nana35
|
Dobro jutro. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Joj, kaj ste videla, da ta prekleti Murko že ob strani straši z novega oglasnega sporočila Pa to ni res, kako je mogel ravno nas najti ,ti ga pa serješ. Jaz sem Murkota že včeraj opazila na levi,samo ga ignoriram,takle hepan pa mi ne bo pokvaril niti minute,kaj šele dneva. No,pri nas je lepše vreme in bo ven za it brez dežnika .Mi smo se včeraj obiskov rešili bolj pozno,pa ne smem reči rešili,ker jaz imam obiske prav rada in če pridejo še pravi ljudje potem pa me sploh nič ne moti. Me itak obiski nikoli ne motijo,razen če bi mi zdaj prišel kdo čuden. Klemen je spal kar lepo,zbudil se je zjutraj ob 6.30 in jedel(HB sem mu samo predvčerajšnjo noč dala ponoči za jest,zdaj se spet držimo da ponoči ne jemo), potem pa še zaspal do 8h.Tako sem se tudi jaz malo spočila.Luka in ati pa sta šla že na nogometni turnir,ki ga ima Luka,tako da sva s Klemnom sama. Klemen je že tudi z dedijem spodaj.Jaz ne morem verjet,kako ga tale dedi obožuje in kake mu govori. Pa tudi Klemen njega komaj čaka in če ga ne vzame k sebi je pa . dašabina,jaz sem se včeraj tudi registrirala na ebayu,pa me zanima ali se plača samo s kartico in vnaprej ali kako?Ali si se prijavila na Paypal?Daj mi malo napotkov,kako tole s plačilom deluje,da če bom še kdaj kaj naročila od tam,da vem kako in kaj.Veš,se mi ne da čitati navodil,ker je tega veliko,sem samo preletela.In mislim,da po povzetju tule ne gre plačati,ampak samo vnaprej.Ne vem no,ti me razsvetli?Sem pa šla tudi na Avstrijski ebay in geslo velja povsod,tako da je vseeno,kje se prijaviš,z geslom lahko vstopiš povsod. In tudi tukaj so copatki. Seveda pa mislim na vaju z Mihcem in stiskam pesti,da bolezen čimprej izgine,da bo Miha spet zdrav fant in mami ne bo več v skrbeh. Lep dan.