|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
8.11.2008 23:10:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Nizy:

Ti bi bila dobra za FBI al pa vsaj SOVO. user posted image user posted image user posted image user posted image

o ****, a si prišla pomagat user posted image user posted image user posted image

Ne samo pozdravit... itak vam dihamo za ovratnik...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
9.11.2008 0:32:40   
nizy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
9.11.2008 2:16:35   
Janey
Prvauser posted image user posted image user posted image

jutro...mi2 sma s čageuser posted image user posted image sem malo spila pa mi je blo taaaaaaaaaaaak fajn, pa po dolgem času sem videla staro družbo...res noro.

jakca sma že prinesla gor, zdaj grema pa še midva k palčkom.

upam, da nama da malo spanja...mogoče sem smotana in bi se lahko naspala, ampak se mi še ne zdi čas, da ne spi moje dete ob meni...pač tak čutim.

upam da lepo ninate in se nič ne zbujate.

lep dan vam želim, upam da bo kaj sončka

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
9.11.2008 6:48:50   
blaža
O Janey, sem pa že mislila, da imam družbo.user posted image user posted image user posted image

Pol sem pa vidla, da si pisala ob dveh zjutraj. ja kira mona bi pa vstala kot jaz?!user posted image . Jazuser posted image

Blaž je vstal že ob 5.30. Nimam pojma kaj mu je blo. Se je pač naspal.

No drugače pa nič kaj novega. Moram še prebrat kaj vse ste načvekale. Prehlajena sem še vedno, samo zdej še kašljam zravenuser posted image . Sem pa včeraj spekla Over Mura muving cake( prekmursko gibanico) in je bla ful dobra. Jo danes nesemo še malo v Koper in Izolo k staršem. Upam, da še vse sladko spančkate. Vam privoščim, če že jaz ne morem. Danes sem namreč dežurna, včeraj je pa mož vstal in sem jaz malo pospala.user posted image .

Moram it, ki dajem Blaža spat. Je že utrujen, pa se nekaj jada, da ne bi spal.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 9.11.2008 6:49:31 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
9.11.2008 6:58:17   
blaža
O bamby, kako bo lepa vaša princeska. Želim vam, da bo danes poseben dan in da bi se imeli zelo lepo. Lepi konfetki in oblekica!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
9.11.2008 6:59:41   
blaža
O misar, dobro jutro!

Upam, da nimaš samo računalnika z zavihkom, pa te ni gori. tako namreč naredim jaz, pa verjetno mislijo, da skozi gor visimuser posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 9.11.2008 7:00:28 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
9.11.2008 7:03:42   
misar
dobro jutro

ne blaža prav vidiš...sem gor, mi smo že ob 6ih vstal user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
9.11.2008 7:07:46   
blaža
O pa ste res pridniuser posted image . Moj Blaž že spi drugo rundo. Moj možek pa nekaj kao kašlja, da se pridem pocartat še malo.user posted image .

pol ko se Blaž naspi gremo pa v Koper in pol v Izolo na kosilo h tašči. pa še po ta starejšega. Ga že hudo pogrešam.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
9.11.2008 7:11:00   
misar
sem najprej mal komentarje prebrala. danes pa za nami ressss super noč. princess je zaspala ob 19:30, spala do 23:30, ko sva se midva ravno spravljala spat, potem pa šele ob 3:30 in budnica ob 6h, ko smo vstali user posted image user posted image user posted image .

to pa že lahko rečem, da smo skor celo noč prespaliuser posted image user posted image user posted image

danes grem sprobat avtočka. se peljem s tamalo do tastarih, moj bo pa motor peljl na hrambo dol, tko, da čez kako urco štartamo, ko bo madam zaspana ratala.

nič grem zdaj na zajtrk pa gas se uštimat.

uživajte dan.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
9.11.2008 7:12:01   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

