nana35
|
No,pa naj še potem jaz pohvalim mojega Klemna,kako je on napredoval . Klemen reče mama,ata,deda,nana ,auto,žoga in razne njegove izmišljotine.Pokaže na lučko z rokico in ve kje je falot(to je on na sliki),ve tudi kje je rožica žoga,balonček...in ko mu vržeš žogico ti jo vrne,da jo poskusi vreči nazaj,včasih mu uspe,včasih jo pa prehitro spusti in pade nazaj.Če rečeš kje imaš žogo gre po njo in prav tako gre po balonček.Pa tudi ve kaj je gaga in ko vidi žogo na sliki,reče žoga.Drugače pa itak,pridi sem,pazi,ajs,pazi na rokico...to že vse zna in ve.Druga se trenutno ne spomnim. Drugače pa Klemen veselo hodi okoli po vseh štirih in povsod kjer lahko po dveh-ob kavču,omarah,stolih v kuhinji ob steni,vratih,kuhinjskih elementih...Odpira vse in razmetava vse.In cele dneve ponavlja nnnnnnnnnnne,nnnnnnnnnne.To verjetno zato,ker vse kar poskuša ušpičit jaz pravim nnne. triš,nisi samo ti zmešana ali čudna,midva s Klemnom sva se sprehajala v dežju ravno tako kot vi,mami s kapuco na glavi in nad vozičkom sva imela pripeto veliko marelo,da je bil cel voziček spodaj .Dečko je zaspal kot polhek. koala seveda stiskam pesti zate in zato,da ni tole nič druga kot kakšna zamašena lojnica ali kaj nedolžnega. Ančika,zelo lepe slikice,sploh tista s piščančkom in komentar da čez 2 meseca ga bo Daša že papala.Ti,ti...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 7.11.2008 13:53:22 >