|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
10.11.2008 9:34:02   
limma
Jooj, suzana, kakšna škoda user posted image Nisem bila nič na RR, smo bili malo okorg, malo smo se doma stiskali in ... ti jo takoj zdaj pošljem.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
10.11.2008 9:38:32   
limma
suzana, imaš ZS user posted image

piba, imaš ZS user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 10.11.2008 9:44:20 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
10.11.2008 9:49:09   
limma
sani, sem včeraj zvečer gledala Seks v mestu in sem se spomnila nate in na tvoje 'manolke' za parlament user posted image

alfabeta, dobrodošla nazaj! user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
10.11.2008 10:12:22   
TRIŠ
Klaja user posted image user posted image user posted image

Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreča k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj ti bo ljubezen vodnik vseh poti.

Suzana saj je ta na kulinariki samo vtipkaj ruske kapeuser posted image

Dašabina za vse tvoje sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale pa je samo zateuser posted image ,ker kadar mama zboli se otrokpom svet podre no pa možu tudiuser posted image .Čimprej se pozdraviteuser posted image

Limma
tale kafica je bila pa superuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
10.11.2008 10:29:40   
mala pikica
Jutro!

Jaz sem zjutraj, ko je Gašper šel k babici, šla za računalnik, da bi naredila kaj za diplomo in mi je glava kar kinkala zraven user posted image Sem šla kar nazaj v spalnico in sem vstala 9.40 user posted image

dašabina čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image Ta čas, ko ste skupaj, pa fajn izkoristite za cartanje user posted image

klaja vse najlepše ti želim ob rojstnem dnevu in veliko lepih trenutkov ob tvojih malih sončicah user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
10.11.2008 10:48:43   
Alfabeta
Dan!

Evo, mi v polnem teku...Ta teden nam bodo namreč barvali stene (triš, mož se je hitro odločil poklicati malarje ko sem omenila, da bom sama, če jih ne bo kmaluuser posted image ). Sem se pa odločila, no sva se, za močnejšo kombinacijo 1 stene v dnevni, ker imam sedežno rdečo, pa omare češnjo, tak da upam da ne bo prehudo. Bom poslikala konec tedna

Sicer pa mala pikica ti si spraševala glede trojkic, zobkov. Po "pravilih" je zaporedje izraščanja 1-ke, 2-ke, 4-ice in 3-ke. Tak da boš gledala malo na prej..... Najprej so štirice.

limma, sunny, triš  hvala user posted image

dašabina hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa tudi mi nismo na najboljšem glasu. Ravno sem razmišljala če bi morda vseeno šla k dr. Ajda namreč od četrtka kar močno kašlja, saj se izkašljuje, samo premalo. Vročine nima, se pa tolče po levem ušesku. Tak da ne vem če niso ušeska spet na udaruuser posted image  Jaz pa itak smrkam že nevemkolikočasauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
10.11.2008 10:55:51   
koala
Alfabeta moj se tudi dosti za ušeska prijema, pa sva bila že 3x pri pediatrinji pa so HB vredu ima pa dosti ušesnega masla.

Punce a se pri vaših sončkih tudi izloča toliko masla, jaz mu lahko 2x dnevno čistim z krpico iz zunanjega sluhovodauser posted image .

mapa pikica, kaj si pa ti dobrega pekla, nisem mogla povelčat slikice, da bi vidla. Sicer pa prav, da si si privoščila, jaz bi tudi, no zdaj ko pa spi pa raje na rr visim.user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
10.11.2008 11:03:35   
Alfabeta
No, ker me nekaj časa ni bilo malo fotošutauser posted image :

Takole najprej pojemo hrenovkouser posted image
user posted image

Potem bi nam pasalo pivo user posted image
user posted image

da ne boste mislili, da ne znam biti nagajiva
user posted image

pa še ena z najboljšim bratcem
user posted image

tole pa sem naredila, ker nisem imela RR-ja. Pa naj še kdo reče, da niso prednosti, če nimaš netauser posted image
user posted image

toliko

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
10.11.2008 11:19:09   
nana35
Sem že nazaj iz CSD,sen vse uredila,tako da nimam več skrbi za otroški dodatek.

koala,Klemen nima veliko ušesnega masla.

