|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
9.11.2008 21:50:02   
valentina2006
aurora28: user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.11.2008 21:50:25   
Čmrlika
Hijenca- a te skrbi da taji videk ne bo všeč al mata še kak drug zmenek? Ker pol bo fasal še plavo očko od moje princese.-...user posted image ...še dobro da se nista danes spoznala, ko ga taja sračka s spanjem...user posted image

Nič grem jaz tudi ajat...nočko vsem!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.11.2008 21:51:04   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Nov sesalec je že "in the house" user posted image  in dela, moža pa zraven nič ne duši user posted image

Za kerga ste se pol odločil user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.11.2008 21:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ko so premaknili uro, smo imeli tudi mi težave, ma smo dan za dnem malo natezali čas, da je bla čim dlje pokonci in sedaj smo že po starem. ob 20h v posteljici

sesil kako ste pa vi z dojenjem ponoči?

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.11.2008 21:52:37   
hijenca
čmrlika ni problema, lahko tudi po 11 uri, pa tudi bliže pobrežju pridema, če bo sila. Pokliči dopoldan, pa se zmeniva.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.11.2008 21:53:02   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka te bo že na vsezgodaj čakalo delo. user posted image Mene tudi čaka likanje.

Mene tudiuser posted image user posted image

Tud mene  user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image ... pa še kej bi se najdlo user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.11.2008 21:53:26   
špelin@
ok, mož je še na wc-ju, torej še malo potegnem šiht tule gor user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
spelin@: samo da ste vsi zivi in dokaj zdravi...user posted image user posted image

A si dobila potem povratni sms?? Samo preverjam, da nisem kaj zajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
špelin@ nisi pa napisala kako je Gregi????

Čisto po starem. Včeraj čez dan je bil precej dobro, ponoči je pa spet kašljal... user posted image  No, danes čez dan si je spet nekako opomogel, kaj bo ponoči pa ne vem user posted image  Jutri moram poklicati za tisti izvid od rtg pljuč, uf user posted image user posted image user posted image

Aja, še to vam povem: iz sobote na nedeljo sta punci prespali pri babici (moji mami), ostali trije pa smo šli na pizzo user posted image  Gregi je bil fuuuuul priden, najprej je celih 15 minut ogledoval lokal iz lupine, potem pa sedel pri meni in šarmiral natakarico in ostale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.11.2008 21:53:42   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Hijenca user posted image kako ste kaj vi? 

Mi smo user posted image , edino Videk danes noče spat in nori v user posted image . Pa jutri ima zmenek user posted image , pa bo imel podočnjake. Grem ga še malo user posted image .

Kako se tole fajn prebere user posted image user posted image user posted image .

Jaz grem v spalnico, ker Gala sem podojila ob 20. uri in sem ga zdajle spet morala, ker se je zbudil in skoraj začel jokati, joj že vidim, da bo danes pestra, neprespana noč. user posted image
V četrtek je polna luna. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.11.2008 21:55:23   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Čisto po starem. Včeraj čez dan je bil precej dobro, ponoči je pa spet kašljal... user posted image  No, danes čez dan si je spet nekako opomogel, kaj bo ponoči pa ne vem user posted image  Jutri moram poklicati za tisti izvid od rtg pljuč, uf user posted image user posted image user posted image

DRŽIM PESTI... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še to vam povem: iz sobote na nedeljo sta punci prespali pri babici (moji mami), ostali trije pa smo šli na pizzo user posted image  Gregi je bil fuuuuul priden, najprej je celih 15 minut ogledoval lokal iz lupine, potem pa sedel pri meni in šarmiral natakarico in ostale user posted image

Oooo... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.11.2008 21:55:33   
aurora28
In hvala vse za čestitke user posted image . Lahko noč. Se jutri naprej beremo. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.11.2008 21:56:28   
sesil

ko so premaknili uro, smo imeli tudi mi težave, ma smo dan za dnem malo natezali čas, da je bla čim dlje pokonci in sedaj smo že po starem. ob 20h v posteljici

spat gre ob 20h, prvič se zbudi ob 23h in takrat grem potem jaz spat. pol pa če je sreča ob 3h in 6h in potem treba že vstat.user posted image   - to je najboljši scenarij. malo bolje je, ni pa za se hvalit. včasih mi totalno zabluzi in se dojimo na 2 uri. odvisno od dneva oz. noči, lune in ne vem še koga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.11.2008 21:59:07   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hijenca- a te skrbi da taji videk ne bo všeč al mata še kak drug zmenek? Ker pol bo fasal še plavo očko od moje princese.-...user posted image ...še dobro da se nista danes spoznala, ko ga taja sračka s spanjem...user posted image

Nič grem jaz tudi ajat...nočko vsem!

Ja seveda Tajo mislima. user posted image

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.11.2008 21:59:36   
Anonimen

spat gre ob 20h, prvič se zbudi ob 23h in takrat grem potem jaz spat. pol pa če je sreča ob 3h in 6h in potem treba že vstat.user posted image   - to je najboljši scenarij. malo bolje je, ni pa za se hvalit. včasih mi totalno zabluzi in se dojimo na 2 uri. odvisno od dneva oz. noči, lune in ne vem še koga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja hudiča, ko bi  le vedle, zaradi česar to nočno futranje.

