|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 9:48:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: februarčki 2007
31.10.2008 9:54:07   
Anonimen
OK, Kolumbo pravi sobota, predvidevam, da vam tud odgovarja? Dejte se hitr pofočkat, da lahk začnem klicat!

A pol bo mehiška ok? Za 8 oseb, al več? zaenkrat nas je 7 prijavljenih, pa če bi se slučajn še kje katera našla.

Js mam tud 2 nova albuma z morja gor. Me je Mateja mal spomnla...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3502
31.10.2008 9:55:55   
Anonimen
Ej kaj pa Pkecpokec - ona je tu blizu, mogoče bi bla za srečanje. morm jo kontaktirat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
31.10.2008 9:58:29   
pikecpokec
Evo mene!

Jst se strinjam s katerimkoli datumom, je pa res da nameravam tam enkrat zaključit z diplomo. Če mi bo uspelo do takrat, potem pridem, če ne pa verjetno ne. Je pa ful odvisno od moje mentorice, ki se je poškodovala in je ni, tko da ji ne morem oddat. Itak se bo še potem spomnila miljon stvaroi ki jih bom mogla še nardit user posted image .

Upam da se vidimo!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
31.10.2008 10:01:25   
Anonimen
Js sm ti pa glih ZS poslala.user posted image Držim pesti, da diplomiraš in prideš! user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
31.10.2008 20:28:28   
atena777
jupiii jeee Mehiska! Upam, da je dobra!

Se vidimo kmalu ;).

Lp, a:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
1.11.2008 7:56:55   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

-še koga pozabla??

O, Mateja, seveda si pozabila, na mene!!!! Jazpiridem, če le ne bo kaj vmes prišlo!!!

Torej datuma mi oba ustrezata, sem pa tud jaz za kaksno bolj zgodnjo uro, da ne bomo prou pozno domov vozile.
Pridem BREZ! user posted image

Kaj pa jaz? Si že čist pozabla name user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
1.11.2008 8:51:19   
malecka_mateja

-mateja
-kolumbo
-barmaz
-ribica
-demer
-atena
-jasna
-margit
-helimaša?
-nenny?
- višnja??????
- pikecpokec?

se oproščam margituser posted image user posted image

jaz pa bom še metuljčico vprašalauser posted image

drugače pa jutro!vreme z akozlat!user posted image tjaš ama 37,2 vročine nevem zakaj že?mogoče zobek!
na grob ne gremo ker lije!gremo sam na kosilo!
jaz grem malo za knjige če mi bodo pustli1
želim vam lep dan!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
1.11.2008 19:35:24   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Visnjaaa moj G je dr Jurca, sm že 50:50, da grem rodit u Trbouleuser posted image , as ti tut šla u Trboule?????

Aha dr. Jurca...ja zelo super G. Ne moj G je dr. Mlinarič...on ima ordinacijo v Zagorju...dežura pa tudi v Trbovljah, saj pred leti je še....ja tja se vozim iz Krškega, ampak se splača. Bla sem v Trbovjlah v bolnici pri Ani. čisto na koncu, vendar potem nisem tam rodila, ampak sem vse tri rodila v Novem mestu.
Moja sestra Eva1 je rodila v Trbovljah in pravi, da ne bi zamenjala porodnišnice. Ma sej jo vsi hvalijo, kak je super. Tudi iz Brežic hodijo rojevat v Trbovlje, mogoče bom šla še jaz rodit v Trbovlje, če bom še kakega imala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Samo ne vem, če bi si upala, ker je predaleč in jaz vedno čakam do konca in skor rodim v avtu. Kar se pa tega tiče sem pa res nemogoča.
A veste, da sem drugega otroka, mojga Mihata rodila v 8 minutah. Sem prišla v porodnišnico....  me je še med. sestra hotla pelat v porodno z lifom....jaz pa u liftu dihat ne morem....in sem šla še v drugi štuk lepo peš, se ulegla na mizo in mi je babca rekla, da me bo pregledala.....potem pa ....jojjjjjj pritisnite, dejte jo preoblečt....in so me kr slekle in preoblekla in sem eneparkrat pritisnila in rodila. Sej teh popadkov ne bom nikol pozabla, ker so bli tako intenzivni, da sem mislila da bom umrla. Pol pa sem se spet spomnila moje mami, ki mi je rekla, ko boš mislila, da boš umrla, boš rodila....in sem res rodila.
Ja samo pol pa sem vidla dojenčka, čist sluzastga, rdečega, sirastega....mi je šlo pa nasmeh....user posted image user posted image user posted image user posted image sej  si bo katera zdele mislila kake trosim ven, ampak men so dojenčki direkt iz maternice prov smešni.....da o lepotni ne spregovorim....edinstveniuser posted image user posted image user posted image user posted image

