|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 10.11.2008 17:14:03
|
|
|
|
sončika84
|
lunica,ja seveda je fajn,če ima otrok ritem. vsaj na prbližn d se hrani. tko je ful grozn,ku ne vem al joče zrd lakote al zrd česa. mojcek, evo, mava iste težave. sam d pr Matijetu to traja že od nekdaj. če jo hraniš na flaško je po moje že čas,da ji probaš dat na žličko. probaj,pa boš videla. saj če ni še pripravljena bo tko zavrnila. metuljček, študiram predšolsko vzgojo v kopru. s programo sem zadovoljna. ker je itak to to. sem si želela že od zmeraj to študirat,tko da je fajn. blacky, ma ne sej sam Uz je bil hiter. pa tut rezulati so bli takoj. amapak tja kamor ga je položila je zčnu cmizdit,pa pol k sem ga oblačla,valda,kar itak zmeraj. zakaj pa so bli tko neprijazni pa bi blo treba njih vprašat. jst sem bla ful presenečena,ker drugače je bla ona sestra ko je bla tam čist prijazna(ko sem bla na intenzivni še in to). kaj veš,je mela slab dan,al pa že dolg ni križank rešavala. čeprov to ne bi smelo vplivat na njen odnos s strankami 3jemi čaj mu jst ponudim kadar neče mleka. in ga z užitkom popije. tako,da mislim da ni v tem problem. ma sje,sem se sprijaznila,da pač tolko poje. ker je zdrav ima najbrž že tolko zadosti. moti me res sam to k je vsak dan drugač in nobenega ritma al neki. ah,bo že. se počas navajam. sej pol k bo GH bo upam drugač. pa tut ko bo začel samo GH jest. pol pa bojo druge sankcije. mojcej, najprej za pogum ter za novo življenje. sigurno si se odločila prav,ker sem pristaš tega,da če v partnerstvu ne gre in je samo še navada ali pa niti to ne več,da gresta po svojih poteh. kljub otrokom_ tudi za njih je boljše, da gledajo starše srečne,pa čeprav ločene. verjamem da se ti bo nasmehnila sreča in boš uživala življenje naprej. lunica,mojcek, kako je zdaj z vajinima sončkoma? vse v redu? inigo kako je s tvojim mlekom? je prišlo nazaj? majar, jaz sem ravno včeraj končala z drugo menstruacijo. ah,kako je bilo lepo,ko je ni bilo! 3jemi,bravo za zobek!! mojcek,me veseli,da je z Živo vse v redu. moški in njihov ne/čut, moj isto. matijeta sliši šele,ko se res dere. takrt pa je več ksno. mi je že 3krat(čez vikende) oblubu,da ga bo on ponoči nafutral,da bom jaz eno noč spala. pajade,sem se zbudla čim je matija začel se sam premikat pa sem čakala,pol je začel jamrat,pa sem še mal čakala,pa je začel mal jokcat,pa sem še mal čakala, moj pa spal ku top. pol pa sem kr vstala,mal jezna in sem nafutrala otroka. in pol se je vmes zbudu moj in reku,da zakaj ga js futram,da bi ga on,pa sem mu povedala,da je spal in je reku,da zakaj ga nisme zbudla. ah,sem rekla kr d je tko lepo spal da nisem tela. tko,da jst spolh več n pomislim, da bi kšno noč moj dragi poskrbel za matijeta, rovarka, jaz matijeta namažem v kremico po obrazku,kadar gremo ven. pa ne vsakič,kadar sre spomnim. je pa od Bubchen firme.
|
|
|