Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:37:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mi smo dobil za krst brevijevo stajico je pa bela..jst sem mela eno drugo nagledano boljšo pa tako ko je jogi zraven tle ga ni,pa sem cel celje okol opbrnala ...tk da sem rekla da ma mali svoj tr odprt da naj drugič raj 5 e nakažejo kr če sami neki na pamet kupujejo mi stem ne naredijo usluge..
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:38:55
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Grem enga na balkon prizgat,pa da ne boste pobegnile. Uuuuu, mater....daj še zame enega... Sem na nosečniško-dojilni pavzi, pa tko rada povoham če ga kdo zapali kje v bližini...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:39:05
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja saša jst tud raje nebi o svojih ljubezenskih dosežkih v preteklosti,k bi lahko kr trofejo dobila za najbolj neumno in naivno če tko pogledam se res nimam kaj prtoževat zdej tud te malenkosti so nič v primerjavi s prej No, sej sem vedla, tvoj možek tak mili deluje... na slikcah
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam pa za novo leto obletnico-4 leta odkar ne kadim več
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jap moj možek je zakon res..mam srečo res..no sej je bil že cajt da mal sončka tud zame enkrat posije ane?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Sasa,sem ze nazaj.Jaz sem nehala koj ko sem zvedla da sem noseca,ze tako sem bila 9m v strahu,da ne bo kaj narobe,da bi se morala pa se zaradi cigaret obremenjevat...sem pa spet zacela zaradi tezav z mozem,se nisem mogla zadrzat .Dokler sem se mleko crpala sem se se zadrzevala,ko sem pa nehala,pa po parih dneh koj.Na zalost.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:42:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jst mam pa za novo leto obletnico-4 leta odkar ne kadim več U, super! Ma, sej bom jaz tud mogoče kdaj čist nehala, al pa ne, ker se lahk kontroliram kolk pokadim , ne sej zdej res nč več ne... Si pa res dobra, da si čist odnehala. Pomaga pa tud, ker moj ne kadi, ker če bi mela tipa, ko bi kadil, bi sigurn jaz tud ful...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:42:53
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sasa,sem ze nazaj.Jaz sem nehala koj ko sem zvedla da sem noseca,ze tako sem bila 9m v strahu,da ne bo kaj narobe,da bi se morala pa se zaradi cigaret obremenjevat...sem pa spet zacela zaradi tezav z mozem,se nisem mogla zadrzat .Dokler sem se mleko crpala sem se se zadrzevala,ko sem pa nehala,pa po parih dneh koj.Na zalost. Te razumem !
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jap moj možek je zakon res..mam srečo res..no sej je bil že cajt da mal sončka tud zame enkrat posije ane? Vesde .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:43:43
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jap moj možek je zakon res..mam srečo res..no sej je bil že cajt da mal sončka tud zame enkrat posije ane? Jap, jap !!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:44:10
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kleopatra, te pa čist štekam, ker ko mene živci dajejo, tud takoj na cigarete pomislim... Pa apetit se mi ustavi, no vsaj nekaj dobrega v slabem!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je tudi apetit ustavil,ko sem spet zacela kadit,na zalost je zdaj prisel nazaj,v dvojni meri .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:45:48
|
|
|
|
polma
|
Jaz mam 2 stroja belega in brisač za zložit... Hvala bogu so brisače 1, 2, 3 zložene
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
saša zakaj pa nebi ti tud čist nehala??imaš idealne pogoje,deca k ne kadi,malega otročka doma..ej pa to je idealno da se čist odpoveš resno..men so pomagale lizike,jst sem mela non stop kako liziko v ustih res ..pa kak teden dav pa je blo mim.. se spomnim ko sem bla v porodnišnici so mi lizike nosili kot majhnemu otroku,sem mela manijo na lizike fuuul ..joj nevem kaj mi je blo...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:46:46
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jap moj možek je zakon res..mam srečo res..no sej je bil že cajt da mal sončka tud zame enkrat posije ane? Jap, jap !!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:47:07
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Meni se je tudi apetit ustavil,ko sem spet zacela kadit,na zalost je zdaj prisel nazaj,v dvojni meri . Jaz pa od obupa Ž R E M ! Ko sem srečna, pa tut hrane ne rabim.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Polma,od kot ti unale smeki zvezdica,jaz bi jo tudi .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:47:51
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa saša zakaj pa nebi ti tud čist nehala??imaš idealne pogoje,deca k ne kadi,malega otročka doma..ej pa to je idealno da se čist odpoveš resno..men so pomagale lizike,jst sem mela non stop kako liziko v ustih res ..pa kak teden dav pa je blo mim.. se spomnim ko sem bla v porodnišnici so mi lizike nosili kot majhnemu otroku,sem mela manijo na lizike fuuul ..joj nevem kaj mi je blo...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:48:15
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Veckrat pa res,pa tut nasplosno sem bolj taka...kr strelam,ce ne drugac pa z ocmi .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:49:10
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Polma,od kot ti unale smeki zvezdica,jaz bi jo tudi . Ta šmeki zvezdica je tam, kjer piše : več smeškov...
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:49:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Meni se je tudi apetit ustavil,ko sem spet zacela kadit,na zalost je zdaj prisel nazaj,v dvojni meri . jap, na žalost!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa nisem mogla jest niti od sreče niti od obupa...zato so ble pa pol vedno kake rane na želodcu in to...sem bla ko dahauc včasih res.zdej pojem bombon pa gre kila gor
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 7.11.2008 22:50:41
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se! Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno? Ja, jaz vidim slikco pod njenim nickom! A ti pa ne?!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?