|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
9.11.2008 20:43:48   
nana35
Pri nas tudi zeloo radi jemo Linote,mami sicer ne preveč,Klemen in ati pa še kako.Pa tudi Luka.
Zdaj se Klemen v posteljici pripravlja za spanje,mogoče že spančka,slišati ga ni nič iz sobe.Še čokolino v flaški do konca poje in lahko noč.Mi še vedno prakticiramo tako,da dobi pred spanjem flaško z Linotom,ker se tako najbolj naje in obnese,se mi zdi.Zobke pač prej umijeva,ker potem vedno ne bi šlo,saj pikec velikokrat ob flaški zaspi.Pa potem zjutraj umijeva spet in je.Drugače pri nas ne gre.
Imeli pa smo obisk,kot sem že napisala,prišli so intruder,njen A.in Vid.Tako,da smo se imeli lepo,mala dva sta se igrala,malo smo se poslikali,ampak tokrat profesionalno.Smo imeli fotografa pri nas na obisku in je naredil nekaj slikic in jih kar naredil na takšen majhen printer za fotografije.Triš bo že vedela.
drugače pa smo bili na sprehodu zjutraj,popoldan ati in Klemen je res zelo priden in dobrovoljen otrok.Hvala bogu.Malo positnari,to pa je tudi vse.Drugače je pa malo režalo.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

triš, ti delaš to Ruske kape ali ruske šuvare a ne? Pri nas so čupavci biskvitne kocke, namočene v stopljeno čokolado in potem še v kokos.

Točno tako,jaz sem videla ruske kape in mislila da so čupavci,ampak vem kaj so čupavci,ker je  že ena napisala danes.Ja tele ruske kape so pa res dooobre.

Vidim,da je bil danes bolj družinski dan,se poslavljam tudi jaz.Lahko noč.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
9.11.2008 20:50:02   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Danes ponoči pa pride user posted image domov in komaj čakam, da vidim kaj nama je prinesel. user posted image

Sunny m. tisi tudi faca,najbolj se veseliš,kaj vama je dragi prinesel in ne tega,da pride domovuser posted image .Upam,da ni tako.user posted image

Jaz tudi upam. user posted image  user posted image  user posted image

Alfabeta WB.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Aja, še tole....morda sem zgrešila....Kaj je za četrtek D&B?

Še vedno velja ob 10.00 pri meni.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny si dobila kaj lepega od dragega?

Pride šele okrog polnoči.

Me pa Neja popoldne ubije, posebaj zdaj, ko se je ura premaknila in je ful zgodaj tema. Sploh ne vem kaj naj si še zmišljujem, da bi ji bilo zanimivo. Naredit itak ne morem skoraj nič, ker se ves čas vleče po meni. Zadnje čase si kar želim v službo, ker se mi bo drugače z njo zmešalo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
9.11.2008 20:52:28   
Sunny Morning
kako.Pa tudi Luka.
Zdaj se Klemen v posteljici pripravlja za spanje,mogoče že spančka,slišati ga ni nič iz sobe.Še čokolino v flaški do konca poje in lahko noč.Mi še vedno prakticiramo tako,da dobi pred spanjem flaško z Linotom,ker se tako najbolj naje in obnese,se mi zdi.Zobke pač prej umijeva,ker potem vedno ne bi šlo,saj pikec velikokrat ob flaški zaspi.Pa potem zjutraj umijeva spet in je.Drugače pri nas ne gre.

Kaj bi jaz dala za vsaj približno tako uspavanje.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
9.11.2008 21:27:30   
klepetka
Dober večer vsem skupaj,

moram vas  še pozdravit,  preden grem spat.user posted image Mi smo preživeli krasen dan, poln sonca, šli malo na sprehod, dobili obiske, ki so nas prišli iskat spotoma  da smo šli  skupaj na picouser posted image . Tako da je bilo prav super.Sta minila tako današnji kot včerajšnji dan brez večjih pretresov(moje neumnosti mislimuser posted image ) proti petkuuser posted image

BOm čist kratka za spremembo.

Vsi slavljenci, včerajšnji in današnji, tako veliki kot mali, vse naj naj  vam želim

nana, vi ste pa podobno preživeli današnji dan kot miuser posted image

limma, upam  da se res kaj kmalu vidimouser posted image .Namreč Lana potrebuje orng tečaj spanjauser posted image .SE bomo dogovorile še, ok?!

sunny, že res, da sem upravičila svoj nick, zdaj ko sem dobila 5 . zvezdico, ampak sem se mogla zato prav fino namatrat,prav garati, bi se temu reklouser posted image

Naj bo dovolj za danes, jutri nadoknadimuser posted image .Grem spat

Lep večer vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
9.11.2008 21:31:10   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Kaj bi jaz dala za vsaj približno tako uspavanje.

