|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
4.11.2008 7:34:41   
ribicau
Mateja srečno na izpitu.

Men se danes lušta pire krompir in špinača, pa zraven še kakšne pečen bederc, pa ne vem, če bom prišla do tega.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.11.2008 9:31:48   
Anonimen
Jutro!

Sploh nimam cajta...

REZERVIRANO JE NA 28.11. OB 18.00, ZA 12 OSEB- imperio mexicano v city-centru, tako, da bo parking tudi zagotovljen. Če ima katera kako drugo željo - druga restavracija, ura... povejte! Pa prosim pofočkajte se tiste, ki boste lahko prišle, da lahko potem, okol 20.11. še enkrat potrdim rezervacijo.

Če pa bo kaka sprememba, pa tudi povejte.

Morm it...sem lačna ko volk, se javim pol enkrat, ko mine gužva. čao

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.11.2008 9:32:11   
Anonimen
p.s. Mateja - držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.11.2008 10:19:07   
malecka_mateja
jaz pridem!
ribica pa tudi pride ker takrat je frajuser posted image  a ne riboica!

jasna to je 28 v petek?je prav ne?
user posted image user posted image komaj čakam!
tako vreme je da sploh nimam volj eza učit!
kuhala bomkislo juho ker je hitro pa izi pa mesa mam prek glave!

hvala vsem da ste z mano!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
5.11.2008 7:15:39   
malecka_mateja
jutro!

halo pa kje ste vse???

jaz sem preživela izpit!vprašanje zadnjo nisem rešla ker nsem bila ziher če pravomislim in evo sem ga zelo obvlada pa nisem napisala da se mi nebi norca delalče nebi blo prav!pa sem 5 točk podarila!sem jezna kot user posted image  celo noč nisem spala sam sem o tem razmišlalla!drugičsem se odločla da raje naspišm tudi če nepravilno"!ker to me je zdaj izočilo!

to je vse!

tjaša je budna že od 6user posted image  počasi gre v vrtec!jaz pa mam neke stavri za ureedit pa stanovanje pospravit!

papa 

aja pa user posted image  z avse!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
5.11.2008 7:24:38   
Anonimen
AAaaaaa, pet kilometrski post, pol pa sorry... Ma nej se gre solit tt internet.

U glavnem, dobro jutro!

Mateja kako je šlo na izpitu?

Mene so že 2 osebe pogruntale, da sm noseča - ena sodelavka, ki pravi, da mi je trebuh v enem tednu ful zrastu, pa še ena soseda, ki je isto opazila. user posted image  Bo treba nehat z napolitankami in čokoladicam.user posted image

Javte se kej, dolgcajt mi je. Čeprav mam za delat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3531
5.11.2008 7:42:44   
Anonimen
Obama je zmagu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3532
5.11.2008 8:01:42   
ribicau
Dobro jutro!

Jest sem danes do 17ih, tko da mam odpor sploh začet delat!

malecka_mateja ah sej bo, sej ostalo si pa rešila a ne?

jasna81 a veš kaj, najhujš je pa to, da je mene tud sodelavka vprašala, če sem noseča...ampak jest nisem, tko da bom glih tko mogala nehat jest čokoladice ipd. user posted image user posted image user posted image  Sej ne vem, a nej se smejim al jokam....

Jutri se grem pa polepšat....sem se končno naročila k frizerju! 14 dni nazaj na roj. dnevu od mojga me je ena prijateljica vprašala, če sem glih od frizerja, k mam tko dobro frizuro....halo, nazadnje sem bla v začetku septembra, ko smo prišli iz morja user posted image  - no prou paše tak kompliment a ne? Sem mojmu rekla, da grem k frizerju je takoj komentirou, da sem še čist dobra, da tud drugi opazijo...ha,ha

Ja na srečanje pa pridem, razen.....če ne bo neke višje sile, ampak sej jo ne bo a ne! Kolumbo, Demer, Margit...me bi se pa lahko zmenile za en skupni giro tja v Celje a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
5.11.2008 8:02:33   
ribicau
Punce, če mate cisterne bolj prazne se vam zdele ful splača nabavt olje.....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
5.11.2008 12:35:13   
malecka_mateja
ojla!

jasna in ribica je šlo ok razen zadnjega vprašanja!sem se menla z kolegico družinsko ki je doktorirala iz slovenščine pa je rekla da odvisno kako si je ona zamislila odgovore da je odvisno ali si zadel bistvo ali ne!

kuham sladko zelej pa pire!njami!

jasna nič se ne sekiraj ti kr jej čokolade sej user posted image  jo tudi rabiuser posted image ribica tebi pa pa priporočam da jih kupiš očala ker na sliki se i nične vidi da bi mela kak tebuščekuser posted image user posted image user posted image jaz mam očala zato je to ziheruser posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
5.11.2008 14:08:13   
DeMer
Ojla bejbe!

