|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 9.11.2008 21:39:47
|
|
|
|
rovar_ka
|
Večer! Mojcek1 - zelo sem vesela, da je Živa malo jedla. Super! Sej bo! Inigo - jaz pojma nimam zakaj bi ti mleka kr naenkrat zmanjkalo Delaj tako kot so ti ostale svetovale, ogromno pij in veliko pristavljaj. Držimo pesti, da se ti povrne Majar. - tak hitro že kliče ati? ja pol pa super, če je temu tako Mi smo v fazi "ooo", "aggg" in "brrr" (tak da se cela popiljuva zraven) Ji nonstop govorim MA-MA, ona pa meni pljuva IZVIRNO SPOROČILO: tims Almera, pri mojem dragem bi oba verjetno lahko duše spustila od joka, pa ju ne bi slišal. Se spomnim, da sem enkrat šla s prjatlcam na večerjo (takrat je bil Tim star okoli enega leta) in ko sem prišla domov me je skor kap. Tim je stal v postelci, čist objokan, že prav zabuhu okol učkov, moj pa zraven spal ko klada. Sploh nisem mogla verjet. Pa naš Tim, k je ponavad kar nekaj časa trajal, da je sploh začel jokat. Bog ve, kolk časa je takrat jokal. No, to smo pa mame. Jaz moja dva slišim, če se samo premakneta. Katera se je ponujala, da naredi tickerje ? Pa jaz bi tud za oba, ne samo za Nino. No, to pa je čist tipično moško. Po moje nimajo čuta za to, ker moj tud, kot da ne sliši ta male. Sta recimo oba v dnevni, on na sedežni, Tia na igralni podlogi, se ona začne bunit in stokat (ima posebni zvok ko hoče dudo), on pa nič Pa še en primer danes, ko sem vidla, da ni samo moj tak in da lahko posplošim naveč moških Smo bli danes pri tašči in je Tia zaspala. Jo odložim na posteljo v dnevni sobi (beri kvazi spalnici, ker imajo samo s tako pregrado ločeno) in ona tam spi. Tast medtem gleda neki fuzbal, TV kr fejst naglas..No, jaz grem iz te dnevne spalnice, v kuhinjo, vrata od dnevne ostanejo priprta..Naenkrat se mi zazdi, da slišim Tio, grem v dnevno, vprašam če se je zbudila (tamala je bla za pregrado, tak da je nisem vudla), mi reče tast, ne ne, spi.. Pa pravim da se mi je zdelo, da jo slišim in grem pogledat zadaj..In mala valda, gleda ko sova in nekaj mrcka Mi je blo tak smešno Presneti moški Jaooo, bi otroci nastradali,če bi oni bli mame Aja, je bil tast kr šokiran, ker sem jo jaz slišala, čist paf je bil Pa jaz sem se ponujala, da naredim tickerje čestitke tudi za 3. zvezdico
|