Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 10:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim, da nobene nikjer .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 10:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaa no sedaj pa grem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 13:28:10
|
|
|
|
mtinca1
|
ojla mamice! jaz mam pa na novo sformatiran računalnik, tako da zdaj "šiba ko raketa". in najprej imam še en dolg od včeraj: LUN - vse naj naj za tini mini rojstni dan 5. MESECEV, vsako noč dooolg spanec in lubčka od Lane! pa še za danes: LOVRO - tudi vse naj naj za 5. mesecev, pa pridi še kdaj v NM in še tebi pošilja Lana en poljubček! ja, pa LUKA PATRIK (čeprav se nekaj spogleduje z Izabelo) še za njega en cmok kr tako, ker je bila njegova mami zadnjič tako pridna, ko nam je spekla torto in nas pofotkala . Tako dojenčki dolenjčki, kot vidite smo mi danes čist naravnani. nič, zdaj pa moram skuhat kosilo..... se tipkamo kasneje.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 15:01:23
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jutrček mamičke Joj ,tile stolčki. Ste m ikar lušte naredile. Zdaj pa ne vem ,a bom še kupila trip trap. bom razmislila . l.daisy- si rekla, da ti trip trap ne potegne. A imaš od stokke ali katerega drugega. Ker se razlikujejo. Moja kolegica nima od stokke, pa ni zadovoljna, ker n itako trden-se tik tak lahko prekucne. Pa za sedet je tudi nekam čudno. Eh, bom še mal preštudirala.... kot vozičke Kaja08- jaz ji tudi dajem zvečer kašico. Naredim najprej 90ml in dam dve žlički kašice in pol še kakih 60ml in dam notri 1žličko. Razdelim pa na dva dela zato, ker se hitro gosti in ne teče skozi cucelj. Kljub temu ,da imam že cuclje št.3 sasa.vracko- jaz sem tudi bila včeraj v citiju- z vozičkom. Sem bila že ob 8 in takrat še ni bilo gužve . Škoda da se nisva prepoznali bejbike lep dan Alea01, midva sva bla okrog 16-17h! Jaz zmeraj okrog ful mamice z vozički gledam, če bi slučajn tebe al pa Taaniko kje zagledala, ne se bat, sigurno bi vaju ogovorila!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 16:26:31
|
|
|
|
mtinca1
|
sasa.vracko izzivam te na dvoboj, ktera bo prva na 500 postov !
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 16:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo Moja tamala spi.je pojedla banano(spet)s kivijem . Stolcek je nas prav taksen kot sem si zelela,le barva bi lahko bila oranzna,ampak zaradi tega se ne mislim po tleh metat.Se zniza,zlozi,odstrani mizico,katera ima se dodatni pokrov,je na kolesckih...edina pomanjklivost je ta,da je kar velik,sploh ne vem kam ga naj postavim,ko pa se stajica pride... Zdaj bi rada Marisi se kaj drugega skuhala,ker Aptamilov gres ne mara,tako da ji mislim dat riz,pa kosmice imam tudi namen,samo ne vem ce ze lahko?Ali katera ve? Noc je bila pa prekratka,se je Marisa ob 4ih zbudila,tudi jedla,samo ponoci ze dolgo vec ne je.Zgleda da je AM premalo za celo noc,bo treba kaj gostejsega. Vas grem se malo prebrat.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 17:10:32
|
|
|
|
mtinca1
|
kleopatra - za kivi piše v paparici takole: "Glede alergij je nekoliko problematično koščičasto sadje, do prvega leta pa se izognite kiviju in jagodam."