Jasna user posted image k si rezervirala, seveda pridemo! njami, se že veselim! Ribicau, ja lahko gremo skupaj zaradi mene.

Mateja, ma ti si pridna, otrok, hiša, pa še šola! Vsaka ti čast!

Mi mamo še vedno fud tempo, in upam, da se kaj kmalu ustavi, ker se meni že pošteno meša od vsega. MArk je bil med počitnicam doma in si me je privoščil do konca. Uh.user posted image Sem bila zmatrana bolj kot pa če v službo hodim. No, sej ne bom več jamrala.

Danes je bil cepljen in ga ful nogica boli, kr jamra. Ima 12 kg in je velik 86 cm pri 21 mesecih. Če kera še dela seznam..

Se še kej javim.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3536
6.11.2008 7:00:54   
malecka_mateja
jutro!

kako ste?

user posted image evo kava za boljše jutro!

jaz sem tako živčna za ta izpit pa rezultati   pridejo komaj čez kaki 7 dni!ki je še to!jutri se mi začne novo predavanje!Informatika tko da spet jovo na novo!

tjaša je ob 6 bla auf!ubija me to!zdaj ko gre z babico v vrtec grem jaz malo še poležat!

lep dan!papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
6.11.2008 7:17:58   
Anonimen
Jutro!

Mateja hvala za kavo, jo glih pijem! Ne bit živčna no, sej tako je vedno, mi smo na mb epf-ju čakal tud po 10 dni včasih.user posted image  Sej vem, da je hudo čakat, sam ti itak veš, da si naredla! user posted image

Učeri je pa moj zbolel, je čist adijo. Zdej on spi v dnevni js sm se pa preselila nazaj v spalnico. Noro! Upam samo, da Alen kej ne pobere od naju! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kej vi z zdravjem? Ker nobena nič ne piše, predvidevam, da zdravi! Me veseli in naj tako ostane čez celi zimo!

No, se slišimo še kej! Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3538
6.11.2008 9:45:14   
barmaz
Pozdravljene!

No, Jasna, pri nas je Urška že bolna.user posted image V torek zjutraj je začela suho pokašljevat, potem pa je dobila vročino tam okoli 37,7. Težko požira in kašlja. Včeraj sem bila z njo doma. Danes jo je k nam prišla cajtat moja mama (je bolje tako, ker moj ati navadno že kar psihično zboli, če je blizu njega kdo bolan - v resnici je že marsikateri virus pokasiral od mojih otrok). Ponoči pa Urška čisto nič ne kašlja in spi in spi in spi .... Hvala boguuser posted image !

Mogoče jo danes popoldne peljem k zdravnici, da jo malo pregleda. Vročine sicer nima. Zdaj čakam, da morda zboli še Katja. Pri nas namreč  razsajajo virusi trebušne gripe in kašlja.

OK. Fajn se imejte. Moram nadoknaditi delo za včeraj.

< Sporočilo je popravil barmaz -- 6.11.2008 9:46:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
6.11.2008 21:09:05   
DeMer
HELPPPPPPPPPPPPP!

Men se bo zmešalo.user posted image

Bom šla kr po vrsti:
včeraj je imel Mark cepljenje in pol k je ustal je bruhal non stop! Vse kar je pojedel ali popil je zbruhal, bruhal pa je vsakič še malo dopoldanskih prigriskov. user posted image Bila sva sama in ko sem jest pucala in letala na okoli, je mali že začel na novo. Norišnica!
Na srečo je vsaj spal ok. Ponoči je imel nalo vročine, ampak zjutraj je bil ok.
Danes se mu vnamejo oči in sva bila spet pri zdravniku in dobil antibiotične kaplice.
No, pa še poslastica večera. Mu hočem nardit čokolino, se mi pa vsuje čokolino iz škatle. Pa hočem mojga napizdit kako je zapru, da se vse ven strese, pa vidim da je na vrečki luknja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In vidim še ene par črnih mrvic in se mi posveti, kaj bi to bilo! MIŠŠŠŠŠŠŠŠ! Nimam pojma kako je prišla v predal, ker je člist zaprto.! Amapk je. Meša se mi, ker sploh ne vem od kod, koliko, kje vse, .........kriza! Ima ker izkušnjo z mišmi?

