|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
9.11.2008 22:04:55   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Saj vemuser posted image ,saj mi ni problem ga dojit,pa tko fino rasteuser posted image ,pa tak bajsek jeuser posted image ,še kak mesec ali dva,potem pa bomo začeli malo več spat,glavno da je zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............pa da je taprav dec,vjalek,pa djabu,pa joško ma raduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................se vid,da sem školjko objemalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
9.11.2008 22:10:30   
Anonimen
Sem vam samo prisla povedat da gledam Mela v Kaj zenske ljubijouser posted image .Tak romanticni filmuser posted image ,imam v resnici majraje trilerje in horror.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
9.11.2008 22:24:32   
lunca14
lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal mi je še vednouser posted image sej bo,zjutraj boljšuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
9.11.2008 22:25:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Lun - dober tek!!!

hvala,hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.11.2008 6:46:39   
babysolza
jutrčka!

Mi smo že ene dve uri pokonci, tako da bom user posted image  kar preskočila, je ne rabim več. user posted image user posted image  user posted image  Bo več za vas ostalo. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.11.2008 6:53:09   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jst mam pa novo fotko v imenu.

Vidm,vidm .

A ta user posted image  pomeni, da se je Lun zalubu? user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.11.2008 6:57:03   
babysolza
Ja kaj je pa ratalo v prejšnjem kopiranju? user posted image  user posted image

Naše spanje - danes smo po nekaj nočeh spet spali v kosu od 20.30 do 4.45. user posted image  user posted image  Sam potem mi ne bi več nazaj zaspali, tako da smo pokonci. user posted image user posted image  Sem jo dala prejle spat, je spala 10 minut in se zbudila. user posted image  A ji je res 8 ur lahko dovolj?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.11.2008 7:52:06   
babysolza
no, pa smo končno zaspali. Upam, da bo spala vsaj kako urco. Mene ful skrbi, da včasih premalo spi. A je lahko kaj narobe zaradi tega?

Grem mal v likanje, čavči. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.11.2008 8:10:16   
Anonimen

Sm mal prbremzala pozdravt, kofe sem pa že pila hvala user posted image

Dans sem končno naročila likalnik za lase GA MA, a kera pozna?

Podala sem se tud na lov za raco, pa jih očitno mesarji še imajo user posted image  Kdo bo vse pekel raco jutri na Martinovo? user posted image

čavči.

user posted image user posted image  čavči pozdavči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.11.2008 8:44:21   
beyba
-Anja ph ne poznam likalnika, jst sem ga kar pri frizerki naročla, mi potem priskrbi takega ki ga ma ona, saj vem da je dobr...
jst sem raco včeri pekla-sem jo pekla 2.5 uri pa bi jo lahko še mal dlje da bi šlo lažje od kosti, pa če jo boš pekla jo prvi dve uri daj na 150-160, potem pa daj na več 180 še za kako uro pa full jo polivi skoz...

-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in iskrene sožalje za teto

-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dva nova zobka....

-Dijeta ja bi blo nakja pametnega...

-Lunca upam da je slabost minila
Hvala punce bom poklicala dans k zdavniku, pa bom vidla kaj bodo rekli. Jst jo nebi dala cepit, če bom mela na izbiro, ker se telo že tako bori z neko okužbo in pomoje sploh ni dobr da zdej se bo pa še s petimi novimi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.11.2008 8:44:55   
beyba
aja pa dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
10.11.2008 8:46:28   
*anamor*
Jutro,
no midva sva tudi pridna že 2 dni. Spi full lepo in pridno. Očitno je nekaj v zraku, da vsi tako spančkajo. No pri nas je vikend minil ko šus, vidim pa da ste nekatere bile tudi pridne in ste natipkale kar nekaj strani tukaj gori.
Zdaj sem dala malega spančkat in upam, da bo zaspal in spal kakšno urco.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
10.11.2008 8:47:44   
*anamor*
Kdo bo vse pekel raco jutri na Martinovo?

jaz sem zdaj 2 dni zaporedoma jedla to raco in se mi je sploh več ne lušta, tako da mi jo imamo za letos dovolj.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
10.11.2008 8:56:30   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

lonapo- iskreno sožalje in user posted image user posted image za zobeka

sonček-user posted image user posted image user posted image da si se nam pridružila in tudi za Evo- končno še kaka bejbauser posted image . Le lepo klepetaj z nami.... sam včasih smo mal žlehtuser posted image ... se preveč zezamo, sploh ko hočemo iti na nov deluser posted image

lunca- upam, da si premagala virususer posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče GH- jaz dam pač tisto, kar se mi zdi prav. Saj pa uvajam in ne zamenjam obroka takoj z novo hrano oz. okusom. Sicer pa tašča vse živo ji v usta tišči. Jo moram včasih mal brenzatuser posted image

raca- hm, edino če jo bo tašča iz šole prinesla- k nosi kosilouser posted image

evo, kar se tiče stolčeka za hranjenja...... moj hoče trip-trapauser posted image . Še bo debate o temuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 10.11.2008 8:58:05 >

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
10.11.2008 9:28:54   
Anonimen
evo, mi je le uspelo, sedaj pa upam, da bo to delovalo.

https://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=Y2orSkhRUzhtMEpFQlE9PQ

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
10.11.2008 9:40:50   
aleksandra silvija
Jutro.