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 18:44:33
|
|
|
|
beyba
|
oila babnice.... A ma katera še težave s prehladi...Moja bebika je namreč fejst prehlajena, teče z nosu, kašlja,...vročine nima pa živahtna je se smeje mam pa težavo, ker mam za ta teden pa za drug teden napovedano ceplenje...kaj mislite, bi mogla poklicat k zdravniku pa prestavit termin a je vseeno je važno sam da nima vročine... Aja mažem jo pa po prsnem košu ,plečih in podplatkih z kremo materina dušica, pa odkar jo mažem se full lažje odkašlja prej je bil tak suh kašelj, ko se ni mogla odkašljat pa se je kar davit začela, pa nosek se je pacalo vse sam znotraj, nič pa ni ven prišlo da bi molgi brisat.Zdej se pa odkašlja ok pa teče iz nosa, tko da s pumpico ven vlečemo-itak sovraži, sam da vidi se že za nos drži
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 18:57:54
|
|
|
|
beyba
|
Aja pa kar se stovčka tiče...i bomo imeli tistega, ki je sestavljen iz mizice in stolčka tko da seže do mize ko pa toliko zraste, se pa razstavi na mizico in stolček pa potem tamalček lahko sam zleze na stolček pa malo mizico ma zraven, ne more se ti nikamor zvrnit, riše lahko gor, igra se tko da je full fajn...ga je mela sestra pa ga je potem tamala uporabljala vsaj do tretjega leta nato pa so kupili triptrap ki ga ma pa še danes, stara je pa 6(prvošolka)
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 kleopatra - za kivi piše v paparici takole: "Glede alergij je nekoliko problematično koščičasto sadje, do prvega leta pa se izognite kiviju in jagodam." Saj me bo kap.P a ravn vceraj sem tu na RR prebrala,da kivi lahko,in sem ga sla seveda koj kupit. Zdaj je kar je,zaenkrat je se vse v redu in upam da tako tudi ostane,ga pa seveda nikakor ne bom vec dajala. Mtinca hvala ti najlepsa .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Se nekaj: kuham na vodi riz,ga bom pretlacla,a ga potem lahko zmesam z AM in dam po flaski?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo kivi lahko daš.men je P rekla da lahko in ga imam namen jutri dat..sicer pa itak veš vsak bo drgač povedal,jst ga bom jutri dala
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam eno paparico doma, še od Maše pa jo bom poskusila preskenirat pa tukaj gor dat, če mi bo uspel še danes.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa riz z AM?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:48:02
|
|
|
|
lonapo
|
živjo punce.. spet mam 30' strani za brat.. No kaj se nam je zgodlo v 10 dnevih: dobili smo dva zobka, spimo celo noč brez vmesnih hranjenj, tamal bi že rad sedel pa mu še ne pustimo, aja pa še najljubša teta oz mamina teta nam je umrla, in smo jo v četrtek pokopali. Naj počiva v miru. Jutr pokomentiram, ko vas preberem!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:55:12
|
|
|
|
Kaja08
|
beyba, Žiga je imel samo malce rdeče grlo, pa ga ni hotela cepit....od prijateljice malček je bil pa ful prehlajen, pa ga je njihova pediatrinja cepila
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 19:56:27
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa riz z AM? Ja pomoje lahko, sej kupljeno riževo kašico je tudi treba zmešati z AM. Ja kaj pa npr. korenček, ko pride speštan tako suh, nič ne zmešate z AM?
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo moje sožalje ob izgubi
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo moje sožalje
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja dober podpis
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:42:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lovro čestitke za 5 mesecev ja lovlo ,čestitke
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:46:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa riz z AM? Lahko,zakaj pa ne,kar pa se tiče kivija,bi ti svetovala tako kot mtinca,res spada,med eno najbolj alergene sadeže,tako,da,jaz bi-bom počakala s takimi sadeži.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:46:41
|
|
|
|
babysolza
|
ola! Meni se je danes zgodilo nemogoče - edina sem še pokonci. Danes smo bili na 'osmici' in je ati popil par kozarčkov vinčka in je šel že kar lepo spat. Sabina tudi že pančka, mami pa je končno enkrat prišla mal čvekat.
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:48:27
|
|
|
|
lunca14
|
lonapo........... beyba.......
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 9.11.2008 20:51:56
|
|
|
|
babysolza
|
Zdej se pa odkašlja ok pa teče iz nosa, tko da s pumpico ven vlečemo-itak sovraži, sam da vidi se že za nos drži Lonapo, moje sožalje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?gagagaKoliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?10 km (
34%)
20 km (
10%)
30 km (
27%)
50 km (
8%)
80 km (
21%)
Število vseh glasov: 62Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!