Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:53:18
|
|
|
|
babysolza
|
dobili smo dva zobka, spimo celo noč brez vmesnih hranjenj, tamal bi že rad sedel pa mu še ne pustimo,
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:53:45
|
|
|
|
babysolza
|
ooouuujjjjeeeeeeeee evo mene, sam pridem, pa sem že carica!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:54:27
|
|
|
|
babysolza
|
alo bejbe, kje je katera? Bi rada vsaj do 1400 postov prišla danes
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:56:09
|
|
|
|
lunca14
|
Ojla bs.mislim,da si danes ne boš kaj dosti z mano opomogla,ker mi je slabo in mislim,da bom kmalu školjko objemala,je očitno nek virus name skoču,ker je tud enej zvečer bruhal,pa vročina ga je zakuhala,pet minut nazaj je še skakal,potem pa je prišel do mene se potiskal in začel bruhat,sedaj pa mene zvija,jap mislim,da bom ..............mej se lepo,pa binči pocrkljaj
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:00:07
|
|
|
|
RMRM
|
lonapo Čestitke Lovru za 5 mesecev Ninny, a mar več paparic obstaja? No, upam da ti uspe skenirat IZVIRNO SPOROČILO: beyba Aja pa kar se stovčka tiče...i bomo imeli tistega, ki je sestavljen iz mizice in stolčka tko da seže do mize ko pa toliko zraste, se pa razstavi na mizico in stolček pa potem tamalček lahko sam zleze na stolček pa malo mizico ma zraven, ne more se ti nikamor zvrnit, riše lahko gor, igra se tko da je full fajn...ga je mela sestra pa ga je potem tamala uporabljala vsaj do tretjega leta nato pa so kupili triptrap ki ga ma pa še danes, stara je pa 6(prvošolka) Takega sta imela moja tavelka dva škrata, pa je bil super. Smo ga porabil do konca, se mi zdi da je še vedno nekje v kleti, sicer ves od betona in barve . V glavnem vsestransko uporaben . Ninny in Tina 28 - kaj je sedaj z našim nesojenim kofetkanjem? Kar se GH tiče, bomo mi še počakali. Sem mu včeraj čisto tako za hec probala dat malo riževe kašice po žlički, samo je bila kaša potem povsod, samo v ustih ne, tako da več kot očitno še nismo pripravljeni
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:03:42
|
|
|
|
babysolza
|
Joj ,tile stolčki. Ste m ikar lušte naredile. Zdaj pa ne vem ,a bom še kupila trip trap. bom razmislila . Alea, meni je PP zakon. Ga že kar uporabljamo, čeprav še ne jemo GH - sem naštimala stolček v položaj za počivanje in jo dajem 2-3-krat dnevno v stolček za par minut, da se navadi nanj. Bomo postopoma podaljševali, da ne bo potem prehud prehod. Mi bi samo še sedeli in potem je treba s takimi fintami - v stolčku je položaj približno kot v lupinci. babysolza, vedno te pozabim vprašat - kako kej zapestja?? Mene še vedno bolijo ko hudič - sem si do zdej s termoforjem grela, ampam bom poskusila še z ledom, če bo kaj bolj pomagalo. Mi je fotr rekel, da se vnetja z ledom zdravijo, ne s toploto Jst sem čist nyo ubogala. Kupla Naklofen in delala vroče obkladke. Okej, bom poštena - vroč obkladek sem naredila samo enkrat, ker se mi ne da, Naklofen si pa namažem vsak večer - mi je v lekarni svetovala, da naj samo takrat, ko neki časa ne dojim, drgač mislim da je treba 2-krat dnevno. Aja, in rezultat - FUL BOLJE! Me sicer še kaj 'zbode' in zaboli, če kaj na hitro premaknem al kaj podobnega, sam prej me je bolelo konstantno, tako da je to zdaj prav superca! Mislim pa, da lahko ta Naklofen nucaš samo 2 tedna, bomo vidli kako bo potem. Zdaj ga mažem 1 teden.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:04:09
|
|
|
|
RMRM
|
o lunca, božca , upam da se "pocajtate"
