|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
7.11.2008 11:07:42   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Katarinas Jan je pri pregledu mal kašljal pa sem vprašala P če mu lahk kaj dam. Pa je rekla, da ne in mi tudi pokazala pisno od glavnega šefa na Ped.kl. odgovornega za to področje, da ne priporočajo ničesar. 

Hmmmm ja pol pa nič, no upam, da se bo kašelj umiril. Saj čez dan ne kašlja toliko, bolj ponoči. Verjetno jo bom danes kopala v materini dušici in ji tudi prsi namazala z materino dušico, potem upam, da bo bolje, da bo vsaj ponoči pančkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
7.11.2008 11:09:39   
katarinas
Nekaj lepega, poskusite:

NASLIKAJ SI SVOJ TRAVNIK ROŽ!
Klikni na link in prikazala se bo črna stran. Klikni kamorkoli in glej kaj se prikaže, še   boljše pa bo, če klikneš in povlečeš miško.UŽIVAJ!

KLIK:
http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
7.11.2008 11:52:53   
Golobček
En deževen pozdarvček še od nas !

Fantje v vrtcu, idve z N. pa doma, čakava da se izlije.
Tudi jaz nimam nič proti sprehodu , čeprav je zunaj dež in se tudi na babje čveke ne oziram.

Punce tiste, ki mislite da vas snahe in določene osebe preverjajo se glede loveforever nič ne sekirajte, jo osebno poznam, tako da vas ziher ne preverja.user posted image

Slavljenčki vse najboljše
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 4503
7.11.2008 12:21:11   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Eno vprašanje:   Kaj /če sploh kaj, lahko dam Lari proti kašlju? user posted image

Trpotec.Jaz pa sem Žanu pogrela olivno olje dala notri kamilice v glavicah,to polila po plenički in lepo prepognila na 1/4 in mu dala na prsa zvečer pred spanjem.Zraven posteljice pa sem dala vrele kamilice da je vdihaval in je bilo po parih dneh dobro.Upam da se ga čimprej rešiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Anita Žan ima povšterček baby že od rojstva.Sploh je priporočljivo dvignjeno vzglavje pri prehladih

Katarinas tale travnik z rožicami mi je pa polepšal danuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.11.2008 12:22:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 4504
7.11.2008 13:23:24   
koala
Hm z tem kašljem pa je zgleda (spet) veliko mnenj, meni je svetovala P slezov sirum, če je kašelj suh, saj izkašljat se še ne znajo, ali pač? No ker trpotec je za lažje izkašljevanje če se prav spomnim.

Puce moje, zdaj pa vas bom še jaz prosila za pestke, namreč v ponedeljek sem zatipala zatrdlino na levi dojki in ker se nič ne zmanjša z dojenjem(sem najprej pomislila na zamašen mlečni vod pomislila) sem se danes spravila k G, sicer pravi da se mu zdi da ni razloga za paniko, samo me je vseeno poslal na center za bolezni dojk, zdaj pa čakam tečko (ki to ta mesec nebo) da lahko pogledajo kaj se dogaja. Dame je strah kot psa vrjetno ni treba poudarjat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
7.11.2008 13:29:08   
majra
Koala user posted image user posted image user posted image user posted image
Probaj se ne sikirat oz. čim manj, ker verjetno ni razloga za paniko. Upam, da boš čimprej na vrsti pri zdravniku, da te odreši skrbi.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
7.11.2008 13:29:22   
katee
koala: upam, da ni nič hujšega! Držim pesti, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
7.11.2008 13:35:43   
Anchikaa
Koala ne mislit na slabo,vse bo še dobrouser posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
7.11.2008 13:44:45   
Anchikaa
No takle mamo.Dež,da še ven ne morema it,pa sami sma doma.

Komaj čakam da ji prileze ta zobek ven.Najraje bi ga sama ven potegnila,ker ma skoz roke v ustih.Vidi se že ful ampak nikakor da pride ven.Trenutno še spi,potem pa si boma šle medsebojno na živce.

