizirala, se mi je zdel daleč. Zdej pa ko vas berem, me je pa zamikal.
No takole, če sem čahko iskrena, mam pa kr mal slabo vest.
Pa sej vem da naju ne boste pogrešale user posted image , samo zato ker ste tako prijazne punce, k sem tlele med vami "novinka", pa se vseen spomnete na naju.

san je pa res zmagovalka o rečenem.

Lepo se mejte!

seveda, da bi te!!!user posted image .. pa ti sploh nisi več novinka med nami, zdej si že stara sablja marčevska! bova pa na naslednjem srečanju midve nadoknadili v čvekuuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 11.11.2008 11:13:03 >

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
11.11.2008 11:14:55   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

zdele mi pa moj pravi, da boste mislile, da sem nora kdaj vam pišem!(ni navajen, da sem tako zgodaj pokonci)! pa mu pravim, da to pa res ni kaj takega, da nisem prva, pa omenla sem Špelo100 in še katera, kako dolgo ste pokonci! pa sam reče,"pa jaz ne vem kdo ste ve"!user posted image user posted image user posted image

za jutri mi je pa prav žal, da me ne bo! tudi jaz ne bom manjkala na naslednjem srečanju, pa upam, da takrat pa tudi primorke pridete!!!!!!!! in ostale 

user posted image user posted image user posted image , ja tina50 taki so moški...

user posted image user posted image user posted image tole sm pa spregledala..ženske so itak zmožne gore premikatuser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
11.11.2008 11:21:34   
san

Joj neeeee, me je kar mraz stresel, sem že mislila, da te ne bo. Pa pripelji jo s sabo, ji bomo dale vse user posted image  čuvat, me pa bomo klepetale. user posted image user posted image  

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Uf ste načvekale. V glavnem danes se vidimo, Julija je dosti bolje, sicer še malo prehlajena, ma ne tako dosti, da naju ne bi bilo na srečanje. Se bom držala malo bolj stran z njo, pa bo. Težko je bit v tem času čisto zdrav, še odrasli vsi neki smrkamo.
Danes je mrzlo, trenutno 7 stopinj. Jagoga šipe niso zamrznjene. user posted image Oblačno je, piha pa ne, kar je pomembno.Vseeno se fajn oblecite, jaz sem se navadila na te temperature. user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Dobro jutro punce. Sem sicer skor celo noč pokonci, ampak do rač sem pa šele zdej prišla!

ojej, upam, da ni blo prehudouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

san, Urbanček je eno, res čudovito dete!!! user posted image user posted image user posted image Po "gibanju" je pa podoben mojemu Taiu - podobne vragolije zganjata. user posted image

user posted image
hvala

lona, temu živčku in babi sm se pa narežala zdeluser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
11.11.2008 11:34:25   
san

san Urbanček je prava faca na slikah!user posted image user posted image

hvalauser posted image

pingvinčica, živjouser posted image . držim pesti, da boste do božiča res že v novi hišiuser posted image , pa čestitke za že toliko zobkuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Še eno vprašanje, ko se glih o hrani menimo. A ve zdaj že vse jeste al še vedno katera pazi s prehrano? Zadnjič sem sosedi omenila krvavice, pa me je kar debelo pogledala, kaj a to že ješ? user posted image

jaz že kr dolgo jem vse!!!

jaz tudi

tina ne sekiraj se glede hrane, saj lan res lepo napreduje in je konkreten dečkouser posted image user posted image

tko, čtiva za brati imate sedaj dostiuser posted image
zdej se je pa zbudu urbančekuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
11.11.2008 15:08:25   
Špela100
Ekola mi smo že doma, Maks spi, je takooo utrujen od vseh lepih punc, ki jih je videl na srečanju. user posted image
Srečanje je zelo lepo uspelo user posted image  , vreme pa ne. user posted image  Dopoldne je bilo zelo mrzlo, ko smo pa končale čvekat, pa je padal dež. user posted image  Saj drugega pa tudi nismo mogli pričakovati. user posted image user posted image  Toliko žensk na kupcu user posted image user posted image .

Otročki so bili zelo pridni, pogrešale smo vse ostale, ki niso mogle pridt. Vključno s Katj...ti, ti user posted image   kako to misliš, da te ne bi pogrešale!!! Seveda smo te.
Vse pohvale pa Mumu in Nčk, ki so prišle od malo dlje.

zdaj pa šibam delat

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
11.11.2008 15:09:27   
Špela100
Aja pa hvala za čestitke za našo obmesečnico. Že 8  mesecev....madona šiba....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
11.11.2008 15:21:00   
tina50
Ursi2 upam, da je Luka že danes boljšiuser posted image user posted image , pa nov avatarček imašuser posted image user posted image

TIMOTY user posted image user posted image user posted image user posted image  za oba , da bosta čimprej zdrava
Lan ima dva počitka, redkokdaj 3! spat gre pa že ob 7! trajta pa od 45min, pa do 2 uri- malokrat!

