Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:34:02
|
|
|
|
limma
|
Jooj, suzana, kakšna škoda Nisem bila nič na RR, smo bili malo okorg, malo smo se doma stiskali in ... ti jo takoj zdaj pošljem.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:38:32
|
|
|
|
limma
|
suzana, imaš ZS piba, imaš ZS
< Sporočilo je popravil limma -- 10.11.2008 9:44:20 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 9:49:09
|
|
|
|
limma
|
sani, sem včeraj zvečer gledala Seks v mestu in sem se spomnila nate in na tvoje 'manolke' za parlament alfabeta, dobrodošla nazaj!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 10:12:22
|
|
|
|
TRIŠ
|
Klaja Ker danes praznuješ rojstni dan, naj sreča k tebi se poda, naj izpolni vse želje tvojega srca, naj v srcu prijateljstvo živi in naj ti bo ljubezen vodnik vseh poti. Suzana saj je ta na kulinariki samo vtipkaj ruske kape Dašabina za vse tvoje sončke tale pa je samo zate ,ker kadar mama zboli se otrokpom svet podre no pa možu tudi .Čimprej se pozdravite Limma tale kafica je bila pa super
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 10:29:40
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Jaz sem zjutraj, ko je Gašper šel k babici, šla za računalnik, da bi naredila kaj za diplomo in mi je glava kar kinkala zraven Sem šla kar nazaj v spalnico in sem vstala 9.40 dašabina čimprej se pozdravite Ta čas, ko ste skupaj, pa fajn izkoristite za cartanje klaja vse najlepše ti želim ob rojstnem dnevu in veliko lepih trenutkov ob tvojih malih sončicah
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 10:48:43
|
|
|
|
Alfabeta
|
Dan! Evo, mi v polnem teku...Ta teden nam bodo namreč barvali stene (triš, mož se je hitro odločil poklicati malarje ko sem omenila, da bom sama, če jih ne bo kmalu ). Sem se pa odločila, no sva se, za močnejšo kombinacijo 1 stene v dnevni, ker imam sedežno rdečo, pa omare češnjo, tak da upam da ne bo prehudo. Bom poslikala konec tedna Sicer pa mala pikica ti si spraševala glede trojkic, zobkov. Po "pravilih" je zaporedje izraščanja 1-ke, 2-ke, 4-ice in 3-ke. Tak da boš gledala malo na prej..... Najprej so štirice. limma, sunny, triš hvala dašabina hitro se pozdravite . Sicer pa tudi mi nismo na najboljšem glasu. Ravno sem razmišljala če bi morda vseeno šla k dr. Ajda namreč od četrtka kar močno kašlja, saj se izkašljuje, samo premalo. Vročine nima, se pa tolče po levem ušesku. Tak da ne vem če niso ušeska spet na udaru Jaz pa itak smrkam že nevemkolikočasa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 10:55:51
|
|
|
|
koala
|
Alfabeta moj se tudi dosti za ušeska prijema, pa sva bila že 3x pri pediatrinji pa so HB vredu ima pa dosti ušesnega masla. Punce a se pri vaših sončkih tudi izloča toliko masla, jaz mu lahko 2x dnevno čistim z krpico iz zunanjega sluhovoda . mapa pikica, kaj si pa ti dobrega pekla, nisem mogla povelčat slikice, da bi vidla. Sicer pa prav, da si si privoščila, jaz bi tudi, no zdaj ko pa spi pa raje na rr visim.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 11:03:35
|
|
|
|
Alfabeta
|
No, ker me nekaj časa ni bilo malo fotošuta : Takole najprej pojemo hrenovko Potem bi nam pasalo pivo da ne boste mislili, da ne znam biti nagajiva pa še ena z najboljšim bratcem tole pa sem naredila, ker nisem imela RR-ja. Pa naj še kdo reče, da niso prednosti, če nimaš neta toliko