Ker nimam kaj pametnega za napisat bom malo slikice prilimala.
Naš kravžl bauc po kopanju
user posted image

Deda,a ga lahko primem
user posted image

Zdaj si še taki mali,čez 2meseca pa te bom že papala
user posted image

OOOO,lej tu jih je še več
user posted image

WTFuser posted image
user posted image

No pri nas pa res ni dolgčas.

LP in lepo se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
7.11.2008 13:51:00   
nana35
No,pa naj še potem jaz pohvalim mojega Klemna,kako je on napredovaluser posted image . Klemen reče mama,ata,deda,nanauser posted image ,auto,žoga in razne njegove izmišljotine.Pokaže na lučko z rokico in ve kje je falot(to je on na sliki),ve tudi kje je rožica žoga,balonček...in ko mu vržeš žogico ti jo vrne,da jo poskusi vreči nazaj,včasih mu uspe,včasih jo pa prehitro spusti in pade nazaj.Če rečeš kje imaš žogo gre po njo in prav tako gre po balonček.Pa tudi ve kaj je gaga in ko vidi žogo na sliki,reče žoga.Drugače pa itak,pridi sem,pazi,ajs,pazi na rokico...to že vse zna in ve.Druga se trenutno ne spomnim.
Drugače pa Klemen veselo hodi okoli po vseh štirih in povsod kjer lahko po dveh-ob kavču,omarah,stolih v kuhinji ob steni,vratih,kuhinjskih elementih...Odpira vse in razmetava vse.In cele dneve ponavlja nnnnnnnnnnne,nnnnnnnnnne.To verjetno zato,ker vse kar poskuša ušpičit jaz pravim nnne.user posted image

triš,nisi samo ti zmešana ali čudna,midva s Klemnom sva se sprehajala v dežju ravno tako kot vi,mami s kapuco na glavi in nad vozičkom sva imela pripeto veliko marelo,da je bil cel voziček spodajuser posted image .Dečko je zaspal kot polhek.

koala seveda stiskam pesti zate in zato,da ni tole nič druga kot kakšna zamašena lojnica ali kaj nedolžnega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ančika,zelo lepe slikice,sploh tista s piščančkom in komentar da čez 2 meseca ga bo Daša že papala.Ti,ti...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 7.11.2008 13:53:22 >

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
7.11.2008 14:08:25   
lutiropan
Koala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
7.11.2008 14:09:53   
koala
Punce hvala vam, se trudim bit optimist, samo je zelo težko.Mislim da še nikoli nisem tako čakata menstre, niti tisti mesec ko sem potem šla v postopek.

Ancika tvojas Daša je pa ful lepotička, Alexu pa se je čist zmešalo ko je piščančka videl, je kar vriskal. Mu moram enega v živo pokazat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
7.11.2008 14:25:02   
Anonimen
Katarinas kako fajn link sploh za tale turoben dan! user posted image user posted image user posted image Jaz sem ti povedala samo glede sirupov da naj ji ne bi dajala. Seveda pa si lahko pomagaš z domačo lekarno, tako kot ti je to opisala triš. Tudi mi dajemo zraven pojstlice kamilice, da jih vdihava, ko kašlja in pomagajo. Pa materina dušica bo tudi po moje zalegla. user posted image user posted image user posted image naj odženejo kašelj stran.

Koala upam, da bo vse OK! Držimo pestke in ti pošiljam koš user posted image user posted image user posted image

Kaja VSE NAJ NAJ!user posted image user posted image user posted image

Anchika vidim, da vama kljub dežju ni dolgčas. Tudi naš Janček je pred časom malemu piščančku skoraj vrat odlomu. Mu ga je ena teta iz vasi pokazala in glih sm ji htela reč, naj ga nima tako blizu njegovih rok, evo pa ga je že za vrat grabu. Bogi piščanček si je komaj opomogu, našmu pa je blo to tako smešno ko je un cvilu, da se je tako smejal, mi pa pol tud.user posted image user posted image user posted image Pa lepe slikice!

