sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Čao,čao .........ufffffffffff,dan je že skoraj za mano,ni bil tečen možek,ampak maaaaaaaaaaaaj-groza od otroka,sem mislila,da se mi bo skeglalo,tok pogreša očija,da simulira že vse vrste bolečine,danes ga je spet kao bolel zob in je jokal,kot bi ga skože dajal eno uro,in sedaj ko ve da prihaja oči je spet zlati angelček,pospravil je vse igrače,se sam slekel,zložil cunje. Stolček,jaz ga mam še od maja,je še tak kot nov ima tudi naklon,ampak ga nisem nikoli uporabljala,ne pri maju,ne pri eneju,pa tud na koleščkih je,pa tud tega nisem uporabljala,tako,da lahko vzamete čist navaden stolček,samo da je oblazinjen in da ima na sredini stola tisti lulček,da ne more otrok ven,ker jaz tega nimam,imam pa pas,pa je ful zamudno ga vsakič privezovat.Imamo pa tudi trip-trap,super,ker raste z otrokom,ker ko je večji,hoče jesti otrok za mizo in trap to dopušča,stolčki,ki pa majo mizico pa ne. Odvisno kak stolček za hranjenje maš! Jaz si bom vzela sedaj za luna še bumbo stolček,tisti,ki ima obliko kot kahlica,ker v ležalniku noče bit več,ležat noče več,on bi samo sedel in se postavljal na noge,je že ful močan.Ma evo moram še maja spat spravt,samo še prej se moram igrat z legicami. Men ga bo pa od brata punca posodla, so ga kupil, pa je njihov tamal največ trikrat not sedel!
|