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 11:19:09
|
|
|
|
nana35
|
Sem že nazaj iz CSD,sen vse uredila,tako da nimam več skrbi za otroški dodatek. koala,Klemen nima veliko ušesnega masla. Alfabeta,lepe slike,mala Ajda je vedno lepša in lep nov avatar.Pa izdelek. Kar uživaj v izdelovanju verižic,meni nič kaj ne diši,ker sem lenuh za drobnarije. Bi verjetno ostalo nedokončano.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 11:45:00
|
|
|
|
klaja
|
Hvala vsem za lepe želje, ste mi polepšale jutro!! Me je že Elektro spravil v slabo voljo na vse zgodaj, so odklopli elektriko, to pa najbolj sovražim, še dobro da ima mami spodaj štedilnik na plin, da sem nam lahko vsaj mleko zagrela. Pa še dobro, da nisem pralnega stroja takoj zjutraj vklopla, ker ga potem čisto zmede in mi lahko še kaj skuha. Sovražim ko zmanjka elektrike! Koala tudi Hana ima veliko ušesnega masla, medtem ko pa Julija nima nič. Mala pikica mi še nismo tako daleč z zobki. Alfabeta kakšna lepotička je Ajda!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 11:48:24
|
|
|
|
Alfabeta
|
KLAJA vse naj naj!!!!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 11:50:21
|
|
|
|
Alfabeta
|
klaja, sem se pa zadnjič ko je šel moj comp v maloro, spomnila nate in na tvoje vprašanje kako se pride do novega Saj takrat mi ni bilo smešno Pa hvala za pohvalo naši princeski nana tebi tudi
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 10.11.2008 11:51:24 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 12:48:51
|
|
|
|
mml
|
Dan, pri nas je megla, tako da sva šla danes na mesto na Golovec z nahrbtnikom na telovadbo za mamice z dojenčki in smo delali neke vaje, ki so za dvig energije, samo očitno sem jih narobe delala, ker bi zdajle šla najrajši kar spat , Matic pa že veselo drnjoha v svoji postelji. Kar se uspavanja tiče je prav priden, ga dam v posteljo, malo podebatira z medvedkom, se malo sprehodi po postelji, včasih kakšno minuto malo nerga in lepo zaspi, tako da s tem res nimam večjih problemov. Po novem dude sploh ne mara več in se grozno razburi, če mu jo poskušam potisnit v usta, Duda zaleže samo, če se zaradi kašlja zbudi med dnevnim spanjem in je še na pol v komi, sicer pa ni šans... dašabina upam, da boste kmalu vsi zdravi klaja naj se ti uresničijo vse velike in male želje Matija vse najboljše ob obmesečnici
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 13:51:05
|
|
|
|
Lunca1
|
Klaja vse naj naj zarojstni dan.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 13:56:28
|
|
|
|
Sunny Morning
|
MATIJA mamica KLAJA
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 13:58:55
|
|
|
|
nana35
|
klaja,upam da je elektrika že nazaj.Mene to tudi jezi,no,koga pa ne,ko moram potem vse ure nastavljat,pa obe s taščo imava električne štedilnike,tako da nič od kuhanja.Samo ko zmanjka pri nas,potem je to za kratek čas,ko pa smo živeli zunja na deželi,pa elektrike včasih ni bilo po nekaj ur,predvidevam,da je pri vas tudi tako. Evo,vsake toliko vas pridem pogledat in malo pokomentiram,da vem kje sem ostala .