Alfabeta,lepe slike,mala Ajda je vedno lepšauser posted image in lep nov avatar.Pa izdelek. Kar uživaj v izdelovanju verižic,meni nič kaj ne diši,ker sem lenuh za drobnarije. Bi verjetno ostalo nedokončano.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
10.11.2008 11:45:00   
klaja
Hvala vsem za lepe želje, ste mi polepšale jutro!!

Me je že Elektro spravil v slabo voljo na vse zgodaj, so odklopli elektriko, to pa najbolj sovražim, še dobro da ima mami spodaj štedilnik na plin, da sem nam lahko vsaj mleko zagrela. Pa še dobro, da nisem pralnega stroja takoj zjutraj vklopla, ker ga potem čisto zmede in mi lahko še kaj skuha. Sovražim ko zmanjka elektrike!

Koala tudi Hana ima veliko ušesnega masla, medtem ko pa Julija nima nič.

Mala pikica mi še nismo tako daleč z zobki.

Alfabeta kakšna lepotička je Ajda!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
10.11.2008 11:48:24   
Alfabeta
KLAJA user posted image vse naj naj!!!!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
10.11.2008 11:50:21   
Alfabeta
klaja, sem se pa zadnjič ko je šel moj comp v maloro, spomnila nate in na tvoje vprašanje kako se pride do novegauser posted image  Saj takrat mi ni bilo smešno

Pa hvala za pohvalo naši princeskiuser posted image

nana tebi tudi user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 10.11.2008 11:51:24 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
10.11.2008 12:48:51   
mml
Dan,

pri nas je megla, tako da sva šla danes na mesto na Golovec z nahrbtnikom na telovadbo za mamice z dojenčki in smo delali neke vaje, ki so za dvig energije, samo očitno sem jih narobe delala, ker bi zdajle šla najrajši kar spat user posted image , Matic pa že veselo drnjoha v svoji postelji. Kar se uspavanja tiče je prav priden, ga dam v posteljo, malo podebatira z medvedkom, se malo sprehodi po postelji, včasih kakšno minuto malo nerga in lepo zaspi, tako da s tem res nimam večjih problemov. Po novem dude sploh ne mara več in se grozno razburi, če mu jo poskušam potisnit v usta, Duda zaleže samo, če se zaradi kašlja zbudi med dnevnim spanjem in je še na pol v komi, sicer pa ni šans...

dašabina upam, da boste kmalu vsi zdravi
user posted image

klaja naj se ti uresničijo vse velike in male želje
user posted image

Matija vse najboljše ob obmesečnici
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
10.11.2008 13:51:05   
Lunca1
Klaja vse naj naj zarojstni dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
10.11.2008 13:56:28   
Sunny Morning
MATIJA
user posted image

mamica KLAJA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
10.11.2008 13:58:55   
nana35
klaja,upam da je elektrika že nazaj.Mene to tudi jezi,no,koga pa ne,ko moram potem vse ure nastavljat,pa obe s taščo imava električne štedilnike,tako da nič od kuhanja.Samo ko zmanjka pri nas,potem je to za kratek čas,ko pa smo živeli zunja na deželi,pa elektrike včasih ni bilo po nekaj ur,predvidevam,da je pri vas tudi tako.

Evo,vsake toliko vas pridem pogledat in malo pokomentiram,da vem kje sem ostalauser posted image .

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
10.11.2008 13:59:58   
Sunny Morning
Da vam potešim radovednost user posted image .
Dobili sva: Neja 3 majice, jaz eno majico in en tak ful lep kamenček za okorog vrata. Si moram it samo trakec iskat. Pa še 800g Lindtovih bombonov.user posted image  Za domov je pa prinesel piramide iz kamna, eno vazo iz kamna in nekaj papirusov, ki jih moramo dat v okvir.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
10.11.2008 14:52:37   
katarinas
Dan!

Danes sploh nisem šla še nič ven, ker je zunaj še vedno user posted image , mrzlo je pa skoraj takole user posted image ! Jooj kako pogrešam user posted image , upam, da ga bo letos še kaj!

Lara trenutno spi, je kar neka tečka danes, ji tudi rinejo zobki ven.

Alfabeta luštne slikce, tista s pivom mi je najbolj všečuser posted image

Sunny user posted image  za darilca, lepo, da se user posted image  dragi spomni tudi na vaju.

