|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 13:15:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Anja je od 7h naspala natanko 4 minuser posted image , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misliuser posted image user posted image

No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončkauser posted image

A boš kaj sončka poslala? user posted image  Mi ga pa nimamo.user posted image

Kamotuser posted image Evo en avgon smo poslali proti Rogozi

A lahko še en vagon do nas, prosim, ker sva z Galom zelo žalostna, da morava notri čepetiuser posted image user posted image user posted image

Zakaj no3 čepš, pojdita ven. Jaz grem tud če padajo gnojne vile, sem se pri Andražu navadla, ne glede na vreme. Ne boš 2h, za kake pol urce pa ne škodi.

O.K. bova pa malo šla. Saj ni ne vem kako gosta megla, malo mu pa verjetno ja ne bo škodilauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.11.2008 13:34:10   
Anonimen

Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy user posted image  ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš?

Na roke ....

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.11.2008 13:44:40   
Anonimen

Anja je od 7h naspala natanko 4 minuser posted image , ona se lepo veslo igra, na spanje pa sploh ne misliuser posted image user posted image

No, če se igra je čist ok. Nša spi 2h in upam, da bo še kake pol urce oddremala, pol greva pa ven na sončkauser posted image

A boš kaj sončka poslala? user posted image  Mi ga pa nimamo.user posted image

Kamotuser posted image Evo en avgon smo poslali proti Rogozi

A lahko še en vagon do nas, prosim, ker sva z Galom zelo žalostna, da morava notri čepetiuser posted image user posted image user posted image

Zakaj no3 čepš, pojdita ven. Jaz grem tud če padajo gnojne vile, sem se pri Andražu navadla, ne glede na vreme. Ne boš 2h, za kake pol urce pa ne škodi.

O.K. bova pa malo šla. Saj ni ne vem kako gosta megla, malo mu pa verjetno ja ne bo škodilauser posted image user posted image

mi2 greve tudi ne glede na vreme, tudi po toči sve že šleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.11.2008 13:45:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Sem pa zdaj kot ****. Pumpam pumpam pumpam. Edlomy user posted image  ker tole res boli, če večkrat delaš, dojenje pa ne. A imaš ti el. črpalko ali se na roke mučiš?

Na roke ....

**** si kaj razmišljala, do kdaj bosta s tvojim princem to prakticirala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.11.2008 13:49:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni user posted image

skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p.

zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave.

hvala vam punce

Moj sinek sicer ni v tvojem opisu je pa moja hcerka..popolnoma ustreza tvojemu opisu...
Tako kot opisujes smo imeli dobro leto...

Zakaj ni nihce nikoli ugotovil.. razen refluxa,ki se je pozdravil niso nikoli nic ugotovili ... ceprav sva bile v ZD in na pediatriji kot inventar...

Se dones je zelo zahteven otrok...

Edino kar pa pomaga je mirnost. ce si nervozna ti se to pozna na otroku je tudi on nervozen.. Vem da je tesko biti miren ampak jaz sem zavestno delala na tem in vedno pomaga..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.11.2008 13:52:05   
Anonimen

barbaw ne dojim več , tako da moja prehrana nima veze. teste so mu delali krvne, sicer pa se pediatrinja obnaša pokroviteljsko, češ mladi starši, kaj še vse bo in da je vse normalno. no nazadnje sva bila tam pri 2 mesecih in je trdila, da bo do 3 meseca vse minilo. zgleda, da ni user posted image

skratka tam naju ne jemljejo resno, priznali so edino da otrok res nenormalno joka, imel je eno obdobje, ko je zavračal hrano, se ni redil in jokal tri dni skupaj, takrat sva res bila v bolnici 3 dni, kjer je bilo vse b.p.

zdej pa se stvari samo stopnjujejo, vedno huje je, vedno več joka, zvijanja, nespečnosti... hvala ti za odgovor, upam da se mi javi še kakšna majčica, ki ima iste težave.

hvala vam punce

Moj sinek sicer ni v tvojem opisu je pa moja hcerka..popolnoma ustreza tvojemu opisu...