no, zdej je pa mož pršu pa moram kosilo narest do konca!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
11.11.2008 15:32:34   
mumu
No me smo že kar nekaj časa doma, pot je bila enkratna, sej je skos spalauser posted image user posted image , več pa poročam zvečer.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
11.11.2008 15:35:14   
mumu
NINA

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
11.11.2008 15:36:15   
mumu
MAKS

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
11.11.2008 16:00:18   
lucalu
Evo, midva sva iz sprehoda in moje dete je bilo tako utrujeno, da je - ne morem verjet - zaspalo med previjanjem na previjalni!!! user posted image  Kaj takega se še ni zgodilo odkar je na svetu... No, potem sem ga oblekla do konca in prestavila v posteljico in zdaj spi kot topek. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Pol pa vam moram povedati da sem čist raznežena. Vem da to ni to ampak je blo pa hudo. Taja je že spala in se zbudila in iz posteljice se je slišalo MAMA in potem še dvakrat MAMA MAMA user posted image . In pridem jaz se mi nasmehne, jaz ji dam dudo in nazaj zaspi. Vem da ni mene klicala ampak je blo res tok lepo da sem vem mogla takoj povedat user posted image . Na pa sem mela spet neki za solzice user posted image . Grem Grdo račko gledat user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz komaj čakam na to... Mu vsak dan vztrajno govorim: mama, mama... on pa meni vedno na koncu: ATA! user posted image  Pa tudi jaz vem, da ne ve kaj govori, ampak izpade pa vedno kot, da bi zanalašč. user posted image

Pa še to: danes sta na plano pokukali obe zgornji enici! Končno! Toliko časa jih je delala, da sem bila sigurna, da bodo vgravirane, pa z zlatom okrancljane...

Erika čestitke za nova zobka!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica
Naša Nina ima že 2 meseca 6 zobkov.user posted image Pa še nova 2 mislim da bosta kmalu pribodla.

Nina čestitke za zobke!!! Pa ker tako pridno papaš!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san
jaz sem danes ugotovila, da bodo nekateri naši zakladki ta mesec stari ŽE 9 MESECEV -sploh ne vem katerega smajlija bi dala...prehitro gre!

Me je kar zmrazilo... res je! user posted image  No, saj vem, da morajo rast, ampak ne takoooooo hitro!!!

Srečanje je zelo lepo uspelo user posted image  , vreme pa ne. user posted image  Dopoldne je bilo zelo mrzlo, ko smo pa končale čvekat, pa je padal dež. user posted image  Saj drugega pa tudi nismo mogli pričakovati. user posted image user posted image  Toliko žensk na kupcu user posted image user posted image .

Super, da je srečanje uspelo!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
No me smo že kar nekaj časa doma, pot je bila enkratna, sej je skos spalauser posted image user posted image , več pa poročam zvečer.

Čestitke Tii za prespano pot!!! user posted image

In zdaj mi je celo uspelo prebrati vse kar ste včeraj in danes načvekale... user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
11.11.2008 16:14:02   
Azzurra
Evo, mi pa kot da smo vedle, kdaj se odpravit iz Postojne, mene so namreč nekje pri Senožečah klicali iz vrtca, da je Liam slabe volje, da je že ves dan jokav, da si ni nič kaj podoben, da pa sicer vročine nima in da ne zgleda bolan. Ni hotel it spat in se je ujčkal pri pomočnici. Na srečo je bil naš tati glih fraj za kosilo, tako da ga je šel kar on iskat in smo se istočasno pripreljali na naše dvorišče. Liam pa kot da mu nič ni! Ne vem, no, al se mu kaj kuha, al je samo siten ker je malo spal (se je zjutraj zbudil že ob 5., potem je do 6. samo neki na pol dremal) in jaz vem kako je on grozno zatežeeeen, ko ima slabo noč. Ne vem, bomo vidli.
Daša je spala pol poti proti Postojni, nazaj grede malenkost več kot pol poti, vendar to vse skupaj ni niti za eno uro. Zdaj sem jo dala spet počivat.

Ko smo prišli domov sem šla direkt skuhat eno rižotko za liama, ker nisem vedela če je sploh kaj jedel v vrtcu, pa sem dala še malo zraven za Dašo in je pojedla še poln krožnik zelenjavne rižotke s sirčkom. čeprav mi je v Postojni pojedla vso juho s kosom kruha, pa še zelenjavo in tudi malo piščančka. Zdej upam, da bo spala kako uro.

Liama pa je nesla moja mama spat gor k njim, ker ima tako več miru, drugače se motita drug drugega, je kar težko čez dan zaspat tako če sta oba, pa da sem jaz sama. Se je zbudil po eni uri, pa sem mu nesla sirupek za izkašljevanje, pa je spet zakinkal na kavču. Joj, samo da res ne bo bolan, kašlja pa že skoraj dva meseca, pa je bil pri 2 zdravnicah in obe pravita, da je "normalno" po angini, da lahko kašelj ne izgine do 8 tednov....

Sicer pa sem se imela na srečanju res super. Upam, da res ponovimo kmalu!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?