|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
8.11.2008 9:10:21   
skuštrana
Klaudia, čestitke in konec dober vse dobrouser posted image user posted image

2ursae, Pingi je bila na morju, mogoče je kar tam ostalauser posted image user posted image

Med - ga še ne dajem, ga je pa dobil od gospodične Lize, ker je v sirupu, ki sta ga spila tudi meduser posted image Tako da...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.11.2008 9:38:54   
lane31
Jutro.........včeraj sem imela že full napisano,ko se je računalnik enostavno vgasnil -baterija 
Vsem bolančkom ....Vedra ,a si v staležu......joj sem jaz bla vesela,da nisem rabla,ker mi jo mami pazi......je pa že ok 2 dni tt ,tak da je blo od cepljenja

Klavdija - za seznam -imamo 7 zobkov .......čestitke tvoji sestri in hitro okrevanje......pa tudi tebi da se hitropopravi stanje.....glede tvoje p pa

Alinna.......ej ste čagatorji-kar 3x praznovanje .......full lepe fotke in ponavljam vprašanje -kateri fotkič imaš ?????

Nova10ka - vidiš meni pa ni prav ko bi samo mlečno jedla in nič od kosila in to že 4 tedne ,prej pa taki jedec

Janja - a ti bojo delovni čas kaj prilagodili in še me zanima kako bo potekalo zdravljenje

Pandica..........jaz sem sladkosneda na kubik pa nikak ne morem pojesti dveh kosov torte naenkrat ,pa kam ti to daješ.......aja pa kaj narediš da Zala spi tako dolgo zjutraj jaz bi tudi

Na prejšni strani je tekla debata o tv in sladkarijami.....sem se kar zamislila.....počutila bi se zelo hinavsko,če bi njej branila vso sladkarijo ,sama pa bi jih.....tv pa nam gori skoraj vedno in mala tudi pogleda usput med igro kake reklame ali živali in tako dobi skoraj vsak dan kak smoki ali košček čokolade ali puding ....... pa na računalniku dobi vsak dan 1x dnevno happy hiposa -lion sleap tonight na youtube ,ker ji je pač všeč in mi je lepo videt sijoče očke.........pa zato res nimam  slabe vesti .....enako pa spet ne morem biti taka in ji te stvari prepovedati v varstvu pri mami ......pa še sem mnenja da bolj kot je prepovedano boljše in slajše je ......in morda otroci ravno zaradi tega pol nimajo meje ko že do česa pridejo ............recimo ,doma bog ne daj sladkarijo,pije se samo voda ,ko jim prideš na obisk tudi nič od tega nimajo ,potem pa pridejo sem in pospravijo vse kar vidijo na mizi ,medtem ko tisti ki mu ni prepovedano sploh ne opazi da je ka na mizi
Ne vem.....meni se ne zdi greh če tudi otrok (pe ne zdaj naši 1letniki) pogleda kdaj risanko dolgo 2h ,če pa si mi tudi pogledamo film na tv zdi se mi da bolj kot prepovedi je potrebno postavljanje mej ,vsega nič - ni dobro in vsega preveč tudi ne ,kdaj pa kdaj pa menda ja ne škodi.....nenazadnje se tudi zavedam škodljivosti alkohola ,pa bom brez pomisleka in slabe vesti spila ko mi bo zapasalo pivo ,pa zato ne bom na poti v alkoholizem.....računalnik,tv,mobiteli,tehnika to je del nas in razvoja človeštva ,treba je z tem iti v korak ,predstavit otroku vse in mu omejiti uporabo v mejo normale ........no to je pač moje mnenje

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.11.2008 10:53:44   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Pandica..........jaz sem sladkosneda na kubik pa nikak ne morem pojesti dveh kosov torte naenkrat ,pa kam ti to daješ.......aja pa kaj narediš da Zala spi tako dolgo zjutraj jaz bi tudi

lane31, jaz sem zadnjič zmazala v šuso četrt torte, ker mi je cuker tak pado, da sem mislila, da bom hin. No, čez pol ure sem šla pa še večerjo pojest. Pandica jaz te popolnoma razumem. Meni je največja kriza, ko moraš bit fin in zadovoljen z enim kososm. Saj ti ne paše vedno, ampak, ko se mi zalušta, pa meje padejouser posted image user posted image user posted image

