|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
7.11.2008 20:19:08   
Ulaa
Klaudia: mislim da zelijo ugoden razvoj pljuck. To pa traja 2 dni. Drzim pesti da bo vse o.k.!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.11.2008 20:59:21   
sanwebdra
ŠTAJERKE;
srečanjeuser posted image user posted image user posted image , v soboto 08.11.2008 ob 09.30,
PLANET TUŠ
prijavljene:
1. sanwebdra
2. teka
3. pandica ???
4. alina_alin ??? 
5. pikijakob
6. zala07

Klaudia, samo da bo vse v redu, držim pesti!user posted image Kako pa se sestra drži???
P menjaj čim prej. Mislim haloooooooooooooooo??? WTF? Da pa zate niso nič odkrili, a je to kaj novega? Diagnostika v SLO je na psu. Bi nujno rabili vsaj enga Housa.

Jernej, bravo za 8000g.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.11.2008 21:13:55   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Klaudia, samo da bo vse v redu, držim pesti!user posted image Kako pa se sestra drži???
P menjaj čim prej. Mislim haloooooooooooooooo??? WTF? Da pa zate niso nič odkrili, a je to kaj novega? Diagnostika v SLO je na psu. Bi nujno rabili vsaj enga Housa.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jernej, bravo za 8000g.

Ja hvala, res. Samo upam, da ostanemo tu, da ne bo spet padla težauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
7.11.2008 21:16:45   
janja
Klaudia, držim pesti, da bo sestra čimprej odrešena, otroček pa varno v toplem naročju. Jaz še vedno pravim, da manjka en UZ na stroške zdravstva pred porodom. Men so vso nosečnost govorili, češ, da imam preveč plodovnice, no na koncu je je bilo pa zelo malo, pa še ta je bila že rumeno zelena. Je bil Urban tako flekast po telesu, da kak teden sigurno ni bil za v javnost. Pa čist suho kožo je imel.
Klaudia, tud zate držim pesti, da čimprej ugotovijo, kaj je narobe in te porihtajo. Lia je pa tak srčkan otroček, pa ne vem kaj ima tvoja P vedno opravka z njeno glavo. Men se ne zdi nič kaj prevelika. Čist normalna.user posted image

mama06 - čestitke za 8 kg. Mi imamo spredaj osmico že kake pol leta, pa si želim, da bi počasi prišel na 9 kg. Se mi zdi tak suhec, drobižek. Andraž je imel v tem času nekje 9,5 kg.

No, jaz sem danes končno dobila izvide - diagnoza potrjena: narkolepsija s katapleksijo. Naslednji teden grem v amb., da začnem s terapijo. Mi je pa ful mučno delat, ker ko se mi začne spat, ne morem narest nič. Še dobro, da imam ful dobri sodelavki, ki me razumeta.

Vidim, da se boste Štajerke jutri dobile. Lepo se imejte in fino se načvekajte!

Ker vidim, da od ljubljančank ni nič, bom kar določila še naš datum - srečanje naslednja sobota 15.11.2008 Kolosej ob 10h, lahko tudi že prej. Zdej se pa prijavite!user posted image
- janja

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 254
7.11.2008 21:17:18   
mama06
Klaudia ta injekcija za razvoj pljučk mora"prijeti" in mislim, da traja okoli 48ur. Po moje zato zavlačujejo.

igranje in logika - moram povedat, kaj je naše dete pogruntalouser posted image . Ima od Fisher Price-a škatlico s pokrovčkom, ki ima odprtine za različne like in kocke, ki jih mečeš not. In ker danes nikakor ni ene dobil not, se je razjezil, dvignil pokrov, vrgel kocko not in pokrov zaprl. Na obrazu pa imel tako jezen izraz, da sem se morala do solz nasmejatiuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.11.2008 21:19:14   
janja
Aja, še to sem pozabila - A je katera za eno hitro user posted image jutri dopoldne v City Parku? Jaz imam tam ene opravke, pa bi se mi prilegla ena kavica, pa mal čvekca.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.11.2008 21:21:37   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

mama06 - čestitke za 8 kg. Mi imamo spredaj osmico že kake pol leta, pa si želim, da bi počasi prišel na 9 kg. Se mi zdi tak suhec, drobižek. Andraž je imel v tem času nekje 9,5 kg.

