|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 16:13:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: Majski hroščki - 4.del
8.11.2008 16:23:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

HVALA.
že berem.
mam namreč ful podoben primer - NEJEŠČOST - samo brez vročine in izpuščajev.

mojcek1 sem brala na mon-u. Upam, da se zrihtata čim prej. Jaz sem imela podobne probleme z našo fračo in so še občasniuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.11.2008 16:25:08   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Spet vsi trije spijouser posted image

user posted image user posted image user posted image  za tvoje tri fante

Nejc angine nima, pljuča pa  ni pustil poslušatiuser posted image .Vglavnem morava redno pucati nos s fiziološko in operilom, veliko mora piti, da se sluz razredči, pa pol rupuruta mu moram dati, ker je bruhal, da ne bo želodec razdražen.Če pa ne bo boljše, morava pa v ponedeljek k svoji P.
Potem sem šla pa še v lekarno,kjer sem dobila otroški sirup iz rdeče pese, pa še eno mazilo proti nahodu in prehladu z evkaliptom.
bomo se sedaj cajtali, pa čajčka kuhali in upam, da bo hitro boljši. Bo pa drug teden doma, da se že enkrat pozdravi, ker to se mu pa že nekaj časa vleče.Hvala za lepe željeuser posted image
Tolči žekim vam vsem skupaj, da se stanje čim prej popravi in da boste kmalu spet zdravi in veseli user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.11.2008 16:27:43   
Soncnica Sandra ***
ESTRELLA: sem pozdravila tvoje Medvode in ti pošiljajo pozdravčke nazaj user posted image
Iz katerega konca Medvod pa si drugače?

No evo, mi smo dobili tisti ušesni termometer po katerega smo šli, sedaj pa me zanima, če mi lahko katera pove (sej vem da je bilo že 1000 x napisano, ampak dajte še 1001 prosim user posted image )
- od kje do kje je normalna temperatura
- povišana temperatura
- vročina
Vse, če se meri v ušesu.

Hvala že vnaprej user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.11.2008 16:36:11   
Soncnica Sandra ***
Madonca, zdele sem na tami: novorojenček, dojenček videla, da je naša draga kolegica Anja PHuser posted image napisala en odgovor na eno vprašanje: mislim da ; vroč dojenček, in ne boste verjele, je napisala čisto lep odgovor, nič sarkastičen ali žaljiv.

Zelo pohvalno od nje!!!user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.11.2008 16:44:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ESTRELLA: sem pozdravila tvoje Medvode in ti pošiljajo pozdravčke nazaj user posted image

No evo, mi smo dobili tisti ušesni termometer po katerega smo šli, sedaj pa me zanima, če mi lahko katera pove (sej vem da je bilo že 1000 x napisano, ampak dajte še 1001 prosim user posted image )
- povišana temperatura
- vročina
Vse, če se meri v ušesu.

Prov iz centrauser posted image zelo blizu Merkatoreja

Kolikor imam jaz v spominu je različno glede na starost. Če meriš v ušesu je do 37,5 normalna temperatura, od 37,5-38,5 povišana in nad 38,5 lahko govorimo, da ima otrok vročino. Moraš pa nekaj imeti v glavi, da imamo ljudje različno normalno temperaturo. Npr. Andraževa temperatura , če jo grem sedj merit bo bila okoli 36 st. , če njemu kaže ušesni termometer 37st, vem, da ima že povišano in bo zakuhal.

Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.11.2008 16:51:07   
Estrella*

Madonca, zdele sem na tami: novorojenček, dojenček videla, da je naša draga kolegica Anja PHuser posted image napisala en odgovor na eno vprašanje: mislim da ; vroč dojenček, in ne boste verjele, je napisala čisto lep odgovor, nič sarkastičen ali žaljiv.

imaš že preveč časa. Hecam se jaz tud firbcam po drugih temah in zrven jem lešnikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.11.2008 16:53:54   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

- povišana temperatura
- vročina
Vse, če se meri v ušesu.

Prov iz centrauser posted image zelo blizu Merkatoreja

Kolikor imam jaz v spominu je različno glede na starost. Če meriš v ušesu je do 37,5 normalna temperatura, od 37,5-38,5 povišana in nad 38,5 lahko govorimo, da ima otrok vročino. Moraš pa nekaj imeti v glavi, da imamo ljudje različno normalno temperaturo. Npr. Andraževa temperatura , če jo grem sedj merit bo bila okoli 36 st. , če njemu kaže ušesni termometer 37st, vem, da ima že povišano in bo zakuhal.

