Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 13:35:24
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: flower . Se mi zdi, da se še komaj kaj pogovarjava. ta teden ga pred 18. tak ni blo domov, se mi tudi že meša.. mojga nikoli ni pred 18 kaj so drugi vsi prej doma??? danes pride ob pol 9. moj tud dela vsak dan do 17, tak da je okrog 18 doma al pa malo prej..pol preden se gre stuširat pa kaj poje, je ura že ćez 19, ko jaz počasi že Tio spravljam spat. Tak da če jo vidi pol ure na dan je to veliko..pa tudi ob sobotah dela, tad da smo v bistvu samo v nedeljo skupaj cel dan Moj je načeloma doma ob pol štirih. Imam kar srečo kar se tega tiče. Smo kar veliko skupaj, razen sedaj, ko urejamo stanovanje, ga nič ne vidim. Poje kosilo, pa takoj stanovanje rihtat in ponavadi pride, ko Tim in Nina že spita, jaz se pa ravno odpravljam v posteljo. Ste pa boge tiste, ki ste same ves čas. Men se že zdaj včasih zdi, da se sploh ne znam normalno pogovarjat, ko sem ves čas samo s tamalo. In potem debata teče o podiranju kupčkov, pa kakanju, pa lulanju, pa kok je spala, pa kaj je dons prjela, pa kolkrat se je nasmejala.... Adijo pamet
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 13:35:49
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: flower . Se mi zdi, da se še komaj kaj pogovarjava. ta teden ga pred 18. tak ni blo domov, se mi tudi že meša.. mojga nikoli ni pred 18 kaj so drugi vsi prej doma??? danes pride ob pol 9. moj tud dela vsak dan do 17, tak da je okrog 18 doma al pa malo prej..pol preden se gre stuširat pa kaj poje, je ura že ćez 19, ko jaz počasi že Tio spravljam spat. Tak da če jo vidi pol ure na dan je to veliko..pa tudi ob sobotah dela, tad da smo v bistvu samo v nedeljo skupaj cel dan tut moj dela vsak dan do 16h,17h. včeraj je celo do 19h,tko d je pršu ob pol osmih kumaj. ponavad gremo pol k pride skupi na sprehod č je vreme.čeprov zdej je že počas tema,kadar pride pa pol n gremo nikamor. aja,pa zmer ima še par klicev iz službe ko pride domov. ima očitno zlo nesamostojne delavce. men pa živce to kravžla. lih se nam mal posveti pol pa telefoni pa rešavat probleme. sobota pa tko,kšno dela,ponavadi pa ne. tko d zdej so vikendi naši. prej je imel pa še ob sobotah polno dela pa še pol nedelje. k so drva rezal in še avto je imel za zrihtat. jah,kaj čmo,smo v takih časih,ko je treba delat od 6h do 16h. žal. sej sem se že ful presekirala zrd tega,k mi je blo ful bad in hudo,ko nismo bli skor nič skupaj. ampak sem se sprijaznila. zdej pa tko na faks hodim vsak vikend,pa je pol v petkih prej iz službe,v sobotah pa je celo dopoldne z malim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 13:41:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 13:43:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 13:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcek se ti to večkrat dogaja? ker lahko, da pa res noče več mleka, kaj pa če ga mešaš s čajem, kašico.. ti ga spije? sončica, ja ritem je kr fajn pri otročkih, to da ga morš nonstop hranit, pa da nikol ne veš, al joče zarad lakote, je zlo hudo! ko to urihtaš je dost lažje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 13:49:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 13:49:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka ostale, ki dojite: kak vam spijo ponoči?oz. kolkokrat se zbudijo na noč za hranjenje Moj ponoči spi. Zadnji obrok ima nekje do 22h, potlej pa odspi svoji 8-9 ur v kosu. recept prosim Kak vam to uspe? res ne razumem...zakaj je to tak?kaj mogoče ne občuti lakote ponoči al kaj? "Pred-nastavitve" so bile zgleda dobre ... ko je bil Aleksander še v mojem trebuhu, se je očka temeljito pogovoril z njim o spanju aja, torej praviš da smo že v štartu zaj.ebali đabe pol tako
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 13:53:36
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jeb**** un, k si je zmislu, da do 6 mesca nč dajat, je bil pameten k sam in mel ješčega otroka. resno. Sorry, sam na tole sem se pa narežala Nej se pohvalim, sem zdele v treh minutah zapravla 750€. Sem kupila Dormeo ležišča. Bomo spal k pr norcih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 13:56:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 13:57:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 13:59:38
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ja, sej je za režat pa jokat skupi. mislim pa resn. kr me je mel, da bi ji kos kruha porinla v roke pa naj je, če je lačna, ne pa ta ušiv mlek dan na dan. na, zdej pa men solze tečejo od smeha. Ampak a ni tko, da če je po flaški, ji lahko že prej dodajaš? Kar se pa čaja v mleku tiče, baje nej bi imel boljši okus. Govorim, kar sem slišala. Sama pa na žalost nimam teh izkušenj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 13:59:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 14:02:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:04:46
|
|
|
|
nanka
|
