Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.11.2008 20:43:48
|
|
|
|
nana35
|
Pri nas tudi zeloo radi jemo Linote,mami sicer ne preveč,Klemen in ati pa še kako.Pa tudi Luka. Zdaj se Klemen v posteljici pripravlja za spanje,mogoče že spančka,slišati ga ni nič iz sobe.Še čokolino v flaški do konca poje in lahko noč.Mi še vedno prakticiramo tako,da dobi pred spanjem flaško z Linotom,ker se tako najbolj naje in obnese,se mi zdi.Zobke pač prej umijeva,ker potem vedno ne bi šlo,saj pikec velikokrat ob flaški zaspi.Pa potem zjutraj umijeva spet in je.Drugače pri nas ne gre. Imeli pa smo obisk,kot sem že napisala,prišli so intruder,njen A.in Vid.Tako,da smo se imeli lepo,mala dva sta se igrala,malo smo se poslikali,ampak tokrat profesionalno.Smo imeli fotografa pri nas na obisku in je naredil nekaj slikic in jih kar naredil na takšen majhen printer za fotografije.Triš bo že vedela. drugače pa smo bili na sprehodu zjutraj,popoldan ati in Klemen je res zelo priden in dobrovoljen otrok.Hvala bogu.Malo positnari,to pa je tudi vse.Drugače je pa malo režalo. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta triš, ti delaš to Ruske kape ali ruske šuvare a ne? Pri nas so čupavci biskvitne kocke, namočene v stopljeno čokolado in potem še v kokos. Točno tako,jaz sem videla ruske kape in mislila da so čupavci,ampak vem kaj so čupavci,ker je že ena napisala danes.Ja tele ruske kape so pa res dooobre. Vidim,da je bil danes bolj družinski dan,se poslavljam tudi jaz.Lahko noč.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.11.2008 20:50:02
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Danes ponoči pa pride domov in komaj čakam, da vidim kaj nama je prinesel. Sunny m. tisi tudi faca,najbolj se veseliš,kaj vama je dragi prinesel in ne tega,da pride domov .Upam,da ni tako. Jaz tudi upam. Alfabeta WB. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Aja, še tole....morda sem zgrešila....Kaj je za četrtek D&B? Še vedno velja ob 10.00 pri meni. IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Sunny si dobila kaj lepega od dragega? Pride šele okrog polnoči. Me pa Neja popoldne ubije, posebaj zdaj, ko se je ura premaknila in je ful zgodaj tema. Sploh ne vem kaj naj si še zmišljujem, da bi ji bilo zanimivo. Naredit itak ne morem skoraj nič, ker se ves čas vleče po meni. Zadnje čase si kar želim v službo, ker se mi bo drugače z njo zmešalo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.11.2008 20:52:28
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 kako.Pa tudi Luka. Zdaj se Klemen v posteljici pripravlja za spanje,mogoče že spančka,slišati ga ni nič iz sobe.Še čokolino v flaški do konca poje in lahko noč.Mi še vedno prakticiramo tako,da dobi pred spanjem flaško z Linotom,ker se tako najbolj naje in obnese,se mi zdi.Zobke pač prej umijeva,ker potem vedno ne bi šlo,saj pikec velikokrat ob flaški zaspi.Pa potem zjutraj umijeva spet in je.Drugače pri nas ne gre. Kaj bi jaz dala za vsaj približno tako uspavanje.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.11.2008 21:27:30
|
|
|
|
klepetka
|
Dober večer vsem skupaj, moram vas še pozdravit, preden grem spat. Mi smo preživeli krasen dan, poln sonca, šli malo na sprehod, dobili obiske, ki so nas prišli iskat spotoma da smo šli skupaj na pico . Tako da je bilo prav super.Sta minila tako današnji kot včerajšnji dan brez večjih pretresov(moje neumnosti mislim ) proti petku BOm čist kratka za spremembo. Vsi slavljenci, včerajšnji in današnji, tako veliki kot mali, vse naj naj vam želim nana, vi ste pa podobno preživeli današnji dan kot mi limma, upam da se res kaj kmalu vidimo .Namreč Lana potrebuje orng tečaj spanja .SE bomo dogovorile še, ok?! sunny, že res, da sem upravičila svoj nick, zdaj ko sem dobila 5 . zvezdico, ampak sem se mogla zato prav fino namatrat,prav garati, bi se temu reklo Naj bo dovolj za danes, jutri nadoknadim .Grem spat Lep večer vsem skupaj
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.11.2008 21:31:10
