|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 16:59:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 17:06:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
   RE: Januarčice 2009
9.11.2008 17:17:48   
_kathy_
heeei!!! še jst manjkam na seznamu...sem iz Celja, tu bom tudi rodila...ja to je 1. nosečnost, torej naša prva štruka...pričakujemo pa fantka...PDP pa imam 18. 1. 2009user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3403
9.11.2008 18:23:18   
pikapoka2
kathy dobrodošla! user posted image

mima, lepa user posted image  nevestica si!

zvezdica lep avatar je, seveda smo ga opaziliuser posted image

Tudi jaz sem v četrtek dobila prvo darilo za našo user posted image  in sicer od moje mame in sestre. Tak luškan kompletek, body, jopco, hlačke in kapicouser posted image

hator čestitke! user posted image user posted image user posted image  Tokrat bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

sonček, tale mizica je zelo lepa in zelo praktična. Jaz pa imam tako malo površino za previjatuser posted image , drugače je pa čisto dovolj prostorna. Bo že, sem jo dobila, če pa bi si jo kupila bi pa ziher vzela tako, ker mi je ful všeč.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
9.11.2008 19:55:07   
sonček33
Ojla punce!

U sem vesela, ker pohvalite previjalno. Men je zelo všeč, sem jo pa samo po netu zaenkrat gledala , zdej ko previte, da je fajn, jo bo treba it pa v živo pogledat.
Imajo tudi take s predali kot jih ve omenjate. Menda jih imajo na zalogi, le barve ličnic ne moreš kar tako izbirat, ampak kar imajo na zalogi. meni je itak vseeno, ker mi barva ni pomembna, le roza res ne pride v poštev. te pa menda itak ni :)

Pošiljam vam še slikico, kako sva prepleskala sobico.
user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
9.11.2008 19:56:27   
sonček33
Kar se tiče cene - vem, da je ronja omenjala, da jo je kupila za okoli 50€. NO,jaz take sreče nimam. ta, z vrati stane 129, tista s predali pa 149

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
9.11.2008 20:59:26   
Anonimen
user posted image kako ste?

jst se sam mal javljam, tolk da veste da še migamuser posted image sej brala nisem še nič, tko da pojma nimam kaj vam dogajauser posted image in tud pokomentirat ne morm...sej se bom potrudla, pa vsaj prebrala, da vidim če ste okuser posted image

joj, men se zdi da se kr redim...in to fuluser posted image pa največja fora je, k sploh ne jem tolk kt sem k tud apetita nimam, kr nekak se mi upira vse, sam se mi zdi da kile gredo pa vidno goruser posted image kdo bi to razumel.

počutje tko tko, se mi zdi da razumem tiste z manično depresijo
user posted image  približno tko se počutim - malo gore, malo dole...

jutr pelem Ulo k zdravnici, men se zdi zdrava, sam kašlja pa še zmeri in to sam ponočiuser posted image tud čudno...bomo vidl kaj bo rekla...

tko, na hitrco je to touser posted image

zdej grem pa po jabko

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 21:57:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
9.11.2008 22:05:21   
Anonimen
niia itak pride babica prve dni pa se verjetno z njo tud lohk zmeniš user posted image prvi obisk pri pediatru je pa pri 1 mesecu, po moje se niti ne more čakatuser posted image

sam res ne vem kak to gre, ker tu pri nas tko ni neke izbireuser posted image sta dve pediatrinji in to je to, pač izbereš manjše zlouser posted image no, zdej je ena nova pršla, sam je sam za predšolske in šolske otroke, ni pa pediatrinja, jst sem vseen Ulo prestavla in sem zadovoljna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 22:05:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3410
10.11.2008 9:00:01   
srecnica
Pozdravljene januarčiče!

Še ena mamica se javlja. Kdaj bo naša user posted image  ali user posted image  prišla na svet je 18.1.2009. Z možem želiva biti presenečena glede spola:)
Vidim, da ste zelo pridne z debatami. Jaz uporabljam kremo za mazanje, MAMA od DM in sem zelo zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 3411
10.11.2008 9:07:43   
Anonimen
jutro!

vidim da je en kup novih user posted image   user posted image user posted image user posted image super, dobrodošle, pa čestitke seveda!

tudi hator čestitam za novo nosečnotuser posted image pa da bi super potekala, bi bil že čas po vseh neuspelih poskusihuser posted image user posted image user posted image
pa mimi za novga možekauser posted image user posted image

a še kejuser posted image joj kok sm grozna....sm mal brala, pa kavico zravn pila, pa se mi ni dalo sproti odgovarjat, zdej mi je pa vse ušlo iz beticeuser posted image

za crkntuser posted image

(odgovor članu srecnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
10.11.2008 9:10:28   
ronja
Ronja sori, ne res ni interesa
Grozno se sliši že po slovensko, itak ne vem, kaj pomeni, kaj šele po angleško
Dobra si, da tole prevajaš . A ni težko razumet in prevajat te njihove strokovne izraze

