Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 8.11.2008 23:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: **** Nizy: Ti bi bila dobra za FBI al pa vsaj SOVO. o ****, a si prišla pomagat Ne samo pozdravit... itak vam dihamo za ovratnik...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 0:32:40
|
|
|
|
nizy
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 2:16:35
|
|
|
|
Janey
|
Prva jutro...mi2 sma s čage sem malo spila pa mi je blo taaaaaaaaaaaak fajn, pa po dolgem času sem videla staro družbo...res noro. jakca sma že prinesla gor, zdaj grema pa še midva k palčkom. upam, da nama da malo spanja...mogoče sem smotana in bi se lahko naspala, ampak se mi še ne zdi čas, da ne spi moje dete ob meni...pač tak čutim. upam da lepo ninate in se nič ne zbujate. lep dan vam želim, upam da bo kaj sončka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 6:48:50
|
|
|
|
blaža
|
O Janey, sem pa že mislila, da imam družbo. Pol sem pa vidla, da si pisala ob dveh zjutraj. ja kira mona bi pa vstala kot jaz?! . Jaz Blaž je vstal že ob 5.30. Nimam pojma kaj mu je blo. Se je pač naspal. No drugače pa nič kaj novega. Moram še prebrat kaj vse ste načvekale. Prehlajena sem še vedno, samo zdej še kašljam zraven . Sem pa včeraj spekla Over Mura muving cake( prekmursko gibanico) in je bla ful dobra. Jo danes nesemo še malo v Koper in Izolo k staršem. Upam, da še vse sladko spančkate. Vam privoščim, če že jaz ne morem. Danes sem namreč dežurna, včeraj je pa mož vstal in sem jaz malo pospala. . Moram it, ki dajem Blaža spat. Je že utrujen, pa se nekaj jada, da ne bi spal.
< Sporočilo je popravil blaža -- 9.11.2008 6:49:31 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 6:58:17
|
|
|
|
blaža
|
O bamby, kako bo lepa vaša princeska. Želim vam, da bo danes poseben dan in da bi se imeli zelo lepo. Lepi konfetki in oblekica!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 6:59:41
|
|
|
|
blaža
|
O misar, dobro jutro! Upam, da nimaš samo računalnika z zavihkom, pa te ni gori. tako namreč naredim jaz, pa verjetno mislijo, da skozi gor visim
< Sporočilo je popravil blaža -- 9.11.2008 7:00:28 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:03:42
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro ne blaža prav vidiš...sem gor, mi smo že ob 6ih vstal
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:07:46
|
|
|
|
blaža
|
O pa ste res pridni . Moj Blaž že spi drugo rundo. Moj možek pa nekaj kao kašlja, da se pridem pocartat še malo. . pol ko se Blaž naspi gremo pa v Koper in pol v Izolo na kosilo h tašči. pa še po ta starejšega. Ga že hudo pogrešam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:11:00
|
|
|
|
misar
|
sem najprej mal komentarje prebrala. danes pa za nami ressss super noč. princess je zaspala ob 19:30, spala do 23:30, ko sva se midva ravno spravljala spat, potem pa šele ob 3:30 in budnica ob 6h, ko smo vstali . to pa že lahko rečem, da smo skor celo noč prespali danes grem sprobat avtočka. se peljem s tamalo do tastarih, moj bo pa motor peljl na hrambo dol, tko, da čez kako urco štartamo, ko bo madam zaspana ratala. nič grem zdaj na zajtrk pa gas se uštimat. uživajte dan.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:12:01
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža O pa ste res pridni . Moj Blaž že spi drugo rundo. Moj možek pa nekaj kao kašlja, da se pridem pocartat še malo. . pol ko se Blaž naspi gremo pa v Koper in pol v Izolo na kosilo h tašči. pa še po ta starejšega. Ga že hudo pogrešam. no potem se pa lahko kdaj pa kdaj kaj vidimo, jaz sem tud prej v izoli živela, pa mam še stanovanje tam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:15:06
|
|
|
|
blaža
|
Mi smo v Oktoberski, pa vi?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:27:26
|
|
|
|
misar
|
no ne prav izola...se pravi šared ...smo bolj vaški poznam pa oktobersko...v bloku?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:38:29
|
|
|
|
blaža
|
O, mi mamo pa tam blizu sorodnike. Malija
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:39:07
|
|
|
|
blaža
|