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
7.11.2008 6:56:37   
malecka_mateja
jutro!

ns hitro kermorem it delat!po novem delam v eleclercu na blagajni!user posted image ful je fajn!sicerpreko študenta če že imam to možnost!danes mam takoj po šihtu šolo tako da pridem domovkomaj ob 9!pa nebom pikice cel dan vidla!user posted image

drugače pa demer dihaj saj veš user posted image  in koktejl pa bo vse ok!upam da bo mark čimprej ok!in da se vse porihta!

naša jetudi en dan mela vročino polpa ničč!sam jaz sumim zobke!zdaj pa je sam mal prehlajena!jaz morem rečt da odkar ta bronchomunal jemo res je razlika!smo prvič malo prehlajeni od takrat ko ga jemo!

kje ste vse?

torej zdaj za vse velja za srečanje!

aha pogovarjala sem se z lulu njihova pupika pridno je in raste!ime ji je NIKA!Jani je tudi ok malo ljubosumen amapk ni sile!vse vas lepo pozdravlja in bi rada prišla n asrečanje pa žal nebo mogla!

evo pridne bit punce!

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
7.11.2008 7:31:47   
Anonimen
Dobro jutro!

Mene so že zahakljali...user posted image  Pa sej ni panike, bom pa zdej kavico spila.

Demer z mišmi smo imeli enkrat probleme, ko smo poleti renovirali stanovanje, in se je moralo sušit, tako, da smo imeli skoz odprto in je prišla čez balkon not. Mama in moj sta ga nekot vn spravla - mislim, da sta ga lovila, da je pol vn pobegnu.  Ati si je pripravu pokrovko od lonca (smo mel kuhno celo u luftu in je pač to najdu) in okrasno blazino s sedežne, da ga bo kao ujel - user posted image user posted image user posted image  Ko je pa vidu tisto bogo miško, je pa oboje vrgu u njo in skoču na sedežno, midve s sestro sma pa crkovale od smeha!user posted image  Sej pol ko je skužu, da ga gledamo, je stopu dol, kao, ni ga strah, ampak je blo prepozn. Še dobr, da je miška pobegnala, ker je od smeha ni bil nobeden več sposoben lovit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.11.2008 7:36:55   
Anonimen
Sm raje poslala, ker če bi napisalo sorry....

Mateja super za službo! Se bo nabralo več cekinčkov za hiško, da bo hitreje rasla! user posted image  LuLu pa lepo pozdravi, pa poljubčke njenim mladičkom! Nika je ful lepo ime!user posted image

Učeri sm šla po Alena, pa je fuuuul uzdihovau, to pri njemu pomeni, da je neutolažljivo joku. Pa sm ga u garderobi mal bolje pogledala, pa je mel na čelu 2 buški, pa pri obrvi ful rdeče. Je mel zgleda padalski dan.user posted image  Danes je že bolje, se skor nič ne vidi.

Uspela sme nam zrihtat tud u službi zaključek. Mamo tri datume na izbiro, pa se ne morjo odločit katerega. user posted image  Sej je vseen, važn je da je hrana, pijača, pa muzika u živo! user posted image  Pa same babe bomo, enga deca mamo zaposlenega. No, dva, če štejemo hišnika!user posted image

OK, dost zaenkrat! Grem kej delat. Se slišimo! Čaooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.11.2008 8:17:18   
ribicau
Jutro!

Jasna81 mam mal tvojga sindroma...napišem roman, pol pa sorry

U glavnem, mam sestank ob 10ih, pa se mi ne da it, pa morm.

Včerej sem že celo stanovanje pospravila, tko da mam dons dve uri frej, predno grem po Evo v varstvo.

