ronja
|
.drugič če imam otrok zdravo kožo, torej če ne pretiravaš z ničemer, ne s praški, mehčalci, geli za tuširanje... in ima res zdravo kožo...ZAKAJ mu to dela? Verjetno zato KER pretirava z vsemi ostalimi zadevami in potem otrok res rabi zaščito pred vsemi kemikalijami, ki jih dobi s cunjami nase . Čim bolj naravno, tem boljše. Če vidiš, da ima otrok suho kožo, ga pač namažeš, ampak to je 1x na 14 dni, pa je neko vlažno nemastno mazilo ala bepantol čisto v redu, še boljše ker manj obremenjuje kožo (mastne zadeve namreč preprečujejo koži dihat - potem pa res rata nekaj narobe z njo in seveda potem mamice še bolj mažejo, ker je pač treba - začaran krog...) zvezdica, le še tako naprej z . Midva sva zaenkrat tako zadovoljna, če se pa kaj premakne v naju, da bi si zaželela tistega papirčka ali ceremonije, boš pa zvedela, hehe. niia, mi imamo banico, ki jo v gl. precej bolj priporočajo kot čebriček - predvsem, ker lahko mali otročiček not res "zaplava" - ko ga ti držiš, seveda, večji ti pa v čebriček tako ne bo šel in boš morala banjico v vsakem primeru kupit. Če ne veš kam z denarjem, pa kupi oboje, pa primerjaj . Ene pravijo, da se v čebričku umiri otrok, ker je tako stisnjen kot v maternici. To sicer lahko dosežeš tudi na drug način (recimo v naročju), ampak mogoče ti bo všeč. Moja mala je že od začetka uživala v banjici in čim več je bilo vode, tem rajši je melaN (kjer ni bilo banjice smo jo namreč kopali v čemerkoli je pač bilo, raznih čebričkih in vedrih, seveda prej dobro umitih ...) Tak da - meni je banjica super, tak da ne vidim potrebe še po čebričku. snikolina, prešaltaj na Mozillo, tam obstaja čudežni gumbek undo ali back in ti vrne vse napisano, potem samo skopiraš v novo odprto okno za odgovor, pa je.
|