Na prejšni strani je tekla debata o tv in sladkarijami.....sem se kar zamislila.....počutila bi se zelo hinavsko,če bi njej branila vso sladkarijo ,sama pa bi jih.....tv pa nam gori skoraj vedno in mala tudi pogleda usput med igro kake reklame ali živali in tako dobi skoraj vsak dan kak smoki ali košček čokolade ali puding ....... pa na računalniku dobi vsak dan 1x dnevno happy hiposa -lion sleap tonight na youtube ,ker ji je pač všeč in mi je lepo videt sijoče očke.........pa zato res nimam  slabe vesti .....enako pa spet ne morem biti taka in ji te stvari prepovedati v varstvu pri mami ......pa še sem mnenja da bolj kot je prepovedano boljše in slajše je ......in morda otroci ravno zaradi tega pol nimajo meje ko že do česa pridejo ............recimo ,doma bog ne daj sladkarijo,pije se samo voda ,ko jim prideš na obisk tudi nič od tega nimajo ,potem pa pridejo sem in pospravijo vse kar vidijo na mizi ,medtem ko tisti ki mu ni prepovedano sploh ne opazi da je ka na mizi
Ne vem.....meni se ne zdi greh če tudi otrok (pe ne zdaj naši 1letniki) pogleda kdaj risanko dolgo 2h ,če pa si mi tudi pogledamo film na tv zdi se mi da bolj kot prepovedi je potrebno postavljanje mej ,vsega nič - ni dobro in vsega preveč tudi ne ,kdaj pa kdaj pa menda ja ne škodi.....nenazadnje se tudi zavedam škodljivosti alkohola ,pa bom brez pomisleka in slabe vesti spila ko mi bo zapasalo pivo ,pa zato ne bom na poti v alkoholizem.....računalnik,tv,mobiteli,tehnika to je del nas in razvoja človeštva ,treba je z tem iti v korak ,predstavit otroku vse in mu omejiti uporabo v mejo normale ........no to je pač moje mnenje

Se nekako strinjam s tem. Tudi jaz jem zvečer pred TV vse možno, pa zato nisem nič drugačna. Sem celo "gor zrasla" na sendvičih in sladkarijah, ker drugega nisi spravil v mene. Pa me zdaj poglej, jem skoraj vse( ne jem vampov recimouser posted image ). Tv pri meni ni prižgana, ko pa pride dragi domov, je to prva stvar, ki jo naredi, ampak dosti posluša glasbo in mali nonstop pleše. Se občasno, ko je utrujen zasedi in nasloni, malo pogleda TV, potem pa dalje igrat. Je vse sladkarije, ker iz svoje izkušnje vem, kako je to, ko te z nečim silijo, ti pa ne marašuser posted image . Smo v času, ko so vse te stvari že čisto vsakdanje - najbolj žalostno pa bi bilo, da bi bil moj otrok nepismen, kar pomeni dandanes, da ne obvlada računalnika in stvari, ki spadajo zraven. Je pa res, da moraš postavit mejo, ne pa pustit vsega v nedogled, da dela kdaj želi in kar želi. Sem zaklobasala, spustite meuser posted image

Klaudia user posted image user posted image user posted image user posted image za sestro. Poročaj popoldne same dobre noviceuser posted image

janja hvala za razlago.Ko sem to brala, sem v tem delno prepoznala svojega pokojnega dedkauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.11.2008 11:13:10   
jasna
Klaudia, čestitke sestri in dobrodošel pikecuser posted image . Kako je z njima?

Lane, mislim, da v večini nimamo nič proti sladkarijam in TV. Tu se gre bolj za pretiravanje. Cel dopodan pred tv je po moje za kogarkoli preveč, sploh pa za otroke. Pa če še zvečer pade kak film, pa si takoj na 5-6 ur tv v enem dnevuuser posted image . Sladkosnede smo pa tudi vseuser posted image .. če se samo spomnim debate o nuteli in evrokremuuser posted image . Ampak če otroku daješ pred glavnimi obroki kar naprej sladko, bo  bolj malo kakovostne hrane pojedel..