A Klemen je pa tudi bolj pri govorečih, user posted image tudi za tebe!

Janček spi svoj pop spanec. Sva bila pri P, izvidi vode so Ok. Pa smo tudi s tem opravili HB. Sedaj pa imamo naslednjič pregled na samo silvestrovo, a si morete mislit????

Neposredna povezava do sporočila: 4513
7.11.2008 14:37:38   
Intruder24
koala user posted image ne sekiraj se naprej, ker nima smisla...vem pa da ti je težko!

Radi se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
7.11.2008 14:46:52   
limma
Koala, user posted image user posted image user posted image user posted image Vse bo v redu, boš videla! Mislim nate in ti pošiljam dobre misli in user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da ti Alex čim večkrat pokaže, kako dela jezna kača, da te malo razvedri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
7.11.2008 15:08:29   
TRIŠ
Koala moja držim pesti da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image .Kar prepričaj se da je vse OK,čeprav vem da je težko.Vem pa da bo vse dobrouser posted image

Anchika kako lepe slikice.A vi imate doma take piščančke

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
7.11.2008 15:12:28   
TRIŠ
Dašabina ti pa imaš srečo.Te kličem da ti sporočim da si zadela nagradno igro mladinske knjigeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam matiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Upam da si pri zdravniku dobro opravilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
7.11.2008 15:33:09   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Anchika kako lepe slikice.A vi imate doma take piščančke

Ja doma jih imamo.Tast jih kupi,pol pa jih 2meseca redimo,pol pa grejo za papico.Seveda samo za doma,mislim za naše potrebe.

Koala pa pripelji Alexa na obisk k piščančkom,pa še pujsije bo videl.user posted image Pol ga pa domov ne boš spravlauser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
7.11.2008 15:34:06   
Anchikaa
Dašabina čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
7.11.2008 16:01:11   
klaja
Koala veš da bomo držale pesti za tebe in s tabo upale da ni nič narobe!

Anchika lepe slikice!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
7.11.2008 16:20:14   
katarinas
Lara je zaspala, no zdaj spi že kakšno uro, jaz sem tačas pospravila stanovanje in prišla še malo poškilit semuser posted image

Triš hvala za tale recept, moja mami ponavadi tako naredi bezeg, in tudi tale tvoj je sigurno dober. Bom sigurno probala.user posted image

Koala user posted image , ne se preveč že zdaj sekirat. Vsaka bulica še ne pomeni kaj nevarnega. Te pa razumem, da te je strahuser posted image

Anchikaa luštne slikce, in jej kako luštni piščančki. Daša bi jih najbrž kr mal zmečkala, ne?user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
7.11.2008 16:50:16   
SuzanaKK
Koala bom mislila nate, itak. Pa že zdaj vem, da ni nič. user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da že 2 dni nisva bila zunaj, je Aljaž še kar dobre volje, ampak z uspavanjem je pa čista katastrofa. Vik in krik, da ga sosedi menda v sosednjo hišo slišijo, potem pa spi pol ure. Bi se mi lahko kar zmešalo.

katarinas jaz imam domač sirup iz smrekovih vršičkov. Če bo mali kašljal, mu ga bom dajala, ker so mi punce rekle, da lahko.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 4522
7.11.2008 16:51:51   
SuzanaKK
Prehitra, spet.

Anči ful luškane slikce tvoje princeske. Me prav zanima, kako bi Aljaž reagiral na žive piščančke. Ima enega plišastega, ampak ni preveč zanimivuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
7.11.2008 16:55:27   
Anchikaa
Daša jih je tako vesela, in ja menda bi jih kar skup potolkla.Tak da ji ni preveč za zaupat,pa da bi jo samo pustil z njimi.Enga je že mela v roki in HB da je bil deda zraven,ker drugač bi imeli danes že pogreb.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
7.11.2008 17:07:47   
sani1
Pozni dober dan!

