Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** estrella: Pust mulce... Jaz spet iscem ta prav datum.. A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjeno He,he... kaj pa jutr 11.11. Kaj pa 1. 12.2008 A vidis kako se lepo ponavlja 1 pa pol spet 1 pa 2 pa spet 2 pa dvakrat 00 sam tista 8 na koncu vse zajebe...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:50:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** estrella: Pust mulce... Jaz spet iscem ta prav datum.. A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjeno He,he... kaj pa jutr 11.11. Kaj pa 1. 12.2008 A vidis kako se lepo ponavlja 1 pa pol spet 1 pa 2 pa spet 2 pa dvakrat 00 sam tista 8 na koncu vse zajebe... Ju3 je prezgodaj tisto na začetku meseca nikoli ni palilo pri meni. Veš kaj 09.02.2009 bi bil primeren Sam mal pozno je , jaz grem 3.5 v službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje si zdej? Razmisljas racunas??? A bova temo odprle na forumu Estrella in **** projekt...oziroma misija nemogoce je mogoce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:50:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Skratka imam pa še en problem, ko je v stolčku za hranjenje, ji nikakor ne morem zadet ust, ker je zvedava kot 300 , če jo dam v ležalnik in jo tam hranim, pa se po novem usede in je spet isti šmorn. Joj, sam jamram in polna sem problemov, največ sama s sabo Potem veš, kako je to, da lahko jaz našega princa hranim samo v naročju - v stolčku bi se igral in zijal okrog, v ležalniku se pa dviguje... IZVIRNO SPOROČILO: **** No sem sla sedaj mal se za nazaj brat: Spelin@: Povratni sms dobila... hvala. Zdravstvo... se bi kar strinjala s teboj. Vedno bolj ugotavljam da tle pri nas v bistvu ni slabse ampak veliko boljse... samo placat je pa treba...kaj cmo. Z Gregija Pa ce sem prav razumela ni Gregor alergik ampak moz al kako?? Mož ima dokazano alergijo na pršico, ja. Je pa zelo velika verjetnost, da je Gregi to podedoval po njem, ker se mu je stanje z (domnevnim ) bronhitisom poslabšalo, ko sem ful veliko sesala s ta starim sesalnikom...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:52:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kje si zdej? Razmisljas racunas??? A bova temo odprle na forumu Estrella in **** projekt...oziroma misija nemogoce je mogoce Misija nemogoče A veš, da počasi obupujem nad sabo, nikaor se ne pripravim. Sem se tolk polenila, da se mi začet ne da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:53:56
|
|
|
|
Estrella*
|
Kva je zdej a odpiraš novo temo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** estrella: Pust mulce... Jaz spet iscem ta prav datum.. A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjeno He,he... kaj pa jutr 11.11. Kaj pa 1. 12.2008 A vidis kako se lepo ponavlja 1 pa pol spet 1 pa 2 pa spet 2 pa dvakrat 00 sam tista 8 na koncu vse zajebe... Ju3 je prezgodaj tisto na začetku meseca nikoli ni palilo pri meni. Veš kaj 09.02.2009 bi bil primeren Sam mal pozno je , jaz grem 3.5 v službo Ja ta je lep datum... pa jebe* ti sluzbo... men si obljubila obisk pa hoces najprej 25 kg shujsat... Pa kaj a te bom tok dolg cakala ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kva je zdej a odpiraš novo temo??? Tud men se ne da nic...ampak nic. Komi po stengah gor prilezem diham kot slon... Temo pa ja..mogoce bi jo odprla... in to prav naslov misija nemogoce bi ustrezala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:58:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce se spomnete tega upam, da ne bo katera huda uuu keri časi, no sej bi bla še enkrat , mi je blo prav fajn...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:58:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Razmišljam kaj lahko ponudim : SADJE: -jabolko -hruško -breskev -banana ( ne dajem) -kaki -mango (ne dajem, ker je preveč nitkasto) --melono --borovnice --avokado --slive --mandarine za pocuzat ZELENJAVA: -korenček -bučke -grah -brokoli -blitka -cvetača --riž --špinača ---- in danes sem mu dala skuto od Lj.mlekarn Počasi mi že zmankuje idej, zato bi vas prosila, če ve še kaj drugega pripravljate svojim zakladkom, da dopišete
