|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
9.11.2008 8:46:49   
nana35
Dobro jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Joj, kaj ste videla, da ta prekleti Murko že ob strani straši z novega oglasnega sporočila user posted image user posted image user posted image   Pa to ni res, kako je mogel ravno nas najti user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ,ti ga pa serješ. Jaz sem Murkota že včeraj opazila na levi,samo ga ignoriram,takle hepan pa mi ne bo pokvaril niti minute,kaj šele dneva.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No,pri nas je lepše vreme in bo ven za it brez dežnikauser posted image .Mi smo se včeraj obiskov rešili bolj pozno,pa ne smem reči rešili,ker jaz imam obiske prav rada in če pridejo še pravi ljudje potem pa me sploh nič ne moti. Me itak obiski nikoli ne motijo,razen če bi mi zdaj prišel kdo čuden.
Klemen je spal kar lepo,zbudil se je zjutraj ob 6.30 in jedel(HB sem mu samo predvčerajšnjo noč dala ponoči za jest,zdaj se spet držimo da ponoči ne jemo), potem pa še zaspal do 8h.Tako sem se tudi jaz malo spočila.Luka in ati pa sta šla že na nogometni turnir,ki ga ima Luka,tako da sva s Klemnom sama. Klemen je že tudi z dedijem spodaj.Jaz ne morem verjet,kako ga tale dedi obožuje in kake mu govori.user posted image Pa tudi Klemen njega komaj čaka in če ga ne vzame k sebi je pa user posted image .

dašabina,jaz sem se včeraj tudi registrirala na ebayu,pa me zanima ali se plača samo s kartico in vnaprej ali kako?Ali si se prijavila na Paypal?Daj mi malo napotkov,kako tole s plačilom deluje,da če bom še kdaj kaj naročila od tam,da vem kako in kaj.Veš,se mi ne da čitati navodil,ker je tega veliko,sem samo preletela.In mislim,da po povzetju tule ne gre plačati,ampak samo vnaprej.Ne vem no,ti me razsvetli?Sem pa šla tudi na Avstrijski ebay in geslo velja povsod,tako da je vseeno,kje se prijaviš,z geslom lahko vstopiš povsod. In tudi tukaj so copatki.
Seveda pa mislim na vaju z Mihcem in stiskam pesti,da bolezen čimprej izgine,da bo Miha spet zdrav fant in mami ne bo več v skrbeh.

Lep dan.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
9.11.2008 8:49:43   
nana35
Daša vse najboljše!!

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
9.11.2008 8:49:50   
nana35
Triš ti si pa že zjutraj pridna,pošlji še kakega v Maribor,ne bi se branilauser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
9.11.2008 8:52:02   
majra
Daša, vse najboljše user posted image

Katja je imela že playdate s sosedom, mamica kofečvek, zdaj gremo pa malo počivat. Me je Katja prisilila user posted image  resno. Če grem z njo spat, bo spala uro, uro pa pol, če spi sama, je po pol ure budna. Tako, da mami nima izbire. Mora počivat user posted image

Triš, ti si pa res naspidirana. user posted image  mati.

Dašabina user posted image zate in za Miho. Pa kaj ti ne veš, da moraš v štunfih spatuser posted image

Lepo nedeljo vam želimo mi trijeuser posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
9.11.2008 9:03:33   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Ne boste vrjele kaj delam ČUPAVCEuser posted image .Ja imam enerđiuser posted image

Enerđi user posted image in pridne otroke. Jaz z Nejo komaj kdaj lahko kaj naredim. Zna bit tako tečna in dosadna, da bi jo najraje nekam poslala. user posted image

Danes ponoči pa pride user posted image domov in komaj čakam, da vidim kaj nama je prinesel. user posted image

Pri nas je še ful megla in čakava, da se vsaj malo dvigne, da greva lahko ven. Mejte se lepo danes.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
9.11.2008 9:10:46   
TRIŠ
Evo za vsako edenuser posted image

user posted image

Želim vam lepo nedeljo

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
9.11.2008 9:35:32   
mala pikica
triš hvala za čupavce user posted image Si mi pa zdaj dala volje, bom jaz tudi šla nekaj spečt. Kosilo imamo pri babici in dediju, doma je vse pospravljeno, tako da je kar nekaj časa user posted image

Punce, na nasprotni strani od Murkota pa vidim reklamo za Lino koledar user posted image Če katera rabi kakšnega medveka, imam zaenkrat 3 odveč (500 g), torej manjka samo še en za lino koledar.

