Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:15:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka A boš kaj sončka poslala? Mi ga pa nimamo. Kamot Evo en avgon smo poslali proti Rogozi A lahko še en vagon do nas, prosim, ker sva z Galom zelo žalostna, da morava notri čepeti Zakaj no3 čepš, pojdita ven. Jaz grem tud če padajo gnojne vile, sem se pri Andražu navadla, ne glede na vreme. Ne boš 2h, za kake pol urce pa ne škodi. O.K. bova pa malo šla. Saj ni ne vem kako gosta megla, malo mu pa verjetno ja ne bo škodila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš? Na roke ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja je od 7h naspala natanko 4 min , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misli No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončka A boš kaj sončka poslala? Mi ga pa nimamo. Kamot Evo en avgon smo poslali proti Rogozi A lahko še en vagon do nas, prosim, ker sva z Galom zelo žalostna, da morava notri čepeti Zakaj no3 čepš, pojdita ven. Jaz grem tud če padajo gnojne vile, sem se pri Andražu navadla, ne glede na vreme. Ne boš 2h, za kake pol urce pa ne škodi. O.K. bova pa malo šla. Saj ni ne vem kako gosta megla, malo mu pa verjetno ja ne bo škodila mi2 greve tudi ne glede na vreme, tudi po toči sve že šle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš? Na roke .... **** si kaj razmišljala, do kdaj bosta s tvojim princem to prakticirala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p. zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave. hvala vam punce Moj sinek sicer ni v tvojem opisu je pa moja hcerka..popolnoma ustreza tvojemu opisu... Tako kot opisujes smo imeli dobro leto... Zakaj ni nihce nikoli ugotovil.. razen refluxa,ki se je pozdravil niso nikoli nic ugotovili ... ceprav sva bile v ZD in na pediatriji kot inventar... Se dones je zelo zahteven otrok... Edino kar pa pomaga je mirnost. ce si nervozna ti se to pozna na otroku je tudi on nervozen.. Vem da je tesko biti miren ampak jaz sem zavestno delala na tem in vedno pomaga..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:52:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p. zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave. hvala vam punce Moj sinek sicer ni v tvojem opisu je pa moja hcerka..popolnoma ustreza tvojemu opisu... Tako kot opisujes smo imeli dobro leto... Zakaj ni nihce nikoli ugotovil.. razen refluxa,ki se je pozdravil niso nikoli nic ugotovili ... ceprav sva bile v ZD in na pediatriji kot inventar... Se dones je zelo zahteven otrok... Edino kar pa pomaga je mirnost. ce si nervozna ti se to pozna na otroku je tudi on nervozen.. Vem da je tesko biti miren ampak jaz sem zavestno delala na tem in vedno pomaga.. se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p. zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave. hvala vam punce Moj sinek sicer ni v tvojem opisu je pa moja hcerka..popolnoma ustreza tvojemu opisu... Tako kot opisujes smo imeli dobro leto... Zakaj ni nihce nikoli ugotovil.. razen refluxa,ki se je pozdravil niso nikoli nic ugotovili ... ceprav sva bile v ZD in na pediatriji kot inventar... Se dones je zelo zahteven otrok... Edino kar pa pomaga je mirnost. ce si nervozna ti se to pozna na otroku je tudi on nervozen.. Vem da je tesko biti miren ampak jaz sem zavestno delala na tem in vedno pomaga.. Je pa bilo ob drugem letu tudi ugotovljeno da ima srcno napako in bo posledicno celo zivljenje srcni bolnik, ker je neoperativna in se ne da pozdravit. Se tole zgoraj sem hotla dopisat, samo tesko verjamem, da ima kaj z obnasanjem,ki ga opisujes in je bilo slicno pri njej...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 13:57:44
|
|
|
|
nia5
|
Anitka,tudi moja se je odpovedala zelenjavi , sadje pa maže, čeprav je zadnje dni na splošno neka neješča, silit pa je ne morem. Ja lahko se zmenive ta vikend-upam da ne bo spet kaj vmes prišlo, moj ma včasih kako idejo ali pa plan za kam it ali kaj delat, pa to mi povezadnji moment; pa saj mi paše da grem malo iz te vasi Barabaw, kaj maš kake veze glede laptopov, se priporočam v prihodnje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:00:12
|
|
|
|
nia5
|
Aja pa da o kakem AM ali pa mlečni kašici sploh ne govorim-jih sovraži v dno svoje male duše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš? Na roke .... **** si kaj razmišljala, do kdaj bosta s tvojim princem to prakticirala? Ce bi Bog dal do 2 leta... ampak slabo kaze...zato dokler bo kaj ven priteklo...Sedaj pumpam ne vec na 3 ure ampak na 5ur... dones sem se celo ta pravo ta rdeco fasala... To pomeni verjetno da bo kmalu susaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina: Sem prebrala, da je bila selitev uspesna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:16:16
|
|
|
|
valentina2006
|
