Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 21:54:35
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se z malo ukvarjam. Imam živce na psu.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 21:54:38
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh, ena kolegica je mela mal problemov. nikomur ne bi smela pustit, da ji po glavi skače al pa pamet soli, je pa res, da se najde v naši "firmi", tako kot drugod, tudi kak primitivec, al pa šovinist. Glede na to, da je večinoma moška domena, se je treba včasih malo bolj borit za svoj prav kot drugje, ampak ni panike, jaz uživam v svojem delu in mi ni težko
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 21:56:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša mala danes noče spat. Si trenutno poje arijo v spalnici. naša pa jest ne . Spala je pa popoldan samo 1h Očitno je nekaj v zraku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 21:57:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh, ena kolegica je mela mal problemov. nikomur ne bi smela pustit, da ji po glavi skače al pa pamet soli, je pa res, da se najde v naši "firmi", tako kot drugod, tudi kak primitivec, al pa šovinist. Glede na to, da je večinoma moška domena, se je treba včasih malo bolj borit za svoj prav kot drugje, ampak ni panike, jaz uživam v svojem delu in mi ni težko No to je pa lepo slišat. Jaz za svojo službo ne bi mogla rečt, da ravno uživam. Mi je tako, tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 21:59:57
|
|
|
|
Estrella*
|
VALENTINA a ti je uspelo kaj shujšat??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:02:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:02:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mavo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* eh, ena kolegica je mela mal problemov. nikomur ne bi smela pustit, da ji po glavi skače al pa pamet soli, je pa res, da se najde v naši "firmi", tako kot drugod, tudi kak primitivec, al pa šovinist. Glede na to, da je večinoma moška domena, se je treba včasih malo bolj borit za svoj prav kot drugje, ampak ni panike, jaz uživam v svojem delu in mi ni težko No to je pa lepo slišat. Jaz za svojo službo ne bi mogla rečt, da ravno uživam. Mi je tako, tako Moja služba tudi ni bog ve kaj. Sem ful uživala dokler mi ni ena štrene mešala, potem smo se selili na drugo lokacijo in .... Upam na boljšo službo.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:03:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo Mogoče pa je s kakim intertnetnim ponudnikom težava. Ker jaz jih nimam.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak smo pa res cveke...sem videla med zadnjimi 50 temami Novemberke 2005 4 del... Kdaj bodo naslov popravili na majski hrosci 2008 - 4 DEL.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:05:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak smo pa res cveke...sem videla med zadnjimi 50 temami Novemberke 2005 4 del... Kdaj bodo naslov popravili na majski hrosci 2008 - 4 DEL. Nimam pojma! Grem gledat koliko februarke naklofajo v enem dnevu.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:05:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo Mogoče pa je s kakim intertnetnim ponudnikom težava. Ker jaz jih nimam. a maš kabelsi net???Jazman siol 3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo No zdej spet dela...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:06:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo Mogoče pa je s kakim intertnetnim ponudnikom težava. Ker jaz jih nimam. a maš kabelsi net???Jazman siol 3 kabelskega ja
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:07:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak smo pa res cveke...sem videla med zadnjimi 50 temami Novemberke 2005 4 del... Kdaj bodo naslov popravili na majski hrosci 2008 - 4 DEL. Saj je Anitka že popravila, pa je spet zginlo Je treba rećt moderatorju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:08:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo No zdej spet dela... kakšen net maš pa ti???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo Mogoče pa je s kakim intertnetnim ponudnikom težava. Ker jaz jih nimam. a maš kabelsi net???Jazman siol 3 Ne vem ce ima kaj veze z ponudnikom, ker jaz prav gotovo ven padem.... 1 mb hitrost ADSL PONUDNIK e - data... Pa mi glih tko kar neki steka pa spet ne pa spet ja... med tem ko druge sovenske strani odpira brez problema... To je RR - problematicen pa nic druzga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:08:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak smo pa res cveke...sem videla med zadnjimi 50 temami Novemberke 2005 4 del... Kdaj bodo naslov popravili na majski hrosci 2008 - 4 DEL. Saj je Anitka že popravila, pa je spet zginlo Je treba rećt moderatorju Meni se je tudi zdelo, da je že en čas pisalo 2008 zraven, zdaj pa ni. Februarke so pa tudi čveke. Danes imajo sicer 1 stran napisano, včeraj pa so jih napisale 9. Bo težek ulov. Mogoče jih ulovimo februarja alli marca, ko gredo v službe.