No zdej vas pa pozdravim, ker se je Blaži zbudu in se bomo pol odpravli. lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 7:47:29
|
|
|
|
ella79
|
jutro meti, zazo so preselili v KR Tuš jaz od kar imam mireno, še nisem imela M oz. je nimam že 1,5 leta itata upam da se čimprej naspite oz spite ponoči listek prav da sta ostala doma. Boste že še šli lahko skupaj v Barcelono Se vidimo zagotovo v torek, če pa se ti da, pa se lahko en da zmenimo za vozičkanje. Jencili se je že skorajžla za okrog Brda, ti si pa itak športnica na kvadrat februarka to bost eimeli pa dobro kosilo, no zelje in mlinci, bi bili zame čist dovolj Anaja bo danes prava princeska konfetki so pa sploh lepi bajsa da dela napredujejo misar za odlično noč naša noč se je spet zaključila ob sedmih no, sam da ni šestka spredaj je bilo pa treba enkrat ponoči dudo popravt to prej nikoli ni blo treba, zadnje dni pa skoraj vsak dan sigurno bo pa zdej res kakšeen zobek že vn prišel lepo nedeljo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 9:13:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Naša noč spet samo še kar Budnica in hranjenje ob 1.50 , potem pa ob 6h in spanje do 8h (Za mami, oči pa Tara pa 7.15 ) Včeraj ni v celem dnevu nič pojedla Zjutraj 150 ml sadja, pa 2 zize in to je blo to, pa 2 žlici polente z brokolijem No ja, pa za lahko noč obe zizi in 80 ml mleka po flaški Danes se zgleda ta neješčost nadaljuje Sumim še tadrugo zg. enko No, zdej imam pa še mal domače naloge - brebrat za nazaj Aja, pa goveja juhica že vre Pa testo za kremšnite je že pečeno, samo še maso naredim in pol napišem recept še vam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 9:30:50
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Naša noč še kar ok, 1 budnica je bila 23.00, ko sva bila midva še pokonc, je revček tok zakričal, me je skor kap, sem mu takoj dala Calpol, pol smo pa spali do 3.30, sem dala dudico, pa do 5.30 spet dudico, pa do 7.15 1 ziza in 8.15 tadruga no, danes je druga enkica "cela" zunaj, včeraj je bila šele š****. Zdej je pa atek že šel na šiht, midva sva pojedla, no sam Janez je, jaz še ne pol pa sledi plan potepanja za dones Lep dan vsem upam, da bo kaj sončka ...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 9:45:53
|
|
|
|
itata
|
dan, o standardu ne bi, ker ni nič novega: zbujamo se vsako uro, mene pa zdej še grlo boli... skratka beda. je pa jakob dobre volje k da ni nič - no sej njemu ni se igra z babi zdejle. pa s hojco okol šiba po bajti. se mu čist dogaja. je jedel zjutraj k sem za naju naredila toaste s sirom, še on. pa je kar nekaj mini koščkov pojedel to je kokr mu pride. ponavadi ima pa rad čist v nulo zmiksano hrano. nič jasno... bo že. pol se je pa spet mal premislil in mu je spet dobra bananaz jabolkom (ampak so jabolka stenstana)
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 10:02:12
|
|
|
|
pina-1
|
Dan Jaz sem čistro iz faze čvekanja padla. Ve ste pa spet zalafale čvek, da je tolko za prebrat . Čisto odkrtio povedano, sem prebrala le zadnji 2 strani, tako da ne vem kaj dogaja. A bo kera napisala obnovo? Naša noč je danes bila katastrofa. Ana se je ob 3 zbudila in je stala v posteljici. Ona bi se pogovarjala . Je zaspala komi ob 4:30. OB 6:30 je bla spet budnica. Sem jo samo pinotu dala in odspala do 8:30. Pojma nimam kaj jo daje, ker tole spanje je sedaj too much. ŽE dva dni e zbuja ob 5-ih in ne spi več... No tako, da zgledam kot en zombi. Danes pa gremo k teti na kosilo, tako da mi vsaj kuhat ni treba. Sem pa dala pečt sacher torto. Mmmmm že diši biskvit. Ani grem zdej dat en kaki navaden. Ji ga še nisem dala. Upam, da ji bo šlo v slast. PRi nas sije sonček in ga bomo maksimalno ikoristili za pranje in sušenje cunj. Pa na sprehod bomo tudi kej šli. Lepo družinsko nedeljo vam želim. Veliko se smejte
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 10:20:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam neki, ne vem če bi vam dala recept za kremšnite, ker niso glih ratale No, vsaj otrok je šel spat takrat kot je treba, tko da ni vse čist v buli
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 11:09:16
