Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 19:51:41
|
|
|
|
Svojeglava
|
Js ga nič ne kuham, dala sem ga zraven jabolka + palični in je supeeeeeeeeeer lps
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:04:21
|
|
|
|
nia5
|
Večer, tolk da se malo oglasim, tudi mi smo bili danes leteči, smo se napokali perutničk na pikniku, mislim da je bil to zadnji , ma ni mi boljšega kot mesek na žaru fajn zapečen . Za nazaj pa itak nisem brala saj ste brzinske.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:12:11
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos smo Anji kupili sintisajzer, je čisto navdušena ... a si hojico tud kupla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:12:30
|
|
|
|
Anitka
|
Hja Nia, žal se čas piknikov res izteka . Tudi jaz bom žar pogrešala.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:14:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce zdele bomo pr men doma udrl prtijo catana. pride katera
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:21:19
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka lahko probamo ulov. Nisem šla špegat koliko na dan naklofajo. Kaki pa sem jaz dajala in kar ven sem ga "luščila" z žličko. Sem ga pa tudi zmiksala in dala zraven jabolka. Naša ga ima ful rada. Svojeglava jaz sem na komot in ji kupim že sadno. Sem pa kupila od Lj mlekarn junior in eno od Hoferja. So mi boljše ker so fajn spasirane kot navadna skuta. Cene v Hoferju ne vem, ker jih je dragi prinesel, je pa 125g in je premalo za našo fračo. Ona bi še. Tista od Lj pa je kolikor se spomnim še manjša. SS že dolgo nisi pisala, da še igrate catana ali pa jaz nisem zasledila.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:35:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Js ga nič ne kuham, dala sem ga zraven jabolka + palični in je supeeeeeeeeeer lps Jaz sem ga zgoraj odrezala in z žlico ven postrgala ter via palični svojeglava: nam (Andražu) so bile najboljše skute s podloženim sadjem od LJ MLEKARN
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
OJLA...evo mene spet med zivimi ..sicer sem vse mal na hitro preletela sedajle in ker me niste nic pogresale k_ _ _ vas gleda ( se opravicujem uporabnici m. za krajo in krsenje avtorskih pravic.) No pri nas se stanje sicer umirja antibiotiki prijemajo... inshallah bo kmalu vse po starem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:43:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS in Estrella a ima danes preveč časa? Ja, nekej ga je pa donc res blo Sam zdele ga pa ni več, ker vsak hip dobim obiske, ki so bili napovedani za ob pol 9ih
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje, kako direkt na post k besedilu prilepim slikco Sem probala kopirat in pripopat pa ne gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:43:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: no, sedaj veš koliko je Mančina temperatura. Jaz bi ji merila kakšen teden parkrat na danpol boš pa vidla koliko ji niha in ko bo zbolela boš vedla kdaj je povišana tem in kdaj je vročina Estrella, hvala še 1x. Res bom naredila tako kot si mi napisala, pol bom pa videla Hvala, zlata si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce zdele bomo pr men doma udrl prtijo catana. pride katera Ce bi bil tarok bi prisla... za katan se mi pa ne da...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:44:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem malo brala na mon-u(ja ja preveč časa ) kako so nekateri otroci neješči in vidim, da Alja ni prav hud primerek. Sem brala, da se je otrok rodil s 4500g, pri 4m je imel 7000g, pri 7m pa 5400g , pri 1.letu 7600g Upam, da mi ne bo treba kdaj čez take vije vaje O groza, me je kar stisnilo, ko sem brala številke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:45:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Jutri gremo pa v Loko, mal pred Homana sedet in opravljat mimoidoče Mmmmmmmmmmmmmmmmm, še zame si eno krem šnito naroči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:45:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** OJLA...evo mene spet med zivimi ..sicer sem vse mal na hitro preletela sedajle in ker me niste nic pogresale k_ _ _ vas gleda ( se opravicujem uporabnici m. za krajo in krsenje avtorskih pravic.) No pri nas se stanje sicer umirja antibiotiki prijemajo... inshallah bo kmalu vse po starem... To pa sploh ni res, da te ne pogrešamo. Zdaj pa em užaljena. Vemo, da imaš doma bolnico v malem in držimo, da se hitro pozdravite, da se še malo nam posvetiš. Estrella jaz tudi te skutice kupujem. So mi zakon.