Te si lahko misliš, kakšen je našuser posted image user posted image . Če bi bil maneken, bi rekli, da je anoreksičen ali bulimičenuser posted image . Največja finta pa je, da ko je oblečen v bundo in ko ga pogledaš v obraz, je pa še kar okrogel, pa še "drugo" bradico iam- podbradekuser posted image

No, jaz sem danes končno dobila izvide - diagnoza potrjena: narkolepsija s katapleksijo. Naslednji teden grem v amb., da začnem s terapijo. Mi je pa ful mučno delat, ker ko se mi začne spat, ne morem narest nič. Še dobro, da imam ful dobri sodelavki, ki me razumeta.

Lahko po domače poveš svojo diagnozo? Upam, da bodo terapije pomagale in da se čimprej porihtaš in normalno zaživiš budno dnevno in spalno nočno življenje

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.11.2008 21:34:31   
Pandica
Hello user posted image

Kje naj sploh začnem user posted image

Klaudia   držim pesti, da bo vse ok z tvojo sestro in user posted image res močno stiskam pesti user posted image
Pa tudi zate boga reva, kaj je zdaj to muči? Za vse vas v familiji vam pošiljam user posted image

Valči   tut za Nino  user posted image

Mama06   bravo Jernej, da si prilezel do osmice spredaj user posted image

Ugašanje računalnika  zakon user posted image user posted image user posted image kak gre samo mimo njega in, če je prižgan ga je ugasne. Enako tv. Pa štedilnik je začela prižigat user posted image Je že zdaj par krat obrnila tiste knofe še dobro, da smo vidli, če ne bi si še bajto lahko vžgali user posted image

Janja  saj sem ti že rekla hvala, da si mi zadnjič razložla malo o oni zadevi, saj veš kaj ne user posted image samo še mi vedno ni vse kristalno jasno user posted image

Mi2 z mojo mami pa sma si danes privoščle user posted image Sma šle malo v Europark, ko je blo zunaj tako gnilo vreme nakupovat. In grema tam mimo slaščičarne in meni se zasvetijo oči user posted image sem rekla, če grema na en kos torte. Pa sma si vsaka naročili 2 kosa torte user posted image in obe vse pojedli user posted image njami, kak je blo dobro. Zala pa ni hotla, samo ji je lahko žal, ko ne ve kaj je zamujala user posted image

Aja, pa Štajerke  ve veste kdo je Sašo Kragelj, Ljubljančanke itak ne vejo user posted image
Danes je postal ati, ima deklico Karino user posted image user posted image user posted image

Kaj sem še hotla povedat. Aja, za srečanje ju3  še ne vem. Če se bo le dalo vas pridema pogledat, ker vas že full pogrešam vse user posted image

Nič, zdaj bom pa kar poslala to klobaso raje user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.11.2008 21:35:20   
nova10ka
zdravo, pikepoke že pomagajo, tjaša je že na 9/10 bolezni, jaz na 3/4. tko da se bližava zdravim časom. je pa srček zato na 1/3. no, vsaj pazu naju je lahko med najino bolezijo. zdaj bom pa jaz njega.

srečanje lj - glede na trenutno situacijo prijavljam sebe in Tjašo na 15.11.- Kolosej. Če bi pa mogoče slučajno kateri bolj ustrezal Mercator (oz. večini) sem tudi za.

med - ga že dajete svojim malčkom? jaz sem zdaj kar začela, sem ji dala parktrat malčk za polizat ali pa v čaj. ji je ful všeč, pa še za grlo je kul.

mlečni izdelki - na tem področju imamo krizo!!!! jih je začela zavračat odkar je zbolela. zdaj, ko je apetit že kar ok, jih še vedno popolnoma zavrača. niti sira ne je. samo meso, mesne juhe in zelenjavo. kdaj tudi kakšno banano, če jo da očka. KAKO SE VAM TO ZDI???

kaudia - držim pesti za tvojo sestro in za user posted image , da se dobro razvijejo pljučka in da bo vse kul (itak da bo)

2ursae - nam včasih tašče stopijo na žulj. se mi zdi, da si ti ena izmed srečnic, pri katerih se to zgori res redko. tko da takrat kar povej (magar kle na forumu) in potem mirno živi dalje. se mi zdi da je s sordniki tko, da se imaš rajše, če se ne vidiš prav preveč pogosto (oz. če ne živiš skupaj z njimi)...

janja - sem vesela, da se je glede tvoje bolezni končno začelo nekaj odvijati.kava jutri žal še ne bo šla. smo še bolani (resno). tjaša tudi sladoleda noče :(

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.11.2008 21:41:03   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

med - ga že dajete svojim malčkom? jaz sem zdaj kar začela, sem ji dala parktrat malčk za polizat ali pa v čaj. ji je ful všeč, pa še za grlo je kul.