E je zadnjič prijavil: Mami, a lahko gremo kdaj spet na Golovec jest čokolado?user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.11.2008 11:41:41   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Klaudia, čestitke sestri in dobrodošel pikecuser posted image . Kako je z njima?

Oba sta na intenzivni. Sestra zaradi CR. Mali diha sam, ima samo sondo za hranjenje... tako da je res pravi borec

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.11.2008 12:22:01   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Mali diha sam, ima samo sondo za hranjenje... tako da je res pravi borec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.11.2008 12:46:46   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

. Ampak če otroku daješ pred glavnimi obroki kar naprej sladko, bo  bolj malo kakovostne hrane pojedel..

No evo....ti znaš to v enem stavku napisat .....točno to mislim......postavljanje mej......sladkarija ja a po obroku, tv,rač ja a omejitev časa

te bom še tesneje

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.11.2008 12:48:04   
lane31
Bravo mali borček user posted image user posted image user posted image kaj pa mamica.....upam,da je ne boli preveč 

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.11.2008 13:59:22   
Alina_alin
Jao, še dobro, da sem kopirala in zdaj pastiram:user posted image We are sorry....user posted image

Evo, sem že nazaj s srečanja. Smo se malo načvekale, ta večji malčici (Zara, Špela) pa nanoreli. In je bilo seveda super! Se moramo redno dobivat, da nam kdo ne zasede placa tam. Je kelnar pripomnil: da je danes srečanje vozičkarc. Obe moji palčici sta se zelo utrudili in obe zaspali v avtu - še s parkinga nisem odpeljala. Ko sem prispela do doma, sem eno presedlala v voziček, jo malo pocukala, zaspala naprej. Ta večjo pa je ati prestavil v posteljo. Sedaj pa ati peče palačinke
Smo se malo načvekale, ta večji malčici (Zara, Špela) pa nanoreli. In je bilo seveda super! Se moramo redno dobivat, da nam kdo ne zasede placa tam. Je kelnar pripomnil: da je danes srečanje vozičkarc. 
Klaudia,čestitke in bravo za malega-velikega borca.
Lane31, fotoaparat: canon EOS10D, s tem, da objektive menjujeva in jih imava 3.
Janja, bravo za tvoj optimizem.
Jasna,bravo mami- fitnes zastonj. Mi je znano tovorit stvari: jaz grem v šoping ponavadi s svojo kompozicijo (Š+T) in kupim vse za naprej in nazaj. Ati itak ne hodi po trgovinah- bi ga bilo še manj doma. Čez vikende pa raje kam  naokrog, kot pa v šoping centre.
mama06, bravo za osmico. Hm, mi še bomo se malo trudili. Mah, mene bo res začelo vedno bolj skrbet, ko smo še vedno na pravljični sedmici...
Lane31, ja 3torte, vendar praznovanji 2 (1x family, 1x frendi). 1 torta je bila še pa za 30.10. njen RD, ko smo bili sami doma. Smo torto malo odpeljali še za poskusit sosedom.
2ursae, janja: hvala za komplimente za tortico. So gostje mislili, da je kupljena - tak, da to pomeni, da še bo nekaj z mene. Ja, Tjaška si je izbrala pikapoko in srčka -okrasek na torti.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.11.2008 14:00:23   
Alina_alin
Vanili, ku-ku- vidim te. Zdaj si še čez dan tu gor.user posted image Tak kot jaz- hehe. Izjemoma, ne?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.11.2008 14:13:49   
VANILI
alina_alin, samo sem vas šča pokkat,

klaudija, bravo tetči!!user posted image

kuham kosilo, oz. pečem osčiča, okoli mene pa kaos, se javm bolj zveečr

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 286
8.11.2008 18:31:14   
VANILI
helou egen
smo na unem koncu hiše, spet, ko je eno praznovanje, spet

ehhh kaj čmo sam da smo živi in zdravi

lane31, mi je všeč kako zdravo gledaš na stvariuser posted image . prepovedani sadovi so najslajši

