Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jana, sej nobene nosečnost ni enaka, tako da možno da pa ti je tokrat slabo Podpišem, pri Andražu mi ni bilo, pri Alji pa dobre 2 tedna tiana: bila je super noč, si imela kar prav od 20-7.30h ni niti črhnila, sedaj sva se podojile in gode v naši postelji aurora: VSE NAJBOLJŠE ZA 29 JESENI. Sem se včeraj v LJ spomnila na tvoj RD in sem do većera pozabla napisat na RR edina: konji tudi grizejo, pa td fajn brcnejo IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Danes pa moja piška miška prvič sama pančka v svojo sobi, kak čuden občutek je, kot da mi nekaj manjka v spalnici-valda moja miška. Kar hudo mi je Punce, imate ve še svojo v spalnici, ali ste jih že preselile? Ja mi smo že od prvega dne v sosednji sobici in se mi zdi, da bo počasi čas, da jo preselim v njeno pravo sobo. Možiček tako ropota ponoč, da vse prebudi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella nehaj se basat in pridi na čvek Estrella je bila ob tej uri v koromandiji Zaspala sem kot top. CatJa: WB, kje si se pa potikala???? Dobro jutro! Pri nas je oslično, ko bi le še dan bil tak, većer bo sigurno, ker bom skoraj 3h frej ss: ko boš šla ti v službo, bo tvoja urica zatajila, boš vidla naty, edinaos: naša tud škripa za poi , sem gruntala, da bi jo razsekala in bi spali samo na jogijih VALENTINA: Matevžu, sta z Aljo v duetu potegnila celo nočko IZVIRNO SPOROČILO: eole Dobro jutro! Edina prosim poročaj kako je bilo s spanjem sedaj ko je v svoji sobi.. tudi jaz sem že pomislila, da jo preseliva, če bo le kaj pomagalo.. sem danes in včeraj pisala "dnevnik spanja" tako kot je predlagano v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje.. sem se obakrat zjutraj zgrozila kolikrat vstanem in dojim!! danes 13x in včeraj 12x!!!!!! Ukrepe iz knjige itak upoštevam pa .. Tole se dogaja čedalje bolj pogoste.. začelo se je z dojenjem na dve uri, zdaj pa takole ... ne vem kam še lahko pridemo, da bo kar celo noč na joški ali kaj Sicer pa mi takel naš "sistem" uničuje življenje.. nimam volje za nič, kar naprej sem slabe volje, pa še zakon mi bo propadel, če bo šlo tako naprej .. če sedaj pomislim na še enga otroka.. ne hvala!! eole, ko boš nehala dojit se bo stanje sigurno popravilo, verjetno pa že poprej ko boš začela z GH oz ko bo imela vsaj 3 obroke GH, se bo dojenje zmanjšalo. Imam kolegico, ki je imela podoben šmoren in je pri 8m popolnoma nehala dojit, potem je bil pa mir.Vem, da ti ni v nobeno tolažbo, pa vseeno čas je na tvoji strani. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO Selitev nadvse pozitivno uspela, tako da naspali smo se fuuuul , pa dojili smo se samo ob 00:30h in 07:00h . Pa zakon, da ne rabiva paziti, kot pravi Naty na vsako potezo, pa končno lahko gledava normalno TV, pa pogovarjava se lahko, skratka lepo je imeti spet spalnico zase. Pri nas bo tudi spala v svojo sobi, do jutra, ko gre pa ati delat pa mi jo prinese v veliko posteljo Grem kofi pit, Naty kdaj greste ven? za Anjo
|