Tako, zdaj pa grem pečt...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
9.11.2008 9:41:43   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

dašabina,jaz sem se včeraj tudi registrirala na ebayu,pa me zanima ali se plača samo s kartico in vnaprej ali kako?Ali si se prijavila na Paypal?Daj mi malo napotkov,kako tole s plačilom deluje,da če bom še kdaj kaj naročila od tam,da vem kako in kaj.Veš,se mi ne da čitati navodil,ker je tega veliko,sem samo preletela.In mislim,da po povzetju tule ne gre plačati,ampak samo vnaprej.Ne vem no,ti me razsvetli?Sem pa šla tudi na Avstrijski ebay in geslo velja povsod,tako da je vseeno,kje se prijaviš,z geslom lahko vstopiš povsod. In tudi tukaj so copatki.

nana, imaš zs na to temo....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
9.11.2008 9:52:17   
katarinas
Dan! Je bolj turoben dan, zunaj je še vedno megla, upam, da se kaj razjasni.

Mi smo spali celo nočuser posted image , ni bilo nič kašljanja. Ampak bi mami še kar nekaj poležavala....ja to pa pride od preveč spancauser posted image

Triš ti si pa faca, si že čupavce spekla...user posted image  Jaz tudi rajši pečem, kot kuham, ampak ko vidim kakšen dooooolg recept me kar mineuser posted image

Punce, na nasprotni strani od Murkota pa vidim reklamo za Lino koledar user posted image Če katera rabi kakšnega medveka, imam zaenkrat 3 odveč (500 g), torej manjka samo še en za lino koledar.

Tukajle bi se pa jaz pofočkala - a bi lahko meni poslala, ker moj nečak umira za tem koledarjem, jaz imam zaenkrat pa samo enega medvedkauser posted image  in je mene določil, da bova skupaj zbirala (kje glih mene najdeuser posted image )user posted image  No, če ti ni odveč...

Neposredna povezava do sporočila: 4609
9.11.2008 11:49:37   
Anonimen
Dan!

Za nami pa ena fajn nočka, Janček je začel lepše spat, se sicer zbudi, ampak mu daš dudiko in zaspi nazaj. Se samo malce še okorg 4-5 ure pocrkklja pri meni. Bomo pa počasi ukinili tudi to nočno dojenje. Danes je tudi potegnil kr do 7:30 ure, kar mu res ni v navadi, tako da smo se vsi dobro naspali.user posted image

Je pa zunaj tak lep sonček in komaj čakam, da se po kosilu odpravimo na dolg sprehod.

Drgač pa bi tudi jaz rada videla kakšno slikico iz srečanja, ki ste ga imele poleti, če se kateri da prilimat.

Majra jah nimaš druge izbire, kot pa spat!user posted image user posted image user posted image

Triš hvala za tele sladke dobro. Čupavci so pecivo, ki jih imam skoraj najrajši in jih vedno vse pojem na kakšnih zabavah in potem iščem še po drugih mizah. Si pa res pridna. Pa sej bo kmalu čet, pa bo tvoj Žanček spet OK.

Lepo nedeljo želim vsem!!!

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
9.11.2008 12:35:01   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Tukajle bi se pa jaz pofočkala - a bi lahko meni poslala, ker moj nečak umira za tem koledarjem, jaz imam zaenkrat pa samo enega medvedkauser posted image  in je mene določil, da bova skupaj zbirala (kje glih mene najdeuser posted image )user posted image  No, če ti ni odveč...

katarinas, ja seveda mi ni odveč, zato sem jih ponudila user posted image Pošlji mi tvoj naslov na zs user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
9.11.2008 12:56:06   
klaja
Nana35 to pa ste se nahodli! Da ti vidiš kako faco naredi naša Julija, če je deda slučajno ne šmirgla ali pa če slučajno vzame Hano, je tak jezna na njega, ko pa ji uspe prit do njega pa se ga prime ko cek.  Kar fajn se otročki navežejo na dedke in babice.

