|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 14:48:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

estrella: Pust mulce...
Jaz spet iscem ta prav datum..user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjenouser posted image

He,he... kaj pa jutr 11.11.   user posted image  Kaj pa 1. 12.2008  A vidis kako se lepo ponavlja 1 pa pol spet 1 pa 2 pa spet 2 pa dvakrat 00   sam tista 8 na koncu vse zajebe...user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
10.11.2008 14:50:22   
Estrella*

Jaz spet iscem ta prav datum..user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjenouser posted image

He,he... kaj pa jutr 11.11.   user posted image  Kaj pa 1. 12.2008  A vidis kako se lepo ponavlja 1 pa pol spet 1 pa 2 pa spet 2 pa dvakrat 00   sam tista 8 na koncu vse zajebe...user posted image user posted image

Ju3 je prezgodajuser posted image  tisto na začetku meseca nikoli ni palilo pri meni. Veš kaj 09.02.2009 bi bil primerenuser posted image Sam mal pozno je , jaz grem 3.5 v službouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
10.11.2008 14:50:52   
Anonimen
Kje si zdej? Razmisljas racunas???user posted image user posted image  A bova temo odprle na forumu Estrella in **** projekt...oziroma misija nemogoce je mogoce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.11.2008 14:50:57   
špelin@
Skratka imam pa še en problem, ko je v stolčku za hranjenje, ji nikakor ne morem zadet ust, ker je zvedava kot 300user posted image , če jo dam v ležalnik in jo tam hranim, pa se po novem usede in je spet isti šmorn. Joj, sam jamram in polna sem problemov, največ sama s sabouser posted image  

Potem veš, kako je to, da lahko jaz našega princa hranim samo v naročju - v stolčku bi se igral in zijal okrog, v ležalniku se pa dviguje... user posted image

No sem sla sedaj mal se za nazaj brat:

Spelin@: Povratni sms dobila... hvala.user posted image

Zdravstvo... se bi kar strinjala s teboj. Vedno bolj ugotavljam da tle pri nas v bistvu ni slabse ampak veliko boljse... samo placat je pa treba...kaj cmo.

Z Gregija user posted image user posted image user posted image

Pa ce sem prav razumela ni Gregor alergik ampak moz al kako??

Mož ima dokazano alergijo na pršico, ja. Je pa zelo velika verjetnost, da je Gregi to podedoval po njem, ker se mu je stanje z (domnevnim user posted image ) bronhitisom poslabšalo, ko sem ful veliko sesala s ta starim sesalnikom... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.11.2008 14:52:11   
Estrella*

Kje si zdej? Razmisljas racunas???user posted image user posted image  A bova temo odprle na forumu Estrella in **** projekt...oziroma misija nemogoce je mogoce user posted image user posted image user posted image

Misija nemogočeuser posted image user posted image  A veš, da počasi obupujem nad sabo, nikaor se ne pripravim. Sem se tolk polenila, da se mi začet ne dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.11.2008 14:53:56   
Estrella*
Kva je zdej a odpiraš novo temo???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.11.2008 14:54:19   
Anonimen

Ju3 je prezgodajuser posted image  tisto na začetku meseca nikoli ni palilo pri meni. Veš kaj 09.02.2009 bi bil primerenuser posted image Sam mal pozno je , jaz grem 3.5 v službouser posted image

Ja ta je lep datum... pa jebe* ti sluzbo... men si obljubila obisk pa hoces najprej 25 kg shujsat...

Pa kaj a te bom tok dolg cakala ??user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.11.2008 14:57:47   
Anonimen

Tud men se ne da nic...ampak nic. Komi po stengah gor prilezem diham kot slon...

Temo pa ja..mogoce bi jo odprla... in to prav naslov misija nemogoce bi ustrezala...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.11.2008 14:58:28   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

punce se spomnete tegauser posted image
upam, da ne bo katera hudauser posted image

user posted image

uuu keri časi, no sej bi bla še enkratuser posted image , mi je blo prav fajn...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.11.2008 14:58:51   
jana81

Razmišljam kaj lahko ponudim user posted image :

SADJE:

-jabolko
-hruško
-breskev
-banana ( ne dajem)
-kaki
-mango (ne dajem, ker je preveč nitkasto)

--melono
--borovnice
--avokado
--slive
--mandarine za pocuzat

ZELENJAVA:
-korenček
-bučke
-grah
-brokoli
-blitka
-cvetača
--riž
--špinača
---- in danes sem mu dala skuto od Lj.mlekarn

Počasi mi že zmankuje idej, zato bi vas prosila, če ve še kaj drugega pripravljate svojim zakladkom, da dopišeteuser posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 10.11.2008 14:59:19 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.11.2008 14:59:29   
Estrella*

Ja ta je lep datum... pa jebe* ti sluzbo... men si obljubila obisk pa hoces najprej 25 kg shujsat...

Saj sem ti rekla okoli 20.4 ali pa zadnji teden v avgustu. Saj resno razmišljam o odhodu in delam finančni plan, to mi bo zneslo, ampak kileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
10.11.2008 15:00:51   
Anonimen

da ne bomo vse pobegnile na na temouser posted image user posted image saj nas je kar nekaj z istim problemom, jaz sem v 3 tednih kao ''hujšanja'' izgunila 0.5kguser posted image

Očitno v času trajanja plavalnega tečaja mi ne bo uspelouser posted image .