Hehe, strokovni izrazi kar grejo, mam mal pojma, ker sem bolj tehničen tip, pa še moj oče je dr. strojništva, pa malo poberešuser posted image (no, ja, jaz sem pobrala, brat pa recimo ničuser posted image , on je pobral občutek za modo po mamiuser posted image ) Bolj so mi problem razni politiki, ki vse skup nič ne povejo, govorijo pa ohoho dolgo ali pa kakšni delavci, ki zavijajo, da je joj... pa kakšni, ki jim je vse samoumevno, pa pol spustijo - samo če jaz to tudi spustim, ne bo pa noben nič razumeluser posted image ... No, bo že, mal bom še morila, kadar bom mela krizo, saj dovolite, a ne?user posted image

hehe, uršika, to je družinski forum, ti takoj cenzurira - sem prav razmišljala, kaj je bilo - verjetno zbriše vse na ****-karkoli...

No, jaz sem danes pospravila kuhinjo (in pomila štedilnikuser posted image ), pa zrezala melono in zdaj jo s tamalo maziva - ona pride po nov košček, ko prejšnjega poje - zdaj si hoče sama devat koščke na vilci v usta, kar pomeni, da mi vilico potem seveda odneseuser posted image . Je pa luškana, pa čisto nič dolgčas niuser posted image

niia, čestitam za darila! A se vedno ob martinovem obdarujete? Pa hvala, da si me prestavila na seznamu - moram še trakec popravituser posted image .

Aja, jaz mam pa after eight mafine pečene, pa bananine zmrznjene mafine... A katero zanima? Za after eight je treba pohitet, ker je samo še en pa poluser posted image

mima in sonček, na tej previjalki dejansko lahko oblačiš in previjaš tudi 1 letnega živahnega otroka. Na katerokoli drugo, ki nima masivne plošče gor (ta se da še v steno prišraufat, če je treba) si jaz Ronje ne bi upala dat... V gl. delajo v IZI mobil res po meri, ampak tele previjalke so pa serijske in so za moje pojme res poceni, sploh če jo dobiš na kaki akciji. Ker toliko stane tudi en navaden đunk na koleščkih, ves plastičen in kovinski, kjer se vse skup maje, že ko daš 2 mesečnika gor... Glede na to, da je število poškodb glave največje prav zaradi padcev iz previjalne mize, sem jaz bolj za ziher variantnouser posted image Seveda pa tudi na tej ne smeš pustit otroka samega goruser posted image Sonček, ja takrat je bila na neki akciji, mislim, da je bila 56 ali mogoče 59E. So se hoteli losat zaloge, verjetno, ker ni nič narobe z njo.

mima, večina prvorodk misli, da bo prej rodila, pa jih večina po PDPjuuser posted image Ne sekiraj se, do user posted image bo vse zrihtano.

sonček, lepo sta zrihtala sobico, pri nama ni toliko prostora, bi se videli samo 2 črti, hehe, je vse zabasano s pohištvom...

zvezdica, saj Pu kadi zeliščne čike, a ne?

pikapoka, moja sestra pa še niti Ronje ni videla (niti seveda ni dala kakega darila zanjouser posted image ), pa mislim, da Lejle tudi vsaj tako dolgo ne bo videla... je šla na eno potovanje, pa se ji ne da prit domov.

ulla, držim pesti za tamalo, da bo tipitopi zdrava! kašljanje je vedno čez noč hujše, ker se presnova upočasni, pa ker ležiš vodoravno in ti sluz lažje zaliva pljuča, jih draži in kašljaš (verjemi, mam s tem sranjem 23-letne izkušnjeuser posted image ) Pa pazi, da koga ne zaštihaš v svoji manični epizodiuser posted image

niia, jaz sem tašči rekla, da mam rok 21.1.user posted image (mam pa po novem 15., prej je bilo 10.) Izkušnje učijo, heheuser posted image pediatra lahko izbereš tudi po porodu, čaka se nič - otroka naročijo, ko je cca 1 mesec star (razen če gre recimo izbrana zdravnica na dopust, je lahko tudi kak teden prej ali kasneje - zato je ronja šla s 3 tedniuser posted image ). Si pa v principu moraš zbrat pediatra tam, kamor spadaš -  v tistem zd, ki spada pod tvojo občino in tvoj del občine. Sicer se je pa treba zmenit, to je pa verjetno res boljše prej. tako da nimaš neke izbire, kot pravi Ulla. Ampak saj za dojenčke se kar potrudijo, se mi zdi...

