|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:29:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
10.11.2008 19:29:51   
Tinky
aja, metuljček sem ti dolžna razlago:
"štufa" po italijansko pomeni naveličana user posted image
in ja, sem štufa bit skozi doma

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3627
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:34:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:36:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
10.11.2008 19:40:07   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

meni je najboljša primorska fraza: ne stoj hodituser posted image

zdej od kar me ni več na obali, full pogrešam vleeeečenje besed in take močne fraze
varianta mona, ke grave, ne stoj hodit.....

uffff, bi šla spet živet v Lucijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3630
10.11.2008 19:49:36   
dzanika
netki ti se mi pa že res smiliš s to tvojo taščo. Le kdo se jih je spomnil kajne? user posted image   Te pa popolnoma razumem ker je pri nas kar nekako podobna zgodba...

Lunica ste šli do P.?  Kaj ste zvedeli?  Upam da že končno ugotovijo kaj je vzrok joka pri tvojem Lukcu...

HD boga. Upam da je Kali potem zaspala...

mojcek super da Živa vsaj nekaj spravi vase... Pa četdi v spanju. Kar pomeni da gre na bolje in bo kmalu zagrabila tudi ko bo budna. user posted image

Nič grem zdaj malemu jest dati pa spat in vas potem preberem dalje...

Neposredna povezava do sporočila: 3631
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 20:00:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3632
10.11.2008 20:11:08   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej

IZVIRNO SPOROČILO: populis

mojcej;lušna čmrlja maš.Čaki ti si bila vPlayi z nami?Ker je Jaka čista fotokopija tebe.user posted image

Ja sm bla ja... res ju ne morm zatajit user posted image user posted image user posted image

to sem tudi jaz pomislila, da ti je Jaka čisto podobenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3633
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 20:17:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.11.2008 20:27:26   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

A ste videle to: današnji recept dneva na prvi pogled zgleda ko malo zelen kakec našega dojenčka

user posted image user posted image user posted image

mojcej kam si pa dala slikico iz avatarja? Al je sam jaz ne vidim več?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 20:40:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 20:49:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3637
10.11.2008 20:51:00   
dzanika
HD moj se večinoma skos sam zamoti. Je ves presrečen če lahko leži da ma proste roke in noge. Res ni rad v naročju. Se zgleda utesnjenega počuti. Tko da jaz ga mam večinoma skos na kavču al pa včasih v ležalniku. Dam mu kakšno igračko in je to to. In pol kadar men zapaše da se mal igram se grem igrati z njim. user posted image Mali je pr men v naročju ko mu dam jest pa ko ga nesem previt in po obroku neki časa. Drugač pa zelo redkokdaj...

Neposredna povezava do sporočila: 3638
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 20:58:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
10.11.2008 21:09:49   
metuljcek321
Pismu, ej, prejle sem pisala spet en maxi post, na koncu pa We're sorry ... Pa zmeri posnamem, tokrat pa nisem.

Eh, sem si rekla - ni panike, bom pa backspace kliknila in bom prisla nazaj ---- jok brate, tudi to odpade ... mi je spet napisalo We're sorry .... grrrrrrrrrrrrrrr ...

Sem sla potem ta malo zrihtat, skopat in vse, jo odnesla spat, prej smo se se malo poigrali, da mi ni piskra odneslo ... zdaj pa gledam Lepo je biti sosed in grem se 1 x lepo po vrsti ... v naslednjem postu:-)

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
10.11.2008 21:14:29   
dzanika
metuljcek čakam tvoj post. user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
10.11.2008 21:31:10   
metuljcek321
mirjam, pa je tvoj na OS ali na SS? Slabi odnosi v kolektivu, to mora biti ubijajoce. Iz dneva v dan ... grozljivka.

Aha, pa hvala za info o zobeh - je treba res pazit nanje zdajle, ja. Bolje preventiva kot kurativa.

No, lex, a si ti vidla, kolk sem jaz dobr predvidela, kdaj bo selitev ... no, samo, da nisem nic leta omenjalauser posted image  user posted image  user posted image  Dobro vam gre, dobro. Kje pa zdaj zivite? Ste pri starsih? Kako dalec od nove hise?

lunica, ja, v revijah pa potem nic konkretnega, pravis. Me, julijske cveke, smo tako ali tako ugotovile, da se veliko vec izve tule na RR-ju. (Pa saj smo itak same obupanke ... remember Tadeja Brankovic? Hm ... me zanima, ce morda kaj tule surfa in pise?!? To bi bil stos.)

Pa dobra si, da funkcioniras po takih sfuzlanih noceh in hiper-aktivnih dnevih, ko Lukca matra kdo-ve-kaj. Upam, da cim prej mine in bo tvoj mali zakladek kmalu tipi-topi.

3jemi, kje pa boste imeli zurko za tvojega? Veliko povabljenih?
Lepo, da si nas tudi ti spustila v zakulisje tvojega zakonskega zivljenja. Tudi ti si izlila na internetno stran domace tegobe. To, kar omenjas, mi pa zveni kot poporodna depresija ---- a to tudi moski dozivijo? Nisem vedela. Glavno pa je, da je mimo!

rebeka, hvala za pohvale za slikicouser posted image  In faca si, ko tako dobro koordiniras tvoja dva cmrljcka!