O pa ste res pridniuser posted image . Moj Blaž že spi drugo rundo. Moj možek pa nekaj kao kašlja, da se pridem pocartat še malo.user posted image .

pol ko se Blaž naspi gremo pa v Koper in pol v Izolo na kosilo h tašči. pa še po ta starejšega. Ga že hudo pogrešam.

no potem se pa lahko kdaj pa kdaj kaj vidimo, jaz sem tud prej v izoli živela, pa mam še stanovanje tam user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
9.11.2008 7:15:06   
blaža
Mi smo v Oktoberski, pa vi?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
9.11.2008 7:27:26   
misar
no ne prav izola...se pravi šared user posted image ...smo bolj vaški user posted image user posted image

poznam pa oktobersko...v bloku?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
9.11.2008 7:38:29   
blaža
O, mi mamo pa tam blizu sorodnike. Malijauser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
9.11.2008 7:39:07   
blaža
No zdej vas pa pozdravim, ker se je Blaži zbudu in se bomo pol odpravli. lep dan vsem!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
9.11.2008 7:47:29   
ella79
jutro user posted image
meti, zazo so preselili v KR Tuš user posted image user posted image user posted image jaz od kar imam mireno, še nisem imela M  user posted image oz. je nimam že 1,5 leta user posted image user posted image user posted image

itata upam da se čimprej naspite oz spite ponoči user posted image

listek prav da sta ostala doma. Boste že še šli lahko skupaj v Barcelono user posted image Se vidimo zagotovo v torek, če pa se ti da, pa se lahko en da zmenimo za vozičkanje. Jencili se je že skorajžla za okrog Brda, ti si pa itak športnica na kvadrat user posted image

februarka to bost eimeli pa dobro kosilo, no zelje in mlinci, bi bili zame čist dovolj user posted image user posted image user posted image

Anaja bo danes prava princeska user posted image user posted image konfetki so pa sploh lepi user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image da dela napredujejo

misar user posted image user posted image user posted image za odlično noč

naša noč se je spet zaključila ob sedmih user posted image no, sam da ni šestka spredaj user posted image user posted image user posted image je bilo pa treba enkrat ponoči dudo popravt user posted image to prej nikoli ni blo treba, zadnje dni pa skoraj vsak dan user posted image sigurno bo pa zdej res kakšeen zobek že vn prišel user posted image
lepo nedeljo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
9.11.2008 9:13:38   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč spet samo še kar user posted image  Budnica in hranjenje ob 1.50 user posted image , potem pa ob 6h in spanje do 8h (Za mami, oči pa Tara pa 7.15 user posted image )
Včeraj ni v celem dnevu nič pojedla user posted image  Zjutraj 150 ml sadja, pa 2 zize in to je blo to, pa 2 žlici polente z brokolijem user posted image  No ja, pa za lahko noč obe zizi in 80 ml mleka po flaški user posted image
Danes se zgleda ta neješčost nadaljuje user posted image  Sumim še tadrugo zg. enko user posted image

No, zdej imam pa še mal domače naloge - brebrat za nazaj user posted image

Aja, pa goveja juhica že vre user posted image  user posted image  user posted image  Pa testo za kremšnite je že pečeno, samo še maso naredim in pol napišem recept še vam user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
9.11.2008 9:30:50   
MetiLu
Dan!
Naša noč še kar ok, 1 budnica je bila 23.00, ko sva bila midva še pokonc, je revček tok zakričal, me je skor kap, sem mu takoj dala Calpol, pol smo pa spali do 3.30, sem dala dudico, pa do 5.30 spet dudico, pa do 7.15 1 ziza in 8.15 tadruga user posted image  no, danes je druga enkica "cela" zunaj, včeraj je bila šele š****.

