Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 22:45:38
|
|
|
|
glugluglu
|
Rovar_ka, se kar ne morem nagledat tolk so mi dobri, čisto si zadela, kar gledam, ma še enkrat hvala !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 22:47:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 22:49:29
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej No, si nardim še en sendvič al ne? Matr... sem mi apetit vrača JA! jaz si tud grem naret, sem lačna ko pes
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 22:49:31
|
|
|
|
glugluglu
|
mojcej ful sta luštna mala dva jaz sem tudi lačna, ampak ne, grem hitro pod tuš, da me prej ne premami
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 22:50:34
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu mojcej ful sta luštna mala dva jaz sem tudi lačna, ampak ne, grem hitro pod tuš, da me prej ne premami en mali, mali, mali sendvič?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 22:50:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 22:54:05
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu mojcej ful sta luštna mala dva jaz sem tudi lačna, ampak ne, grem hitro pod tuš, da me prej ne premami en mali, mali, mali sendvič? joj blagor tebi, ker se ti najbrž ne pozna en tak sendvič, jaz pa ne smem, imam še vedno +6 kg , grem hitro, lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:00:07
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Liju tvoja malčka sta prava srčka. Hvala mojcej:sem pogledala albumček, prava srčka sta Nič, grem pod tuš in spat, me nekaj hoče glava bolet. Lahko noč
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:03:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Aja, ljubljančanke . KIK v šiški se je odprl, imajo pa ful zoprn vhod, ker so štenge brez klančine. Zraven je sicer kot dvižna ploščad, ampak moram po prodajalko it Zdaj grem pa spat, me prav oči pečejo od računalnika pa v Mengšu so ga tudi odprli, v Tuševem marketu
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 23:03:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:04:12
|
|
|
|
lex
|
mojcej fullllllll sta lušna ja nič jaz sem požrla košček toblerone (še iz Rusije, z rozinami in lešniki, ki sta jo dobila A&A samo, kaj ko ne jesta rozin - že zdaj vesta, da ma mami tole najraje ), grem pod tuš pa spat
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:05:34
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Moj pa sliši. Ampak za vikend, ko imava zmenjeno, da ga on hrani se dela, da ne sliši in upa, da se bom vstala jaz. Pol ko ga ruknem in mu rečem, potem se pa takoj vstane. Sej ne bi vedla, samo mi je priznal... Prosim pomoč!! Na levi strani tipkovnice na laptopu sem se s komolcem naslonila in zdaj se mi je vse skupaj pomanjšalo. Vse skupaj je manjše, ikone, pisava, kot da bi cel forum in iskalnik in vse pomanjšala za par stopenj (npr iz 12 na 8) Kaj mogoče katera ve kateri dve tipke sem to skupaj uspela stisnit? Ena ni, sem že vse probala.. nimam pojma. Mojcej prav je tako da ga jemleš le kot očeta tvojih otrok. Sej drugače ga ni vredno jemati. In super sta se dogovorila za otroke. Potem ti še vedno živiš v Zasavju če sem prav razumela. Sem mislila da si se v drug kraj preselila... Itak da razumemo zakaj si zginla. Zdaj pa le glej da nam spet kam ne uideš!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:08:21
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Aja še to: Mitja isto spi ponoči ko klada, jaz čisto zraven njega v postelji hranim Tiana, on nič ne trza, se Tian joka ponoči - nič ne sliši. Zjutraj se zbudi in vpraša: a danes je pa Tian spal celo noč? pri nas je tudi tako. Tudi pri nas je tako, tak da se že včasih vprašam če me zaj ali kaj smo že štiri
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 23:19:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 23:24:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 23:25:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:27:40
|
|
|
|
dzanika
|
Tudi jaz grem počasi spat in vam želim mirno noč. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:28:32
|
|
|
|
dzanika
|
joj rebeca kakšne slikice! Prava srčka sta!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:32:50
|
|
|
|
Majuska
|
Rebeca, ful sta luštkana! Ej punce, pred nekaj tedni ste imele debato o izpadanju las - meni so zdaj ful začeli izpadati, danes jih je šlo ful dol ... a je minilo samo od sebe ali ste morali kaj posebej ukrepati?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 23:45:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:55:28
|
|
|
|
lex
|
rebeca prava cukra sta
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:58:19
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Bravo za tvojo hčerkico, da piše knjigico, ful fajn, dandanes je to redkost Pa mimogrede: zakaj pa nimaš tickerja od najstarejše? Nimam ju zato, da nisem bila tako razpoznavna, ker takrat ko sem se prijavila na RR sem bila noseča za Zojo in sem včasih kaj pojamrala čez službo. Tako sem se lahko izkašljala, če pa bi imela imena otrok, bi pa tiste ki berejo RR takoj vedele kdo sem. Pri forumih me moti to, da lahko vsak prebira, ne da bi se prijavil in tako lahko zasleduje in vohuni za ostalimi. Se še spomnem ko je ena na RR-ju pisala nekaj čez taščo in je ena k..ra vse sprintala in nesla njeni tašči za prebrat. Če pa ne moreš pisati kar ti leži na duši, ko imaš poln pisker, je pa brezveze da ssi kje prijavljen.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 23:58:56
|
|
|
|
nanka
|
Lunica hvala ti za tako izčrpen odgovor.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 10.11.2008 7:23:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro, zaspanke! IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Aja še to: Mitja isto spi ponoči ko klada, jaz čisto zraven njega v postelji hranim Tiana, on nič ne trza, se Tian joka ponoči - nič ne sliši. Zjutraj se zbudi in vpraša: a danes je pa Tian spal celo noč? pri nas je tudi tako. Jaz sem pa malce egoista, pa ga kar zbudim. Ponavadi ga ruknem enkrat na noč, da kar vstane, da bo vsaj vedel, da ima otroka. Če ne pa mislijo, da je otroke luštno imeti, ga samo malce pocrkljaš, pa je. frutka: ja, to pa je naporen vikend. Ha, si me nasmejala. Včasih žuranje ni bil napor, ali pač? flower: pojm animam, kaj bi to bilo, žal nisem računalniški tip glugluglu in rovar_ka: super tickerji, nekaj posebnega, zelo so mi všeč mojcej: lušna sta, seveda, kakopak pri taki odločni mami _rebeca_: iiii, kak ste fajni Sicer ni dolg post, samo kaj, ko mi je pa Sara v šolo ušla, Staš me pa kliče....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.11.2008 7:52:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!