Zakaj ni nihce nikoli ugotovil.. razen refluxa,ki se je pozdravil niso nikoli nic ugotovili ... ceprav sva bile v ZD in na pediatriji kot inventar...

Edino kar pa pomaga je mirnost. ce si nervozna ti se to pozna na otroku je tudi on nervozen.. Vem da je tesko biti miren ampak jaz sem zavestno delala na tem in vedno pomaga..

se popolnoma strinjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.11.2008 13:54:53   
Anonimen

hvala vam punce

Je pa bilo ob drugem letu tudi ugotovljeno da ima srcno napako in bo posledicno celo zivljenje srcni bolnik, ker je neoperativna in se ne da pozdravit.

Se tole zgoraj  sem hotla dopisat, samo tesko verjamem, da ima kaj z obnasanjem,ki ga opisujes in je bilo slicno pri njej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.11.2008 13:57:44   
nia5
Anitka,tudi moja se je odpovedala zelenjaviuser posted image , sadje pa maže, čeprav je zadnje dni na splošno neka neješča, silit pa je ne morem. Ja lahko se zmenive ta vikend-upam da ne bo spet kaj vmes prišlo, moj user posted image ma včasih kako idejo ali pa plan za kam it ali kaj delat, pa to mi povezadnji moment; pa saj mi paše da grem malo iz te vasiuser posted image
Barabaw, kaj maš kake veze glede laptopov, se priporočam v prihodnjeuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.11.2008 14:00:12   
nia5
Aja pa da o kakem AM ali pa mlečni kašici sploh ne govorim-jih sovraži v dno svoje male dušeuser posted image  

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.11.2008 14:03:21   
Anonimen

Na roke ....

**** si kaj razmišljala, do kdaj bosta s tvojim princem to prakticirala?

Ce bi Bog dal do 2 leta... ampak slabo kaze...zato dokler bo kaj ven priteklo...Sedaj pumpam ne vec na 3 ure ampak na 5ur...

dones sem se celo ta pravo ta rdeco fasala... user posted image user posted image

To pomeni verjetno da bo kmalu susaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.11.2008 14:05:46   
Anonimen
Edina: Sem prebrala, da je bila selitev uspesna...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.11.2008 14:16:16   
valentina2006
Ojla... Midva sva bla zdej 3 ure zuni, sva uživala na  user posted image   in Matevž je večino časa prespal user posted image ... zdej mu pa kosilo kuham user posted image .

Estrella*: Nimam besed... tale tvoj user posted image je kr priden user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Glede zdravstva niti pomislit nočem, da je lahko in je kje drugje še slabše user posted image  Pri nas se pa itak vsaka vlada hvali s tem, kako nam je fajn!!!!!!!!! Izkušnja tvoje sestre je za zjokat...

špelin@: Kar se zdravtstva tiče... ŽIV PODN!!!!!!!!! Rajš neb zgublala besed... je že to dost, da v njem delam user posted image . Držim pesti za Gregija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , teb pa user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.11.2008 14:20:16   
Anonimen
No sem sla sedaj mal se za nazaj brat:

Spelin@: Povratni sms dobila... hvala.user posted image

Zdravstvo... se bi kar strinjala s teboj. Vedno bolj ugotavljam da tle pri nas v bistvu ni slabse ampak veliko boljse... samo placat je pa treba...kaj cmo.

Z Gregija user posted image user posted image user posted image

Pa ce sem prav razumela ni Gregor alergik ampak moz al kako??