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:05:16
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla bs.mislim,da si danes ne boš kaj dosti z mano opomogla,ker mi je slabo in mislim,da bom kmalu školjko objemala,je očitno nek virus name skoču,ker je tud enej zvečer bruhal,pa vročina ga je zakuhala,pet minut nazaj je še skakal,potem pa je prišel do mene se potiskal in začel bruhat,sedaj pa mene zvija,jap mislim,da bom ..............mej se lepo,pa binči pocrkljaj Lunca, ne preveč umazat školjke. Hec. Hitro se pozdravi in za boljše zdravje tebi in Eneju!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:06:29
|
|
|
|
babysolza
|
Ninny, a mar več paparic obstaja? No, upam da ti uspe skenirat RMRM, si me prehitela, sem ravno to hotela vprašat.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:08:29
|
|
|
|
RMRM
|
S tem paparicam je pri meni tako, vse si sprintam, pripravim, pol pa tko al tko po občutku delam. Sem si zadnjič prav povzetek naredila, ko je bila patronažka pri meni, da ja ne bom česa pozabila
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:13:00
|
|
|
|
babysolza
|
sploh starejši je čisto navdušen, mlajši še hoče flaško..... Kolk sta že razlike, I.daisy? moja Marisa se je danes obrnila na trebuh,seveda najprej z rokco spodaj,v drugem poizkusu ji je uspelo rokico osvobodit,in nazadnje je prisla do pasenja kravic .Samo da je na dekici,so ze obrati. Sem tolk ponosna,kot da bi najmanj shodila,al pa povedala cel stavek .
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:14:00
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ojla bs.mislim,da si danes ne boš kaj dosti z mano opomogla,ker mi je slabo in mislim,da bom kmalu školjko objemala,je očitno nek virus name skoču,ker je tud enej zvečer bruhal,pa vročina ga je zakuhala,pet minut nazaj je še skakal,potem pa je prišel do mene se potiskal in začel bruhat,sedaj pa mene zvija,jap mislim,da bom ..............mej se lepo,pa binči pocrkljaj Lunca, ne preveč umazat školjke. Hec. Hitro se pozdravi in za boljše zdravje tebi in Eneju! sem centrirala,na sredino,tako,pa sem mela danes shujševalno ,upam,da je to to,in da ne bom še kake jelene klicala,nič bejbike,moram še cunje zrihtat,pol pa spat.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene ,se vam malo pridruzim,ce me hocte. Sem vas prebrala,pa kaj ko sproti vse pozabim ,me se ni minila nosecniska pozabljivost(z necim se je treba tolazit). Moje sozalje ob izgubi tete . za zobka. Zapestje:tut jaz imam vsake toliko tezave,se namazem s tigrovo mastjo. Bruhanje:boga,slabost se mi zdi nekaj najbolj groznega,upam da se hitro pozdravite . Cestitke malih meseckov . Stolcek sem pa jaz tudi gledala z mizico,samo mi niso prevec vsec,bomo ze kasneje kaksno misco pa stolcek kupili. Tamala je riz z AM z neverjetnim veseljem jedla,samo so bile tezave ker se je masilo,bom jutri se bolj spasirala.Za kivi sem res ,upam da bo vse v redu. To da ene se niste pricele z GH je cist normalno,saj so med nasimi tudi po vec kot 1m razlike. No, to zaenkrat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:22:11
|
|
|
|
babysolza
|
sem centrirala,na sredino,tako,pa sem mela danes shujševalno ,upam,da je to to,in da ne bom še kake jelene klicala,nič bejbike,moram še cunje zrihtat,pol pa spat. No vidiš, pa se ti ne bo treba z dieto ubadat. Ti kar pejt počivat, cunje ne bodo nikamor ušle. Ola, Kleopatra.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:24:44
|
|
|
|
sonček26
|