A veste, da si jaz sploh ne upam več hodit na sprehode tukaj okoli naše hiše? Tukaj imam eno gozdno pot, ki vodi res daaaleč v gozd. Včasih sva z Laro delale res maratonske sprehode, sedaj pa so preverjeno opazili v tem gozdu user posted image   - samo, da ni takle luškan rumen in menda je še medvedka z mladičkiuser posted image user posted image  Jst bi takole, če bi jo srečala: user posted image

Klaja  user posted image    vse najboljše!

MATIJA user posted image   vse najboljše!

Zdaj pa moram it user posted image , ker drgač se bo likalnik užgal, je že tolk cajta pržgan!! user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
10.11.2008 15:02:40   
Intruder24
Dan,

je pa danes res gnilo vreme..pa kaj čemo...Vid je tudi tečka...ga pomoje zboki jezijo...zato pa potem on mene.

Družina nanauser posted image hvala za včerajšnjo pogostitev, čvek in seveda slikice user posted image

TRIŠ lepo tebe tera tvoj sinek user posted image  
Alfabeta dobrodošla nazaj. Si bila med pogrešanimi. Mala Ajda pa je že prav velika user posted image  in seveda lepa! pa lep izdelek in ja očitno so prednosti, če nimaš neta user posted image

Klepetka naša noč je bila tudi takšna, da sem si že želela jutra user posted image ...

mml user posted image super za telovadbo...

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 10.11.2008 15:09:59 >

Radi se mejte!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
10.11.2008 15:02:47   
limma
Jooj, katarinas, mene bi kap, če bi 'srečala' medveda user posted image

Pri nas je pa krasen sonček, zdaj je začelo pihat in sva pobegnili domov.. prej sva šli pa s prijateljico in njenim fantkom na kavo.
Upam, da bo hitro zaspala, pri nas zna podnevi kar trajat, zvečer pa jo zmanjka v minuti user posted image

sunny, user posted image za tvojega user posted image in darila, sploh bonbone user posted image

alfabeta, lepe fotke. Ajda je lepotička in pol user posted image

Grem kuhat, z likanjem sem na zeleni veji user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 10.11.2008 15:03:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 4670
10.11.2008 15:05:06   
Intruder24
Klaja vse najlepše za tvoj rojstni dan in da te bosta tvoji sončici še naprej tako razveseljevali
user posted image

Matija vse naj tudi tebi user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
10.11.2008 15:29:24   
martinca
pozdravljene!

sem vas že danes malo brala, ampak nisem imela volje da bi kaj napisala. me je zjutraj tako glava bolela pa še slabo mi je bilo tako. user posted image

klaja vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

Mitja vse naj naj za mini rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

dašabina, user posted image user posted image user posted image
zate in za tvojo družinico, da se čimprej pozdravite.

limma, hvala za kavico.

alfabeta, da se tudi vi čimprej pozdravite. user posted image user posted image zelo lepe slike. nakit je zelo lep, Ajda mi je pa tako ali tako lepotička s svojimi  zobki. user posted image

koala, Patriku nič kaj ven ne teče iz ušesa ušesno maslo. noter jim pa baje naj nebi štorali.user posted image

mml, vidva pa sta pridna s telovadbo. user posted image pa čestitke za neuporabljanje dude in hitro uspavanje. user posted image

sunny, možek je pa prišel domov oborožen z darili. user posted image user posted image user posted image

katarinas, pri nas je pa danes Patrik za spremembo zelo priden. ga očitno tale megla danes nič kaj ne živcira tako kot mene. pa upam, da Lari čimprej pogleda zobek ven.
uhh, pri medvedki bi se pa jaz tudi na veliko drla. user posted image

intruder, upam, da tudi Vidu hitro zobki ven pogledajo da ne bo več posledično mamice jezil. user posted image pa kako lep podpis imaš user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
10.11.2008 15:56:02   
ljubljana
kašelj mi dajemo sinekod kapljice. Pa isto metodo kot Triš uporabljamo. Kamilice prepražiš na malo olja juh zaviješ v pleničko ali pa daš v kakšno malo tekstilno vrečko, ko se jo da zapret in mu jo daš pod majičko na pljuča.

CSD: preverjeno, opomin za oddajo vloge pošilja ministrstvo vsem ki so v preteklosti že oddali vlogo in jo morajo podaljšat. Če ste rodile decembra morate oddati vlogo cca. 1 mesec pred dnevom izteka.

kožica: jaz sem jo na morju skoz dol vlekla in enkrat sem mu jo tako potegnila, da se mu je raztrgala povrhnjica. Potem sem mu dva dni na debelo bepanten gor mazala in umival lulčka, pa vsakič, ko je lulal je vreščal kot, da bi ga iz kože dajali, ampak po dveh dneh je bilo ok in sedaj nam gre kožica že kar konkretno dol.

koala držim pesti, da ni nič resnega.