Ojla... Midva sva bla zdej 3 ure zuni, sva uživala na in Matevž je večino časa prespal ... zdej mu pa kosilo kuham . Estrella*: Nimam besed... tale tvoj je kr priden . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Glede zdravstva niti pomislit nočem, da je lahko in je kje drugje še slabše Pri nas se pa itak vsaka vlada hvali s tem, kako nam je fajn!!!!!!!!! Izkušnja tvoje sestre je za zjokat... špelin@: Kar se zdravtstva tiče... ŽIV PODN!!!!!!!!! Rajš neb zgublala besed... je že to dost, da v njem delam . Držim pesti za Gregija , teb pa ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
No sem sla sedaj mal se za nazaj brat: Spelin@: Povratni sms dobila... hvala. Zdravstvo... se bi kar strinjala s teboj. Vedno bolj ugotavljam da tle pri nas v bistvu ni slabse ampak veliko boljse... samo placat je pa treba...kaj cmo. Z Gregija Pa ce sem prav razumela ni Gregor alergik ampak moz al kako??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Valentina : Kje delas ce smem vprasat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja vedno kadar pridem ni nobene...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:25:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Razmišljam kaj lahko ponudim : SADJE: -jabolko -hruško -breskev -banana ( ne dajem) -kaki -mango (ne dajem, ker je preveč nitkasto) ZELENJAVA: -korenček -bučke -grah -brokoli -blitka -cvetača Počasi mi že zmankuje idej, zato bi vas prosila, če ve še kaj drugega pripravljate svojim zakladkom, da dopišete
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:31:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Razmišljam kaj lahko ponudim : SADJE: -jabolko -hruško -breskev -banana ( ne dajem) -kaki -mango (ne dajem, ker je preveč nitkasto) ZELENJAVA: -korenček -bučke -grah -brokoli -blitka -cvetača Počasi mi že zmankuje idej, zato bi vas prosila, če ve še kaj drugega pripravljate svojim zakladkom, da dopišete Jaz sem dala še slive , ringlo, borovnice in melono. Od zelenjave pa isto kot ti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:34:09
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Valentina : Kje delas ce smem vprasat? Ti bom rajš na ZS odgovorila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: **** Valentina : Kje delas ce smem vprasat? Ti bom rajš na ZS odgovorila. O.k.... firbec sej ves...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: a melono lahko skuham? Jaz ji do 6. meseca ne bi dajala svežega sadja A ve riž lahko čisto zmiksate brez grudic? Anja ga noče papat, krompir pa čisto zmiksam pa ga ima rada.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:37:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Aja pa da o kakem AM ali pa mlečni kašici sploh ne govorim-jih sovraži v dno svoje male duše Naša AM sicer pije, ampak mlečne kašice pa no way Pa tako so dobre. Moja je ful dobrovoljen otrok in je z njo čist lahko shajat, samo kadar se bliža ura hranjenja fašem ziovćni zlom Danes sem ji pripravila polento in banano, vzela 2 žlički in zaprla klljun OK, sem imela še neko kupljeno zelnjavno kašo od alete, pa je bila po okusu še kar, ni šans, držala usta zaprta, pol sem pop in ji naštimala AM ki ga je spila 140ml. Sploh ne vem kaj naj naredim z njo, ker sem vedno živčna še predno začnemo jest in si ne morem pomagat Kako je bilo luštno pri Andražu, ko nii bilo teh problemov. Skratka imam pa še en problem, ko je v stolčku za hranjenje, ji nikakor ne morem zadet ust, ker je zvedava kot 300 , če jo dam v ležalnik in jo tam hranim, pa se po novem usede in je spet isti šmorn. Joj, sam jamram in polna sem problemov, največ sama s sabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:40:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: a melono lahko skuham? Jaz ji do 6. meseca ne bi dajala svežega sadja A ve riž lahko čisto zmiksate brez grudic? Anja ga noče papat, krompir pa čisto zmiksam pa ga ima rada. Nimam pojma, po moje ne, ker je preveč vodena. Riž jaz ne morem zmiksat brez grudic, ja krompir je bolj sladek in gre zato mulcom tako v rit Zelo malo otrok ne je pire krompirja, pa pomfrija....rižoto pa marsikdo zavrne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:41:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka,tudi moja se je odpovedala zelenjavi , sadje pa maže, čeprav je zadnje dni na splošno neka neješča, silit pa je ne morem. Ja lahko se zmenive ta vikend-upam da ne bo spet kaj vmes prišlo, moj ma včasih kako idejo ali pa plan za kam it ali kaj delat, pa to mi povezadnji moment; pa saj mi paše da grem malo iz te vasi O.K.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
estrella: Pust mulce... Jaz spet iscem ta prav datum..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 14:45:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** estrella: Pust mulce... Jaz spet iscem ta prav datum.. A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjeno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?