|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 11.11.2008 6:58:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro, čvekice! No, mi je že žal, da sem vam zadnjič kaj odgovarjala glede M, kajti gospa je izvolila priti še k meni na obisk. Upam, d ane daljši. Sedaj mi je jasno, zakaj Staš tolikokrat je in je malce tečen, z mano vred. Sem mislila, da je samo solidaren, pa ga je očitno M motila. Sem zadnjič že pisala, da imam ovulacijo, a sem upala, da sem se zmotila. Torej z obiskom v moji službi ne bo nič, saj se mi zvečer ni ljubilo umivati glavo, danes je pa ne bom, saj je prvi dan M. Mi je mami vcepila v butico, da prve dni M ne smem betice umivat. Staromodno, saj vem.. populis: ker je bila ob nakupu plenic in robčkov Pampers vsaka srečka dobitna, sem dobila podlogo. Saj drugače nimam take sreče. metuljček321: sem pomalicala kinder bueno, saj prebiranje knjige potegne za sabo sladkarije mojcek1: saj bo, otroci zrastejo, potem se šele začnejo težave. Zdaj nas skrbi, če so dovolj oblečeni, če dovolj pojedo..potem bo pa kaj drugega - šola... lunica24: zdrži, samo da odkrijejo kaj je z njim. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Tašče -sem se danes spet z mojo pičla - še kar teži kolk je Bor revček, ker ima krče, mater 2x zajoka pa ima revček krče. Bolj ko ji tupim, da je mali čist OK, ne ne ima krče. Zdaj je prijavla naj ga na akupunkturo peljem . IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka kak kaj jožice? že kaj bolj polne zdaj? pa kaj se to dogaja s tem mlekom, da kr ponikne naenkrat. Jaz očitno sploh vedla ne bom, če mi bo, ker sploh nimam pumpice Boš, boš vedela. Verjetno bo jok, dretje.... Tale je pa močna!!!
|
|
|