No lepo se imejte....kar se pa srečanja tiče, pa ne morem še zdej nič obljubit, ker ne vem kak bo moj delal....bomo vidli.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3509
1.11.2008 19:37:04   
visnjaaa
Kdaj bi bla srečanje...28.12.???? ob kateri uri?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
2.11.2008 9:07:21   
visnjaaa
Dobro jutro!

Ja kje ste vse? Včeraj sem bla tazadnja  gor in danes  sem prva za dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kak lep dan, kaj? Res čudovit.....no grem v trgovino, se beremo

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 2.11.2008 9:08:10 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
2.11.2008 20:17:38   
malecka_mateja
dan!

naša tjaša je tečka do konca!celd an pravi da jo zobek boli ker ji gredo še trojke ven zg in je tečka1zdaj zvečer je še 39 vročine fasala!takoda bomo spal bolj malo verjetno!amapk sej bo!jutri gre zjutraj k tašči da se lahko jaz še mal učim!v torek pa izpiit!

višnjauser posted image ta porodna zgodba pa je res zanimiva!
jaz upam da ti uspe prit na srečanje!ker drugače bom res mogla uresničit mojo kavo ki sem ti jo obljublja ko sem šla po avto!user posted image user posted image pa prit k tebi!user posted image user posted image

zdaj sva z mojim nohte grizla za formolo, ki je sploh nikol ne gledam ampak me je prevzel ko je bil živčni in sem bla še jaz pa nvem zakaj!pa glih tak ni svetovni prvak pravi!zdaj si parkrat še preberem te pa bo!

grem!lep večer vam želim!papap

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 20:49:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.11.2008 7:24:56   
malecka_mateja
jutro!

ena user posted image za vse!mi smo po svečki spali ok!zdaj nima vročine bomo videli!

zdaj jo k tašči pelem da se lahk mal učim!

kaj naj kuham???

Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.11.2008 7:29:34   
Anonimen
Morgen punce!

Js sm dans adijo...Učeri me je u pol ure čist sesulo. Sem mela tak glavobol, da sm mislila, da mi bo učke vn vrglo, Pol pa celo noč nism mogla dihat čez nos. Zgleda sm učeri popoldne res pretiravala s pucanjem - sam sm morala, ker je moj končno vse prebelu, js sm mela pa Alena pa milijon drugih stvari čez.

Oprala in posušila sem menda 20 strojev...user posted image  Sej ne vem od kod, sam... Maaater me čaka kup likanja....user posted image  No, v glavnem zrihtala sma vse, razen dnevne. Barva v kuhni je taka, kot sm hotla - sm sama prebelilauser posted image , v dnevni nama pa sploh ni všeč, ker je taka intenzivno marelična, midva sma pa mela v planu prav oranžno - tako bolj "umazano, antično" In moj je reku, da boma nasl. vikend spet belila.user posted image  Še dobr, da mi ni bil na dohvat ruke, bi ga tolk prilepla...user posted image

Alen je ok, trkam... Zasekrat še dobr fura!user posted image  Se pa je dans spet mal pojokcu pri vzg., ki ga je prvič sprejela. Alen začne cmerit, pa reče ona "Ja kaj je, kaj jočeš? Vesel bodi, da me vidiš. Se spomniš, ko sma se igrala z vlakcem, grema ga poiskat..." In jok je utihnu user posted image  Jaaaoooo, bi jo najraje objela!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.11.2008 7:34:21   
Anonimen
No, grem zdej hitr delat, ura je že pol 8user posted image  Se slišimo kasneje!

Aja - srečanje, ZADNJA PRILIKA, DA KEJ SPREMENITE, KER OKOL 14H KLIČEM ZA REZERVACIJO!

SOBOTA, 29.11., OKOL 17H, IMPERIO MEXICANO (al pa ena druga meh., če slučajno v tej ne bo placa), 10 oseb!!!!! VELJA???????????

