|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 14:49:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
   RE: Januarčice 2009
8.11.2008 15:20:00   
štrukelček

Aja, seveda, sem čisto pozabila, da sem bila še enkrat v bolniciuser posted image . Ja, to je pa možno - ti si ležala desno od mene, na prvi postelji pri vratih?

Ronja, ja jaz sem tista prva pri vratihuser posted image
moja user posted image  je od septembra dalje okuser posted image user posted image user posted image , kako je bilo pri tebi?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
8.11.2008 16:07:28   
uršika***
Hator seveda se te spomnimouser posted image
In iskrene čestitke za ponovno nosečnost in držale bomo pesti za tebe, da bo sedaj vse v redu.Kako dolgo si nosečka???

Mima grem zdaj pogledat, če si že dala gor slikceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrukelček)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
8.11.2008 16:19:06   
uršika***
Mima super!!!! Zelo lepa nosečnica si in prav lepo si bila urejena. Najbolj mi je všeč bel plašček- a si ga kupila tudi v trgovini za nosečnice? Pa papagajčki so luštkani in prstanauser posted image
Se spomnite včasih, ko so nosečnice nosile bele poročne obleke- tiste načičkane, volančkaste- da so res izgledale kot en velik krof posipan s sladkorjem v prahuuser posted image user posted image user posted image - hvala bogu, da so ti časi mimouser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 16:58:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3380
8.11.2008 17:04:15   
uršula83
Full me zanima kje vrtijo Jamesa Bonda....tut men se lušta kino dons...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
8.11.2008 17:15:45   
sonček33
Hator - čestitke. želim ti vse dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
8.11.2008 17:29:29   
Hator
Punce hvala!!!
Sem bolj na začetku, komaj 7t, ampak tokrat se je že videlo, da je nosečnost v maternici in tudi utripanje sem videlauser posted image user posted image user posted image . Sem med julijkami.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
8.11.2008 19:45:42   
crtka
Hator čestitke, upam da ti bo nosečnost minila čimbolj lažje in da boš julija pestvala svojega najlepšegauser posted image .

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
8.11.2008 20:17:27   
ronja
moja je od septembra dalje ok , kako je bilo pri tebi?

Hja, pri meni hematom ostaja, ker nima kam ituser posted image , bo šel ven pri porodu, skup s posteljico. Če kaj pretiravam, boli, sicer pa je vse ok: mala lepo raste, posteljica je tudi lepo zrasla, tako da zdaj nič več stran ne visiuser posted image .

hator, jaz sem bila tudi lani med julijkamiuser posted image . Fajn so julijski otročički! Pa sprehajaš jih lahko po mili volji po par ur na dan, česar si z novorojenčki januarja verjetno ne bomo mogle privoščit...

(odgovor članu štrukelček)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
8.11.2008 21:04:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Pozdravljene januarčice, sem prišla na hitro pokukat k vam. Ne vem, če se spomnite, ampak z vami sem začela, končalo pa se je z IMN. Prav tako tudi drugič user posted image
Imam pa novico, noseča sem še 3. in tokrat v maternici user posted image user posted image user posted image
Držte se, pobožajte svoje bušije in srečno vsem!!!

Pa ravno nekaj dni nazaj sem mislila nate in kepico. Iz srce ti privoščim. Čestitkeuser posted image

Kdaj maš pdp? Jast mam enga falotka, ki je julijski, pa je tako priden in super otrok. aja, in tokrat bo vse ok, samo brez skrbi.
Pa javljaj nam sproti, da vemo kako si, OBLJUBIŠ?

i belive i can fly....

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.11.2008 21:05:33   
Zvezdica
KAJ ZDAJ TO?

A niste vidle moje nove oblekce (avtarčka)? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
9.11.2008 8:36:31   
Zvezdica
Morninguser posted image

Ena user posted image po želji, pa še rogljiček zraven.