Estrella, hvala za odgovor!!! user posted image
SEm tko za firbec donc že parkrat probala pri Manci, pa mi je vedno pokazal 36,5 stopinj.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.11.2008 16:55:29   
Soncnica Sandra ***

imaš že preveč časa. Hecam se jaz tud firbcam po drugih temah in zrven jem lešnikeuser posted image

Ja zdele ga mam pa res. Ima Ivan Manco, jaz pa za računalnikom visim user posted image .
Donc sploh noče nč spat. Zjutrej je spala od 8-10h pol pa 15minut v avtu in to je to.
Mislem ura pa 5 popoldne user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.11.2008 17:30:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

barbaw: HVALA ti za odgovor o sesalcu... sem mal prečekirala in je mi zdi cool user posted image ... a z njim  lahko tepih, sedežno itd. sesaš in obenem opereš user posted image ...

Ja vse lahko opereš, jaz tudi občasno postelje potegnem, tla s parno razkužim in likam. Babyvac tdi propim goo in in težav. Mi jjafajn, ko greesat vse obenem pomijem po tleh. Imamo sepovsod parket in ploščice in se meni osebno ful dobro obnese, ker sovražim krpe na katere se primejo dlake in lasje. user posted image  Vedno sem z rokavicami pucala, pa na krpah me moti še to, da ko je enkrat polna las jih pušča za seboj in rabiš milijon krp. No, jaz osebno tega ne prenesem.

Estrella za seznam lahko tako naiš, da si tisstran na kateri si ga nazadnje napopala daš med priljubljene in ti ostane in ga ne rabiš iskat. Jaz sem ti hotela že to predlagat pa pozabila.
Moj je tudi lazil  in si verjetno videla, da je postalo nemogoče. Jaz sem si izmislila nalepke in po določenem številu nalepk dobi nagrado. Smo prišli tako daleč, da danes sploh ni prišel k nama oz. je prišel ob 7,34. Zame je to ful dosežek.

Kasso user posted image user posted image  za zdravilo. Sicer i misel na tole špikanje glih ni fajn, ampak samo da ti pomaga.

SS in Estrella a ima danes preveč časa? user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.11.2008 17:52:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw: HVALA ti za odgovor o sesalcu... sem mal prečekirala in je mi zdi cool user posted image ... a z njim  lahko tepih, sedežno itd. sesaš in obenem opereš user posted image ...

Ja vse lahko opereš, jaz tudi občasno postelje potegnem, tla s parno razkužim in likam. Babyvac tdi propim goo in in težav. Mi jjafajn, ko greesat vse obenem pomijem po tleh. Imamo sepovsod parket in ploščice in se meni osebno ful dobro obnese, ker sovražim krpe na katere se primejo dlake in lasje. user posted image  Vedno sem z rokavicami pucala, pa na krpah me moti še to, da ko je enkrat polna las jih pušča za seboj in rabiš milijon krp. No, jaz osebno tega ne prenesem.

Estrella za seznam lahko tako naiš, da si tisstran na kateri si ga nazadnje napopala daš med priljubljene in ti ostane in ga ne rabiš iskat. Jaz sem ti hotela že to predlagat pa pozabila.
Moj je tudi lazil  in si verjetno videla, da je postalo nemogoče. Jaz sem si izmislila nalepke in po določenem številu nalepk dobi nagrado. Smo prišli tako daleč, da danes sploh ni prišel k nama oz. je prišel ob 7,34. Zame je to ful dosežek.

Kasso user posted image user posted image  za zdravilo. Sicer i misel na tole špikanje glih ni fajn, ampak samo da ti pomaga.

barbaw, daj mi napiš še enkrat kakšen sesalec imaš to. Ker jaz imam povsod parket in ploščice in bi rabila čistilkouser posted image

ss: no, sedaj veš koliko je Mančina temperatura. Jaz bi ji merila kakšen teden parkrat na danpol boš pa vidla koliko ji niha in ko bo zbolela boš vedla kdaj je povišana tem in kdaj je vročina

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.11.2008 17:53:28   
kasso

o kasso, sem se že spraševala kje hodiš??Torta ratala??? In sedaj a boš nehala z dojenjem postopoma al kako??

