|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
10.11.2008 23:15:53   
rovar_ka
skoraj vse - hvala za odgovore glede kremicuser posted image

lunica - kako je Lukec, je že kaj boljše?

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mi smo bli pa vceri brez elektrike ob 20.30 do 23...HB da mam joške ker drgač ne vem kak bi mlekca pogrela...smo meli pa romantiko po bajti..same svečke so gorele. na radiatorju bi ga lahko

Sandrine - jaz sploh tega za rotavirus nisem vedla, zato tudi nisem nič pazla. Pa se ni nič zgodilo

Joj, Mojcek, sem ful vesela zdaj ko sem prebrala, da je pikica že boljše in da lepše jé. Res upam, da bo od zdaj naprej šlo samo še v pozitivno smeruser posted image

Uauuuuu ,Tims, ti pa morem čestitat za tako dolgotrajno zvezouser posted image user posted image Niti ne za tako dolgotrajno kot bolj zato, ker je to ljubezen iz šolskih dni, za katere pa vemo, da redkokdaj uspejo. Bravooooouser posted image

Lex  - sem ful vesela, da ti je bil moj predlog za darilo všečuser posted image    user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
10.11.2008 23:22:00   
rovar_ka
Netki - ajajajajaj, kaj maš ti to za eno taščouser posted image Pa da bi rada, da je Žiga ljubosumen na Tilna? Kaj je čist vsekana babnca? Sej ne morem verjet no, da so eni tak (sorry izrazu) f*****user posted image Glede tega, da bi ga pa v avtu peljala brez sedeža - Murphy je baraba in bi se ravno takrat lahko (bognedaj) kaj zgodilo. 

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
10.11.2008 23:29:22   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

A ste videle to: današnji recept dneva na prvi pogled zgleda ko malo zelen kakec našega dojenčka

pa reees! fuj ni fej, tega pa res zdaj nebi jedlauser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
10.11.2008 23:31:36   
rovar_ka

uh, mala spi ze uro in 20 min...jaz sem si pa po 1h načrpala celih 15ml iz OBEH dojk.---

kak kaj jožice? že kaj bolj polne zdaj? pa kaj se to dogaja s tem mlekom, da kr ponikne naenkrat. Jaz očitno sploh vedla ne bom, če mi bo, ker sploh nimam pumpiceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3679
10.11.2008 23:39:20   
rovar_ka

kolk se vasi otroci cez dan sami zamotijo????na igralni podlogi, v lezalniku, na postelji, z igrackami....

Najin dan: ko se zjutraj zbudiva in porihtama, jo dam v ležalnik zraven računalnika, kjer jaz berem RR in pijem kavo. Ona se medtem igra s frluteki nad sabo. Ko postane sitna, ji dam to dol in ji maham z ropotuljicami. Ko niti to več ne zadošča, vklopim muziko in ji začnem pet. Po vsem naštetem se mi začne z ritjo metat ven iz ležalnika, zato se greva malo v spalnico previjat in igrat. Ko jo zrihtam, jo dam v dnevni sobi na tla na igralno podlogo, kjer se igra, dokler ne zaspi. No, ko se zbudi jo nahranim, in opet jovo na novouser posted image ji probavam  kolko tolko okolje menjavat, da ji ni tak tečnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3680
10.11.2008 23:40:01   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej

LOL... kaj sem pa to zdej nardila

grrrrrrr

joj, pa res, kaj si te prčkala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3681
10.11.2008 23:41:02   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej

user posted image user posted image user posted image

Jst bi tud mela une lepe tickerje...

tiste ta najtalepše, kot jih ima glugluglu? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3682
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 23:50:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
10.11.2008 23:58:42   
rovar_ka
Lunica, sej vem da ne bereš, ampak ti kljub temu pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image Pa poročaj kaj ste izvedeli, ko se vrnete.

Neposredna povezava do sporočila: 3684
11.11.2008 0:00:21   
frutka_
Blacky super, da je mali OK. Z alternativo sem mislila kakšnega homeopata z zdravniško licenco. Vem, da so ene mamice zelo zadovoljne.
Za plazenje ne vem...meni se zdi hecno, da bi že plazila. Ampak danes je vajo spet ponovila. Previjam jo na tleh in ona se elegantno obrne, glavo nasloni na tla, dvigne rit in se full močne odrine z malimi nogami. In se premakne. Prav hecna je. Odkar se obrača je ne upam na previjalni več previjat, ker se kar kotali levo in desno.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3685
11.11.2008 0:01:14   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