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.11.2008 14:20:55   
Anonimen
Valentina :

Kje delas ce smem vprasat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.11.2008 14:24:27   
Anonimen
No ja vedno kadar pridem ni nobene...user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.11.2008 14:25:51   
Anonimen
Razmišljam kaj lahko ponudim user posted image :

SADJE:

-jabolko
-hruško
-breskev
-banana ( ne dajem)
-kaki
-mango (ne dajem, ker je preveč nitkasto)

ZELENJAVA:
-korenček
-bučke
-grah
-brokoli
-blitka
-cvetača

Počasi mi že zmankuje idej, zato bi vas prosila, če ve še kaj drugega pripravljate svojim zakladkom, da dopišeteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.11.2008 14:31:34   
Estrella*

Razmišljam kaj lahko ponudim user posted image :

SADJE:

-jabolko
-hruško
-breskev
-banana ( ne dajem)
-kaki
-mango (ne dajem, ker je preveč nitkasto)

ZELENJAVA:
-korenček
-bučke
-grah
-brokoli
-blitka
-cvetača

Počasi mi že zmankuje idej, zato bi vas prosila, če ve še kaj drugega pripravljate svojim zakladkom, da dopišeteuser posted image

Jaz sem dala še slive , ringlo, borovnice in melono. Od zelenjave pa isto kot ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
10.11.2008 14:34:09   
valentina2006

Valentina :

Ti bom rajš na ZS odgovorila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
10.11.2008 14:35:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Valentina :

Ti bom rajš na ZS odgovorila. user posted image

O.k.... firbec sej ves...user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
10.11.2008 14:36:42   
Anonimen
Estrella: a melono lahko skuham? Jaz ji do 6. meseca ne bi dajala svežega sadjauser posted image

A ve riž lahko čisto zmiksate brez grudic? Anja ga noče papat, krompir pa čisto zmiksam pa ga ima rada.

Neposredna povezava do sporočila: 1895
10.11.2008 14:37:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Aja pa da o kakem AM ali pa mlečni kašici sploh ne govorim-jih sovraži v dno svoje male dušeuser posted image  

Naša AM sicer pije, ampak mlečne kašice pa no wayuser posted image Pa tako so dobre. Moja je ful dobrovoljen otrok in je z njo čist lahko shajat, samo kadar se bliža ura hranjenja fašem ziovćni zlom

Danes sem ji pripravila polento in banano, vzela 2 žlički in zaprla klljunuser posted image OK, sem imela še neko kupljeno zelnjavno kašo od alete, pa je bila po okusu še kar, ni šans, držala usta zaprta, pol sem popuser posted image in ji naštimala AM ki ga je spila 140ml. Sploh ne vem kaj naj naredim z njo, ker sem vedno živčna še predno začnemo jest in si ne morem pomagatuser posted image Kako je bilo luštno pri Andražu, ko nii bilo teh problemov.
Skratka imam pa še en problem, ko je v stolčku za hranjenje, ji nikakor ne morem zadet ust, ker je zvedava kot 300user posted image , če jo dam v ležalnik in jo tam hranim, pa se po novem usede in je spet isti šmorn. Joj, sam jamram in polna sem problemov, največ sama s sabouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
10.11.2008 14:40:08   
Estrella*

Estrella: a melono lahko skuham? Jaz ji do 6. meseca ne bi dajala svežega sadjauser posted image

A ve riž lahko čisto zmiksate brez grudic? Anja ga noče papat, krompir pa čisto zmiksam pa ga ima rada.

Nimam pojma, po moje ne, ker je preveč vodena. Riž jaz ne morem zmiksat brez grudic, ja krompir je bolj sladek in gre zato mulcom tako v rituser posted image Zelo malo otrok ne je pire krompirja, pa pomfrija....rižoto pa marsikdo zavrneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
10.11.2008 14:41:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Anitka,tudi moja se je odpovedala zelenjaviuser posted image , sadje pa maže, čeprav je zadnje dni na splošno neka neješča, silit pa je ne morem. Ja lahko se zmenive ta vikend-upam da ne bo spet kaj vmes prišlo, moj user posted image ma včasih kako idejo ali pa plan za kam it ali kaj delat, pa to mi povezadnji moment; pa saj mi paše da grem malo iz te vasiuser posted image

O.K.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
10.11.2008 14:42:23   
Anonimen
estrella: Pust mulce...
Jaz spet iscem ta prav datum..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
10.11.2008 14:45:32   
Estrella*

estrella: Pust mulce...
Jaz spet iscem ta prav datum..user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš kaj, da ti olajšam delo, ga letos ni na koledaru , preverjenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?