Ja ta teden je bil malo nor in sem stalno bila v akciji, tako da nisem imela veliko časa. Torta je ratala ja, je bila res dobra in tudi za videti ni bila slaba, torta nutella itak je dobra user posted image . Glede dojenja pa sploh ne vem kako nehat. Postopoma tako al tako jo že odvajam, ker glede na to, da poje 3x na dan GH, je dojenja malo manj. Problem je le za zaspat, ko vedno rabi prsi, ali pa če jo nosim gor in dol user posted image . Včeraj sem kupila novo dudo od 6+, in danes sem probala ji malo vturit...kriza, užaljena tako, da je joj.
Včeraj sem bila na infuziji na nevrološki in še do Katine sem skočila na kavico, ker je tako nje kot Intija nisem videla že dolgo. Mali je pravi šarmer, škoda, ker ni bila Varja z menoj user posted image .
Trenutno imam blažen mir, Varjo je tašča odpeljala v PO, otroka in moj pa so šli na eno RD zabavo, jaz pa grem še pod tuš in na srečanje s SŠ. No, zdaj pa res šibam, ker imamo že ob 19:00 večerjo, jaz pa se moram še zrihtat.
Mejte se lepo, jaz se bom user posted image

Za vse bolančke in prihajajoče zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimmanj bolečin.

Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.11.2008 17:57:18   
Estrella*
Sem malo brala na mon-u(ja ja preveč časauser posted image ) kako so nekateri otroci neješči in vidim, da Alja ni prav hud primerek. Sem brala, da se je otrok rodil s 4500g, pri 4m je imel 7000g, pri 7m pa 5400guser posted image , pri 1.letu 7600g

Upam, da mi ne bo treba kdaj čez take vije vajeuser posted image

barbaw, kako je z Majino papo???

Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.11.2008 18:00:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

o kasso, sem se že spraševala kje hodiš??Torta ratala??? In sedaj a boš nehala z dojenjem postopoma al kako??

Ja ta teden je bil malo nor in sem stalno bila v akciji, tako da nisem imela veliko časa. Torta je ratala ja, je bila res dobra in tudi za videti ni bila slaba, torta nutella itak je dobra user posted image . Glede dojenja pa sploh ne vem kako nehat. Postopoma tako al tako jo že odvajam, ker glede na to, da poje 3x na dan GH, je dojenja malo manj. Problem je le za zaspat, ko vedno rabi prsi, ali pa če jo nosim gor in dol user posted image . Včeraj sem kupila novo dudo od 6+, in danes sem probala ji malo vturit...kriza, užaljena tako, da je joj.
Včeraj sem bila na infuziji na nevrološki in še do Katine sem skočila na kavico, ker je tako nje kot Intija nisem videla že dolgo. Mali je pravi šarmer, škoda, ker ni bila Varja z menoj user posted image .
Trenutno imam blažen mir, Varjo je tašča odpeljala v PO, otroka in moj pa so šli na eno RD zabavo, jaz pa grem še pod tuš in na srečanje s SŠ. No, zdaj pa res šibam, ker imamo že ob 19:00 večerjo, jaz pa se moram še zrihtat.
Mejte se lepo, jaz se bom user posted image

Za vse bolančke in prihajajoče zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimmanj bolečin.

Super, da ti je ratalo in so bili zadovoljni. Nič, uživaj na srečanjuuser posted image user posted image Jaz mam samogovore in se smilim sama sebiuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.11.2008 18:16:48   
mavo

mavo: koiko časa si pa že v CE in kako si se navadla???

3 leta, pa moram reči, da je super, sva se oba takoj navadla. Saj če primerjaš z Loko, tam moraš že za eno mal večjo nabavo hrane v Kranj, da o kakšni zabavi med vikendi, al pa kinom, in podobno sploh ne začnem. Pa se mi zdi, da so tukaj vsi ljudje tako prijazni in dostopni. Pa rodila sem tud raje v CE, kot pa v KR in vam povem, da mi kljub mojemu težkemu porodu ni nič žal. Res sem rodila 17 dni čez rok, ampak porod so mi pa že 13. dan sprožli, samo ni se mi hotel vrat stanjšat dovolj, da bi mi lahko vsaj mehur predrli (se mi zdi, da me je Naty to spraševala). Če nebi v soboto dobila popadkov, bi mi v vsakem primeru naredili CR. Pa moj mali se je že tudi pokakal v plodovnico, tako da je bil že res skrajni čas. v glavnem, bila sem v bolnici in stalno so me imeli pod nadzorom, tako da me ni bilo preveč strah. Menda je mali procent žensk, ki rodijo v 43. tednu... moram bit pa tud povsod zravenuser posted image   Sem spremljala svojo nosečnost prek portala RR, pa štejejo samo do 42. tedna, pa še tam piše: "zdaj verjetno že pestujete svoje dete.....user posted image  Jaz pa v user posted image in na drevouser posted image user posted image user posted image

Jutri gremo pa v Loko, mal pred Homana sedet in opravljat mimoidočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.11.2008 18:18:48   
valentina2006

Luštn... HVALA še 1X... mogoče ga pa clo kupm kdaj user posted image ...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.11.2008 18:28:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

mavo: koiko časa si pa že v CE in kako si se navadla???