Zdej je pa atek že šel na šiht, midva sva pojedla, no sam Janez je, jaz še ne user posted image  pol pa sledi plan potepanja za dones user posted image  

Lep dan vsem user posted image  upam, da bo kaj sončka ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
9.11.2008 9:45:53   
itata
dan,
o standardu ne bi, ker ni nič novega: zbujamo se vsako uro, mene pa zdej še grlo boli... skratka beda.
je pa jakob dobre volje k da ni nič - no sej njemu niuser posted image  se igra z babi zdejle. pa s hojco okol šiba po bajti. se mu čist dogaja. je jedel zjutraj k sem za naju naredila toaste s sirom, še on. pa je kar nekaj mini koščkov pojedeluser posted image  to je kokr mu pride. ponavadi ima pa rad čist v nulo zmiksano hrano. nič jasno... bo že. pol se je pa spet mal premislil in mu je spet dobra bananaz jabolkom (ampak so jabolka stenstana)user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
9.11.2008 10:02:12   
pina-1
Dan

Jaz sem čistro iz faze čvekanja padla. Ve ste pa spet zalafale čvek, da je tolko za prebratuser posted image user posted image . Čisto odkrtio povedano, sem prebrala le zadnji 2 strani, tako da ne vem kaj dogaja. A bo kera napisala obnovo?user posted image

Naša noč je danes bila katastrofa. Ana se je ob 3 zbudila in je stala v posteljici. Ona bi se pogovarjalauser posted image . Je zaspala komi ob 4:30. OB 6:30 je bla spet budnica. Sem jo samo pinotu dala in odspala do 8:30. Pojma nimam kaj jo daje, ker tole spanje je sedaj too much. ŽE dva dni e zbuja ob 5-ih in ne spi več... No tako, da zgledam kot en zombi.

Danes pa gremo k teti na kosilo, tako da mi vsaj kuhat ni treba. Sem pa dala pečt sacher torto. Mmmmm že diši biskvit.
Ani grem zdej dat en kaki navaden. Ji ga še nisem dala. Upam, da ji bo šlo v slast.

PRi nas sije sonček in ga bomo maksimalno ikoristili za pranje in sušenje cunj. Pa na sprehod bomo tudi kej šli.

Lepo družinsko nedeljo vam želim. Veliko se smejteuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
9.11.2008 10:20:58   
dolenjka
Sam neki, ne vem če bi vam dala recept za kremšnite, ker niso glih ratale user posted image  user posted image

No, vsaj otrok je šel spat takrat kot je treba, tko da ni vse čist v buli user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
9.11.2008 11:09:16   
listek1
dan,
naša noč super, je poklical samo 1x za dudo, ob 5h pojedel in spal do 8h user posted image
Dolenjka - ti kar napiši recept za kremšnite, ker so ti ratale odlične, se samo tebi zdi, da ti niso uspele user posted image
ella - jest sem takoj za vozičkanje. Kdaj bi se pa zmenle, ker dan in uro? Sej b torek pa qulandia, malo čez 17h ane?

Naš malček zdele spi, jest kosilo skuham, potem pa atija peljeva na aviončka user posted image Ful mi je hudo, ker ne greva zraven, ampak je bolj pomembno zdravje najinega sinčka. Sej bomo še  kam šli user posted image  

Bajsa - ko se vidimo, me spomni, ker imam še ful nalepk zate. user posted image  za parket. Nama so pa včeri v garaži končno položili ploščice user posted image

no, se tipkamo

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
9.11.2008 11:28:02   
Februarka08
Dan.

Sej vas nimam cajta brat, mam cel kup delauser posted image dopoldne sem piščanca filala in šivalauser posted image zdej zelje tenstam, še mlince mam za narest in solato pa je to touser posted image no ja, pa juho zakuhamuser posted image komaj čakam da bo za mano... že celo dopoldne sem za šporgetom, zunaj pa tak sončekuser posted image upam da ga bomo popoldne kej izkoristili in da bosta taspodnedva čim hitrej rit dvignilauser posted image

Noč kar solidna, ni blo treba nič vstat, samo budnica malo pred 7-mouser posted image user posted image no ja...
Grem hit cune obest...