Majra nikjer jih ni za pustit več samih, samo nekaj natikajo, pri nas je to še hujše, ker sta obe na istem. Se Hana kar hitro nauči neumnosti od Julije. Drugače pa kakih predalov oz. vratc na regalu ne moreta odpret, ker sem odmontirala kljuke in s tem rešla problem.
Škarje za lase pa je moja mama kupila v trgovini Jager in so kar ok, pa še poceni so bile.

Ursalara sem te že pogrešala, ja saj vem, da si polno zaposlena, zato pa izkoristi vsak prosti trenutek s tvojo pikico, me bomo že počakale!

Triš naj bo že čim prej ta operacija za vami in da bo lahko normalno lulal. Jaz sem tudi včeraj mislila nekaj spečt, pa nisem našla enega recepta nikjer, pa me je potem minila volja, tako da smo si samo pomfri naredili za večerjo. Na čupavce pa se niti spomnila nisem, hvala za predlog. Še dobro da imam pri sebi čokolado...

Mala pikica Murko pa je že en lep čas tukaj na levi, pa zgoraj, zdaj še samo manjka, da bo še na desni. Bljak!

Mi pa gremo, ko se naspita na rojstni dan, ga ima nečakinja, upam, da bo kaka torta, ker se mi že pri teh čupavcih cedijo sline. Veš kaj Triš, če bi bila bliže, se me ne bi mogla znebit, bi ti vsak dan stala na vratih, seveda, če bi imela kaj sladkegauser posted image .

Dašabina user posted image za Mihca!

Kje se pa kaj Alfabeta skriva? Pa Benika nas tudi ne pride več nič obiskat, no saj je še nekaj takih.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
9.11.2008 13:01:46   
koala
Triš zdaj ap si mi taaaaaaaaaake lušte nardila. da grem , no n epečt ampak puding kuhat. So pa to neki specialni čupavci ne?

mala pikica pa ti tudi pečeš?????? Pošlji kaj še v MBuser posted image .

Slavljenčki vse naj naj..........

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
9.11.2008 14:15:59   
katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

katarinas, ja seveda mi ni odveč, zato sem jih ponudila user posted image Pošlji mi tvoj naslov na zs user posted image

Sem ti poslala ZS, thanxuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4614
9.11.2008 16:25:13   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Danes ponoči pa pride user posted image domov in komaj čakam, da vidim kaj nama je prinesel. user posted image

Sunny m. tisi tudi faca,najbolj se veseliš,kaj vama je dragi prinesel in ne tega,da pride domovuser posted image .Upam,da ni tako.user posted image

triš,tile čupavci pa vem da so dobri in na sliki so prav lepo videti.Mogoče pa bi enega ali dvauser posted image .Pridna mami.

Sem zdaj pospravljala in sesala kot nora.Saj neuser posted image .Pride družina intruder in da se otroka ne bosta vlačila po prašnih tleh...Tako pa imam še malo časa za RR preden pridejo.

mala pikica,jaz sem poslala za tale koledar Lino že pred časom in upam,da niso pozabila na naju s Klemnom.Doma imam še za en koledar in bom tudi poslala,pa ga bom komu podarila.Kakemu otročku.

dašabina,sem ti poslala ZS nazajuser posted image .

klaja,meni je res lepo da je med mojim otrokom in dedijem taka ljubezen.
No,mi imamo še torto od včeraj,tako da pridi na kakšen kos.user posted image

Zvečer se še kaj oglasim,zdaj pa grem pogledat,če je še kje kakšna smetuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
9.11.2008 16:25:22   
koala
Punce, ko smo že pri Linotih, jaz imam dva 500g in tri iz kartonskih škatel viška, tako da če katera rabi naj pove, jih z veseljem odstopim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
9.11.2008 17:05:44   
vaney
triiiiiš, lepoooo prosim za recept za čupavceuser posted image  ker po sliki sodeč ti to ne delaš navadnih kock, oblitih s čokolado, ampak je na sredini neka bela fila, pa okrog je tudi belo...in tisti so meni fajn faj dobri