3 leta, pa moram reči, da je super, sva se oba takoj navadla. Saj če primerjaš z Loko, tam moraš že za eno mal večjo nabavo hrane v Kranj, da o kakšni zabavi med vikendi, al pa kinom, in podobno sploh ne začnem. Pa se mi zdi, da so tukaj vsi ljudje tako prijazni in dostopni. Pa rodila sem tud raje v CE, kot pa v KR in vam povem, da mi kljub mojemu težkemu porodu ni nič žal. Res sem rodila 17 dni čez rok, ampak porod so mi pa že 13. dan sprožli, samo ni se mi hotel vrat stanjšat dovolj, da bi mi lahko vsaj mehur predrli (se mi zdi, da me je Naty to spraševala). Če nebi v soboto dobila popadkov, bi mi v vsakem primeru naredili CR. Pa moj mali se je že tudi pokakal v plodovnico, tako da je bil že res skrajni čas. v glavnem, bila sem v bolnici in stalno so me imeli pod nadzorom, tako da me ni bilo preveč strah. Menda je mali procent žensk, ki rodijo v 43. tednu... moram bit pa tud povsod zravenuser posted image   Sem spremljala svojo nosečnost prek portala RR, pa štejejo samo do 42. tedna, pa še tam piše: "zdaj verjetno že pestujete svoje dete.....user posted image  Jaz pa v user posted image in na drevouser posted image user posted image user posted image

Jutri gremo pa v Loko, mal pred Homana sedet in opravljat mimoidočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem rodila v prvo v KR, drugo pa v PO in moram rečt, da mi je bilo v KR neprimerno boljeuser posted image

Homan.....No pol pa še kako kremšnito al pa tiramisu pojej v mojem imenuuser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.11.2008 18:29:27   
Estrella*
mavo, kako pa da delaš na dolenjskem koncu???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.11.2008 18:57:23   
hijenca
Halo!

Mi smo se pa cel dan potepali. Danes smo res imeli pravo letečo soboto. Malo šopinga, malo obiski, sedaj pa umirjanje, potem pa spat.

Videk je ravnokar spil celo flaško sladkih kamilic, ker ne more kakat in ga že cel dan tišči in prda, ga napenja, ven pa nič ne pride. Upam, da ga bodo pognale.

barbaw kakšen sesalec imaš to, jaz bi tudi rabla nekaj takega.

Kje pa je špelin danes?

[/quote]

Donc sploh noče nč spat. Zjutrej je spala od 8-10h pol pa 15minut v avtu in to je to.
Mislem ura pa 5 popoldne user posted image
[/quote]

Videk je tudi danes uspel spat vsega skupaj dobre pol ure, pa sedaj še kar nekaj razlaga atiju user posted image .

Grem še malo prebrat kaj ste lepega napisale.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.11.2008 19:17:35   
barbaw

barbaw, daj mi napiš še enkrat kakšen sesalec imaš to. Ker jaz imam povsod parket in ploščice in bi rabila čistilkouser posted image  

Potem boš pa ves prišparan denar od fasade za sesalec vrgla. Bi pa ga mogla prvo probat, če ti odgovarja. Edini minus sesalca je, da ima prekratek kabel in da nima avtomatskega navitja kabla.

user posted image  

Od Hooverja. Ima pa zraven likalnik in samo dolivaš vodo, če ti je zmanjka. Nikoli ne rabiš čakat, da se ohladi. Obstaja pa še varianta brez likalnika stane pa 100 eurov manj, je pa rdeče barve.
Vsem, ki razmišljate dati ful denarja za kakšno stvar, jo prej probajte. da me ne bo potem kera kregala, ker ji ne odgovarja. Jaz sem ful zadovoljna, Včasih me jezi kabel, ampak sem se navadila nanj.

Maja je zdaj bolj ješča. Še vedno sumim zgornje zobe, ker se tako obnaša kot da jo dlesni bolijo. niti pošlatat ne pusti. Drugače pa kar je, ampak ji moram uturit zizo. Zjutraj še gre, proti večeru pa je katastrofa. V rit ji gre ful skuta. Danes niti sadja ni hotela. user posted image  Lepo se je začela izkašljevat, nič ne hrope, pa nos na veliko sesamo in je boljše. tudi volje je zdaj boljše in nekaj cvili in vriska.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.11.2008 19:23:08   
Anitka
Hajli hajlo v tem turobnem večeru, po še bolj turobnem dnevu!