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Zdaj se Klemen v posteljici pripravlja za spanje,mogoče že spančka,slišati ga ni nič iz sobe.Še čokolino v flaški do konca poje in lahko noč.Mi še vedno prakticiramo tako,da dobi pred spanjem flaško z Linotom,ker se tako najbolj naje in obnese,se mi zdi.Zobke pač prej umijeva,ker potem vedno ne bi šlo,saj pikec velikokrat ob flaški zaspi.Pa potem zjutraj umijeva spet in je.Drugače pri nas ne gre. Kaj bi jaz dala za vsaj približno tako uspavanje. Joj,sunny m.to sem tudi jaz mislila pred kakima dvema tednoma...ampak me je bog uslišal .Upam,da bo trajalo,za vekomaj. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana, vi ste pa podobno preživeli današnji dan kot mi Res pri vas so tudi bili intruder z družino klepetka,jaz tudi zdaj garam za peto zvezdico...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.11.2008 21:47:31
|
|
|
|
mala pikica
|
Še jaz na hitro pristavim svoj lonček Mi smo tudi imeli danes obisk. Je prišel naš mali Gal Mi je tako čudno, ko gledam Gašperja zraven Gala, je Gašper pravi velikan, čeprav je med najmanjšimi. Je pa tako lepo, ko sem se spomnila tistih prvih mesecev, ko so bili naši sončki še čisto nebogljeni Pa tako je fajn, ko se lahko še nacartaš Me zagrabi, da bi imeli še kar enega. Ampak bomo še vseeno malo počakali sunny jaz bi tudi dala vse za takšno uspavanje kot ga opisuje nana. Sem ravno včeraj ljubemu razlgala, da se mi sploh ne sanja, kako bom odvadila Gašperja, da zaspi na moji rami. Bo treba verjetno kar nekaj večerov potrpeti, ko bo Gašper jokal klaja klepetka upam, da ste danes kaj bolj spali Mi smo te probleme nekako rešili z nočnim hranjenjem. Saj ne vem, če je to ravno prav, spimo pa vendarle nekaj dlje, ker tisto pa je bilo res Kaj že ima kateri sonček kakšno trojko v ustkih? Zdaj pa gremo počasi v mižule, je začuda še moj ljubim med budnimi in je trbea to izkoristiti
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 9.11.2008 21:49:10
|
|
|
|
mala pikica
|
Ups, pozabila še večerne pregrehe... Malo si potalajte, da bo za vsako nekaj
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 5:07:49
|
|
|
|
TRIŠ
|
Alfabeta dobrodošla nazaj.Ja tole so ruske kape ampak pri nas jim eni pravijo tudi čupavci .Sedaj pa le veselo tipkaj in bodi malo važna . No delala sem RUSKE KAPE in ne čupavce.Potem pa bom čupavce ta teden Vaney sem ti poslala recept Sunny upam da je dragi prinesel kaj lepega. Jaz SEM SE tako veselila atija ko je šel v Anglijo in smo ga komaj čakali kaj je prinesel.Ko je prišel čez vrata sva s sestro kar buhnile v vrečko in namaon sploh ni bil pomemben Mala pikica tudi jaz ko gledam Žana kako je že velik me kar nekaj zgrabi .Mi je dragi rekel da se nič ne ve kaj bo čez 3-4 leta .Pa hvala za pecivo je okusno mmmmm Joj moram pa vam še nekaj povedat.Ati in Matic vsak večer tečeta 1 km in moram rečt da se meni to ne da,včeraj pa sta šla še z Lano in ko pridejo domov je Žan spal in nisem imela izgovora .Matic in Lana sta me prisilila da moram it še jaz.Mali raztura v nulo,se vidi da je fuzbaler.Najprej 15 min ogrevalne vaje,zame je bilo že tisto več kot preveč,pol pa tečt.Po 300m sem začela hodit ampak me je tako teral da me je bilo sram(dajmo mami potrudi se saj bo šlo)Potem pa mi reče, da imata z atijem potem še vmes 2x šprint ,no in ko sem prišla domov je mali izjavil,da saj sem skoraj skoz gulfala ,pa tako sem se trudila ,da mi je skoraj pluča ven vrglo .Ja vidim da je sin že skoraj odrasel in da se z njimi ni več za hecat .No ampak potem je bil pa občutek tudi dober,ko sem nekaj naredila zase
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 10.11.2008 5:17:31 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 7:44:25
|
|
|
|
SuzanaKK
|
najprej dobro jutro od naju obeh, sva danes malo zgodnja. moram prebrati za nazaj, člporhhjhmkfgdssg še pozdravček od aljaža
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:15:43
|
|
|
|
Anchikaa
|
Klaja Je mnogo stvari, ki si jih želiš in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš, so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo. Samo enkrat v življenju si starš. Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh. Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:27:53
|
|
|
|
Anchikaa
|