Višnja, ma da prideš! Stoli morjo bit polni, vsaj 10 se nas mora nabrat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
3.11.2008 7:36:22   
Anonimen
UUUuufffff... Helimaša, Nenny, Pikec... Nema ništa, 13 oseb!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.11.2008 9:26:10   
helimaša
jutro!

zdele sm že kr neki nrdila....pa še peč nam je guznla tko da so glih kar pršli novo šeč montirat....in bomo 2 dni brez gretja in tople vode.....tko da upam da a zvečer ne bo kej preveč mraz ker drgač bom zmrznla.....groza.....
sva bla v petek mal v Avstriji......sem Maši kupla eno bundo in eno kapico....to je blo pa tud vse od šopinga.....
za večerjo pa jst nč ne oblubm.....ker sama sigurn ne bom pršla.....če bo Nenny za da greve skupi......tko da Nenny jaavi se.....user posted image user posted image

predvidevam da morm kšn kafe za delavce skuhat al kuga.....

grem zdej se tipkamo

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 10:09:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
3.11.2008 10:34:03   
helimaša
hej!

Kolumbo ti si pa res na ful zaposlena.....sm študirala kako to da boš šla v Trbovle rodit.....a ti ni to odročno.....a ta prvič si tud tja šla rodit.....ma jst sm bla v Lublan ful zadovolna in upam da bom zdej tud.....a mislš it še kej v materinsko šolo al ne......midva ne bova šla....je blo prvič dost.....mah rodit bom pa tud menda še znala.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 11:38:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.11.2008 15:07:47   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

No, grem zdej hitr delat, ura je že pol 8user posted image  Se slišimo kasneje!

Aja - srečanje, ZADNJA PRILIKA, DA KEJ SPREMENITE, KER OKOL 14H KLIČEM ZA REZERVACIJO!

SOBOTA, 29.11., OKOL 17H, IMPERIO MEXICANO (al pa ena druga meh., če slučajno v tej ne bo placa), 10 oseb!!!!! VELJA???????????

Višnja, ma da prideš! Stoli morjo bit polni, vsaj 10 se nas mora nabrat!

Sorry, sem se šele zdele uspele prebit do RR! Mene takrat ni, tko da moj stol lahko katera druga zasede! Sem že zadnjič napisala, da mi pride v poštev samo datum 28.11. in 6.12.! 29.11. pride v poštev, samo če mi ena druga privat zadeva odpade!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
3.11.2008 19:50:58   
malecka_mateja
ojla!

jasna a si rezervirala??
ribica bomopa prestavlia vsem ostalim paše 6.12?meni je ok!

kolumbo kako si vidim te???

učit bi se mogla pa nimam motivacije!pa sej bo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.11.2008 7:31:37   
malecka_mateja
jutro!

evo eno user posted image  za vse!

kjeste vse???

kolumbo kam si pobegnila včeraj?

jaz pa mam danes izpituser posted image držte pesti ob 5 pamislite na mene!upam da mi rata!

zdaj grem pa za knjige!

lepp dan vam želim!

aja khat bi mogla pa nevemkaj!?mate kako idejo?

Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.11.2008 7:33:18   
ribicau
Jutro!

user posted image  evo častim kavico za vse!

Kako ste? Jest sem ful zaspana in utrujena. Še sodelavec mi je na hodniku reku, ti si pa dons res zalimana.

Drugače se pa utapljam v delu in se tolažim, da bo enkrat boljš. Zdele morm izpolnit še eno anketo, ki mi bo pomojem vzela 2 uri dela. Joj s čim nam vse kradejo čas.

V soboto gremo feštat v Metliko, in to z mini busom. Evo bosta moja dva imela in že komej čakata, Eva pa tud.

Naslednji vikend pa organiziramo sejem zimske športne opreme in bom v petek delala, v soboto pa bova z Evo prišle malo pogledat. Moj bo pa itak oba dva dneva delal. Bomo pa kupil še ene pancarje za Evo, ker tiste, ki jih imamo doma, ji pomojem februarja ne bojo več prav. So 24 številka in bom pomojem kar 25 ene kupila za rezervo. Itak jih bomo naslednje leto za isti denar prodal, kot jih bomo letos kupil, ker otroška oprema skoz drži ceno. Smučk nam pa letos ne bo potrebno kupit, ker nam jih en kolega posodi, dolžina 80 cm! No če bo kej pametnega na sejmu, potem jih bom kupila, ker jih bomo rabil tud drugo leto.

Zdej grem pa delat, kmal bo ura 15.!

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (14%)

Betka (21%)

ali Blažka? (65%)

Število vseh glasov: 389

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!