Prekmurka je spet malce bolj pozna, oglasi pa se leuser posted image user posted image

Smo danes spali kar do 9.40(se je mami malce naspala, čeprav je imel tudi naš Gal en krajši monolog med šesti in sedmo urouser posted image user posted image ), pa ob 11-ih je spet zaspal in spal uro in pol, pa potem od 15.00-15.40 in pred petimi minutkami je zakinkal še zadnjo rundo, tako, da imam malce časa za RR-jo.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Oooo ti packa

user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se zdi, da boste pri vaši hiši kmalu spet zibali

Joooooooj upam, da še ne, čepravuser posted image user posted image

Estrella a ti včeraj res nisem luštov naredila?user posted image user posted image user posted image In že veš termin kdaj boš v Prekmurju?

Pa ostale - boste prišle kaj spoznavat naš konec Slovenije? Vas bom zelo vesela.

O Naty bogi Žan, upam, da ga bo zabasan nosek kmalu nehal matrati, pa tudi zobek naj že prikuka na plan.user posted image user posted image user posted image

Uf Nina7, še sreča, da si princesko ujela. Ti pa verjamem, da si se usrašilauser posted image user posted image user posted image

SS jaz sem pa danes kupila v Tušu termometer (4v1), ki ga imajo za 5 zvezdic, stane pa 12,99 evrov. Se pa meri v ušesu ali na čelu.

user posted image user posted image user posted image VID vse naj naj še z moje strani.user posted image user posted image user posted image

Tana upam, da z Brino ne bo kaj hujšega.user posted image user posted image user posted image

Barbaw a gremo lovit februrake? Mislim, da niso neulovljiveuser posted image user posted image user posted image

Tilči za Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki ste otrokom že dale kaki - kako na kakšen način?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.11.2008 19:25:06   
Anonimen
Vidim, da se kej preveč ni dogajalo v času moje odsotnosti, mi smo se celo popoldne potepali po LJ. Bilo je krasno. Najprej smo šli v Turbo limaca, smo Anji kupili sintisajzer, je čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image potem smo šli na sejem na GR kaka gužva, smo šli še do mojega brata (beri ki živi v LJ) in smo bili tako utrujeni, da smo šli vija in casa.

Grem malo kopat in dat spat, in pridem nazaj

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.11.2008 19:25:54   
Svojeglava
Barbaw: katero skutko ji daješ? a daš kaj sadja zraven al samo skutko al je že sadna a kako?

lpsvojeglava

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.11.2008 19:27:51   
Anonimen

Hajli hajlo v tem turobnem večeru, po še bolj turobnem dnevu!

Prekmurka je spet malce bolj pozna, oglasi pa se leuser posted image user posted image

Smo danes spali kar do 9.40(se je mami malce naspala, čeprav je imel tudi naš Gal en krajši monolog med šesti in sedmo urouser posted image user posted image ), pa ob 11-ih je spet zaspal in spal uro in pol, pa potem od 15.00-15.40 in pred petimi minutkami je zakinkal še zadnjo rundo, tako, da imam malce časa za RR-jo.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Oooo ti packa

user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se zdi, da boste pri vaši hiši kmalu spet zibali

Joooooooj upam, da še ne, čepravuser posted image user posted image

Estrella a ti včeraj res nisem luštov naredila?user posted image user posted image user posted image In že veš termin kdaj boš v Prekmurju?

Pa ostale - boste prišle kaj spoznavat naš konec Slovenije? Vas bom zelo vesela.

O Naty bogi Žan, upam, da ga bo zabasan nosek kmalu nehal matrati, pa tudi zobek naj že prikuka na plan.user posted image user posted image user posted image

Uf Nina7, še sreča, da si princesko ujela. Ti pa verjamem, da si se usrašilauser posted image user posted image user posted image

SS jaz sem pa danes kupila v Tušu termometer (4v1), ki ga imajo za 5 zvezdic, stane pa 12,99 evrov. Se pa meri v ušesu ali na čelu.

user posted image user posted image user posted image VID vse naj naj še z moje strani.user posted image user posted image user posted image

Tana upam, da z Brino ne bo kaj hujšega.user posted image user posted image user posted image

Barbaw a gremo lovit februrake? Mislim, da niso neulovljiveuser posted image user posted image user posted image

Tilči za Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki ste otrokom že dale kaki - kako na kakšen način?

jaz kaki olupim, narežem in kuham 10 min, Anja ga obožujeuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.11.2008 19:32:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz kaki olupim, narežem in kuham 10 min, Anja ga obožujeuser posted image

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Neža za punčko?
caligula

A bi dale prvorojenki ime Neža?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!