Dobro jutro. sem še malečko malo nahecala da bi še spala,da lahko kavico v miru spijem.Mater sem žleht. V soboto smo se imeli super,samo pol zvečer ni blo tak super.Sem malo preoblekla v pižamo,jo dala spat in ob pol dvanajstih se je zbudila s takim jokom.Bolela jo je dlesen po mojem ko pes.Sma se cartale ni pomagalo nič.Pol pa sem ji dala svečko v rito,je pa po 10min bilo takoj vse v redu.Se je pri dediju igrala na postelji,in kar naenkrat zaspala.Se mi je revica zasmilila,pa sem jo kar pustila v postelji,dediju pa se je rita smejala,pa z ušesi je ploskal,ker je lahko njegova prva vnukinja spala pri njemu.Mi2 pa sma se tudi naspala. Nana meni je tudi fajn ko mata dedi pa babi tak rada Dašo.Sploh pa zato,ker je prva punca v družini.Mislim tak da se je keremu v njihovi familji rodila.V njihovi familji so sami pubeci,pol si lahko misliš kak je bil vesel vnukinje.V naši familji pa smo 3punce pa moj bogi bratec,ki ima med drugim danes roj.dan,jaz pa žalostna da mu ne morem danes čestitat,ker se je v LJ preselil. Aja,Ljubljančanke,a mi kera opiše kak se pride do železniške?Res ne vem,ker nisem nikoli hodla LJ,razen te ko smo z šolo šli,samo kje je že to.Na keri izvoz iz AC morem it?Pliz help me LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:42:07
|
|
|
|
sani1
|
Dobro jutro dober dan! Samo, da vas pozdravim, ker trenutno nisem pri volji za pisat. Morem prvo eno močno kavo popit, ker sem včeraj šla ful pozno spat. Pa ko se zbudim kaj več pokomentiram... lep teden vsem...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:43:47
|
|
|
|
sani1
|
klaja- želim ti vse kar se na tem svetu da želeti!!! Lepo praznuj! Matija- tudi tebi vse najlepše ob mini roj. dnevu!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:54:07
|
|
|
|
nana35
|
Dobro jutro vsem,sem prišla sem samo malo pogledat,verjetno bom šla danes na CSD podaljšat za otroški dodatek,ne vem še sigurno,ker je vreme megleno in grdo za videt. No,pa seveda sem prišla čestitat klaji in Matiji. Klaja,želim ti vse najboljše ob tvojem prazniku,naj se ti izpolni najbolj skrita želja.To ti želiva nana in Klemen. Matija vse naj...naj za obmesečnico.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:55:11
|
|
|
|
dašabina
|
Dober dan, samo na hitrco, pri nas smo vsi (mami in vsi otroci) zboleli.... tako da čajčkamo in limončkamo in tako naprej.... uživajte....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:56:17
|
|
|
|
klepetka
|
Jutro, KLAJA, NAJ SE TI IZPOLNI VSE KAR SI SAMA NJABOLJ ŽELIŠ. vSE NAJBOLJŠE MATIJA, TUDI TEBI VSE NAJ NAJ grem si tud jaz en kapučino narest.Pa se zbudim mogoče do takrat pa kaj več napišem. Ker naša noč...
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:58:42
|
|
|
|
lutiropan
|
Matija Klaja
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 8:58:52
|
|
|
|
koala
|
sani, da bo držalo Bo dovolj močna? klaja vse naj naj Matija vse naj naj za mini rojstni dan
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:11:08
|
|
|
|
SuzanaKK
|
klepetka spet se ne vidi tvojih slikic, samo medeki in sorry ... KLAJA iskrene čestitke ob tvojem dnevu. Ti želim, da bi bil trebušček čim prej spet okrogel . MATIJA tebi pa vse naj naj za mini rojstnhi dan! sunny zdaj pa povej, kaj je dragi prinesel, sem že jaz firbec. Pri nas sta tudi babi in dedi zakon, upam, da ko bo večji, bo tako tudi pri mojih dveh, ki jih pač zdaj ne vidi tako pogosto. TRIŠ tele kape zgledajo odlično. Zakaj je pa samo vaney dobila recept? Pa dobro, saj lahko na kulinariko pogledam. dašabina upam, da se čim prej pozdravite. Se boste pa nacartali, to je pa tudi nekaj.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:15:27
|
|
|
|
koala
|
dašabina
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:20:51
|
|
|
|
majra
|
Matija, vse najboljše Klaja, vse najlepše Dašabina in družinica, pozdravite se
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:22:52
|
|
|
|
limma
|
Dobro jutro, tole pa jaz pošilajm vsem, da se dokončno zbudimo... klaja, vse najboljše in najlepše za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:26:59
|
|
|
|
limma
|
dašabina, pozdravite se čim prej
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:27:53
|
|
|
|
SuzanaKK
|
limma sem bila v soboto z Aljažem v Velenju in šem šla gledat, če si mi poslala št. in jo nisi . Bi lahko prišla malo v SG.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:32:20
|
|
|
|
lutiropan
|
Dašabina za vso družinico. Hitro se pozdravite.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?