Neposredna povezava do sporočila: 3413
10.11.2008 9:21:26   
ronja
srečnica in vse ostale nove, ki sem vam pozabila rečt: dobrodošle!

ulla, pametni pišejo - sprotiuser posted image Moram te mal hecat, kdo te pa bo provociral, če ne jazuser posted image Pol bo morala pa tašča to vlogo prevzetuser posted image

Aja, punce, da vam še povem, kako strašno zelo pridna sva bila midva včeraj! Sem se zmenila z mami, da je prišla pazit tamalo in sta se onidve lepo igrali v taveliki sobi, midva sva pa štimala predsobo - to je velik projekt, čeprav je predsoba čisto majhnauser posted image . Ja, to se da, če živiš s Hudinijem, kot bi rekel moj lubi. No, mal ma res prav - jaz sem sposobna spravit neviđeno količino stvari na neverjetno majhen prostor (verjetno posledica dobrih genov za prostorsko predstavo in pa okolja, v katerem sem živela: beri vedno na majhnem prostoru z veliiiiko idejami...) No, na hodniku sva imela eno omarico, v kateri sem jaz mela svoje prčkarije za svojih milijon ustvarjalnih hobijev (nimam stvari za hobije samo v tisti bogi omarici, ampak tista je morala it ven...) In je bila zabasana z raznimi kalupi, modelčki, gipsi, spreji, malenkostmi za okraševat... Skratka ogroooomno tega.

No, jaz sem vse to lepo zdevala ven in ker sem hotela ene stvari obdržat gor, v stanovanju, sem morala pospravit še eno drugo omaro, da sem laho en del tega zložila tja... Ostalo gre v to isto omarico v klet. To me še čaka - lubi je omarico že odnesel, stvari pa še ne, to bova verjetno jutri, ker mava danes spet neke športe, pa ker je najlažje, če tamalo medtem nekdo pazi...

No, lubi pa je sestavil omaro za na hodnik, ki sva jo zadnjič kupila!!!! Jupiiiiii!!! Zdaj se je že ves čas veseliva! Je sicer iverka, sploh ne kak high quality, v bistvu je bolj đank, tako ko si jo videl v diskontu, ampak v najinem stanovanju pa super izgleda, vsaj nama - ja, sva pristranskauser posted image . Itak je bila pa edina, ki je šla v najino malo predsobo - vse ostale, ki sva jih videla, so bile daljša... Pa še poceni je bila 180 E, kar je super za najin proračunuser posted image .
Sem jo že lepo napolnila s čevlji, kapami in šali in zdaj mala ne bo več mogla tega okoli nosit in meni ne bo več treba tega vsak dan ****-krat pospravljat nazaj, jupiiii!!!! pa še Lejlico bom mela kam odložit, da je ne vom dala na tla, če bo po tleh usrano. Pa še ena polička je ravno prav visoka za Ronjo, da se lahko gor usede, ko ji bova obuvala čevlječke! No, saj kaj težjega niti ne zdrži - smo že sprobali - tavišja polička je šla, ko sem se probala usest nanjo - pa saj je itak nisva mislila uporabljatuser posted image .

Skratka, jupiiiii za mojega user posted image , ki tako stoično prenaša moje hobije, čeprav ima potem zaradi njih tudi on delo... In jupi za omaro, zdaj je na hodniku precej več prostora in sploh je super! Skratka, čisto sem srečnauser posted image , če se ne vidiuser posted image .

(odgovor članu srecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
10.11.2008 9:26:01   
Anonimen
user posted image ti kar zezaj user posted image dej si duška, nisem zamerljivauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
10.11.2008 10:07:42   
sasa78
dober dan souser posted image !!

Kako ste? Mi smo okrogli in okorni user posted image user posted image user posted image .

Dobrodošle vse nove user posted image . Lepo da ste se pridružle.

Jau sem med vikendom oprala vse cotke - madona jih je za tri štante!!!!!Samo še speglat moram pa zložit v previjalno mizo - aja pa danes moram skočit po barvo za  beljenje, k se je moj odločil da bo prebelil spalnico preden mali Anže pride na svet.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
10.11.2008 11:27:50   
Zvezdica
zvezdica, saj Pu kadi zeliščne čike, a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj kadi, ampak meni je tak facko, tako zadovoljenuser posted image
Jast tud tko zadovoljna ampak brez čikovuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
10.11.2008 11:40:36   
Zvezdica
tkole je:

srečnica DOBRODOŠLA in user posted image user posted image user posted image za nosečnost-

Ronja bravo za omarouser posted image user posted image user posted image . Sam da smo zadovoljne, pa kok mal je trebauser posted image
Jast sem tud vsa presrečna ker se nekaj dogaja in pedenamo flet do koncauser posted image
'
Saša...pa kje si ti?
Pa ta naša AQ in vse ostale, KI SE SPLOH NE JAVIJO VEČ?!?!?