TRIŠ pa vi bi lahko pekarno odprli, vse tako okusno zgleda mmmmmmm.

Kako pa kaj teta s Krvavca? Mene še vedno ni obiskala. Pa nisem user posted image . A ve ste že prejele obisk velecenjene gospe?

Pri nas se Martin že celo popoldne dere eva, wall-e. Pravi da mu je ta risanka tako všeč pazi: Ker se nič ne pobijajouser posted image . Le kje je to pobraluser posted image . Zihr od mene.

mml
vsi bolančki tukaj je ena coprnica, da odčara vse bolezni in težave

A to je tista k te začara, ko greš zvečer ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Alo, gremo danes vsi ven zvečer.

Mene pa tudi danes glava boli pa nimam user posted image  na obiskuuser posted image . Me bo verjetno nekaj prijelo me ne boli samo glava ampoak tudi hrbet pa skoz sem mrzla.user posted image

Golobček
Dragi me je peljal na večerjo, vendar sva ugotovila da bova mogla poklicat babija da popazi na otroke midva pa večerjo

A to je dedi ali babi?user posted image user posted image user posted image  Predvidevam da nekaj takega kot Vanek

Triš in mala pikica super kuharici sta!
Evo za vsako edenuser posted image

user posted image

user posted image  

Sem vedla da sem nekaj zamudila. Vse ste pojedle, packe, zame pa nič pustile. user posted image user posted image user posted image

anchikaa
Aja,Ljubljančanke,a mi kera opiše kak se pride do železniške?Res ne vem,ker nisem nikoli hodla LJ,razen te ko smo z šolo šli,samo kje je že to.Na keri izvoz iz AC morem it?Pliz help me

Najbolj enostavno: Greš ven na izvoz kjer je WTC (world trade center).Potem pa po dunajski naravnost, mimo centralnega štadiona, pa mimo gospodarskega razstavišča pod podvozom in na križišču na levo. In to je to Pol greš naravnost in na drugem semaforju na levo pa potem takoj na desno na parkirišče. 

Neposredna povezava do sporočila: 4673
10.11.2008 15:56:14   
Anonimen
Dan!

Evo mi2 iz plavanja. Dečko tako uživa, da oba komaj čakava ponedeljke. Je pa po kopanju in vožnji tako vsakič zmatran, da spi ko top sedajž že dobro urco in pol. Tudi današnja noč je bila fajn, je šele ob 5 uri se mal pocrkljal in potem spal do 7 ure. resnično upam, da mu to preide v navado.user posted image user posted image

Klaja in Matija vse naj naj!

Triš pa bravo za tek. Vsak večer bo boljš. Meni se pa zvečer čist nič ne da, samo pot tuš in na kavč.

Dašabina vi pa še kr bolni oz. sedaj kar vsi? Joj joj, upam da čajčki čimprej pomagajo!

Alfabeta WB! Slikice so fajn. Še posebej tista s hrenovko. Še nisem dala Janu, bom probala. Po ta novem tudi mi večerjamo kruh in sir in dečko boljš spi. Vidiš kaj vse se da naredit če ne visiš na netu...

Sunny user posted image za atija, ki je prinesel toliko daril.

Intruder user posted image za nov avatar!

Martinca, da niso to znaki za user posted image ?

Babice so pri nas tudi zakon. Še posebej me to veseli zaradi varstva, ko vidim, da ni panike če jih oba tam pustim, k oba uživajo in se imajo fajn. Nobenega joka, ko jaz grem. So me pa seveda zelo veseli, ko pridem nazaj.user posted image

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
10.11.2008 16:06:06   
katarinas
Intruder ful lep avatar, saj mogoče ga imaš že dolgo, sem ga pa jaz zdajle opazilauser posted image

Martinca men se tudi zdi, da je mogoče tebi slabo od user posted image ? Mogoče si nam pa hotla malo namigniti?user posted image

Evo princeska Lara je že budna, tkoj ko me je zagledala je začela z ustki delat: AM AM AM, kar pomeni, da moram hitro it pogret kosilo za njouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?