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:45:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Eno vprašanje, kako direkt na post k besedilu prilepim slikco Sem probala kopirat in pripopat pa ne gre Sliko prenesi v najdi.si in napopaj kodo od slike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:46:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Barbaw: katero skutko ji daješ? a daš kaj sadja zraven al samo skutko al je že sadna a kako? lpsvojeglava Sicer nisem barbaw, ampak vseeno, jaz ji dajem podložene skutke od LJ in od "obstgarten", sem ji pa tudi že v navadno pasirano skuto umešala sadja, pa ji je blo ravno tako ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:47:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS že dolgo nisi pisala, da še igrate catana ali pa jaz nisem zasledila. Res ga že kake dva meseca nismo igrala, tako da zdele bo pa še pestro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** OJLA...evo mene spet med zivimi ..sicer sem vse mal na hitro preletela sedajle in ker me niste nic pogresale k_ _ _ vas gleda ( se opravicujem uporabnici m. za krajo in krsenje avtorskih pravic.) No pri nas se stanje sicer umirja antibiotiki prijemajo... inshallah bo kmalu vse po starem... To pa sploh ni res, da te ne pogrešamo. Zdaj pa em užaljena. Vemo, da imaš doma bolnico v malem in držimo, da se hitro pozdravite, da se še malo nam posvetiš. Estrella jaz tudi te skutice kupujem. So mi zakon. Sej ves da je to bil hec... Ja bolnica, samo sedaj smo ze na normalnem oddelku ni vec intenzivna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:48:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce zdele bomo pr men doma udrl prtijo catana. pride katera Ce bi bil tarok bi prisla... za katan se mi pa ne da... OK, ko bomo igrali tarok te povabim, samo glej da boš prišla, ker drugače si bom od Špelin valjar sposodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:48:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo zdej pa grem, mi obiski zvonijo SE beremo kasneje, če bo še kaka čveka tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:49:33
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem malo brala na mon-u(ja ja preveč časa ) kako so nekateri otroci neješči in vidim, da Alja ni prav hud primerek. Sem brala, da se je otrok rodil s 4500g, pri 4m je imel 7000g, pri 7m pa 5400g , pri 1.letu 7600g Upam, da mi ne bo treba kdaj čez take vije vaje O groza, me je kar stisnilo, ko sem brala številke GROZAAAAA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:50:25
|
|
|
|
tally
|
Večer! Mal se oglašam. Spet smo se potepali,danes po Lj. Sva šle z Emilijo sestrično obiskat, ki ima tudi eno majsko pupo mal šli na sprehod in kavico in je bilo super. Emilija si ni mogla pomagat da ne bi skos jokcala, sem opazila da jo ful moti prevleka za dež , sam kaj čem ko mal rosi jo moram met gor. Pa zabasan nosek ima in neki pokašljuje , upam da bo kmal boljše. Posledično je tudi manj jedla. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz grem tut počasi v mižale moj se neki pripravlja na spanje pa se bojim da mi ne bo prej zaspal, ma še neki za narest . A pri vas pa po bratcu diši? Sem ti dolžna odgovor- ne še ker ne smemo zaradi CR. Nina dobr da si Gajo ujela. Verjamem da si se prestrašila verjetno bolj ti kot ona. Pa še vprašanje zate, kje v Kamniku je DM? Anitka jaz sem tudi gledala ta termometer v tušu, do kdaj pa imajo akcijo oz. te zvezdice? Tilči bogi Nejc. Edina za nakup. Kaj pa hojica? Naty* upam da vaše žagice čimprej pokukajo in vas nehjo matrat. **** sem vesela da se vaše zdravje izboljšuje. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz tudi te skutice kupujem. So mi zakon. Ma jaz teh skutic nikjer ne najdem,? A sm blond? Kaki- jaz ji ga bom jutr dala, ga bom tudi samo zmiksala.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 20:51:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce zdele bomo pr men doma udrl prtijo catana. pride katera Ce bi bil tarok bi prisla... za katan se mi pa ne da... OK, ko bomo igrali tarok te povabim, samo glej da boš prišla, ker drugače si bom od Špelin valjar sposodila Za tarok... še ena kandidatka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?