|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
7.11.2008 22:51:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! user posted image  Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se!

Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno?

ne ne cleo je spremenila slikico sam pod nickom te očke strašneuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.11.2008 22:51:54   
sasa.vracko
Tajči, ne se sekirat, ker maš super truper luštno družinico in kar tako naprej!!! Pa tud neka Šerbi ne zgledaš na slikah, zato ne jamri! user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.11.2008 22:52:44   
polma

Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! user posted image  Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se!

Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno?

Ja, jaz vidim slikco pod njenim nickom!user posted image  A ti pa ne?!

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.11.2008 22:52:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Polma,od kot ti unale smeki zvezdica,jaz bi jo tudiuser posted image .

Ta šmeki zvezdica je tam, kjer piše : več smeškov...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.
Pa ne pri men.Mi zgleda ne pripadauser posted image .

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.11.2008 22:53:17   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ne ne cleo je spremenila slikico sam pod nickom te očke strašneuser posted image

A me zajuser posted image te...user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.11.2008 22:53:31   
Anonimen

Tajči, ne se sekirat, ker maš super truper luštno družinico in kar tako naprej!!! Pa tud neka Šerbi ne zgledaš na slikah, zato ne jamri! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..no morem shujšat 10kg najmanj k jih imam ene 67-68user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.11.2008 22:53:44   
sasa.vracko
No, babe žabe, zdej se grem pa jaz tuširat in počas mojga zbajkat iz kavča, da se preseli v spalnico! Super fajn mi je blo čvekat z vami, res ste fajn vse tle gor. HB za računalnik! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.11.2008 22:54:32   
Anonimen

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.11.2008 22:54:55   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..no morem shujšat 10kg najmanj k jih imam ene 67-68user posted image

A sva kej v žlaht, jaz jih mam tud tam nekje... Mah, sej bo, tud to bomo pošlihtale!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.11.2008 22:55:40   
Anonimen
polma res ne vidš slikice?tm k piše
kleopatra28
slika!!!!
objave
...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.11.2008 22:55:58   
Anonimen

Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.11.2008 22:57:09   
sasa.vracko
Mater, sem naklofala nocoj, sem že skor bliz 3. zvezdice! No, pridne bodte, pa se spet jutr tipkamo! user posted image  
Pa en kup user posted image  vsaki, da boste fajn spale, z vašimi čmrlji vred! Pa mogoče kak user posted image , če vam bo pasal! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.11.2008 22:57:17   
Anonimen
ja saša vrjetn sma pa res tam po enih kolenih v žlahtuser posted image user posted image ..nič,šiban jst tud v muižule,hvala za družbo,se še kaj tipkamo...lepo pančite in mirno nočko..papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.11.2008 22:57:31   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

okej, okej, sempač blond user posted image ...
a gremo spat?
pol pa nočko...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.11.2008 22:57:50   
Tina 28
punce...kolk ste ble pridne ...jaz mam ta teden norišnico (Nejc ma dvakrat teden plavanje in pol še karate...in po kosilu, ko bi mogl mal počit...je spet popoldansko vozi sem, vozi tja...pelji pridi iaskatuser posted image )...najhujš od vsega je pa tamala, ki zvečer ne more in ne more zaspat...vsak poskus posteljice, petja, božanja, fena...spodleti. Ne boste verjele...sem obupala in sem zbudila mojga naj jo še on mal zabava, ker zunaj posteljice je čist srečna sovica. In zdaj je tule zraven v lunci, se igra z ropotuljicami in je ful zadovoljna. Je pa res, da je zdaj tretji dan ko uvajamo (kuhan korenjček) alpa so zobki.user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.11.2008 22:58:53   
Anonimen
Drgac pa tudi jaz ne vidim slikic,ne od Polme,RMRM,Taanikee,Sase...edin ce jih nimate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.11.2008 22:59:52   
Tina 28
Ha...sem vas pregnala...saj itak nimam časa čvekat.
Je pa res, da ravno moj pozen timing, ko vletim, mi ta teden ni dal...da hodim čvekat, ker vas zamudim...mi je vse ostal...pa ni zneslouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.11.2008 23:03:39   
Anonimen
Polma,ne zameri,jaz mislim da res ne vidis,imas zgleda nekaj narobe programirano,pa lahko nocuser posted image .

OJ Tina.Moja tudi hodi na karate.
PO moje so zobki,ker zaradi uvajanja GH je pri nas isto spala.Samo da ni zamenjala dan za noc.Pa drgac?

Vse ve druge zaspanke,dobro spanckajte,jaz se malo ostanem,sem bolj ponocnjak,pa se tamala moja pridna,zjutraj kar potegne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.11.2008 23:05:21   
Anonimen
Tina mene nisi pregnala,se ne dam kar takouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.11.2008 23:06:59   
Tina 28
Drgač v redu...sam dan ma premal ur. Vsak dan moram štirikrat od doma (vrtec, vrtec, plavanje ali karate...nazaj iskat...pol pa še aerobika).

Ma ne vem kaj naj naredim s tamalo...moj je že zaspal zraven nje v lunci ona pa veselo ghmghm...bom mogla zopet poskus uspavanja izvest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.11.2008 23:11:32   
Anonimen
Upam da ti zdaj uspeuser posted image user posted image .Takrat ko je pri nas kriza z uspavanjem,jo ponavadi moja tavelika zrihta da zaspi.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.11.2008 23:12:11   
Tina 28
Še ena ponočnakinja torej...sem prej pozabla dodat še vozičkanje vsak dan dopoldan in kuhnje, pa cunje za zrihtat...je pa dan okrog ..pol pa še na wc ni cajta.

Ne vem, a mam krizo...se mi zdi, da ure kar letijo...kaki neki porodniška v izi...k srečam kakšno, ki reče...zdaj pa zih uživaš, ko maš cel dan ljubi čas zaseuser posted image . Ampak je pa luštno, čeprav zase pa nimam kaj velik časa.

Me sam preganja misel, kaj bo, ko bo tamala 11...ko je take treba skoz gledat...vse bo še isto...+ službauser posted image .

Mah saj nočem črnih misli zdaj tu gor napeljevat...zdej se že kar mal režim, ker tamali čist dogaja in ne vem, do kdaj a namen met žurkouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.11.2008 23:14:25   
Tina 28
Zdaj jo je moj previl...ga je zbudila z ropotuljouser posted image ...in mami bo probala spet podojit....drži pesti Kleopatra...pa se kar poslovim za vsak slučaj, ker to zna trajat....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.11.2008 23:16:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem se mal pred TV,pol pa spat.Lahko noc.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.11.2008 9:31:40   
l.daisy
dobro jutro

user posted image

ste pa kar pridno čvekale včeraj.... mene je zmanjkalo na kavču v minuti 15.... pa ponoči normalno spimo, samo res ne vem, kaj je to zdaj z mano.... pa že od prehlada naprej imam stalno cca. 37° vročine user posted image .... včasih še celo desetinko, dve več...

mi imamo dež user posted image ... razpoloženje tamalih je približno enako vremenu.... user posted image
plus da mojega spet ni doma, dela, ampak smo že tako ali tako navajeni.......... user posted image

grem pospravljat, user posted image user posted image sta (za čuda) zadovoljna v igralnih centrih.....

vseeno... lepo soboto.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!