Ga še ne dajem in ga še nekaj časa ne bom

mlečni izdelki - na tem področju imamo krizo!!!! jih je začela zavračat odkar je zbolela. zdaj, ko je apetit že kar ok, jih še vedno popolnoma zavrača. niti sira ne je. samo meso, mesne juhe in zelenjavo. kdaj tudi kakšno banano, če jo da očka. KAKO SE VAM TO ZDI???

Daj ji čas. Naš, odkar je imel 6. bolezen in je 4 dni kuhal 39,6 sploh ni hotel drugega kot zize. Od tega so trije tedni in se še sedaj boriva za malo manj zize in malo več drugega. In v tem času se je razvadil jest vsepovprek cel dan, ker mi je bilo vseeno kaj je in kdaj, samo da je, ker sva s P dejala, da ne smva preveč reskit+rat, ker nima nič zaloge v kg in to mu je ostalo še sedaj. Meni pa mesa nočeuser posted image Pa bi jedel samo žgance in gris, pa pražen krompir - suhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.11.2008 22:08:41   
majoli
Srečanje naslednja sobota 15.11.2008 Kolosej ob 10h, lahko tudi že prej. Zdej se pa prijavite!
- janja
- majoli

Kako sem jaz vesela, da je petek! Ful naporen teden je za mano, ker se je začela 'sezona' šolskih testov, pa še kar čez noč sem postala razredničarka devetošolcem. Veliko dela, malo denarja. Sem pa začela spet inštruirati ang. in vidim, da sem to kar malo pogrešala. No, pri teh inštrukcijah je ravno obratno; malo dela, lepi dinarčki.

Naš malček se je kar naenkrat odločil, da iz stekleničke mleka za večerjo ne bo več pil. Tako je šel dvakrat brez večerje spat in preživel user posted image . Me je pa vseeno malo zaskrbelo, da dobi premalo mleka oz. mlečnih izdelkov čez dan. In smo včeraj in danes lepo pojedli gris in čokolino, si kar za mizo umili zobe in lepo hitro zaspali. Sem pa Maksu zelo hvaležna, da se je sam odločil za tako varianto večerje, ker sem ravno gruntala kako bi začeli večerjati po žlički in si pred spanjem umili zobe. Sploh sem ponosna na našega sončka, ker se je točno pri šestih mesecih sam odstavil, nato se je nekaj mesecev kasneje sam odločil, da ne mara več dude in zdaj se je odločil, da bo večerjal pri mizi user posted image

Klaudia, poročaj kako je s sestro in dojenčkom. Držim pesti!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.11.2008 22:35:42   
valči
Par besed,preden grem likat.

Klaudia,Liina P pa je ful čudna,res,jaz bi menda šla k drugi,da me tako straši.Za tebe upam,da ti najdejo težavo.
Za tvojo sestro pa držim pesti,da bi bila oba z user posted image zdrava in OK.Kaj je v Mariboru?Držim pesti,ti pa javljaj,kako sta.user posted image user posted image
majoliimaš očitno odločnega otroka,bravouser posted image

nova 10 ka,ja glede meda,je glih zadnjič naša P rekla,da naj dam Nini ob bolezni,zaradi hitrejše ozdravitve.Sem ji dala na kruh,maslo in malo meda,po koščkih.Pa seveda ne vsak dan.

