Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno? ne ne cleo je spremenila slikico sam pod nickom te očke strašne
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:51:54
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tajči, ne se sekirat, ker maš super truper luštno družinico in kar tako naprej!!! Pa tud neka Šerbi ne zgledaš na slikah, zato ne jamri!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:52:44
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno? Ja, jaz vidim slikco pod njenim nickom! A ti pa ne?!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Polma,od kot ti unale smeki zvezdica,jaz bi jo tudi . Ta šmeki zvezdica je tam, kjer piše : več smeškov... . Pa ne pri men.Mi zgleda ne pripada .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:53:17
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno? ne ne cleo je spremenila slikico sam pod nickom te očke strašne A me zaj te... ?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Tajči, ne se sekirat, ker maš super truper luštno družinico in kar tako naprej!!! Pa tud neka Šerbi ne zgledaš na slikah, zato ne jamri! ..no morem shujšat 10kg najmanj k jih imam ene 67-68
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:53:44
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No, babe žabe, zdej se grem pa jaz tuširat in počas mojga zbajkat iz kavča, da se preseli v spalnico! Super fajn mi je blo čvekat z vami, res ste fajn vse tle gor. HB za računalnik!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:54:55
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Tajči, ne se sekirat, ker maš super truper luštno družinico in kar tako naprej!!! Pa tud neka Šerbi ne zgledaš na slikah, zato ne jamri! ..no morem shujšat 10kg najmanj k jih imam ene 67-68 A sva kej v žlaht, jaz jih mam tud tam nekje... Mah, sej bo, tud to bomo pošlihtale!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
polma res ne vidš slikice?tm k piše kleopatra28 slika!!!! objave ...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Tajči, ne se sekirat, ker maš super truper luštno družinico in kar tako naprej!!! Pa tud neka Šerbi ne zgledaš na slikah, zato ne jamri!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:57:09
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Mater, sem naklofala nocoj, sem že skor bliz 3. zvezdice! No, pridne bodte, pa se spet jutr tipkamo! Pa en kup vsaki, da boste fajn spale, z vašimi čmrlji vred! Pa mogoče kak , če vam bo pasal!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saša vrjetn sma pa res tam po enih kolenih v žlaht ..nič,šiban jst tud v muižule,hvala za družbo,se še kaj tipkamo...lepo pančite in mirno nočko..papa
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:57:31
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno? okej, okej, sempač blond ... a gremo spat? pol pa nočko...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:57:50
|
|
|
|
Tina 28
|
punce...kolk ste ble pridne ...jaz mam ta teden norišnico (Nejc ma dvakrat teden plavanje in pol še karate...in po kosilu, ko bi mogl mal počit...je spet popoldansko vozi sem, vozi tja...pelji pridi iaskat )...najhujš od vsega je pa tamala, ki zvečer ne more in ne more zaspat...vsak poskus posteljice, petja, božanja, fena...spodleti. Ne boste verjele...sem obupala in sem zbudila mojga naj jo še on mal zabava, ker zunaj posteljice je čist srečna sovica. In zdaj je tule zraven v lunci, se igra z ropotuljicami in je ful zadovoljna. Je pa res, da je zdaj tretji dan ko uvajamo (kuhan korenjček) alpa so zobki.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgac pa tudi jaz ne vidim slikic,ne od Polme,RMRM,Taanikee,Sase...edin ce jih nimate?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:59:52
|
|
|
|
Tina 28
|
Ha...sem vas pregnala...saj itak nimam časa čvekat. Je pa res, da ravno moj pozen timing, ko vletim, mi ta teden ni dal...da hodim čvekat, ker vas zamudim...mi je vse ostal...pa ni zneslo
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 23:03:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Polma,ne zameri,jaz mislim da res ne vidis,imas zgleda nekaj narobe programirano,pa lahko noc . OJ Tina.Moja tudi hodi na karate. PO moje so zobki,ker zaradi uvajanja GH je pri nas isto spala.Samo da ni zamenjala dan za noc.Pa drgac? Vse ve druge zaspanke,dobro spanckajte,jaz se malo ostanem,sem bolj ponocnjak,pa se tamala moja pridna,zjutraj kar potegne.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 23:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina mene nisi pregnala,se ne dam kar tako .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 23:06:59
|
|
|
|
Tina 28
|
Drgač v redu...sam dan ma premal ur. Vsak dan moram štirikrat od doma (vrtec, vrtec, plavanje ali karate...nazaj iskat...pol pa še aerobika). Ma ne vem kaj naj naredim s tamalo...moj je že zaspal zraven nje v lunci ona pa veselo ghmghm...bom mogla zopet poskus uspavanja izvest.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 23:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da ti zdaj uspe .Takrat ko je pri nas kriza z uspavanjem,jo ponavadi moja tavelika zrihta da zaspi.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 23:12:11
|
|
|
|
Tina 28
|
Še ena ponočnakinja torej...sem prej pozabla dodat še vozičkanje vsak dan dopoldan in kuhnje, pa cunje za zrihtat...je pa dan okrog ..pol pa še na wc ni cajta. Ne vem, a mam krizo...se mi zdi, da ure kar letijo...kaki neki porodniška v izi...k srečam kakšno, ki reče...zdaj pa zih uživaš, ko maš cel dan ljubi čas zase . Ampak je pa luštno, čeprav zase pa nimam kaj velik časa. Me sam preganja misel, kaj bo, ko bo tamala 11...ko je take treba skoz gledat...vse bo še isto...+ služba . Mah saj nočem črnih misli zdaj tu gor napeljevat...zdej se že kar mal režim, ker tamali čist dogaja in ne vem, do kdaj a namen met žurko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 23:14:25
|
|
|
|
Tina 28
|
Zdaj jo je moj previl...ga je zbudila z ropotuljo ...in mami bo probala spet podojit....drži pesti Kleopatra...pa se kar poslovim za vsak slučaj, ker to zna trajat....
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 23:16:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem se mal pred TV,pol pa spat.Lahko noc.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 8.11.2008 9:31:40
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro ste pa kar pridno čvekale včeraj.... mene je zmanjkalo na kavču v minuti 15.... pa ponoči normalno spimo, samo res ne vem, kaj je to zdaj z mano.... pa že od prehlada naprej imam stalno cca. 37° vročine .... včasih še celo desetinko, dve več... mi imamo dež ... razpoloženje tamalih je približno enako vremenu.... plus da mojega spet ni doma, dela, ampak smo že tako ali tako navajeni.......... grem pospravljat, sta (za čuda) zadovoljna v igralnih centrih..... vseeno... lepo soboto.....
|
Katere igrače?Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje?
Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 122Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!