Lepo pozdravljene vse skupaj. Tudi pri nas je privekala ena sončica po imenu Eva na svet in sicer 26.6.2008. Upam, da boste tudi mene vključile. Rada bi spoznala še kej mamic, ki imajo rojene sončke v juniju. Lep večer vsem skupaj pa lahko nočko. Janja
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:25:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa riz z AM? Ja pomoje lahko, sej kupljeno riževo kašico je tudi treba zmešati z AM. Ja kaj pa npr. korenček, ko pride speštan tako suh, nič ne zmešate z AM? Jaz sem korencek z AM zmesala,pa se to ni hotela jesti,ampak sam pa res ne gre.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:28:40
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo dobili smo dva zobka, spimo celo noč brez vmesnih hranjenj, tamal bi že rad sedel pa mu še ne pustimo, IZVIRNO SPOROČILO: lonapo aja pa še najljubša teta oz mamina teta nam je umrla, in smo jo v četrtek pokopali. Naj počiva v miru.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Soncek26,pozdravljena,lepo da se pridruzujes . BS,ola .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:30:09
|
|
|
|
lunca14
|
Čao sonček,tuki lunca ......................dobrodošla,seveda te sprejmemo edini pogoj,katerega moraš ispolnjevat je ta,da si dobra čveka
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
čer..še malo pokukam sem gor...Lovro čestitke ob 5 mesečnici ..pa glede kivija in paparic sem šla gledat za nazaj v paparico in tud tam je napisan da kivija že lahko in še recept je noter kako nardit pač kakšno sadno kašico s kivijem...no sej vsak zase najbolje ve,je pa tko zoprno ko ti v stotih bukvah,paparic drgač piše pol se pa znajdi ..jst nisem bla sigurna in sem poklicala patronažno in mi je potrdila in rekla da lahko dam tudi kivi...tko da jst bom..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
a lunca ti si pa bubana ..boga.. da se kmalu pocajtaš
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:31:26
|
|
|
|
babysolza
|
Lepo pozdravljene vse skupaj. Tudi pri nas je privekala ena sončica po imenu Eva na svet in sicer 26.6.2008. Upam, da boste tudi mene vključile. Rada bi spoznala še kej mamic, ki imajo rojene sončke v juniju. Lep večer vsem skupaj pa lahko nočko. Ola sonček, dobrodošla! Te bo teta Kaja dala lepo na seznam.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:32:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček26 Lepo pozdravljene vse skupaj. Tudi pri nas je privekala ena sončica po imenu Eva na svet in sicer 26.6.2008. Upam, da boste tudi mene vključile. Rada bi spoznala še kej mamic, ki imajo rojene sončke v juniju. Lep večer vsem skupaj pa lahko nočko. Janja sonček26, welcome . Imava enako stare sončke, naš Lukas je rojen na isti dan
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:33:04
|
|
|
|
Kaja08
|
lunca upam, da boš čimmanjkrat videla školjko sonček, dobrodošla kar vključ se v debato, nas boš hit spoznala No, sicer nismo vse junijke , ampak smo vseen fejst
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 21:34:14
|
|
|
|
babysolza
|
Ajoj, jaz ne vem, kako Sabina lahko spi. Moj lubi namreč vleče dreto, da ga je slišat v sosednji blok. Jaz ga na drug konc stanovanja slišim, kot da bi mi smrčal na uho. Kivi - pojma nimam. Jaz se ga bom najbrž od začetka mal izogibala, sam mislim, da vse sadnje in zelenjava s temi peški ni niča narobe, sam peške je treba dat ven (npr. bučke).
|
Ime za fantkametuljčica87Katero vam je najlepše?Jernej (
22%)
Aljaž (
46%)
Urban (
31%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!