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 13:59:58
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Da vam potešim radovednost . Dobili sva: Neja 3 majice, jaz eno majico in en tak ful lep kamenček za okorog vrata. Si moram it samo trakec iskat. Pa še 800g Lindtovih bombonov. Za domov je pa prinesel piramide iz kamna, eno vazo iz kamna in nekaj papirusov, ki jih moramo dat v okvir.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 14:52:37
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Danes sploh nisem šla še nič ven, ker je zunaj še vedno , mrzlo je pa skoraj takole ! Jooj kako pogrešam , upam, da ga bo letos še kaj! Lara trenutno spi, je kar neka tečka danes, ji tudi rinejo zobki ven. Alfabeta luštne slikce, tista s pivom mi je najbolj všeč Sunny za darilca, lepo, da se dragi spomni tudi na vaju. A veste, da si jaz sploh ne upam več hodit na sprehode tukaj okoli naše hiše? Tukaj imam eno gozdno pot, ki vodi res daaaleč v gozd. Včasih sva z Laro delale res maratonske sprehode, sedaj pa so preverjeno opazili v tem gozdu - samo, da ni takle luškan rumen in menda je še medvedka z mladički Jst bi takole, če bi jo srečala: Klaja vse najboljše! MATIJA vse najboljše! Zdaj pa moram it , ker drgač se bo likalnik užgal, je že tolk cajta pržgan!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 15:02:40
|
|
|
|
Intruder24
|
Dan, je pa danes res gnilo vreme..pa kaj čemo...Vid je tudi tečka...ga pomoje zboki jezijo...zato pa potem on mene. Družina nana hvala za včerajšnjo pogostitev, čvek in seveda slikice TRIŠ lepo tebe tera tvoj sinek Alfabeta dobrodošla nazaj. Si bila med pogrešanimi. Mala Ajda pa je že prav velika in seveda lepa! pa lep izdelek in ja očitno so prednosti, če nimaš neta Klepetka naša noč je bila tudi takšna, da sem si že želela jutra ... mml super za telovadbo...
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 10.11.2008 15:09:59 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 15:02:47
|
|
|
|
limma
|
Jooj, katarinas, mene bi kap, če bi 'srečala' medveda Pri nas je pa krasen sonček, zdaj je začelo pihat in sva pobegnili domov.. prej sva šli pa s prijateljico in njenim fantkom na kavo. Upam, da bo hitro zaspala, pri nas zna podnevi kar trajat, zvečer pa jo zmanjka v minuti sunny, za tvojega in darila, sploh bonbone alfabeta, lepe fotke. Ajda je lepotička in pol Grem kuhat, z likanjem sem na zeleni veji
< Sporočilo je popravil limma -- 10.11.2008 15:03:55 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 15:05:06
|
|
|
|
Intruder24
|
Klaja vse najlepše za tvoj rojstni dan in da te bosta tvoji sončici še naprej tako razveseljevali Matija vse naj tudi tebi
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 15:29:24
|
|
|
|
martinca
|
pozdravljene! sem vas že danes malo brala, ampak nisem imela volje da bi kaj napisala. me je zjutraj tako glava bolela pa še slabo mi je bilo tako. klaja vse najboljše za rojstni dan! Mitja vse naj naj za mini rojstni dan! dašabina, zate in za tvojo družinico, da se čimprej pozdravite. limma, hvala za kavico. alfabeta, da se tudi vi čimprej pozdravite. zelo lepe slike. nakit je zelo lep, Ajda mi je pa tako ali tako lepotička s svojimi zobki. koala, Patriku nič kaj ven ne teče iz ušesa ušesno maslo. noter jim pa baje naj nebi štorali. mml, vidva pa sta pridna s telovadbo. pa čestitke za neuporabljanje dude in hitro uspavanje. sunny, možek je pa prišel domov oborožen z darili. katarinas, pri nas je pa danes Patrik za spremembo zelo priden. ga očitno tale megla danes nič kaj ne živcira tako kot mene. pa upam, da Lari čimprej pogleda zobek ven. uhh, pri medvedki bi se pa jaz tudi na veliko drla. intruder, upam, da tudi Vidu hitro zobki ven pogledajo da ne bo več posledično mamice jezil. pa kako lep podpis imaš
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 15:56:02
|
|
|
|
ljubljana