Se vidi,da so mamice z bolančki,je zatišjeuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.11.2008 22:41:49   
Klaudia
Da malo update-am. Sestro so slabo uro nazaj peljali v porodno sobo, zdaj pa čakamo...

janja - UZ se tudi meni zdi da manjka vsaj še eden. HB imam js tako G, da dela UZ na skoraj vsakem pregledu.  Pa daj malo več povej o tvoji diagnozi... Meni ne bodo na infekcijski delali nobenih preiskav več. Edino če bo G kaj ugotovila... se kateri sanja kaj je to hipoefogen areal?user posted image

mama06 - Lia ima na tak način avto. In ker ne ve skozi katero luknjo bi dala like noter, odpre avtu vrata in jih notri zloži user posted image . Čeprav najboljša je pa ko ji kaj ne rata in znori. Zmeče stvari stran... čez kakšno minuto pa poskusi še enkrat. Če jo spodbujaš pa še prej user posted image

ugašanje računalnika - mam čez tipko reset pokrovček od avent vie nalepljen. Ker je kadarkoli je bilo najbolj napeto (film, chat...) vedno pritisnila reset user posted image

med - sem ji začela dajat okoli enega leta ko jo je bolelo grlo in je lizala apikompleks

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.11.2008 22:42:59   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: valči
Kaj je v Mariboru?Držim pesti,ti pa javljaj,kako sta.user posted image user posted image

V Ljubljani je.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.11.2008 22:50:27   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Da malo update-am. Sestro so slabo uro nazaj peljali v porodno sobo, zdaj pa čakamo...

Saj bo vse ok boš videla, da bi le bila hitro rešena user posted image mislimo na njo tut me vse desetke in stiskamo pesti. Ja, ti pa res poročaj kakšno je stanje.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.11.2008 22:51:47   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

ugašanje računalnika - mam čez tipko reset pokrovček od avent vie nalepljen. Ker je kadarkoli je bilo najbolj napeto (film, chat...) vedno pritisnila reset user posted image

To si se pa full dobro spomnila user posted image   bom mogoče ponovila za tabo, če še mi ga bo dolgo ugašala. Ker tut vedno vgasne, ko ji je najmanj treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.11.2008 23:45:39   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Janja  saj sem ti že rekla hvala, da si mi zadnjič razložla malo o oni zadevi, saj veš kaj ne user posted image samo še mi vedno ni vse kristalno jasno user posted image

Piši mi na ZS, pa bom vidla, če ti lahko kaj pomagam. Drgač pa zdele neki nagaja, zato odpravljajo napake.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.11.2008 23:45:55   
Alina_alin
Evo, naše praznovanje  za 1.svečko smo zaključili.
Danes je še Tjaša postregla s torto (made by Alinaalin):
user posted image

In Tjaša se je sladkala, tako kot ostali otroci, z veseljem z živalcami, ki so čuvale torto:
user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.11.2008 23:54:39   
Alina_alin
Mlečni izdelki: prvorojenka ni pila mleka od 11m, ko sem jo odstavila, pa nekje do 2.leta- je pa ta čas zajtrkovala zmerom linote, večerjala navadne jogurte in malcala skute. In je (bilo) vse ok. Tudi Tjaša gre po njenih stopinjah.
Poojem ni panike - če je vsaj nekaj mlečnih izdelkov.
Klaudia, držim pesti, da bo vse ok in čakam na novičko o  zdravem novorojenčku/čici. Tudi ti se pozdravi. Joj, vaša P je pa res čudna. Mah, le kaj bi ona že z našo Tjaško (glede na naše dimenzije)...
Valči, pozdravite se tudi vi.
Janja, upam, da se uredi tudi s tabo čimhitreje in da bo kmalu bolje.
Pandica, pridi k meni na torto. Nekaj malega je še je ostalo. ti nem kasiralauser posted image in še enkrat hvala za pošto in vsebino, seveda.

Kot sem omenila, smo danes praznovali še z otroki : jih je bilo 9 (5 - 3 letnih, 4 - okrog 1 leta). In smo uživali, otroci pa tudi.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.11.2008 23:57:01   
jasna
Samo da vas pozdravimuser posted image  in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bolančkomuser posted image . Janja, user posted image . Klaudia, držim pesti za sestro in njenega pikcauser posted image