Potem imate tudi vi kar precej pestro, a podnevi hodiš kaj spat oz. počivat? Ali si se že navadilauser posted image Jaz podnevi ne morem zaspati niti minutkeuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.11.2008 22:01:09   
Anonimen
Mirno noč vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.11.2008 22:05:40   
sesil
edinaos, če grem jaz podnevi spat, me Aneja zbudi sredi talepšega dremeža in potem se kot povožena glista. ni šans, ne grem. sem se pa že navadla na malo manj spanca kot pred nosečnostjo. takrat sem bla kot polh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.11.2008 22:06:44   
Čmrlika
Hijenca- zakaj pa vremenske napovedi nisi podala...Hec user posted image , te zjutraj pokličem, najverjetneje pa prideva v evropark ker moj lubi pravi, da bo še jutri lepo vreme. user posted image  se vidimo, pa lepo ajajta...se veselim, da vaju končno spoznava...user posted image
Zdaj pa res lahko noč vsem...grem se stiskat...je ati nekaj v formi še...po obnašanju...kar mu ni podobnouser posted image  očitno mata oba s tajo danes neraspoznaven dan...

Nočko!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.11.2008 22:07:14   
sesil
ma kej vse ste šle spat? pol pa najbolje da grem še jaz. še torbo napravim za jutrišnje plavanje in horizontala.
nočko 

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.11.2008 22:26:32   
CatJa
Aurora28:        user posted image

Si za kakšen čaj ali kavo v naslednjih dneh?

Vse naj, naj tudi vsem hroščkom, ki so te dni praznovali 6 mesecev user posted image  user posted image  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.11.2008 22:31:21   
hijenca
Jaz pa grem sedajuser posted image , potem  user posted image . Če bo pa Vidko uspel zaspat, pa grema še midva user posted image .

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.11.2008 22:41:41   
valentina2006
Če pa že vse odhajate...

LAHKO NOČ user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
10.11.2008 6:22:38   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Evo najprej user posted image  za vse mamice in za vsakega  malčka enauser posted image napolnjena z mlekom

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 10.11.2008 6:23:22 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
10.11.2008 6:26:03   
Soncnica Sandra ***
Evo mi povem ne ustajano nič več 6.15, ampak se naša miša maša zbuja 5.40, tako da ati ne rabi več budilke za v službo user posted image .

Zdele se veselo na pena puzzlah uklvarja s svojimi igračami. Upam, da bo potem čez kaki dve uri veselo zaspala nazaj, da boše mami šla malce drnnjohat zraven user posted image .

NO zdej grem pa mal za nazaj prebrat

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
10.11.2008 7:08:39   
Naty*
Jutro!!!!

aurora vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Punce, imate ve še svojouser posted image v spalnici, ali ste jih že preselile?

Jaz ga sploh ne mislim selit vsaj do 1 leta ne...

Zakaj pa si jo preselila? A ti ni bilo lazje podojit ce spi v spalnici ponoci?

jooj zdaj imam pa kar slabo vest, saj jaz sem tudi hotla da bi bila z nama v spalnici vsaj do 1 leta, samo imam občutek da sva tudi midva posledično kriva za njeno zbujanje. Imava sicer 1 leto staro posteljo, ampak škripa ko samuser posted image , in ona takoj začne trzatuser posted image .

Nimam pa pojma kako bo to zgledalo, če se bo kakor ona zna zbujala vsako uro za dojenje, ma nič bo pa jutri spet nazaj vseljenauser posted image user posted image user posted image .

Zdi se mi tako dalečuser posted image user posted image user posted image Tako mala pa sama v tako veliki sobi.

No sej pri nas že veš kako je... Nam se je obneslo, da Žan spi prvo polovico noči v svoji sobi, ker se takrat vsi naspimo user posted image . Najina postla tud fuuul škripa, pa nama tko vsaj ni treba pazit na vsak gib. Ko bi se pa on pogosto dojil, spi pa pri mamici user posted image . Smo našl eno zlato sredino user posted image
Pa ne vem zakaj slaba vest... sej boš videla, kako bo šlo. Če vam ne bo ustrezalo, boste pač preselili user posted image .

Galu je prestavitev ure zmešalo cel ritem spanja. Moj Gal hodi spat ob 17.30 uri in se po prvi rundi zbudi okrog 21. ure, ko še jaz sploh ne grem spat. Naslednje runde pa so vedno krajše in zjutraj smo pokonci ob 04.30. Kaj naj naredim, sploh mu ne morem nategniti čas, ker je tak jokast in kliče po postelji. user posted image

A si razmišljala, da bi ob 17.30 zaspal pri vaju pa bi vidva mela tv pa luč in vse... pol ga pa "po nesreči" zbudiš okrog 17.00 al pa 17.30 in ga maš pokonc do 19.30 al pa 20.00.? No pri nas je tko, če slučajno zaspi okrog petih.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
10.11.2008 7:18:49   
Soncnica Sandra ***

Takole Anja špilauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Anjo!
Še enega kitarista pa bobnarja  pa boste meli skupino user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
10.11.2008 7:21:40   
valentina2006
DOBRO JUTRO...

Soncnica Sandrta***: HVALA user posted image ... Flaško bom pa mal kasnej naštimala, še čakam Matevža, da se zbudi - danes je definitivno podru rekord v spanju, kajti spi še od zvečer user posted image .... user posted image user posted image user posted image MATEVŽ user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

dojencek
v3sn4

z dojenckom na letalo?

da (64%)

ne (36%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!