ni mi pa všeč, kako dela moja prijateljica, ko v lokalu kar un sladkor iz sladkornice daje otrokom na žličko, pol se pa čudi, kake zobe imatauser posted image

nič, grem nazaj, sem prišla domov samo ppo sirup za žabota-kingkonga (glede na to,da 14 dni nazaj ni nič jedel, bi gotovo mel že 12kg, čeprav sploh ne zgleda težek, je bila Živa bolj bunkica)

mamčice, spet ne bom mogla na srečanje, 15. grem k sestrični, me bo strigla in barvala - prvič v življenju, mi gre že zdaj na jokuser posted image
joj sem smotana

vas preberem še zvečer

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.11.2008 19:37:59   
Kasija
Pozdravljene,

Nisem šla vsega brat, ker sem bila tri dni/dve noči na seminarju. Sem mislila, da me bo elian ful vesel. Je pa spal in ko se je zbudil na pohištvenem sejmu na gospodarcu me je prav ignoriral. Sploh se ni niti malo nasmehnil user posted image  Sem bila kar malo razočarana, ker očija se vedno tako lepo razveseli.

Klaudia čestitke sestri in seveda tudi tebi - teti!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.11.2008 21:50:52   
sanwebdra
No, tale naš čvek pa je res postal ena velika žalost ... user posted image user posted image  Dajte punce kaj več napisat ali pa večkrat, da bomo nezaposlene imele kaj za početuser posted image !

Klaudia, čestitke teticauser posted image , še vedno pošiljam pozitivne misli v vašo smer. Malemu borcu pa čimprejšnje naraščanje teže! Upam, da je sestra v redu?

Na srečanju je bilo super, kot vedno. Otročkov nisem videla že več kot 1 mesec in so takoooooooo zrastli - fotke bodo prispevale "ta pridne"... No, da poročam še o naši "topli zaspanki": ko sva prispeli domov, je imela 38,2 TT. Sem vam rekla, da je nekaj narobe. No, potem smo čakali da se je še popoldan naspala, je TT zrastla na 38,9 smo s kopeljo zbili na 37,9, svečka je v 1,5 ure prijela in preden je šla spat, je bila TT 37,1. Tako da upam na mirno noč.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 8.11.2008 21:53:17 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.11.2008 22:15:13   
Alina_alin
sanwebdra, ujej, uboga Julija. Sem jaz tudi omenila, da se mi zdi, da ima vročino. In danes ni bila to tista Julija, ki jo jaz poznam: mala raziskovalka, živahna... Pozdravite se!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 290
8.11.2008 22:36:14   
VANILI
večer!
ja, rr je res nekam osamljen postal... so krive službe, tempo?? verjetno vsega po malem. Mi smo prišli malo prej "izza ogla", seveda spet nekaj skregani in moj je končno sklenil, da bo prekinil te neke družinske tradicije, ko so itak same sebi namen in vsem očitno odveč. Meni se zdi škoda, da se vedno kaj skregamo in mi je čist ok, tudi če tja ne hodimo več. V bistvu si pa želim, da bi se dobro razumeli. sanja prase....

novo je pa to, da so zobje v ustkih mojega malega đambo đeta ponoreli - ven mu rinejo kočniki!!! ima tako nabuhlo, že prozorno zgoraj, s tem da ima spodaj samo enkice, zgoraj pa še dvojkice. ma svašta. zato je zadnje čase tok sitkan. boščič mali moj žabo.

zdaj pa si greva z možekom naredit romantični večer, že včeraj sem kupila dvolitrško planico in se je že od takrat veselim.

Hkrati me pa skrbi prednovoletno vzdušje, ker skupaj z mojim karakterjem e ne bo izšlo izgubi mojim kilam vprid. Ravno lani v tem obdobju sem se najbolj zredila in od tedaj vzdržujem svojo hiperkilažo. bljeko.

