|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 17:10:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
10.11.2008 17:14:03   
sončika84
lunica,ja seveda je fajn,če ima otrok ritem. vsaj na prbližn d se hrani. tko je ful grozn,ku ne vem al joče zrd lakote al zrd česa.
mojcek, evo, mava iste težave. sam d pr Matijetu to traja že od nekdaj. če jo hraniš na flaško je po moje že čas,da ji probaš dat na žličko. probaj,pa boš videla. saj če ni še pripravljena bo tko zavrnila.
metuljček, študiram predšolsko vzgojo v kopru. s programo sem zadovoljna. ker je itak to to. sem si želela že od zmeraj to študirat,tko da je fajn.
blacky, ma ne sej sam Uz je bil hiter. pa tut rezulati so bli takoj. amapak tja kamor ga je položila je zčnu cmizdit,pa pol k sem ga oblačla,valda,kar itak zmeraj. zakaj pa so bli tko neprijazni pa bi blo treba njih vprašat. jst sem bla ful presenečena,ker drugače je bla ona sestra ko je bla tam čist prijazna(ko sem bla na intenzivni še in to). kaj veš,je mela slab dan,al pa že dolg ni križank rešavala. user posted image čeprov to ne bi smelo vplivat na njen odnos s strankamiuser posted image
3jemi čaj mu jst ponudim kadar neče mleka. in ga z užitkom popije. tako,da mislim da ni v tem problem. ma sje,sem se sprijaznila,da pač tolko poje. ker je zdrav ima najbrž že tolko zadosti. moti me res sam to k je vsak dan  drugač in nobenega ritma al neki. ah,bo že. se počas navajam. sej pol k bo GH bo upam drugač. pa tut ko bo začel samo GH jest. pol pa bojo druge sankcije.
mojcej, najprej user posted image user posted image za pogum ter user posted image user posted image user posted image za novo življenje. sigurno si se odločila prav,ker sem pristaš tega,da če v partnerstvu ne gre in je samo  še navada ali pa niti to ne več,da gresta po svojih poteh. kljub otrokom_ tudi za njih je boljše, da gledajo starše srečne,pa čeprav ločene. verjamem da se ti bo nasmehnila sreča in boš uživala življenje naprej.
lunica,mojcek, kako je zdaj z vajinima sončkoma? vse v redu?
inigo kako je s tvojim mlekom? je prišlo nazaj?
majar, jaz sem ravno včeraj končala z drugo menstruacijo. ah,kako je bilo lepo,ko je ni bilo!
3jemi,bravo za zobek!!user posted image user posted image
mojcek,me veseli,da je z Živo vse v redu.

moški in njihov ne/čut, moj isto. matijeta sliši šele,ko se res dere. takrt pa je več ksno. mi je že 3krat(čez vikende) oblubu,da ga bo on ponoči nafutral,da bom jaz eno noč spala. pajade,sem se zbudla čim je matija začel se sam premikat pa sem čakala,pol je začel jamrat,pa sem še mal čakala,pa je začel mal jokcat,pa sem še mal čakala, moj pa spal ku top. pol pa sem kr vstala,mal jezna in sem nafutrala otroka. in pol se je vmes zbudu moj in reku,da zakaj ga js futram,da bi ga on,pa sem mu povedala,da je spal in je reku,da zakaj ga nisme zbudla. ah,sem rekla kr d je tko lepo spal da nisem tela. tko,da jst spolh več n pomislim, da bi kšno noč moj dragi poskrbel za matijeta,
rovarka, jaz matijeta namažem v kremico po obrazku,kadar gremo ven. pa ne vsakič,kadar sre  spomnim. je pa od Bubchen firme.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 17:39:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 17:45:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3604
10.11.2008 18:01:01   
Blacky30
3jeMi in Ksenci, čestitke za prvi zobek!!!! Eni ste res hitri!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojcek, hvala bogu, da je Živa začela nekaj jest, pa čeprav samo v spanju, je dober začetek. Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image