Lepo nedeljo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
9.11.2008 11:36:52   
srečka nosečka
dan, user posted image

mojedva pikeca sta odšibala k mojim staršem - peš. Imata kakšno uro sprehoda do tja. user posted image  Jaz pa imam to čast, da ne rabim pešačit in se na kosilo kar pripeljem.user posted image
Včeraj smo se šli kopat in smo super uživali. user posted image  Sem pa ugotovila, da Lani mamina kuhinja več ne diši tako kot včasih. user posted image  Smo si včeraj zunaj jedli kosilo in mala je pojedla nenormalno veliko. Po zadnjih dneh štrajkanja s hrano me je prav presenetila. user posted image  No, upam, da bom zanjo še kdaj jaz dobra kuharica. user posted image

Smo pa danes spali do 8. user posted image  Brez prebujanja, ker je frajerka od 23. spala kar pri nama v postelji. Očitno že ve kje je fajn. user posted image  Mi se pač radi stiskamo. user posted image

Sem pa vsaj nekaj koristnega naredila danes, ko sem zlikala goro cunj. Vsaj to, ko mi že kuhat ni treba. user posted image

Pa imamo nov trik, da Lana več spije. user posted image  Ji stisnem pol pomaranče, dodam vodo in frajerka spije tudi do 150 ml čez dan. Napredek, ni kaj.

bamby - user posted image  kako bo luštna Anaja pri krstu. Konfetki pa so hudoooo lepi. user posted image

pina -  a bi pripopala recept za saherco? Njami, men je to najboljša torta. Samo, da ni originalna. Ker ona prava dunajska saherca je takoooo suha, da moraš zraven liter čaja spit, če se nočeš zadušit. user posted image

Lepo nedeljo vam želim user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
9.11.2008 12:49:12   
jencili
dan,

se me še spomnite?
Vidim, da me ni nobena pogrešalauser posted image

No ja...

Bajsa, tud pri nas je bla slišat ista zgodbica o tvojem kok je faca itd., tko da definitivno to v kratkem spet kej ponovimo.

Jst sm se pa učer cel dan potepala.
Zjutri sm šla od doma, ker sem imela včeraj preobrazbo. Ja, ja, hvala k vas je tok zanimalo kako in kaj. Zdej vam ne bom pa za kazen nič povedalauser posted image user posted image

Popoldan smo šli na kosilo, ker smo praznovali RD od user posted image  od moje mami, zvečer pa me je ati mal vn peljal, k sm bla že glih tok lepa in je blo treba pač izkoristit prilikouser posted image . Sva bla kr pridnain pršla domov ob 1.30user posted image . Taj je tko tud 1. dobil AM in ni blo (kot smo tudi pričakovali) nobenih zapletov. Naš mali je itak totalno nezahtevno bitje in vse spravi dol, kar mu dašuser posted image . Moj mali kontejnerčekuser posted image user posted image

Hehe, vidm pa, da smo zlo iskana roba tle na RR. Nas vse čekirajo...sam me se ne damo, ne? Dejmo čvekat, dejmo!user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
9.11.2008 16:35:00   
MetiLu
Dan!
user posted image  sem se zdele nasmejala Jencili ... moj mali kontejnarček user posted image  ...

Ej, sam tale RR bi nam res lahko počas dala že kakšno nagrado, k jim takole obiskanost povečujemo user posted image

Midva sva bila pri mojih starih straših na kosilu, pa sončka sva izkoristila in se navozičkala, pa mama je spekla ful dober štrudeljček in se lih bašem z njim.

Zdele pa kmal pride lubek s šihta, pa moja sestrična pride na kofe, nov avtek pokazat user posted image  

Pa dones je moj sinek 1. izgovoril ma-ma, sam kaj ko to ni meni povedal user posted image  user posted image  lump moj mali

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?