pr nas pa ne in ne spat, že od 21 joka - lačna, ne jest. spat, ne spat. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jz ne vem, kaj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Upam, da zdaj že sadko in sito spiteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3686
11.11.2008 0:06:19   
rovar_ka
Zimska - čestitke za Brinouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3687
11.11.2008 0:07:51   
rovar_ka
Ok, bom pa zdaj kr nehala pisat, ker me je preveč na tej straniuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč babike in julijčki!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 0:13:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
11.11.2008 0:19:03   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Tak, končno za računalnikom. Sma se z Tio cel dan potepale po Europarku, domov prišle komaj malo po osmi uri, zdaj sem pomila še kup posode, dala prat

mi2 sve tut ble v EP..smo se srečali? ble v HM..kuple samo 1 majčko in štrample..joj,mene tk te cotike premamijo..kar kupovala bi in kupovala user posted image

uu, jaz pa polno nakupla v HM - zoknčke, pižamico, hlačke, bodyje, kravico plišasto, jopico...user posted image Bi pa se enkrat lahko doble, kaj praviš?

Neposredna povezava do sporočila: 3690
11.11.2008 0:20:23   
rovar_ka
Levinja - kaj s tisto kremico od bebival ko je za rito? Al je to kaka posebna kremica?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 0:31:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 0:31:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 0:32:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3694
11.11.2008 0:34:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hej dečve, poglejte mal skoz okno..a vidite tisto velikooooooooo luno v nastajanju???user posted image
pomoje so zato otroci tak sitni

Uh ne sprašuj ... je bil naš prava tečka danes. Namesto konkretnega obroka je od 18h do 19h žulil celih 40 ml, vse drugo je  bilo bolj zanimivo kot hrana, je grulil, brcal, mahal naokoli ... da ne govorim, kako tečen je bil, ko smo ga dali spat. Je končno nekako zaspal, pa se ničkolikokrat zbudil in jokal ko en tavelik. Duda ni bila dovolj, sem šla čaj kuhat, no pa ga je končno zmanjkalo.

Tu mač. Pa ravno danes, ko naj bi pospravila stanovanje, jutri namreč lastnik pride naokoli user posted image   Mi je ful ostalo za jutri, pa čez dan itak ne morem kaj dosti narediti, ker me mali toliko okupira user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
11.11.2008 0:36:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, je Aleksander potem bolje jedel? Ko si ravno omenila za lex darilo Ferrero ---- glih prejle je bila reklama za Ferrero s temno cokolado --- prvic videla ... je ze katera probala? Po moje je MNJAMSI!

Aleksander zadnje 2-3 dni nekaj štrajka in se bolj malo doji ... dodatek včasih zahteva, včasih pa tudi ne. Ne vem, kaj je ta sprememba, bom v sredo pri P mal povprašala.

Ferrero Rondnoir - njamsi je! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 0:39:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 0:41:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3698
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 0:51:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3699
11.11.2008 6:58:23   
neboglasnica
Dobro jutro, čvekice!

No, mi je že žal, da sem vam zadnjič kaj odgovarjala glede M, kajti gospa je izvolila priti še k meni na obisk. Upam, d ane daljši. Sedaj mi je jasno, zakaj Staš tolikokrat je in je malce tečen, z mano vred. Sem mislila, da je samo solidaren, pa ga je očitno M motila. Sem zadnjič že pisala, da imam ovulacijo, a sem upala, da sem se zmotila. Torej z obiskom v moji službi ne bo nič, saj se mi zvečer ni ljubilo umivati glavo, danes je pa ne bom, saj je prvi dan M. Mi je mami vcepila v butico, da prve dni M ne smem betice umivat. Staromodno, saj vem..

populis: ker je bila ob nakupu plenic in robčkov Pampers vsaka srečka dobitna, sem dobila podlogo. Saj drugače nimam take sreče.

metuljček321: sem pomalicala kinder bueno, saj prebiranje knjige potegne za sabo sladkarije user posted image

mojcek1: saj bo, otroci zrastejo, potem se šele začnejo težave. Zdaj nas skrbi, če so dovolj oblečeni, če dovolj pojedo..potem bo pa kaj drugega - šola...

lunica24: zdrži, samo da odkrijejo kaj je z njim. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tašče -sem se danes spet z mojo pičla - še kar teži kolk je Bor revček, ker ima krče, mater 2x zajoka pa ima revček krče. Bolj ko ji tupim, da je mali čist OK, ne ne ima krče. Zdaj je prijavla naj ga na akupunkturo peljem .

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

kak kaj jožice? že kaj bolj polne zdaj? pa kaj se to dogaja s tem mlekom, da kr ponikne naenkrat. Jaz očitno sploh vedla ne bom, če mi bo, ker sploh nimam pumpice

Boš, boš vedela. Verjetno bo jok, dretje....

Tale je pa močna!!!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!