< Sporočilo je popravil jana81 -- 10.11.2008 14:59:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:59:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** estrella: Pust mulce... Jaz spet iscem ta prav datum.. A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjeno He,he... kaj pa jutr 11.11. Kaj pa 1. 12.2008 A vidis kako se lepo ponavlja 1 pa pol spet 1 pa 2 pa spet 2 pa dvakrat 00 sam tista 8 na koncu vse zajebe... Ju3 je prezgodaj tisto na začetku meseca nikoli ni palilo pri meni. Veš kaj 09.02.2009 bi bil primeren Sam mal pozno je , jaz grem 3.5 v službo Ja ta je lep datum... pa jebe* ti sluzbo... men si obljubila obisk pa hoces najprej 25 kg shujsat... Pa kaj a te bom tok dolg cakala ?? Saj sem ti rekla okoli 20.4 ali pa zadnji teden v avgustu. Saj resno razmišljam o odhodu in delam finančni plan, to mi bo zneslo, ampak kile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kva je zdej a odpiraš novo temo??? da ne bomo vse pobegnile na na temo saj nas je kar nekaj z istim problemom, jaz sem v 3 tednih kao ''hujšanja'' izgunila 0.5kg Očitno v času trajanja plavalnega tečaja mi ne bo uspelo . Je šel zadnjič moj brat z nama na tečaj in vam moram reči, da je bil kar šokiran nad mojim telesom, rekel je samo: SEKO KAJ SE TI JE ZGODILO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Skratka imam pa še en problem, ko je v stolčku za hranjenje, ji nikakor ne morem zadet ust, ker je zvedava kot 300 , če jo dam v ležalnik in jo tam hranim, pa se po novem usede in je spet isti šmorn. Joj, sam jamram in polna sem problemov, največ sama s sabo Potem veš, kako je to, da lahko jaz našega princa hranim samo v naročju - v stolčku bi se igral in zijal okrog, v ležalniku se pa dviguje... Pri nas je isto IZVIRNO SPOROČILO: **** No sem sla sedaj mal se za nazaj brat: Spelin@: Povratni sms dobila... hvala. Zdravstvo... se bi kar strinjala s teboj. Vedno bolj ugotavljam da tle pri nas v bistvu ni slabse ampak veliko boljse... samo placat je pa treba...kaj cmo. Z Gregija Pa ce sem prav razumela ni Gregor alergik ampak moz al kako?? Mož ima dokazano alergijo na pršico, ja. Je pa zelo velika verjetnost, da je Gregi to podedoval po njem, ker se mu je stanje z (domnevnim ) bronhitisom poslabšalo, ko sem ful veliko sesala s ta starim sesalnikom... Eh...upam da ne...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:01:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce se spomnete tega upam, da ne bo katera huda Ahhhhhhhh...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kva je zdej a odpiraš novo temo??? da ne bomo vse pobegnile na na temo saj nas je kar nekaj z istim problemom, jaz sem v 3 tednih kao ''hujšanja'' izgunila 0.5kg Očitno v času trajanja plavalnega tečaja mi ne bo uspelo . Je šel zadnjič moj brat z nama na tečaj in vam moram reči, da je bil kar šokiran nad mojim telesom, rekel je samo: SEKO KAJ SE TI JE ZGODILO Oprosti, sej ni smesno ...Ampak si predstavljam tvojo faco v tem trenutku...pol pa ne morem kej... Kaj si mu rekla???? Al je dubu eno okol kepe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce se spomnete tega upam, da ne bo katera huda uuu keri časi, no sej bi bla še enkrat , mi je blo prav fajn... Jana veš si bila lepa tako, da kar v akcijo Bi res imela tako hitro še enega ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:04:59
|
|
|
|
špelin@
|