Lonapo-sožalje-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse nove zobke--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca-upam, da si boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marisa--user posted image user posted image  za obrat.

Pa ne mi zamerit za vse, kar nisem komentirala-moram še VEEELIKOOO prebrat. Ste načvekaleuser posted image user posted image .

Pa Lovro se zahvaljuje za  čestitke za tini mini rd.user posted image user posted image user posted image user posted image

in vrača čestitke sovrstnikom:
Vita, Primož, Jaka, Lun, danes pa Maks in Lana http://blogs.setonhill.edu/rhw/DiaperCake.png

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
10.11.2008 9:43:57   
aleksandra silvija
Seveda!
SONČE-dobrodošla!user posted image

GH-Včeraj sem mu skuhala korenček. Sicer sem mislila še počakat, ampak je tako gledal, ko smo jedli, pa grabil po mizi, pa,...
Danes spet dobi korenčekuser posted image .
Bil pa kar zadovoljen. Je bilo pa itak več zunaj kot v ustecih. Ampak tako je. Majčkeno pa ga je le dobil v želodček.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
10.11.2008 10:16:22   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Polma, moje sožalje user posted image ...ploskala za spanje in zobe ti pa ne bom,ker so nmal lubosumne pol tukaj bejbe.user posted image user posted image user posted image user posted image ........hecam se.user posted image

Miškolinca Didlincaa, zmotla si se user posted image . Lonapo je imela smrt v družini-ob tej priložnosti ti še jaz, lonapo, izrekam sožalje user posted image .
Aja, zobek pa res mamo-čakamo drugega, ki je enako velik-če ne večji- kot taprvi, ampak še v dlesni user posted image , sem bla zelo presenečena, da je najprej desni pokukal ven, ker se levi bolj matrauser posted image .
Kar se pa tiče spanja-a ti mene zezaš, Didlinaa-tle si pa čist mim usekalauser posted image . Jaz sem ja tista, ki cele noči nudi topel obrokuser posted image !!!
s spanjem se je pa považla naša nova RR-jevka sonček: dobrodošla, ti, ki imaš pridnega otroka...grrrr...user posted image ....user posted image user posted image

drgač pa dobro jutro vsem!!!!!

AnjaPH- jaz sem martinovala čez vikend...user posted image ...goska, pa rdeče zelje s ful velik jabolki (po mojem okusu), pa fila iz jabolk, suhih sliv in kostanja...pekla se je 3 urce in pol, mela je 3 kilce in pol, pred koncem smo jio polili z medom... pa jedli še mlince.... o, mama, kolk se se nažrlauser posted image ...
Kar se tiče tvojih izletov-če se bašeš na bled, pejt rajš na Rožnik- bližje je, majo odlično hrano, pa sama ljubljanska smetna je tam-kot na bledu. Cenejša gužva, se splača user posted image ! ampak  čez teden je pa zakon-meni je ful všeč cela ta lokacija čez Tivoli, Šišenski hrib do Cankarjevega vrha. tko da tut čez vikende zaidem tja-takrat se clo mal lepš oblečem user posted image user posted image !!!
Imam pa nekaj predlodov za vas, v bližini Ljubljane:Arboretum Volčji potok, tehniški muzej Bistra, Izvir krke, Grad Snežnik, Cerkniško jezero, Podpeško jezero, Rakitna... Vsaj niso vse najbolj obiskane lokacije v SLO. ker arboretum je okej, če ni kake od razstav. Ti bom še povedala za kak izlet, sam spomnit se moramuser posted image ...
pa Ninka, si pomislila za darila za kako knjigo-dinozavri pa te fore. al pa Play mobil serije- moja hči je pri skor 11ih letih spet čist nora na te komplete. zdaj sem ji morala kupit adventni koledar v muellerju. in-Mueller ima super igrače, toplo priporočam!!!!
Lunca, a si v redu?

< Sporočilo je popravil polma -- 10.11.2008 10:17:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.11.2008 10:20:21   
HEI
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in iskrene sožalje za teto

-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dva nova zobka....

-Dijeta ja bi blo nakja pametnega...

lunapo  tudi od mene iskreno sožalje

Mi tut še nimamo nobenega zobka pa nas takooo matra.