Lunica, verjetno gre pri tebi za boleče ovulacije. Jaz jih imam od prvega poroda dalje. Včeraj zvečer me je tak bolelo, da nisem mogla več niti hodit. Če ne bi šla spat, bi morala vzeti tableto proti bolečinam. Danes je malo boljše, a hodim nonstop lulat, pa čeprav ful malo pijem. Te prekl.... ovulacije so bolj boleče od M, M mene nič ne boli, razen da ful teče.
Metuljcek, čestitke za krst!!!user posted image user posted image user posted image Mnjamiii, piščančji žur je zakon! In uspešno sem prebrala najdaljši post v zgodovini RR-ja!!! Jaz mislim, da ti že za to mora RR dati neko nagrado.user posted image user posted image

Grem Tejo uspavat. Pridem kuj nazaj.user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 18:14:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 18:15:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 18:49:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3608
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 18:53:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 18:56:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 18:56:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3611
10.11.2008 19:00:31   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Joj, zdaj sem se še nekaj spomnila - ali katera daje kako kremico na obraz? al pa nasplošno če s čem mažete obrazke? Pa s čem boste mazale zdaj, ko bo mrzlo?

S hladilnim mazilom, ki sem ga dobila na recept pri P, ker ima zelo suho kožo.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:04:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
10.11.2008 19:06:42   
neboglasnica
Jojmene, mene tudi trebušček boli...ko bi vsaj mene nekdo nosil user posted image (velikan mogoče). Pa še kar jem. Trebuh me boli od prenažiranja, da ne bo pomote. Cel dan že bašem sladko, pa še bi. Grozna sem. Če sem pa tako utrujena, da je groza. Ne morem pa ne morem spati ponoči, pojma nimam kaj je to???

Me veseli, da so deca bolje, zate HD upam, da se hitro pocajtaš... 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
10.11.2008 19:06:50   
glugluglu
A ste videle to: današnji recept dneva na prvi pogled zgleda ko malo zelen kakec našega dojenčka

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
10.11.2008 19:08:30   
glugluglu
neboglasnica, jaz sem se ravnokar najedla kakava na žličko, groza

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
10.11.2008 19:08:50   
neboglasnica
Kljub temu, da Staš kar precej kašlja, ga bom danes kopala, pa še bučko morava umiti, saj se je po laseh pobruhal. Jutri se greva v mojo službo pokazat. Ga bom pa kopala kar v tamali kopalnici, v umivalnik nalila vodo, noter pa zlila materino dušico, da bo še malo vdihaval. Pa kar bo, bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
10.11.2008 19:09:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica, jaz sem se ravnokar najedla kakava na žličko, groza

Še dobro, da ne živiva preblizu skupaj, ker bi tista trgovina imela kronično pomanjkanje sladkih zalog, user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:13:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:14:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3620
10.11.2008 19:19:23   
Tinky
Meni se bo danes sf.ukalo, res.

Teo od 14 ih že tečnari, spal je vsega skupaj pol ure, vidi se mu, da je zaspan in ne ne spat. Bi bil skozi v naročju, pa bog ne daj, da sedim!!! Gospodič bi se rad sprehajal po stanovanju.
Prejle sva z Lunico debatirale po telefonu in je moral še on par stvari Lukcu povedat, v joku seveda.

Ob pol 7 sva ga skopala, v pol snu je pojedel, še prej je blo pa treba mal tulit vmes.Zdej pa spi kot ubit.
Mah ne vem, moram preštudirat, kako ga uspavat oz. kaj narediti, da bo spal čez dan malo več kot 2 x po pol ure.Al vpliva tudi na njega sprememba okolja, al pa ima tako čudno obdobje.
Če ne drugega se tolažim s tem, da vsaj ponoči spi. (že trkam)

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3621
10.11.2008 19:22:24   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower
metuljček ja tudi to deluje. user posted image

Odlicno! Samo, da si vzpostavila svoje racunalo nazaj v normalo:-)) Hi, hi, pa se rima se.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3622
10.11.2008 19:24:20   
Netta
hej dečve, poglejte mal skoz okno..a vidite tisto velikooooooooo luno v nastajanju???user posted image
pomoje so zato otroci tak sitni

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:25:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3624
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 19:28:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Varanje
binyy

Ali bi prevarali svojega partnerja,če le ta nebi nikoli izvedel?

da, takoj (7%)

ne, nikoli (58%)

mogoče (11%)

ne vem (18%)

sem ga že (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!