|
|
|
|
listek1
|
dan, naša noč super, je poklical samo 1x za dudo, ob 5h pojedel in spal do 8h Dolenjka - ti kar napiši recept za kremšnite, ker so ti ratale odlične, se samo tebi zdi, da ti niso uspele ella - jest sem takoj za vozičkanje. Kdaj bi se pa zmenle, ker dan in uro? Sej b torek pa qulandia, malo čez 17h ane? Naš malček zdele spi, jest kosilo skuham, potem pa atija peljeva na aviončka Ful mi je hudo, ker ne greva zraven, ampak je bolj pomembno zdravje najinega sinčka. Sej bomo še kam šli Bajsa - ko se vidimo, me spomni, ker imam še ful nalepk zate. za parket. Nama so pa včeri v garaži končno položili ploščice no, se tipkamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 11:28:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Sej vas nimam cajta brat, mam cel kup dela dopoldne sem piščanca filala in šivala zdej zelje tenstam, še mlince mam za narest in solato pa je to to no ja, pa juho zakuham komaj čakam da bo za mano... že celo dopoldne sem za šporgetom, zunaj pa tak sonček upam da ga bomo popoldne kej izkoristili in da bosta taspodnedva čim hitrej rit dvignila Noč kar solidna, ni blo treba nič vstat, samo budnica malo pred 7-mo no ja... Grem hit cune obest... Lepo nedeljo!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 11:36:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, mojedva pikeca sta odšibala k mojim staršem - peš. Imata kakšno uro sprehoda do tja. Jaz pa imam to čast, da ne rabim pešačit in se na kosilo kar pripeljem. Včeraj smo se šli kopat in smo super uživali. Sem pa ugotovila, da Lani mamina kuhinja več ne diši tako kot včasih. Smo si včeraj zunaj jedli kosilo in mala je pojedla nenormalno veliko. Po zadnjih dneh štrajkanja s hrano me je prav presenetila. No, upam, da bom zanjo še kdaj jaz dobra kuharica. Smo pa danes spali do 8. Brez prebujanja, ker je frajerka od 23. spala kar pri nama v postelji. Očitno že ve kje je fajn. Mi se pač radi stiskamo. Sem pa vsaj nekaj koristnega naredila danes, ko sem zlikala goro cunj. Vsaj to, ko mi že kuhat ni treba. Pa imamo nov trik, da Lana več spije. Ji stisnem pol pomaranče, dodam vodo in frajerka spije tudi do 150 ml čez dan. Napredek, ni kaj. bamby - kako bo luštna Anaja pri krstu. Konfetki pa so hudoooo lepi. pina - a bi pripopala recept za saherco? Njami, men je to najboljša torta. Samo, da ni originalna. Ker ona prava dunajska saherca je takoooo suha, da moraš zraven liter čaja spit, če se nočeš zadušit. Lepo nedeljo vam želim
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 12:49:12
|
|
|
|
jencili
|
dan, se me še spomnite? Vidim, da me ni nobena pogrešala No ja... Bajsa, tud pri nas je bla slišat ista zgodbica o tvojem kok je faca itd., tko da definitivno to v kratkem spet kej ponovimo. Jst sm se pa učer cel dan potepala. Zjutri sm šla od doma, ker sem imela včeraj preobrazbo. Ja, ja, hvala k vas je tok zanimalo kako in kaj. Zdej vam ne bom pa za kazen nič povedala Popoldan smo šli na kosilo, ker smo praznovali RD od od moje mami, zvečer pa me je ati mal vn peljal, k sm bla že glih tok lepa in je blo treba pač izkoristit priliko . Sva bla kr pridnain pršla domov ob 1.30 . Taj je tko tud 1. dobil AM in ni blo (kot smo tudi pričakovali) nobenih zapletov. Naš mali je itak totalno nezahtevno bitje in vse spravi dol, kar mu daš . Moj mali kontejnerček Hehe, vidm pa, da smo zlo iskana roba tle na RR. Nas vse čekirajo...sam me se ne damo, ne? Dejmo čvekat, dejmo!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 16:35:00
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! sem se zdele nasmejala Jencili ... moj mali kontejnarček ... Ej, sam tale RR bi nam res lahko počas dala že kakšno nagrado, k jim takole obiskanost povečujemo Midva sva bila pri mojih starih straših na kosilu, pa sončka sva izkoristila in se navozičkala, pa mama je spekla ful dober štrudeljček in se lih bašem z njim. Zdele pa kmal pride lubek s šihta, pa moja sestrična pride na kofe, nov avtek pokazat Pa dones je moj sinek 1. izgovoril ma-ma, sam kaj ko to ni meni povedal lump moj mali
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?