polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Polma, moje sožalje ...ploskala za spanje in zobe ti pa ne bom,ker so nmal lubosumne pol tukaj bejbe. ........hecam se. Miškolinca Didlincaa, zmotla si se . Lonapo je imela smrt v družini-ob tej priložnosti ti še jaz, lonapo, izrekam sožalje . Aja, zobek pa res mamo-čakamo drugega, ki je enako velik-če ne večji- kot taprvi, ampak še v dlesni , sem bla zelo presenečena, da je najprej desni pokukal ven, ker se levi bolj matra . Kar se pa tiče spanja-a ti mene zezaš, Didlinaa-tle si pa čist mim usekala . Jaz sem ja tista, ki cele noči nudi topel obrok !!! s spanjem se je pa považla naša nova RR-jevka sonček: dobrodošla, ti, ki imaš pridnega otroka...grrrr... .... drgač pa dobro jutro vsem!!!!! AnjaPH- jaz sem martinovala čez vikend... ...goska, pa rdeče zelje s ful velik jabolki (po mojem okusu), pa fila iz jabolk, suhih sliv in kostanja...pekla se je 3 urce in pol, mela je 3 kilce in pol, pred koncem smo jio polili z medom... pa jedli še mlince.... o, mama, kolk se se nažrla ... Kar se tiče tvojih izletov-če se bašeš na bled, pejt rajš na Rožnik- bližje je, majo odlično hrano, pa sama ljubljanska smetna je tam-kot na bledu. Cenejša gužva, se splača ! ampak čez teden je pa zakon-meni je ful všeč cela ta lokacija čez Tivoli, Šišenski hrib do Cankarjevega vrha. tko da tut čez vikende zaidem tja-takrat se clo mal lepš oblečem !!! Imam pa nekaj predlodov za vas, v bližini Ljubljane:Arboretum Volčji potok, tehniški muzej Bistra, Izvir krke, Grad Snežnik, Cerkniško jezero, Podpeško jezero, Rakitna... Vsaj niso vse najbolj obiskane lokacije v SLO. ker arboretum je okej, če ni kake od razstav. Ti bom še povedala za kak izlet, sam spomnit se moram ... pa Ninka, si pomislila za darila za kako knjigo-dinozavri pa te fore. al pa Play mobil serije- moja hči je pri skor 11ih letih spet čist nora na te komplete. zdaj sem ji morala kupit adventni koledar v muellerju. in-Mueller ima super igrače, toplo priporočam!!!! Lunca, a si v redu?
< Sporočilo je popravil polma -- 10.11.2008 10:17:25 >
|