Tims, mi imamo vsi Dormeo, pa ni kake hude spočitosti, ki jo tako hvalijo po reklami, jaz sem rabila 3 mesece da sem se navadila tega ležišča. Mojcek naša počne enako in sem našla rešitev. Ko začne jokat in dudo vlečt ji pripravim mleko. Potegne flašo z mleko, izpljune in joka pa takoj roko v usta. Dam ji čaj, ki ga pije in ji pustim da ga popije kolikor hoče, mleko postavim v hladilnik in v roku 1 ure začne spet jokat. Takrat ji dam flaško fleka in vsega popije, okoli 120. To zdaj počnem en teden in sva prišli lepo na 6 obrokov med 120-140 ml. Na škatli od mleka piše, da mora imeti otrok težak 5 kg, 5 obrokov po 120 in jaz se deržim tega oziroma naša jih ima 6. Rajši je takoj po spanju, pred spanjem ji ne spravim nič v usta. Jaz ji dam jesti tako: spi 1 uro, hrana potem je budna nekje 2 uri in se igra ali pa nosi, potem duda in spanje, ko se zbudi hrana. Pri Natki deluje. Okoli 11 sem ji dala jest, ker je bila sitna in je pojedla samo 30 ml, več ni hotla, sem ji dala čaja ga je popila, okoli 12 je zaspala in ko se je ob 13 zbudila sem ji dala preostalo količino mleka in je vse popila. Naslednje hranjenje računam dabo okoli 16.30. Do zdaj je jedla 3x, ob 16.30 bo četritč, petič bo okoli 18.30 in potem ji dam še 23 kar v spanju in vse poje. Prvo hranjenje ima okoli 5, naslednje okoli 8. In tako imava 6 obrokov.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:05:08
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 .... in da majo vsi drugi u iber pridne otroke, k sam spijo, jejo in se smehljajo... Aha, po moje tud ja. Če mi bo katera rekla, da ima tazga otroka in da nikoli ne positnari, jo bom kar okol kepe ene dvakrat. Ker mislim, da taki otroci obstajajo samo v knjigi. Načeloma so že pridni in nasmejani in vse to, sigurno se pa tudi največjim angelčkom kdaj pa kdaj zgodi, da dobijo rožičke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:07:06
|
|
|
|
nanka
|
Aja Mojcek še to, jaz Natko hranim tako, da napol leži v stolču na tleh, jaz pa sedim na sedežni in jo gledam v oči, ali pa ji maham s kakšno igračko, da jo gleda in tako vse poje. Včasih traja tudi 20 minut, da poje vse, vmes obvezno podreva kupčka. Če jo vzamem v naročje in hranim ne poje nič.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:09:07
|
|
|
|
rovar_ka
|
glugluglu - maš pa res izvirne ideje za male sladkosnede ful dobro!
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:10:11
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Tims, mi imamo vsi Dormeo, pa ni kake hude spočitosti, ki jo tako hvalijo po reklami, jaz sem rabila 3 mesece da sem se navadila tega ležišča. A dej nehi????? Jest sem pa mojga komi prepričala, da sva kupila Dormeo. Je reku, da bi za 400€ lahko kupu pet navadnih jogijev. In jest pametna, razlagam, kok je fajn, pa se spočiješ, pa nimaš pršic, bla, bla, bla. Zdej bom pa mela orgije pet mes. če ne bo ok . Ga že vidm, kok se me bo sposojal.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:11:58
|
|
|
|
nanka
|
Tims jaz sem tudi nasedla reklami, mogoče bo pa pri vas drugače, moja svakinja že več kot pol leta jamra čez dormeo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:14:12
|
|
|
|
rovar_ka
|
Mojcek1 - po moje je ime krivo, da je vaša Živa tako živa ona se samo imenu prilagaja
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:15:01
|
|
|
|
Majuska
|
Pri Dormeu vedno nekaj časa traja, da se ga navadiš. Pol je pa v redu - vsaj meni.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:15:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mam dormeo, prvič faaaaajn spim! super je mojcek mali je sitkan, ti poiščem takoj ko bo priden. (čez kako leto )
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 14:18:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:23:23
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 .... in da majo vsi drugi u iber pridne otroke, k sam spijo, jejo in se smehljajo... Aha, po moje tud ja. Če mi bo katera rekla, da ima tazga otroka in da nikoli ne positnari, jo bom kar okol kepe ene dvakrat. Ker mislim, da taki otroci obstajajo samo v knjigi. Načeloma so že pridni in nasmejani in vse to, sigurno se pa tudi največjim angelčkom kdaj pa kdaj zgodi, da dobijo rožičke. s solzami
< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 7.11.2008 14:25:39 >
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 7.11.2008 14:25:13
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Pri Dormeu vedno nekaj časa traja, da se ga navadiš. Pol je pa v redu - vsaj meni. Bom mojmu tvezla eno leto, da se ga more navadt. Ja, upam, da se ga bova midva navadla, če ne pa kaj? Novga ne bom kupovala. Sicer pa glede na to, da sva zdej spala na sedežni, ki se je raztegnila, tale Dormeo verjetno ne more bit slabši .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dopustlittlestar5Kam greste letos na dopust?Na morje (
68%)
V toplice (
10%)
V hribe (
2%)
Ne gremo na dopust (
20%)
Število vseh glasov: 118Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!