Je šel zadnjič moj brat z nama na tečaj in vam moram reči, da je bil kar šokiran nad mojim telesom, rekel je samo: SEKO KAJ SE TI JE ZGODILOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.11.2008 15:00:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Skratka imam pa še en problem, ko je v stolčku za hranjenje, ji nikakor ne morem zadet ust, ker je zvedava kot 300user posted image , če jo dam v ležalnik in jo tam hranim, pa se po novem usede in je spet isti šmorn. Joj, sam jamram in polna sem problemov, največ sama s sabouser posted image  

Potem veš, kako je to, da lahko jaz našega princa hranim samo v naročju - v stolčku bi se igral in zijal okrog, v ležalniku se pa dviguje... user posted image

Pri nas je isto user posted image user posted image user posted image

No sem sla sedaj mal se za nazaj brat:

Spelin@: Povratni sms dobila... hvala.user posted image

Zdravstvo... se bi kar strinjala s teboj. Vedno bolj ugotavljam da tle pri nas v bistvu ni slabse ampak veliko boljse... samo placat je pa treba...kaj cmo.

Z Gregija   user posted image user posted image      

Pa ce sem prav razumela ni Gregor alergik ampak moz al kako??

Mož ima dokazano alergijo na pršico, ja. Je pa zelo velika verjetnost, da je Gregi to podedoval po njem, ker se mu je stanje z (domnevnim user posted image ) bronhitisom poslabšalo, ko sem ful veliko sesala s ta starim sesalnikom... user posted image

Eh...upam da ne...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.11.2008 15:01:32   
špelin@

user posted image  

Ahhhhhhhh... user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.11.2008 15:03:28   
Anonimen

da ne bomo vse pobegnile na na temouser posted image user posted image saj nas je kar nekaj z istim problemom, jaz sem v 3 tednih kao ''hujšanja'' izgunila 0.5kguser posted image

Je šel zadnjič moj brat z nama na tečaj in vam moram reči, da je bil kar šokiran nad mojim telesom, rekel je samo: SEKO KAJ SE TI JE ZGODILOuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Oprosti, sej ni smesno ...Ampak si predstavljam tvojo faco v tem trenutku...pol pa ne morem kej...user posted image user posted image user posted image

Kaj si mu rekla???? Al je dubu eno okol kepe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
10.11.2008 15:04:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

uuu keri časi, no sej bi bla še enkratuser posted image , mi je blo prav fajn...

Jana veš si bila lepa user posted image tako, da kar v akcijouser posted image user posted image

Bi res imela tako hitro še enegauser posted image ?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
10.11.2008 15:04:59   
špelin@
****, tudi jaz srčno upam, da mali nima te alergije!!! Vidim moža, kako je bogi, kadar ga zagrabi... user posted image  Jutri moram poklicati v alergološko amb. za datum.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
10.11.2008 15:05:10   
Anonimen

Saj sem ti rekla okoli 20.4 ali pa zadnji teden v avgustu. Saj resno razmišljam o odhodu in delam finančni plan, to mi bo zneslo, ampak kileuser posted image

O.K. - meshi... sam da kile ne bodo ovira... itak ce jih se 20 nabijes pol bos hlih prava za tuki...user posted image user posted image  Mislim pol se bo ze za bat, da te ne bo ker odpelu...

Neposredna povezava do sporočila: 1918
10.11.2008 15:06:52   
Anonimen

****, tudi jaz srčno upam, da mali nima te alergije!!! Vidim moža, kako je bogi, kadar ga zagrabi... user posted image  Jutri moram poklicati v alergološko amb. za datum.

Aha..ko bos razmisljala o pulmologu..ti pa jaz priporocam super zdravnico ki je nas in se kar nekaj otrok ki jih poznam ozdravila pumpice...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.11.2008 15:06:58   
špelin@

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
10.11.2008 15:07:32   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Oprosti, sej ni smesno ...Ampak si predstavljam tvojo faco v tem trenutku...pol pa ne morem kej...user posted image user posted image user posted image

Ma ne saj ni mislil, nič slabega ampak je bil res čisto šokiran, ker me ni vajen take. Čez vse te cunje se itak ne vidi vsega, v kopalkah je pa to to. Za nameček je še rekel: dobra si da se upaš v kopalke spravituser posted image , tale user posted image pa te je zjeb....čka..la

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
10.11.2008 15:08:12   
špelin@

Aha..ko bos razmisljala o pulmologu..ti pa jaz priporocam super zdravnico ki je nas in se kar nekaj otrok ki jih poznam ozdravila pumpice...

Super!!! Mi lahko na ZS napišeš njeno ime in kje dela, da imam info, če bo treba?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
10.11.2008 15:11:10   
špelin@
Za nameček je še rekel: dobra si da se upaš v kopalke spravituser posted image , tale user posted image pa te je zjeb....čka..la

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
10.11.2008 15:12:07   
Anonimen

Ma ne saj ni mislil, nič slabega ampak je bil res čisto šokiran, ker me ni vajen take. Čez vse te cunje se itak ne vidi vsega, v kopalkah je pa to to. Za nameček je še rekel: dobra si da se upaš v kopalke spravituser posted image , tale user posted image pa te je zjeb....čka..la

Eh, ti bi mogla samo trebusnjake delat... ampak po 500 na dan... Jaz moram pa se veliko prestradat in pretelovadit da bom na tem kot ti...

hocem rect , ce se ne motim imas samo trebuscek...tega bos ze odstranila, ce ne drgac pa z liposukcijo...jaz pa moram shujsat v vse tud v podplate...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
10.11.2008 15:15:24   
špelin@
Ej, valentina2006, nisem vedela, da delaš v zdravstvu - a lahko tudi moj firbec potešiš na ZS? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?