Grem tuhtat kaj bo za kosilouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
9.11.2008 9:11:38   
Zvezdica
Sem stuhtala kaj bom kuhalauser posted image

Polento, golaž in zeleno solatouser posted image . Zdaj grem kar pripravit za golaž naj se zo dela, vmes vas pridem še kaj pogledat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
9.11.2008 9:20:45   
_kathy_
hej tudi jst se vam pridružujem ... sem tudi januarčica;)user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
9.11.2008 9:51:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

hej tudi jst se vam pridružujem ... sem tudi januarčica;)user posted image

Dobrodošla kathyuser posted image
Je pa en pogoj, vsako dnevno javljanje in poročanje.

Dej prosim še svoje podatke naši pridni NIIi, ki skrbi za seznamček, naprimer; starost, katera zaporedna nosečnost, če je kak otroček domauser posted image , od kod si oz mislim, da kje boš rodila...tako.

Pozdravček

i belive i can fly....

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
9.11.2008 11:13:30   
uršika***
Zvezdica seveda smo opazile medota Pu-ja s čikomuser posted image user posted image user posted image
Najprej mi ni bilo jasno kdo je to, potem sem pa prebrala da nihče drug kot naša Zvezdicauser posted image

Kathy : dobrodošla in upam, da si pridna čvekica, da bomo kakšno dobro debato udarleuser posted image

Hator: a ti kaj veš, kako je s Kepico?????

Hja, očitno ste vse nekam popihale danes, ko je nedelja, jaz sem pa sama domauser posted image user posted image  in mi je borring 100/uro. Lep dan vam želim, drage moje sonosečkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
9.11.2008 11:47:07   
ronja
uršika, jaz sem še kar doma: obe moji najljubši bitji spančkata, jaz pa se spet j*** z elektrarnami, tokrat so na vrsti termoelektrarne: turbince, tuljave, navitja, transformatorji... Še vedno nobenega interesa?user posted image Tokrat govorijo eni amerikanci z groznim naglasom - je prav težko razumet, grrruser posted image ! No, ampak je pa to zadnji dvd, pa sem ga že skoraj pol naredila... Upam, da bo v par dneh fertig, da lahko začnem šivat, ker se januar kar približuje, jaz nimam pa še nič sešitouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
9.11.2008 12:37:05   
sonček33
user posted image

Ojla, a ima katera takole previjalno mizo?
Ronja, a nisi ti rekla, da jo imaš od IZI  MOBILA?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3394
9.11.2008 13:02:06   
ronja
sonček, ja, čisto podobno, samo da ima 4 predale - 3 plitke in enega globokega spodaj. Zelo kvalitetno pohištvo, moram priznat - mi z našo previjalko res ne delamo lepo, odpiramo jo po n-krat na dan, pa še vedno vse lepo teče... Res nimam kaj rečt čez. Ja, je od IZI mobila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
9.11.2008 13:20:48   
Hator
Seveda vam bom poročala, kako in kaj in seveda spremljala vas, kako boste počasi postale mamice user posted image
Žal za kepico nič ne vem, samo upamo lahko in mislimo nanjo, da je vse ok.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
9.11.2008 13:31:29   
uršika***
Ronja sori, ne res ni interesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grozno se sliši že po slovensko, itak ne vem, kaj pomeni, kaj šele po angleškouser posted image user posted image
Dobra si, da tole prevajašuser posted image . A ni težko razumet in prevajat te njihove strokovne izrazeuser posted image
Moj možek je pa šel z mojim bratom nekaj delat, pa sem sama. Upam, da bosta kmalu nazaj.
Je tak lep dan, pa si ne upam nikamor sama- sem včeraj v gozdu skup padla. Še moja kužka ni hotela it z mano, ker je bila lena kot ****suser posted image . Bom počakala na moje Boy-se, tačas se pa malo na ringaraji dolgočasimuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
9.11.2008 13:33:23   
uršika***
Pa saj nisem nič grdega napisalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
9.11.2008 13:58:26   
Zvezdica
o uršika a ti je dolgcjt? ŠĐe malo pa ti ne bo večuser posted image user posted image user posted image

Mi šibamo enga dojenčka pogledat, drugače pa smo že ves dan doma, kuhali, se stiskali, zdaj pa gremo.

Pozdravček

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3399
9.11.2008 16:30:58   
uršika***
Februarčice so že na 3 strani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?