Neposredna povezava do sporočila: 291
9.11.2008 0:10:24   
Pandica
Ravnokar sem pojedla 2 velika sendviča in pečeno papriko zraven, zdaj pa še pijem vročo čokolado user posted image  user posted image njami user posted image

Srečanje Štajerk  je blo super. Sem full vesela, da smo se spet po dolgem času vidle user posted image   malčice / malčki pa so itak vedno lepši user posted image

Lane31  eh pa daj no, kaj pa je te problem pojest 2 kosa torte naenkrat? user posted image
Jaz v tem ne vidim problema user posted image
In zakaj te danes ni bilo na srečanje?

Sanwebdra   ojoj, boga Julija user posted image Hitro pošiljam user posted image user posted image
Pa veš, da se mi je danes zdela Julija tak drugačna, full se je spremenila odkar sem jo nazadnje videla. Res. Tebi je itak vedno ista tako kot meni Zala, ko ne opazim sama kako se spreminja, ker sem non stop z njo.

Klaudia  iskrene čestitke sestri ob naraščaju in tebi, da si postala tetka user posted image
Pa mislim na malega borca, saj bo vse ok, itak user posted image

VANILI   kak pa se boš pofarbala in postrigla? A Planico sta že maznila z tvojim?

Kasija  kako pa se ti kaj počutiš user posted image ? Čaki, koliko t si zdaj user posted image ? Ker nimaš tickerja ne morem pogledat...

Nič, bom zdaj to kr poslala...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.11.2008 10:24:22   
Pandica
user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.11.2008 10:25:21   
Pandica
Zadnja zvečer in prva zjutraj user posted image  user posted image  user posted image pa kje ste vse ostale?

Ne samo brat user posted image napišite tut kaj user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.11.2008 10:27:29   
Pandica
Danes pa jaz častim kavico

user posted image

in

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.11.2008 10:33:45   
Klaudia
Dobro jutro, dober dan... user posted image

sveže novice. Mali ni več na intenzivni. Je samo na negi. Sestra mora bit še nekaj časa na intenzivni zaradi CR. Uglavnem vse gre zelo lepo. Je imel "mali" obseg glave 33cm, pa je rojen v polnem 33t. user posted image  Je res močan fant. Na FB sem dala dve slikici, samo lahko samo prijatelji gledajo.

kasija - rabiš čaj za lažji porod. Sestra je kupila preveč, pa še sama ga tudi pit ni začela, ker je bilo vse skupaj prehitro... sporoči če rabiš. Al pa mišk al pa oktoberka... kar povejte...

Lii je ven pokukala prva štirica. Tako da ima zdaj skupaj že 9 zob. Tud druga spodaj bo kmalu. HB brez jokanja in problemov. Sploh če pogledam proti dvojkam ko je tulila dan in noč...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.11.2008 10:34:17   
Klaudia
Samo zadnje čase je pa tukaj res sama žalost... kje ste vse?!!

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.11.2008 10:42:55   
Pandica

sveže novice. Mali ni več na intenzivni. Je samo na negi. Sestra mora bit še nekaj časa na intenzivni zaradi CR. Uglavnem vse gre zelo lepo. Je imel "mali" obseg glave 33cm, pa je rojen v polnem 33t. user posted image  Je res močan fant. Na FB sem dala dve slikici, samo lahko samo prijatelji gledajo.

Super, da mali borec tako lepo napreduje user posted image user posted image user posted image to so pa res lepe novice, bravo mali mož user posted image
Slikici pa sem ravno pogledala ja, kak je luškan in majhen se mi zdi full, ko sem navajena zdaj na mojo "velikanko" user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.11.2008 10:45:21   
Pandica

Samo zadnje čase je pa tukaj res sama žalost... kje ste vse?!!

Da zašpecam Štajerke user posted image user posted image user posted image
So rekle včeraj na srečanju, da vse samo berejo, napiše pa ne nobena nič user posted image
Saj zato pa sem v zg. postu napisala naj NE samo berejo in še naj kaj napišejo, drugače bodo kaznovane user posted image

In Lia  bravo za zobka  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.11.2008 11:19:28   
majoli
Klaudia, sem šla takoj na FB - krasen je in super zgleda. Pa kakšno ime ima! Čestitke tvoji sestri in tebi!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?