Sonček, luštna previjalka in še lepše steneuser posted image

Ulla, tamala kašlja? Nam je pomagal prospan sirup, pa islandski lišaj, pa predvsem smrekovi vršički...ampak sej verjetn to veš. user posted image
Pa ne mej slabe vesti, ker ne utegneš brat za nazaj, sej se verjetn vsaki zgodi.

Pr nas mamo pa takle:
očitno sem strokovnjak erste klase, ker sem ugotovila zakaj je balkon vsakič znova poplavljenuser posted image . Sem tako zadovoljna, da se moram pohvalit.
Danes pride vodovodar da se dogovoriva za wc, ker ga bova razbijala. Potem pripeljali so mi novi dormeo, sem ga reklamirala in so takoj zrihtali. Top shop zakonuser posted image Mizar je dal predračun tako da sem kar zadovoljna, še bolj bom ko bo narejeno. 
Jutri grem k harviju vplačat sobo za liama in tisto vgradno omaro. Potem grem še kaj malenkosti kupit in naročit notranja vrata in to je to za nekaj časa. potem januarja mizar naredi še nekaj kosov, ki jih moraš na žalost dat delat po meri in potem smo definitivno fertik. Aja, vmes bomo na naov ploščice položili na balkonu, pobelili, zbrusli stene... finese. Zdaj vse veste. Ampak ker nimam nikogar s katerim bi o tem čvekala, je fajn da vsaj vam lohka mal težim.

Tko, da če se ne javim do januarja veste da se igram gradbenikauser posted image

Aja, zakaj jast ne morem naložit fotk v album?

Zdaj dobim pa enga dojenčka na obisk...lepo se mejteuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
10.11.2008 11:56:19   
srecnica
Ja hvala za tako dobrodošlico!
Imate že vse oprano in pripravljeno za novega člana? No Saša je pridna:) Jaz tudi komaj čakam, da pride ta veseli danuser posted image
Ta vikend sva šla iskat previjalno in posteljico. Takko, da sva že pridno sestavljala. Je katera januarčica iz dolenjske, mogoče?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 12:11:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
10.11.2008 12:31:13   
sonček33
Srečnica kje si kupila previjalko?

Neposredna povezava do sporočila: 3421
10.11.2008 12:35:22   
Zvezdica
Zvezdica, koliko pa pride tvoja vgradna omara sem čisto radovedna. A oni imajo od Venge omare ali kakšne svoje?
No za zamakanje pa res super da si ugotovila vzrok. Saj se bo rešilo.

Niia, takole je; omara mere dolžina 183 - 186cm, moram še meritve vplačat, mislim, da koštajo cca 30€. Višina 250 oz do stropa, pa mislim, da je lih ene tok, globina 60 oz 65. To bomo še dorekli, vzela bom itaq na trajnik, cena z aluminijevim okvirjem pride cca 850€. Imaš pa varijanto s kovino in je takoj ceneje za 100€. Ampak fora je v tem, da so predali zelo dragi, tko da ceno prilagajaš s tem ko se odločaš po razporeditvi omare znotraj. Venga je pa sicer les, ampak oni imajo to zdaj kot barvo navedenouser posted image   In jast sem vzela v  kombinaciji venge in bež, ker imamo to po celem stanovanju, razen otroški sobi bosta v beljeni smreki in bukev ter beljena smreka.

Najbolje je da se podaš v harveja, ti nardijo skico, se poigraš z razporeditvijo in te dejansko nič ne stane. Oni ti skico morajo naredit, ti se pa potem odločaš kako in kaj.

Grem pospraviti kopalnico ker je kaotično stanje v njej.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3422
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 12:47:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
10.11.2008 12:49:08   
srecnica
Previjalno sva kupila v pikapolonici. Je lesena, se nisva odločila za tisto plastično, v kateri je še banjica notr. Banjca bo posebaj. Tisto se mi ne zdi dost masivno in majhno. Kaj ste že imele kakšno srečanje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
10.11.2008 12:50:03   
sonček33
Aha, Erik a ne?
Srečanja pa še ni bilo.

(odgovor članu srecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?