|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 10.11.2008 21:31:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
mirjam, pa je tvoj na OS ali na SS? Slabi odnosi v kolektivu, to mora biti ubijajoce. Iz dneva v dan ... grozljivka. Aha, pa hvala za info o zobeh - je treba res pazit nanje zdajle, ja. Bolje preventiva kot kurativa. No, lex, a si ti vidla, kolk sem jaz dobr predvidela, kdaj bo selitev ... no, samo, da nisem nic leta omenjala Dobro vam gre, dobro. Kje pa zdaj zivite? Ste pri starsih? Kako dalec od nove hise? lunica, ja, v revijah pa potem nic konkretnega, pravis. Me, julijske cveke, smo tako ali tako ugotovile, da se veliko vec izve tule na RR-ju. (Pa saj smo itak same obupanke ... remember Tadeja Brankovic? Hm ... me zanima, ce morda kaj tule surfa in pise?!? To bi bil stos.) Pa dobra si, da funkcioniras po takih sfuzlanih noceh in hiper-aktivnih dnevih, ko Lukca matra kdo-ve-kaj. Upam, da cim prej mine in bo tvoj mali zakladek kmalu tipi-topi. 3jemi, kje pa boste imeli zurko za tvojega? Veliko povabljenih? Lepo, da si nas tudi ti spustila v zakulisje tvojega zakonskega zivljenja. Tudi ti si izlila na internetno stran domace tegobe. To, kar omenjas, mi pa zveni kot poporodna depresija ---- a to tudi moski dozivijo? Nisem vedela. Glavno pa je, da je mimo! rebeka, hvala za pohvale za slikico In faca si, ko tako dobro koordiniras tvoja dva cmrljcka! Majuska, je Aleksander potem bolje jedel? Ko si ravno omenila za lex darilo Ferrero ---- glih prejle je bila reklama za Ferrero s temno cokolado --- prvic videla ... je ze katera probala? Po moje je MNJAMSI! gluna3 - hormann vrata - kaksna pa so? Jih imate pri vas doma? lidija, za dobro opravljeno posvetovalnico. Popoldansko spanje: od sestih do osmih ... tam nekje ... vcasih se kaj prej zbudi, vcasih jo je treba konkretno prebudit, da se gre potem stimat za spat. Kako kaselj? Je ze kaj bolje? Ja, rovarka, bi se strinjala glede tega o kozi otrocka v mrazu. Vidim, da mazete zelo razlicno - ene ja, ene ne. Aha, s slikicami sem pa dobro naredila, a ne? Sem vam mal za luste dala 2 majhni fotkici, potem pa 3. (hopla) - surprise, surprise - malo vecja ... dobra taktika, a ne? Hi, hi. Dobra ideja, tole s kapico in rokavickami. lex, kaj pa rokavice & nogavice - tiste barvne/pisane, ko imajo nogavicke prav tako prste kot rokavicke .... meni je to prav simpaticno - lani mi je to kupila frendica in sem ful rada nosila cez zimo. Je tko lustno, ko prste na nogi optimiras in jih naravnavas, da pasejo v nogavicko ... sandrine, bravo tudi tebi za dobro opravljen pregled!
|