Glede dieteuser posted image : Jst ravno ne verjamem v ločevalno ker jo je imela teta in je zdej po dieti še več pridobila nazaj... Jst si pa vsak dan rečem, da bom začela delat trebušnjake... pa da bom začela gont eliptika... pa nehala jest cukr sam kaj ko sm včeri, ko sem gledala Mamma Mio pojedla pol nutelle... Ampak upam pa da se s sosedami res ta teden zmenimo in  gremo končno na aerobiko...

RMRM midva sva tut šla na stekleničko in pogrešam najino crkljanje user posted image  ampak mi pa veliko pomeni tudi to, da zdaj odkar se ne doji spi od 7h do 4h

sonček 26 dobrodošla user posted image

*anamor* upam da ni samo v zraku tole ampak da so naši sončki dobili malo "boljši" ritem za nočno spanje user posted image

Naša 8-letna soseda je pa dobila škrlatinko in smo bili včeraj z Markom pri njih. Upam, da se nas ni nič prijelouser posted image  Ja ob dojenju ni bilo bojazni zdaj me pa skrbi tole...

Lepo se imejte pa upam da se dvigne megla in pokaže sonček, da gremo čimprej vozičkat.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.11.2008 10:21:38   
polma
http://www.sidarta.si/izletnistvo/druzinski-izletniski-vodnik.html

evo, tukaj so ful dobre knjige za darila vsem mladim  (in malo manj mladimuser posted image ) družinam.
Je pač lažje, če nam kdaj kdo kaj pokaže...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.11.2008 10:52:29   
NinKa
Pozdravljene,

evo nas od P. Dobili smo drugo pikico. Nič jokcali,...vse lepo in zdravo...napredujemo fino, veliko stvari že za 6 mesecev znamo. Za tabelo podatkov. Veliki smo 68,5cm, težki 7540g.

Drugače, jaz sem zadnja dva dni čist out...me je očitno v soboto napihalo, med likanjem. user posted image  in sem čela kihasta in z robčki laufam naokoli. Mož tut. Edino, oba otroa sta mi pa zdrava...očitno dobro futram z vitaminčki.

Aja, hvala za ideje glede božička. Ta večji se je odločil, da bi imel stolp v svoji sobi, pa enega takega z USBjem in mp3ji...mladinauser posted image user posted image . Za Nicka pa sem nabavila pojočo knjigico, pa uno hiško od Gowija http://www.gowi.at/576.html ali pa to http://www.gowi.at/575.html, ker to je znamka,, ki je neuničljiva. Vsaj z stvari, ki jih že imamo doma od tavečjega ...pa jih ni glih malo.

Glede GH pa se je P strinjala z menoj, da je res bolje počakati kot prehitevat, ker sama sem zagovornik da po 6 mesecu je dovolj hitro.

Aja, tut jaz sem dala novo slikico v profil, ker albuma še zmerom ne znam uredit.

Šibam jaz mleko kuhat, ker se sirena že oglaša..

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.11.2008 11:05:19   
lunca14
polma..............ma ja zdej je v redu,tud enej je v redu,nima več vročine,dela vse neumnosti,kot običajno,slabo mi je blo samo še zjutraj,ma bomo vidli,če se bo ponovilo zvečer in spet zjutraj,potem bo treba nekaj kupit CBuser posted image .Drugače pa je lun bogi,ker mu rinejo zobki ven in se slinimenjam slinčke,kot za stavo,ma upam,da kmalu pokuka venuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.11.2008 11:11:31   
Kaja08
Dan! Oh, Žiga ga pa zadnje čase neki sračka ponoč... Se prvič zbudi ob 00.00 in jemo, potem ob 2.30 in hoče spet jest, ker je drugač siten ko driska in noče nazaj zaspat. Pa dobi flaško. No, pol je mir do 6 in tud hoče flaško... Svašta....Pa tako lepo smo že spali... Mogoče se pa zvečer ne naje dovolj user posted image  Zdej sem mu dvakrat dala riževo kašico, ampak samo par žličk, da se navadi na okus. Mu bom danes dala kar v flaško in upam, da bo spal user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.11.2008 11:16:34   
Anonimen
daan..lunca sam da si bolje,sem ti pikapoke včeri poslala pa ignoriraš moje poseuser posted image user posted image ..mi imamo se spet super druper fajn,sam jokamo,upam da bo kmal še kak zob ven pokukal kr sem že čist aut res,se mi že malo pipa...še na wc v miru ne moremuser posted image ...sonček dobrodošla,vsem ki ste bubani pa user posted image user posted image  in vašim otročkom tudi...no jst pa morem mojga malega kr nosit da se malo potolaži,kmal bom taka kot popaj,cela v mišicah,k je težek k user posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 10.11.2008 11:17:40 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.11.2008 11:19:49   
Anonimen
anamor si dobla moj mail?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......