Joj,sunny m.to sem tudi jaz mislila pred kakima dvema tednoma...ampak me je bog uslišaluser posted image .Upam,da bo trajalo,za vekomaj.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana, vi ste pa podobno preživeli današnji dan kot miuser posted image  

Res pri vas so tudi bili intruder z družinouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
klepetka,jaz tudi zdaj garam za peto zvezdico...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
9.11.2008 21:47:31   
mala pikica
Še jaz na hitro pristavim svoj lonček user posted image

Mi smo tudi imeli danes obisk. Je prišel naš mali Gal user posted image Mi je tako čudno, ko gledam Gašperja zraven Gala, je Gašper pravi velikan, čeprav je med najmanjšimi. Je pa tako lepo, ko sem se spomnila tistih prvih mesecev, ko so bili naši sončki še čisto nebogljeni user posted image Pa tako je fajn, ko se lahko še nacartaš user posted image Me zagrabi, da bi imeli še kar enega. Ampak bomo še vseeno malo počakali user posted image

sunny jaz bi tudi dala vse za takšno uspavanje kot ga opisuje nana. Sem ravno včeraj ljubemu razlgala, da se mi sploh ne sanja, kako bom odvadila Gašperja, da zaspi na moji rami. Bo treba verjetno kar nekaj večerov potrpeti, ko bo Gašper jokal user posted image

klaja user posted image

klepetka
upam, da ste danes kaj bolj spali user posted image Mi smo te probleme nekako rešili z nočnim hranjenjem. Saj ne vem, če je to ravno prav, spimo pa vendarle nekaj dlje, ker tisto pa je bilo res user posted image

user posted image Kaj že ima kateri sonček kakšno trojko v ustkih?

Zdaj pa gremo počasi v mižule, je začuda še moj ljubim med budnimi in je trbea to izkoristiti user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
9.11.2008 21:49:10   
mala pikica
Ups, pozabila še večerne pregrehe...

Malo si potalajte, da bo za vsako nekaj user posted image

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
10.11.2008 5:07:49   
TRIŠ
Alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj.Ja tole so ruske kape ampak pri nas jim eni pravijo tudi čupavciuser posted image .Sedaj pa le veselo tipkaj in bodi malo važnauser posted image .
No delala sem RUSKE KAPEuser posted image in ne čupavce.Potem pa bom čupavce ta tedenuser posted image user posted image user posted image

Vaney sem ti poslala receptuser posted image

Sunny upam da je dragi prinesel kaj lepega. Jaz SEM SE  tako veselila atija ko je šel v Anglijo in smo ga komaj čakali kaj je prinesel.Ko je prišel čez vrata sva s sestro kar buhnile v vrečko in namaon sploh ni bil pomemben user posted image user posted image user posted image

Mala pikica tudi jaz ko gledam Žana kako je že velik me kar nekaj zgrabi user posted image user posted image user posted image .Mi je dragi rekel da se nič ne ve kaj bo čez 3-4 letauser posted image .Pa hvala za pecivo je okusno mmmmmuser posted image

Joj moram pa vam še nekaj povedat.Ati in Matic vsak večer tečeta 1 km in moram rečt da se meni to ne da,včeraj pa sta šla še z Lano in ko pridejo domov je Žan spal in nisem imela izgovorauser posted image .Matic in Lana sta me prisilila da moram it še jaz.Mali raztura v nulo,se vidi da je fuzbaler.Najprej 15 min ogrevalne vaje,zame je bilo že tisto več kot preveč,pol pa tečt.Po 300m sem začela hodit ampak me je tako teral da me je bilo sram(dajmo mami potrudi se saj bo šlo)Potem pa mi reče, da imata z atijem potem še  vmes 2x šprintuser posted image ,no in ko sem prišla domov je mali izjavil,da saj sem skoraj skoz gulfalauser posted image ,pa tako sem se trudila ,da mi je skoraj pluča ven vrglouser posted image .Ja vidim da je sin že skoraj odraseluser posted image in da se z njimi ni več za hecatuser posted image .No ampak potem je bil pa občutek tudi dober,ko sem nekaj naredila zase

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 10.11.2008 5:17:31 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.11.2008 7:44:25   
SuzanaKK
najprej dobro jutro od naju obeh, sva danes malo zgodnja. moram prebrati za nazaj,

člporhhjhmkfgdssg še pozdravček od aljažauser posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
10.11.2008 8:15:43   
Anchikaa
Klaja

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš.
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.
Vse najboljše!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
10.11.2008 8:27:53   
Anchikaa
Dobro jutro.

sem še malečko malo nahecala da bi še spala,da lahko kavico v miru spijem.Mater sem žleht.user posted image

V soboto smo se imeli super,samo pol zvečer ni blo tak super.Sem malo preoblekla v pižamo,jo dala spat in ob pol dvanajstih se je zbudila s takim jokom.Bolela jo je dlesen po mojem ko pes.Sma se cartale ni pomagalo nič.Pol pa sem ji dala svečko v rito,je pa po 10min bilo takoj vse v redu.Se je pri dediju igrala na postelji,in kar naenkrat zaspala.Se mi je revica zasmilila,pa sem jo kar pustila v postelji,dediju pa se je rita smejala,pa z ušesi je ploskal,ker je lahko njegova prva vnukinja spala pri njemu.Mi2 pa sma se tudi naspala.