Je takšna tema, da bi lahko rekla že kar lahko noč...user posted image user posted image user posted image

sunny- hvala...  je pa dobro, da se učiš od triš. Ona zna in ve... Se pa tudi jaz strinjam, da imaš doma naslednjo maratonko. Bosta z Manjo tekmici...user posted image Učita se že ena od druge...user posted image

triš- a ne? Veš, da sem te mogla razveselit z dobro novico...user posted image

ursulina- nič kaj zavidljiva stvar. Res je, da je življenje prekratko, a kaj ko se tega zavedamo šele ko gre kaj narobe. Ponavadi nas takšne stvari samo še zbližajo in povežejo. vsaj pri meni je tako. Pa hvala...user posted image

piškamiška- meni nebi bila nič kaj znana ona, ker ne poznam zmajčic. Me bolj zanimajo zmaji...user posted image   Lastnik ( tisti črni) drugače nastopa v  videospotu  Saške Lendero če se ne motim je una pesem ljubim cigana Jana  in  pa še v enem od Mance Špik. Ti on ni bil nič poznan? Joj sem ga zezala na ta račun.user posted image

nana- nič ne bom huda.user posted image   Je pa tvoj Klemen tak cuker, da se ga vedno razveselim in mi polpša dan. Ima pa drugače tudi ena moja kolegica tam na emailu ful dobro fotko gor. Nje z njenim krščencem (al kako se reče) Mi je pa ona tako lušna, da mi tudi polepša dan...  Vidiš jaz samo na email zavijem pa je dan popoln...user posted image user posted image user posted image   vem sem čudna. ampak dej se smej, da boš lahko upravičeno rekla, da sem...user posted image

suzana- lepo, da naju boš vesela. Bom prišla v celotni bojni opremi. Še kako pištolo bom dala za pas pa bo...user posted image   Vidiš si me spomnila, da če bo jutri vreme kolkr tolk bova z dragim šla malo strelat...  Pol se pa pazite! user posted image

sončnica- kot si lahko brala smo imele konec avgusta srečanje in piknik. Ga je organizirala mml tukaj v Lj in je bilo super.  Mogoče se pa odločimo in ga naslednje lepo naredimo na primorskem. Nebi bilo slabo.  Sicer bomo pa mi en vikend, ko bo lepo vreme šli malo do Portoroža. Moremo v novi hotel Palace na eno kavico, da vidimo ta prestiž in rezerviramo sobo za poletje...user posted image

Lunca- upam, da si dobro uredila kasko in da si dobila kaj popusta.

koala- pošiljam ti miljon user posted image user posted image user posted image   Ne bodi negativna. Mogoče imaš samo kakšno bezgavko zamašeno od mleka in se ti je naredila bunkica. Lahko tudi pride do zamašitve lojnice če je to višje. Ma kaj bi ti solila pamet sej sama dobro veš. Ti pa jaz povem, da ni nič narobe zato se ne sekiraj. OK? user posted image user posted image user posted image

limma, sončnica, piškamiška- danes je ravno prav deževen dan za politiko. Spremljate kaj parlament?

alfabeta- upam, da čimprej uspostaviš računalnik.Te pogrešam... user posted image klepetka je tudi brez oz. ji je nekaj zablokiralo.

majra- tudi tebe pogrešam. Kje se skrivaš?

Belokranjke- nisem vedela, da imate vi županjo. Pa zdej še v parlamentu sedi...user posted image

Midve sva bili dopoldan tudi malo zunaj na sprehodu. Pa čeprav te kdo čudno pogleda se jaz z tem nič ne obremenjujem...

Lep večer!

Lep vikend vsem in stiskajte se kolikor se le da...  pa še pozdravček na koroško...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?