DeMer nisem ti fouš. Kupi lepilo, ga v krogu namaži na karton, na sredino daj sir in počakaj. Miška pride na večerjo, se nalepi in te lepo počaka. Seveda miška pogine, ampak v danem trenutku je to neizbežno. Mišolovke ne pridejo več v poštev, ker imamo že prepametne miške user posted image . Preverjeno!

Malecka_mateja super za službo!

Tko, nimam več motivacije pisat, ker gre potem vse skupaj v franže!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
8.11.2008 7:16:25   
malecka_mateja
jutro!

grem v službo!

včeraj je bil nori dan!pa še šola!sem zmantrana!pa bom že preživela!
tamala je pri babici ker moj tudi dela zjutraj!tako da ji je fajn!

grem zdaj!

lep dan!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
9.11.2008 7:59:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.11.2008 8:39:11   
DeMer
O, Kolumbo!

Pa ti jaz skuham kavo, user posted image !

Kako ste kaj?

Mi še kr lovimo miško. Ampak se mi zdi, da je ušla ven. Imamo pa kuhinjo kot minsko polje, ene 6 mišolovk nastavljenih, seveda pod elementi, tako da je varno, da jih Mark ne prime.

Mali je imel včerajin ponoči 1.lekcijo: KAKO SPET SPATI V SVOJI POSTELJI!!!! Namreč on se še kr uspava v najini postli, potem pa ga preneseva v njegovo in ko se ponoči zbudi, pride k nama. No, zdej bomo opustii nočno prihalanja v najino postlo, kasneje pa uvedli drugačno uspavanje. KAKO PA VI DAJETE VAŠE MALE SPAT??

Danes grem na masažo, ki sem jo dobila za RD (maja). Upam, da bo ok.

Grem si še glavo posušit, dokler spi.

Lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.11.2008 8:39:49   
DeMer
Kolombo, kje si se skrivala ceu teden?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.11.2008 10:52:14   
helimaša
hej!

Demer pr nas je čist isto......zaspi včasih v dnevni včasih pa v najini postli....s tem da jst al pa moj z njo zaspiva.....potem je v svoji postli ponoč pa spet k nama.....in sploh ne vem kako jo bomo navadl da bo samo v svoji postli.....ko ti bo uspelo še men povej.....
martinovanje je uspelouser posted image .....sva si sama dva nardila žur.....moj je naredu ful dobro večerjo.....in je blo prov super.....sva bla res včer tok lena da se nama ni nkamor dal.....
mene dons neki glava boli.....pa ful sm zaspana.....upam da bo kej sončka da gremo mal vn.....ker zdele trenutno nč ne kaže na to......
južno mamo že neki narjeno....mesi od včer.....je treba sm krompir še nalupit....solato mam pa že napol pripravljeno....sam še okisam.....in kosilo bopripravljeno.....

zdej pa grem prpravt da ne bo pol cela štala.....
mejte se
papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.11.2008 12:30:55   
atena777
Evo, domača naloga: mi smo ok. Preboleli en zoprn prehlad, isec brez vročine, ampak taka utrujenost je bila pri meni, da sem kar obležala vsak dan po službi in zeleni šmrkli so lezli iz vsepovsod..
David ima še vedno atopijski dermatitis, upam, da se bo zadeva iznihala po 2. letu starosti...

Jaz tudi hodim na masažo po novem, ampak ne na klasično pač pa na SHIATSU. In je zelo zelo fajn...
Hodim tudi na šolo za starše, ta teden sem bila kar na dveh in moram reči, da je zelo poučno in še kako potrebno..

Čakamo tudi na snegeca. Ribicau a boste vi Evo kaj dali že na smučke? Jaz razmišljam da bi dala tam nekje marca... Drugo leto pa gre David zagotovo z mano na Lumpijev tek na maratonu..tistih 100m. Baje so ful ponosni, ko dobijo medalje...

Drugače pa na plavanju fuuul uživa in na telovadbi je tudi čist premočen, ker tok divja, je najbolj živahen tam...

Kar se tiče pisanja kilometrskih psotov in sorry...enkrat sem že dala nasvet: označite celotno besedilo preden pritisnete portdi s ctrl+a (označi vse) in ctrl+c (copy) potem je začasno shranjeno v odlagališču in če slučajno pride do sorr, samo odprete novo sporočilo in crtl+v (paste).

pa-pa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.