Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:33:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? Kaaaajjjjjj???O kateri pa naj bi bilo govora???Jaz nič ne vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Edinaos za uspešno selitev. zdaj pa bo bolj naspana, mamica in očka bosta pa tud mela več časa zase. midva zaenkrat še ne razmišljava o selitvi. postelja nama ne škripa, pa še sobo morama prej pripravit. bomo drugo leto o tem razmišljali. jp sma se že včeraj pobatala, kot se spodobi in , a si se še pomnila kako to gre uff ni bilo lahko, je rekel če ne bi bila njegova žena, bi dal glavo da sem jumf...r.c.a
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:34:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? A veš, da me muči isto vprašanje Barbaw za Majo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:35:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? Kaaaajjjjjj???O kateri pa naj bi bilo govora???Jaz nič ne vem. ali misliš Žanko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? Kaaaajjjjjj???O kateri pa naj bi bilo govora???Jaz nič ne vem. a valda da je ena? misli da je zanosila julija, avgusta obstaja kaka ''ža nka''
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:36:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Edinaos za uspešno selitev. zdaj pa bo bolj naspana, mamica in očka bosta pa tud mela več časa zase. midva zaenkrat še ne razmišljava o selitvi. postelja nama ne škripa, pa še sobo morama prej pripravit. bomo drugo leto o tem razmišljali. jp sma se že včeraj pobatala, kot se spodobi in , a si se še pomnila kako to gre uff ni bilo lahko, je rekel če ne bi bila njegova žena, bi dal glavo da sem jumf...r.c.a ta je pa dobra. Sem pa že pozabila izraz jumf....r.c.a. Kakšna popačenka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? Kaaaajjjjjj???O kateri pa naj bi bilo govora???Jaz nič ne vem. ali misliš Žanko tilči, to si me pa elagantno po levi pihnila ja v spominu imam žanko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:36:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? Kaaaajjjjjj???O kateri pa naj bi bilo govora???Jaz nič ne vem. Kako ne veš? Samo jaz se tudi ne spomnim imena . Je preveč materiala, da bi najdla. Je pa bilo na 3. delu. Hvala za vse pika poke, objemčke in pujske in pestke. Jaz tudi srčno upam, da tale antibiotik prime, da lahko gremo spet malo ven, ker v tole vlago in meglo je ne morem peljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:37:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? Kaaaajjjjjj???O kateri pa naj bi bilo govora???Jaz nič ne vem. a valda da je ena? misli da je zanosila julija, avgusta obstaja kaka ''ža nka'' A maj2009, ja ne vem kaj je z njo, bom mogla mal FBI nastavitve vklopit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:38:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, katera majčica je že , pa ne me kregat ker sem pozabila a se kaj javlja? Sta z novim OK? Kaaaajjjjjj???O kateri pa naj bi bilo govora???Jaz nič ne vem. a valda da je ena? misli da je zanosila julija, avgusta obstaja kaka ''ža nka'' A maj2009, ja ne vem kaj je z njo, bom mogla mal FBI nastavitve vklopit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:40:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:41:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli Moja se tudi trenutno igra, je pa proti tvoji prava zaspanka. HB!!! Ker še eno Jako imet bi bila groza. Nekako ji danes spanje ne diši. Sicer je že spala eno rundo, pa bi zdaj že mogla počasi drugo končevat, pa nič od taga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:41:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka A boš kaj sončka poslala? Mi ga pa nimamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
punce se spomnete tega upam, da ne bo katera huda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:46:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka A boš kaj sončka poslala? Mi ga pa nimamo. Kamot Evo en avgon smo poslali proti Rogozi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka mi smo bili vzunaj 2 uri, spala pa je v vozičku natančno 4 min Ma ona si sedaj misli: matka ne teži, saj bom ponoči spala Saj meni je pomembno, da mi ponoči spi, tudi če mi ceel dan ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:47:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka evo seznam majčic 2009 je tule in na koncu je žanko http://www.ringaraja.net/forum/m_3085797/mpage_67/tm.htm Ja sem šla mal v izvidnico, pa ni nič obetavnega. Na maj2009 se ni več javljala, na junijkah pa je tud nisem zasledila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:48:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce se spomnete tega upam, da ne bo katera huda Joj edina packa mala, tu sem bila še suha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:49:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka mi smo bili vzunaj 2 uri, spala pa je v vozičku natančno 4 min Ma ona si sedaj misli: matka ne teži, saj bom ponoči spala Saj meni je pomembno, da mi ponoči spi, tudi če mi ceel dan ne. te bom dans zvećer vprašala kako si No naša je auf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:50:52
|
|
|
|
suzy85
|
še tole sem hotla vprašat: evi sem kupla kašico za lahko noč (priprava z vodo) z jabolkom in komarčkom. bi ji mogla pred tem dat samo jabolko oz. jabolčni sok za poskusit al ji lahka dam kr kašico? sem gledla te kašice v DM-u, pa so ble skor vse za pripravo z vodo. kateri proizvajalec pa ima kašice, ki se mešajo z mlekom. jih imajo tudi v DM-u, pa jst nisem našla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 12:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce se spomnete tega upam, da ne bo katera huda Joj edina packa mala, tu sem bila še suha jaz tudi ej pa ta frizura ti fuul paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:06:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka A boš kaj sončka poslala? Mi ga pa nimamo. Kamot Evo en avgon smo poslali proti Rogozi A lahko še en vagon do nas, prosim, ker sva z Galom zelo žalostna, da morava notri čepeti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:14:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka A boš kaj sončka poslala? Mi ga pa nimamo. Kamot Evo en avgon smo poslali proti Rogozi A lahko še en vagon do nas, prosim, ker sva z Galom zelo žalostna, da morava notri čepeti Zakaj no3 čepš, pojdita ven. Jaz grem tud če padajo gnojne vile, sem se pri Andražu navadla, ne glede na vreme. Ne boš 2h, za kake pol urce pa ne škodi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?