barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 barbaw: HVALA ti za odgovor o sesalcu... sem mal prečekirala in je mi zdi cool ... a z njim lahko tepih, sedežno itd. sesaš in obenem opereš ... Ja vse lahko opereš, jaz tudi občasno postelje potegnem, tla s parno razkužim in likam. Babyvac tdi propim goo in in težav. Mi jjafajn, ko greesat vse obenem pomijem po tleh. Imamo sepovsod parket in ploščice in se meni osebno ful dobro obnese, ker sovražim krpe na katere se primejo dlake in lasje. Vedno sem z rokavicami pucala, pa na krpah me moti še to, da ko je enkrat polna las jih pušča za seboj in rabiš milijon krp. No, jaz osebno tega ne prenesem. Estrella za seznam lahko tako naiš, da si tisstran na kateri si ga nazadnje napopala daš med priljubljene in ti ostane in ga ne rabiš iskat. Jaz sem ti hotela že to predlagat pa pozabila. Moj je tudi lazil in si verjetno videla, da je postalo nemogoče. Jaz sem si izmislila nalepke in po določenem številu nalepk dobi nagrado. Smo prišli tako daleč, da danes sploh ni prišel k nama oz. je prišel ob 7,34. Zame je to ful dosežek. Kasso za zdravilo. Sicer i misel na tole špikanje glih ni fajn, ampak samo da ti pomaga. SS in Estrella a ima danes preveč časa? barbaw, daj mi napiš še enkrat kakšen sesalec imaš to. Ker jaz imam povsod parket in ploščice in bi rabila čistilko Potem boš pa ves prišparan denar od fasade za sesalec vrgla. Bi pa ga mogla prvo probat, če ti odgovarja. Edini minus sesalca je, da ima prekratek kabel in da nima avtomatskega navitja kabla. Od Hooverja. Ima pa zraven likalnik in samo dolivaš vodo, če ti je zmanjka. Nikoli ne rabiš čakat, da se ohladi. Obstaja pa še varianta brez likalnika stane pa 100 eurov manj, je pa rdeče barve. Vsem, ki razmišljate dati ful denarja za kakšno stvar, jo prej probajte. da me ne bo potem kera kregala, ker ji ne odgovarja. Jaz sem ful zadovoljna, Včasih me jezi kabel, ampak sem se navadila nanj. Maja je zdaj bolj ješča. Še vedno sumim zgornje zobe, ker se tako obnaša kot da jo dlesni bolijo. niti pošlatat ne pusti. Drugače pa kar je, ampak ji moram uturit zizo. Zjutraj še gre, proti večeru pa je katastrofa. V rit ji gre ful skuta. Danes niti sadja ni hotela. Lepo se je začela izkašljevat, nič ne hrope, pa nos na veliko sesamo in je boljše. tudi volje je zdaj boljše in nekaj cvili in vriska.