A in E sta šla "na počitnice" k moji sestri, medve z Nelči sva nakupile hrano za cel teden (si predstsavljate 6 velikih vrečk znosit z njo v naročju v 4. štukuser posted image user posted image ), možiček pa pravkar pripravlja en filmski večeruser posted image

pa, pa

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.11.2008 0:07:06   
janja
mama06, pa tudi druge, če vas zanima (drgač pa se opravičujem, ker smetim!) - narkolepsija spada med motnje spanja, ki se najbolj kažejo kot prekomerna dnevna zaspanost. Najprej se pojavi kot npr. otroci zaspijo med poukom v šoli, ob gledanju TV, odrasli med branjem časopisa, kot sopotniki v avtomobilu, kasneje pa huda zaspanost postane izrazita tudi ob drugih aktivnostih (bolniki zaspijo na delovnem mestu, med pogovorom, kot vozniki avtomobila, med obrokom, med hojo...). Prekomerna dnevna zaspanost je vedno kratka...bolniki se po kratkem spanju počutijo bolje. Poleg napadov prekomerne dnevne zaspanosti imajo bolniki še ostale simptome: kataplektični napadi so napadi delne ali popolne izgube mišičnega tonusa na čustven dogodek (ob smehu bolniku npr. klecnejo kolena, ne more odgovoriti, lahko pade po tleh), paralize ob uspavanju in prebujanju (zoprn, neprijeten občutek, ko se bolnik pri polni zavesti ne more premakniti) in hipnagogne ter hipnopompne halucinacije. Te halucinacije se pojavljajo ob uspavanju in prebujanju, največkrat gre za grozne, neprijetne privide ali prisluhe (bolnik npr. vidi, kako po njem leze neka žival, sliši glasove...). Narkolepsija se redko začne v otroštvu, pogosteje za njo zbolijo najstniki ali mlajši odrasli. Bolezen je dedna (nekdo v družini jo je sigurno imel) in doživljenjska, se pa da simptome uspešno zdraviti z zdravili.

To sem napisala tudi zato, da se javnost seznani s to motnjo (veliko ljudi jo ima, pa tega ne vedo, imajo pa zaradi tega probleme v vsakdanjem življenju). Po podatkih je registriranih šele 50 bolnikov, po raziskavah sodeč pa naj bi imelo to motnjo nekje 4000 slovencev. Moram reči, da ni ravno prijetno, vsekakor se ti poslabša kakovost življenja. Zato grem v amb. da začnem s terapijo in upam, da bodo potem simptomi veliko manj izraženi. Sem se pa s tem sprijaznila in bom živela tako, da potegnem iz vsega najboljše. Sem večna optimistka.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.11.2008 0:16:55   
2ursae
ooo, kolk lepo za lahko noč ... slikice Tjaške user posted image  in torte user posted image , balzam za utrujene očke.

Tko, grem spat user posted image , sem ves dan nekaj tipkljala, pa nič pametnega natipkala user posted image , morda me jutri najde kakšen navdih.

klaudija, user posted image  in user posted image  za sestro, da bo vse OK z njo in otročkom.
janja, upam, da boš tole spanje urihtala user posted image , si kar predstavljam, kako nerodno zna bit tole.
valči, za vas pa tud pikopoko user posted image , naj se Nina hitro pozdravi, da ti jo bo uspelo še mal "napokat" do ponedeljka user posted image

nočko

aja, pa še PINGI, KJE SI? KAKO SI? KAJ DELAŠ? JAVI SE KAJ user posted image , če ne se bom enkrat, ko bom imela cajt, kar najavila pri tebi v službi user posted image  ... ja, glih spustil me bodo not user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.11.2008 0:18:55   
janja
Alina_alin - luštna tortica. Si se pa fino potrudila.  Tjaša je pa po konstrukciji čist en tak drobižek kot naš Urban, pa tko je luštkana. Kaj pa on to papa? Predvidevam, da figurico s torte.

bolančki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse. Pa hitro se pocajtajte! user posted image

nova10ka - ja pol mora bit pa Tjaški res hudo. Jaz jo imam še vedno v spominu kot punčkico, ki stalno nekaj grizlja. No, upam, da se porihtata in da se naslednji teden vidimo. Lokacijo lahko tudi spremenimo, bomo videle koliko se jih bo prijavilo, pa se lahko potem še prilagajamo.

Srečanje ljubljančank - sobota 15.11.2008 ob 10h Kolosej. user posted image Prijavljene:
- janja,
- nova10ka,
- majoli

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.11.2008 7:42:31   
Klaudia
Evo sveže jutranje novice. user posted image
Sestra je imela CR. "Mali" pa je imel 2035g in 44cm. Kaj več pa bom zvedla popoldne. user posted image

Aja, pa dobro jutro.

Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.11.2008 8:47:32   
janja
Čestitke! Upam, da hitro okrevata in odideta domov v svoje gnezdece.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?