Majuska, je Aleksander potem bolje jedel? Ko si ravno omenila za lex darilo Ferrero ---- glih prejle je bila reklama za Ferrero s temno cokolado --- prvic videla ... je ze katera probala? Po moje je MNJAMSI!

gluna3 - hormann vrata - kaksna pa so? Jih imate pri vas doma?

lidija, user posted image  za dobro opravljeno posvetovalnico. Popoldansko spanje: od sestih do osmih ... tam nekje ... vcasih se kaj prej zbudi, vcasih jo je treba konkretno prebudit, da se gre potem stimat za spat. Kako kaselj? Je ze kaj bolje?

Ja, rovarka, bi se strinjala glede tega o kozi otrocka v mrazu. Vidim, da mazete zelo razlicno - ene ja, ene ne.

Aha, s slikicami sem pa dobro naredila, a ne? Sem vam mal za luste dala 2 majhni fotkici, potem pa 3. (hopla) - surprise, surprise - malo vecja ... dobra taktika, a ne? Hi, hi.

Dobra ideja, tole s kapico in rokavickami. lex, kaj pa rokavice & nogavice - tiste barvne/pisane, ko imajo nogavicke prav tako prste kot rokavicke .... meni je to prav simpaticno - lani mi je to kupila frendica in sem ful rada nosila cez zimo. Je tko lustno, ko prste na nogi optimiras in jih naravnavas, da pasejo v nogavicko ... user posted image  user posted image  user posted image

sandrine, bravo tudi tebi za dobro opravljen pregled!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
10.11.2008 21:37:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

A ste videle to: današnji recept dneva na prvi pogled zgleda ko malo zelen kakec našega dojenčka

kje pr vragu vidite recepte dneva..

jst sem danes naredila goveje zrezke v zelenjavni omaki in rižek z grahom..

Poglej na levi strani. In njami si skuhala.

Kadar sem si jaz črpala si tudi nisem bogvekaj načrpala, a otroci so vedno imeli dovolj mleka, tako da črpanje NI merilo.

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
Gospodič bi se rad sprehajal po stanovanju.

Seveda, draga, spoznava novo domovanje.

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ja, že naših 6 je težk nosti, kaj šele Kalinih 7... ampak kaj čmo, še težji bodo.

Ha, ha, kaj pa naših dobrih devet, pa desetko tudi že imamo....

Neposredna povezava do sporočila: 3643
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 21:37:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 21:38:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3645
10.11.2008 21:38:30   
lex
metuljček evo še 1 ideja - hvalauser posted image user posted image user posted image

meni pa tole s temno čokolado ne sede je nimam rada in potem mi tudi te varjante ne sedejo preveč. zadnjič sem skor znorela, ko mi je prinesel riter sport s temno čokolado in lešniki. enostavno mi ni dovolj sladkauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3646
10.11.2008 21:39:42   
Inigo
punce, je malo bolje! z Brinom gnezdiva in se dosti pristavljava. in mlekec je nazaj. sicer ne v praven obsegu, a je. malo je tudi šmrkavin prehlajen, tko da je bil včeraj in danes precej neješč in AM sploh nismo dodajali  danes zvečer pa sem mu ga ponudila pa nič več htel. tko da... očitno se je napapcal! 

almera
- veš kak dolgo že nism šla tečt!? uf... zihr en tedn... še več! nič ne delam zadnje dni. nič! prejšnji teden nism niti trebušnjaka nardila tka da ni to. pa tut ne bom športala več! dokler ne pridema na vsaj 2 samostojna obroka... sm se odpovedala... res! kr sm prebrala, da bi blo možno tut to - preveč vadbe oziroma telesne aktivnosti! bo pač maraton počakal! hvala za skrb! btw: z Brinom sma odkrila kremco, ki je super za rit in nealergena. je od Bubchen. reče pa se baby's first. je brez eter. olij, brez mineralnih olij, brez vseh možnih alergenih stvari. je pa v pumpico nareta. majo v mullerju. kolk stane sm pozabla, je pa bolj mehka, ni tolk trda in lažje se maže. naša ritka je zadovoljna!

izpadanje las - da sploh neb o tem... mamo doma 2 mačka, pa je zadnje čase več mojih las povsod, kot njuje dlake...

tinky
- probaj z Baby's first od Bubchen. majo v mullerju pa v pikapolonici sm mislim, da vidla. piše da je za ritko in zelo suhao kožo in je nealergena kremca.

lex
- kupi kako malenkost, kot pozornost. mogoče kaj sladkega?! tko, da ji boš nekako nakazala, da je sprejeta.

hruška - bravo za 2 kilco!!! kolk se brin zamoti? a se hecaš? skoraj nič! ker je najraj v štorklji  ali pa da se igrava. in zdaj ko berem knjigo povezovalno starševstvo... piše, da je to otrokom najbolj všeč zato, ker se počutijo varno in jim je lepo. in kaj naj zdaj?!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
10.11.2008 21:42:01   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mirjam, pa je tvoj na OS ali na SS? Slabi odnosi v kolektivu, to mora biti ubijajoce. Iz dneva v dan ... grozljivka

Da ne govorim o večini žensk...same babe, to je utrujajoče. Res je, verjemite, da je z moškimi lažje delati.

Neposredna povezava do sporočila: 3648
10.11.2008 21:43:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

punce, je malo bolje! z Brinom gnezdiva in se dosti pristavljava. in mlekec je nazaj. sicer ne v praven obsegu, a je. malo je tudi šmrkavin prehlajen, tko da je bil včeraj in danes precej neješč in AM sploh nismo dodajali  danes zvečer pa sem mu ga ponudila pa nič več htel. tko da... očitno se je napapcal! 

Super, da je spet mleko, vidiš, da je šlo. Sem vesela za vaju z Brinom. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 21:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!