Nana meni je tudi fajn ko mata dedi pa babi tak rada Dašo.Sploh pa zato,ker je prva punca v družini.Mislim tak da se je keremu v njihovi familji rodila.V njihovi familji so sami pubeci,pol si lahko misliš kak je bil vesel vnukinje.V naši familji pa smo 3punce pa moj bogi bratec,ki ima med drugim danes roj.dan,jaz pa žalostna da mu ne morem danes čestitat,ker se je v LJ preselil.

Aja,Ljubljančanke,a mi kera opiše kak se pride do železniške?Res ne vem,ker nisem nikoli hodla  LJ,razen te ko smo z šolo šli,samo kje je že to.Na keri izvoz iz AC morem it?Pliz help meuser posted image user posted image user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
10.11.2008 8:42:07   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Samo, da vas pozdravim, ker trenutno nisem  pri volji za pisat. Morem prvo eno močno kavo popit, ker sem včeraj šla ful pozno spat. Pa ko se zbudimuser posted image kaj več pokomentiram...

lep teden vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
10.11.2008 8:43:47   
sani1
klaja- želim ti vse kar se na tem svetu da želeti!!!  Lepo praznuj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija- tudi tebi vse najlepše ob mini roj. dnevu! user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
10.11.2008 8:54:07   
nana35
Dobro jutro vsem,sem prišla sem samo malo pogledat,verjetno bom šla danes na CSD podaljšat za otroški dodatek,ne vem še sigurno,ker je vreme megleno in grdo za videt.
No,pa seveda sem prišla čestitat klaji in Matiji.

Klaja,želim ti vse najboljše ob tvojem prazniku,naj se ti izpolni najbolj skrita želja.To ti želiva nana in Klemen.

user posted image

Matija vse naj...naj za obmesečnico.
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
10.11.2008 8:55:11   
dašabina
Dober dan, samo na hitrco, pri nas smo vsi (mami in vsi otroci) zboleli.... tako da čajčkamo in limončkamo in tako naprej....
uživajte....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
10.11.2008 8:56:17   
klepetka
Jutro,

KLAJA, NAJ SE TI IZPOLNI VSE KAR SI SAMA NJABOLJ ŽELIŠ. vSE NAJBOLJŠEuser posted image

user posted image

MATIJA, TUDI TEBI VSE NAJ NAJ
user posted image

grem si tud jaz en kapučino narest.Pa se zbudim mogoče do takrat pa kaj več napišem. Ker naša noč...user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
10.11.2008 8:58:42   
lutiropan
Matija user posted image user posted image user posted image

Klajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
10.11.2008 8:58:52   
koala
sani, da bo držalouser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo dovolj močna?

klaja vse naj naj user posted image

Matija vse naj naj za mini rojstni danuser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
10.11.2008 9:11:08   
SuzanaKK
klepetka  spet se ne vidi tvojih slikic, samo medeki in sorry ...

KLAJA iskrene čestitke ob tvojem dnevu. Ti želim, da bi bil trebušček čim prej spet okrogeluser posted image .

MATIJA  tebi pa vse naj naj za mini rojstnhi dan!

sunny zdaj pa povej, kaj je dragi prinesel, sem že jaz firbec.

Pri nas sta tudi babi in dedi zakon, upam, da ko bo večji, bo tako tudi pri mojih dveh, ki jih pač zdaj ne vidi tako pogosto.

TRIŠ tele kape zgledajo odlično. Zakaj je pa samo vaney dobila recept? Pa dobro, saj lahko na kulinariko pogledam.

dašabina upam, da se čim prej pozdravite. Se boste pa nacartali, to je pa tudi nekaj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
10.11.2008 9:15:27   
koala
dašabina  user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
10.11.2008 9:20:51   
majra
Matija, vse najboljše user posted image

Klaja, vse najlepše user posted image

Dašabina in družinica, pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
10.11.2008 9:22:52   
limma
Dobro jutro,

user posted image

tole pa jaz pošilajm vsem, da se dokončno zbudimo...

klaja, vse najboljše in najlepše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
10.11.2008 9:26:59   
limma
dašabina, pozdravite se čim prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
10.11.2008 9:27:53   
SuzanaKK
limma sem bila v soboto z Aljažem v Velenju in šem šla gledat, če si mi poslala št. in jo nisiuser posted image . Bi lahko prišla malo v SG.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
10.11.2008 9:32:20   
lutiropan

Dašabinauser posted image user posted image za vso družinico. Hitro se pozdravite.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?