|
kašelj mi dajemo sinekod kapljice. Pa isto metodo kot Triš uporabljamo. Kamilice prepražiš na malo olja juh zaviješ v pleničko ali pa daš v kakšno malo tekstilno vrečko, ko se jo da zapret in mu jo daš pod majičko na pljuča. CSD: preverjeno, opomin za oddajo vloge pošilja ministrstvo vsem ki so v preteklosti že oddali vlogo in jo morajo podaljšat. Če ste rodile decembra morate oddati vlogo cca. 1 mesec pred dnevom izteka. kožica: jaz sem jo na morju skoz dol vlekla in enkrat sem mu jo tako potegnila, da se mu je raztrgala povrhnjica. Potem sem mu dva dni na debelo bepanten gor mazala in umival lulčka, pa vsakič, ko je lulal je vreščal kot, da bi ga iz kože dajali, ampak po dveh dneh je bilo ok in sedaj nam gre kožica že kar konkretno dol. koala držim pesti, da ni nič resnega. TRIŠ pa vi bi lahko pekarno odprli, vse tako okusno zgleda mmmmmmm. Kako pa kaj teta s Krvavca? Mene še vedno ni obiskala. Pa nisem . A ve ste že prejele obisk velecenjene gospe? Pri nas se Martin že celo popoldne dere eva, wall-e. Pravi da mu je ta risanka tako všeč pazi: Ker se nič ne pobijajo . Le kje je to pobral . Zihr od mene. mml vsi bolančki tukaj je ena coprnica, da odčara vse bolezni in težave A to je tista k te začara, ko greš zvečer ven Alo, gremo danes vsi ven zvečer. Mene pa tudi danes glava boli pa nimam na obisku . Me bo verjetno nekaj prijelo me ne boli samo glava ampoak tudi hrbet pa skoz sem mrzla. Golobček Dragi me je peljal na večerjo, vendar sva ugotovila da bova mogla poklicat babija da popazi na otroke midva pa večerjo A to je dedi ali babi? Predvidevam da nekaj takega kot Vanek Triš in mala pikica super kuharici sta! Evo za vsako eden Sem vedla da sem nekaj zamudila. Vse ste pojedle, packe, zame pa nič pustile. anchikaa Aja,Ljubljančanke,a mi kera opiše kak se pride do železniške?Res ne vem,ker nisem nikoli hodla LJ,razen te ko smo z šolo šli,samo kje je že to.Na keri izvoz iz AC morem it?Pliz help me Najbolj enostavno: Greš ven na izvoz kjer je WTC (world trade center).Potem pa po dunajski naravnost, mimo centralnega štadiona, pa mimo gospodarskega razstavišča pod podvozom in na križišču na levo. In to je to Pol greš naravnost in na drugem semaforju na levo pa potem takoj na desno na parkirišče.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 15:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Evo mi2 iz plavanja. Dečko tako uživa, da oba komaj čakava ponedeljke. Je pa po kopanju in vožnji tako vsakič zmatran, da spi ko top sedajž že dobro urco in pol. Tudi današnja noč je bila fajn, je šele ob 5 uri se mal pocrkljal in potem spal do 7 ure. resnično upam, da mu to preide v navado. Klaja in Matija vse naj naj! Triš pa bravo za tek. Vsak večer bo boljš. Meni se pa zvečer čist nič ne da, samo pot tuš in na kavč. Dašabina vi pa še kr bolni oz. sedaj kar vsi? Joj joj, upam da čajčki čimprej pomagajo! Alfabeta WB! Slikice so fajn. Še posebej tista s hrenovko. Še nisem dala Janu, bom probala. Po ta novem tudi mi večerjamo kruh in sir in dečko boljš spi. Vidiš kaj vse se da naredit če ne visiš na netu... Sunny za atija, ki je prinesel toliko daril. Intruder za nov avatar! Martinca, da niso to znaki za ? Babice so pri nas tudi zakon. Še posebej me to veseli zaradi varstva, ko vidim, da ni panike če jih oba tam pustim, k oba uživajo in se imajo fajn. Nobenega joka, ko jaz grem. So me pa seveda zelo veseli, ko pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 10.11.2008 16:06:06
|
|
|
|
katarinas
|
Intruder ful lep avatar, saj mogoče ga imaš že dolgo, sem ga pa jaz zdajle opazila Martinca men se tudi zdi, da je mogoče tebi slabo od ? Mogoče si nam pa hotla malo namigniti? Evo princeska Lara je že budna, tkoj ko me je zagledala je začela z ustki delat: AM AM AM, kar pomeni, da moram hitro it pogret kosilo za njo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?