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
9.11.2008 17:32:07   
lutiropan
Dašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
9.11.2008 17:44:37   
majra

In jaz sem glih včeraj morala pospravljat user posted image  Sem odnesla star papir in not ziher za 2 koledarja medvedkovuser posted image
Dobra stran, da grejo pri nas linoti hitro v promet in bomo sigurno nabrali za 2 kg medvedkov. Pridna Katja user posted image , pa še ati bo pomagal, pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4619
9.11.2008 18:14:21   
Golobček
Jaz vas samo na hitro vse pozdravim, ker me čaka še en kup dela.

Je bila sončna nedelja tukaj pri nas in smo jo izkoristili smo šli na sprehod, zdajle pa skopam moje otročičke, potem pa jih dam spat, da bom imela še kaj od večera.

Daša vse najboljše za mini rojstni dan
user posted image Klaja vse lepo ob obletnici tudi tebi
           user posted image           

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
9.11.2008 18:49:30   
majra
Klaja, čestitke za 11ko user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
9.11.2008 19:09:24   
Alfabeta
Čeeeeerrrrrrrrrrr!

I am baaaaccck!!!!!!!!!! Jao, kako sem vas pogrešala!user posted image user posted image

Nič še nisem prebrala....Meni se je namreč zrušil računalnik, v maloro je šel disk+plošča, strošek 850€user posted image , HB imam računalnik zavarovan user posted image . Imam pa sedaj popolnoma nov laptop, 17" in se še malo lovim s tipkami, ker so malo drugače nameščene, tak da če bo kak lapsus se v naprej opravičujem user posted image

Zdaj pa grem malo počekirat za nazaj, ampak dvomim, da bom vse prebrala, ker imam še ful dela s certifikati, pa lubi se je vrnil iz Nemčije po 4 dnevih, tak da se mu moram malo posvetit. Ne moram, pasalo mi bo...user posted image

No pa pejmo....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
9.11.2008 19:29:55   
Alfabeta
No, veliko ne bom komentirala....

limma in sani user posted image user posted image  ker sta me pogrešali

triš, ti delaš to Ruske kape ali ruske šuvare a ne? Pri nas so čupavci biskvitne kocke, namočene v stopljeno čokolado in potem še v kokos

koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje izvide, da bodo dobri

evo, kaj več pa jutri

Aja, še tole....morda sem zgrešila....Kaj je za četrtek D&B?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
9.11.2008 20:01:05   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ursalara, stara sablja, pa kje si nam ti? user posted image  Ah, čak še mesec, dva, pa bomo vse na istem user posted image

user posted image Evo staro sabljouser posted image ma saj vidiš sem polno zaposlena in res ni časa!Pa saj boš videlauser posted image saj ne bo tako hudo kakor si zdaj predstavljateuser posted image !Jaz sem tudi jambrala evo pa kar gre!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

pa ne vem kje je ursalara,odkar dela je reva kar poniknila

Ursalara pa si le tu

user posted image user posted image Me ni za dobit a ne!

Nič lepo pančkajte pa ne preveč načvekat ker pol vam ne morem sledit!user posted image user posted image
user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
9.11.2008 20:40:44   
katarinas
No mi smo imeli pa popoldan obiske, smo se malo nasmejali, najedli sladkarij, Lara se je pa igrala z dvema punčkama in dobila takoooo lepa darilauser posted image

Hej alfabeta welcome back!!!!! Zdej si pa moderna, maš nov laptop, sam stroški so pa bli!!user posted image   Mene je tud strah, da bi se kaj sesulo, ker včasih ko zaprem forum se mi ene 60 oken v nekaj sekundah naredi na ekranu in moram potem računalnik resetirat. Hja internet ima viruse, zato je pa treba imet dober požarni zid....Ma sem zafilozofirala, ko da sem kakšen strokovnjakuser posted image

Za D&BK menda velja, vsaj meni se tako zdi...user posted image

Sunny si dobila kaj lepega od dragega?

Mah sej nimam kaj pametnega za napisat, tukaj je pa tud zatišje...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?