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:09:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi tok cvekala pa mi RR zelo nagaja Pa kako je to mogoče, da enim nagaja enim pa ne???Ponavad je vsem al pa nobenemu. Nič mi ne gre v glavo Mogoče pa je s kakim intertnetnim ponudnikom težava. Ker jaz jih nimam. a maš kabelsi net???Jazman siol 3 kabelskega ja Kakšna je ugotovitev za februarke???Mislim, da se raje naravnajmo na januarske sončke, njih bo lažje pihnit Pol se pa lahko o februarkah pogovarjamo. V povprečju jih me naklofamo več kot one.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella: si se ze pobotala z dragim???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:12:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka lahko probamo ulov. Nisem šla špegat koliko na dan naklofajo. Kaki pa sem jaz dajala in kar ven sem ga "luščila" z žličko. Sem ga pa tudi zmiksala in dala zraven jabolka. Naša ga ima ful rada. Mislim, da bi jih lahko ujele Sicer pa tudi naš nekaj štrajka in se še kar oglaša iz spalnice. Upam, da do konca pisanja mojega posta zaspi. **** me veseli, da gre zdravje na bolje, še naprej pa za celo družino. Mavo jaz bi tudi eno kremšnitoooooooo. Tally držim pestke, da bo tudi vaš zabasan nosek kmalu odmašen. Naš Gal je zadnjič tudi malce čudno pogledoval proti dežni prevleki Tuševe zvezdice pa se zbirajo do 10.1.2009. Naty kakšno reakcijo sta pa imela po banani? A ga je boščeka zvijalo? Tudi jaz upam, da bo naše spanje vsak dan boljše, ali pa vsaj nočno. A veš, da tudi jaz ne vem kaj je to za ene igre (catana) Za biserčka pa že držim pestke. Tiana za zobeka. Jana glede pikic ti ne znam kaj pametnega odgovorit RR tudi meni HB ne nagaja. Pa še en namig - če vrinete zgoraj pri naslovu 2008, kot sem sedaj jaz bo 2008 ali pa če odgovarja naslednja na moj post itd. Zdaj pa grem preverit situacijo v spalnico
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:12:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: si se ze pobotala z dragim??? V intimnem smislu ne. Govoriva normalno, samo me je dans spet mal razkajfal Nič ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo vidis da ga RR serje na celi fronti. KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 8.11.2008 22:15:47
|
|
|
|
Anitka
|
zaspaaaaaaaaaaaal je spet saaaaaaam moj zlati sonček Estrella
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 8.11.2008 22:15:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: tana7 A je še kater dojenček imel tako samo vročino? A je to lahko virus, ali kaj? da se mal po dolgem času vmešam...moja Tia je pred tednom dni prebolela 6. bolezen. Najprej je dobila vročino, ki je trajala 3. dni, nato je vročina padla in dobila je izpuščaje (rdeče pikice)po vsem telesu....le ti so potem tud izginili po treh dneh. Mogoče je to da se čim prej pozdravi. Lp od nekativne (izbrisane) majčice Skye uf, upam, da ni to sicer ravno berem na netu neke tuje sajte, pa res piše, da je vročina ponavadi prvi znak, potem se pa pojavi še kaj drugega Moj je imel tud pred kratkim en dan kar iz nič vročino, ampak potem ni nič zbolel, tko da je še vedno nepojasnjena. Tud zobek takrat ni ven pogledal, je šele danes.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?