****, tudi jaz srčno upam, da mali nima te alergije!!! Vidim moža, kako je bogi, kadar ga zagrabi... Jutri moram poklicati v alergološko amb. za datum.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:05:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** estrella: Pust mulce... Jaz spet iscem ta prav datum.. A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjeno He,he... kaj pa jutr 11.11. Kaj pa 1. 12.2008 A vidis kako se lepo ponavlja 1 pa pol spet 1 pa 2 pa spet 2 pa dvakrat 00 sam tista 8 na koncu vse zajebe... Ju3 je prezgodaj tisto na začetku meseca nikoli ni palilo pri meni. Veš kaj 09.02.2009 bi bil primeren Sam mal pozno je , jaz grem 3.5 v službo Ja ta je lep datum... pa jebe* ti sluzbo... men si obljubila obisk pa hoces najprej 25 kg shujsat... Pa kaj a te bom tok dolg cakala ?? Saj sem ti rekla okoli 20.4 ali pa zadnji teden v avgustu. Saj resno razmišljam o odhodu in delam finančni plan, to mi bo zneslo, ampak kile O.K. - meshi... sam da kile ne bodo ovira... itak ce jih se 20 nabijes pol bos hlih prava za tuki... Mislim pol se bo ze za bat, da te ne bo ker odpelu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, tudi jaz srčno upam, da mali nima te alergije!!! Vidim moža, kako je bogi, kadar ga zagrabi... Jutri moram poklicati v alergološko amb. za datum. Aha..ko bos razmisljala o pulmologu..ti pa jaz priporocam super zdravnico ki je nas in se kar nekaj otrok ki jih poznam ozdravila pumpice...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:06:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Je šel zadnjič moj brat z nama na tečaj in vam moram reči, da je bil kar šokiran nad mojim telesom, rekel je samo: SEKO KAJ SE TI JE ZGODILO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kva je zdej a odpiraš novo temo??? da ne bomo vse pobegnile na na temo saj nas je kar nekaj z istim problemom, jaz sem v 3 tednih kao ''hujšanja'' izgunila 0.5kg Očitno v času trajanja plavalnega tečaja mi ne bo uspelo . Je šel zadnjič moj brat z nama na tečaj in vam moram reči, da je bil kar šokiran nad mojim telesom, rekel je samo: SEKO KAJ SE TI JE ZGODILO Oprosti, sej ni smesno ...Ampak si predstavljam tvojo faco v tem trenutku...pol pa ne morem kej... Kaj si mu rekla???? Al je dubu eno okol kepe? Ma ne saj ni mislil, nič slabega ampak je bil res čisto šokiran, ker me ni vajen take. Čez vse te cunje se itak ne vidi vsega, v kopalkah je pa to to. Za nameček je še rekel: dobra si da se upaš v kopalke spravit , tale pa te je zjeb....čka..la
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:08:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, tudi jaz srčno upam, da mali nima te alergije!!! Vidim moža, kako je bogi, kadar ga zagrabi... Jutri moram poklicati v alergološko amb. za datum. Aha..ko bos razmisljala o pulmologu..ti pa jaz priporocam super zdravnico ki je nas in se kar nekaj otrok ki jih poznam ozdravila pumpice... Super!!! Mi lahko na ZS napišeš njeno ime in kje dela, da imam info, če bo treba?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:11:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nameček je še rekel: dobra si da se upaš v kopalke spravit , tale pa te je zjeb....čka..la
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kva je zdej a odpiraš novo temo??? da ne bomo vse pobegnile na na temo saj nas je kar nekaj z istim problemom, jaz sem v 3 tednih kao ''hujšanja'' izgunila 0.5kg Očitno v času trajanja plavalnega tečaja mi ne bo uspelo . Je šel zadnjič moj brat z nama na tečaj in vam moram reči, da je bil kar šokiran nad mojim telesom, rekel je samo: SEKO KAJ SE TI JE ZGODILO Oprosti, sej ni smesno ...Ampak si predstavljam tvojo faco v tem trenutku...pol pa ne morem kej... Kaj si mu rekla???? Al je dubu eno okol kepe? Ma ne saj ni mislil, nič slabega ampak je bil res čisto šokiran, ker me ni vajen take. Čez vse te cunje se itak ne vidi vsega, v kopalkah je pa to to. Za nameček je še rekel: dobra si da se upaš v kopalke spravit , tale pa te je zjeb....čka..la Eh, ti bi mogla samo trebusnjake delat... ampak po 500 na dan... Jaz moram pa se veliko prestradat in pretelovadit da bom na tem kot ti... hocem rect , ce se ne motim imas samo trebuscek...tega bos ze odstranila, ce ne drgac pa z liposukcijo...jaz pa moram shujsat v vse tud v podplate...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 15:15:24
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, valentina2006, nisem vedela, da delaš v zdravstvu - a lahko tudi moj firbec potešiš na ZS?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?