|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
8.11.2008 10:06:57   
lunca14
Jutro čvekeuser posted image user posted image ...........mi smo danes spet dobro spali,maj se ni nič zbudil,enej je spal do 7.30 in tud lun je še mal potegniluser posted image user posted image user posted image user posted image kok paše spati.No drugače pa smo mi danes stari 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
8.11.2008 10:07:26   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.11.2008 10:11:03   
lunca14
mi imamo dež ... razpoloženje tamalih je približno enako vremenu....
plus da mojega spet ni doma, dela, ampak smo že tako ali tako navajeni..........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je pri nas zelo podobno,mojga skor ni nič doma,ali je v delavnici ali pa na parceli,kjer pridno dela,bi se rad že ta mesec preselil v delavnico,tako,da ga bomo potem še manj videliuser posted image ,in mami bo skoz in skoz sama s tremi škorčki.Le da pri nas ne pada dež,ampak imamo rahlo oblačno,še malo sonca se viduser posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.11.2008 10:51:28   
Anonimen
Jutro. Mi smo se tud naspali. No, vsaj jaz.user posted image Tamala pa tud zdej kinka svojo kitico.

Sem imela plan pospravljat stanovanje, pa bom kar odpeketala po kosilu, ker bodo balkon zaprli in ne bom v tem kaosu.user posted image Naj dokončajo, potem bomo pa generalno naredili.

Pri nas je tako lep sonček.user posted image
Aja, pa eno zelo veselo novico sem danes zvedela že navsezgodej zjutraj. Moja sestra je končno user posted image .Kok sem vesela za njo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je trajalo celih 10 let, da so se odločili za novega člana.user posted image

Pa čestitke vsem za tini mini roj. dneve.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.11.2008 10:58:40   
Anonimen
Morgen user posted image

Evo ista zgodba. Mojga tudi ni cele dneve. Pa zdaj še nekak razumem no, vendar sem mnenja, da bi lahko majčken drugač organiziral dan, da je vsaj eno uro na dan s tamalim. Tko pa gre ko se tamal zbudi in pride ko že spi. Bo že.

Morala bi it v šoping pa se mi res ne da.

Kam hodite kej na izlete? Brez Bleda prosim. Zadnjič smo bli tam, da bi šli en giro, pa je blo treba dobesedno v koloni hodit okoli jezera, da ne govorim o tem da sva čakala pol ure na makiato v Vili Prešeren user posted image  
Kej tazga mi povejte da je lušten pa da se da blizu usest pa kej pojest user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.11.2008 11:01:26   
Anonimen
No drugače pa smo mi danes stari 5 mesecev

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.11.2008 11:59:24   
Anonimen
CAU

Tudi mi smo se naspali,ceprav je ob 6.30jedla,je potem nazaj zaspala do 9.30user posted image ,zdaj pa spet spancka.Sem jo skopala,ceprav jo ponavadi zvecer,pa jo vceraj nisem in je mela danes fajn vonj po skisanem mlekcu,tako da je bilo treba.

Glede mozevih odsotnosti,se ena taka se javlja,ceprav je ta teden malo bolje,je popoldan z nami,pa zdele naj bi tudi prisel,pol gremo pa po stolcek.

Soncka imamo tudi mi,tako da je treba nujno na zrak.Malo sem pospravla,me pa roze cakajo,so ze fajn prasne,pa kar odlasam.Mogoce jih bom pa res se danes,ce bo moz doma,da mi jih v banjo znosi,ker ene so ogromne in cist pretezke.

Vsem cestitke za mini rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image .

Tina,kako je bilo potem vceraj s spanjem,a ti je ratalo?

Lep dan vsem,pa se zvecer tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.11.2008 13:32:10   
anaj22
ojla mamice

včeri ste pa pridno čvekale user posted image  jest sem pa maščobo tajala na aerobiki je tko pasal, sam sem dons ugotovila da sem prešvoh delala k me dons nč ne boli.

Mojga tud cele dneve ni sam bomo zdržal ker itak menja službo da bo lohk več z tamalim.

novoletni okraski- jest jih rada sama nardim, mi je fajn k kej packam

mlekarne spet na polno obratujejo user posted image user posted image user posted image  sem se kr oddahnila

stolček- mi mamo tud PP tistga iz tuša in je zakon

pogledala slikce- luser posted image user posted image user posted image , Maksimiljan je tak user posted image

čuvanje pri babicah- Jaka je pr moji mami ful rad je pa res da jo vsak dan vidi, pri tašči pa do sedaj ni blo problema sam sem pa začela opažat, da ker jo ne vidi vsak dan hit začne jokcat pa mami in očija iskat po sobi.

upam da sem prov prebral da ma dons babysolza rd
babysolza ves naj naj user posted image user posted image user posted image
ene lunca škorpjonke smo zakonuser posted image

če sem še kej pozabla povedat pa pokomentirat se opravičujem, zdej pa šibam še kej nardit

za vse k rebte še mal user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.11.2008 14:30:48   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

stolček- mi mamo tud PP tistga iz tuša in je zakon

Ojla!

Lepo prosim, če mi mal več poveš kako do tega stolčka preko tuš baby kluba. Danes sem v trgovini izpolnila prijavnico, pol mi je pa rekla, da kartico dobim po pošti, samo na netu pa berem, da bi mi mogla kar na obstoječo tuš kartico naložit še baby. Pa še to, a sedaj moram izpolnit tistih 10 izdelkov, da lahko stolček kupim al kako. Me pa zanima, ker bi šla v pon. v LJ pogledat, ko bom rav no tam, ker pri nas jih ni.

Lunca, user posted image user posted image  za Luna.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
8.11.2008 15:08:46   
alea01
dober dan mamičkeuser posted image

Lun- user posted image user posted image
babysolza-vse najboljše za tvoj rojstni dan in kmalu še enega pamža....tokrat mora biti peb.....user posted image user posted image user posted image

Drgač pa mi se spet bojujemo s hranjenjem. Ima spet eno svoje obdobje. GH tudi že jemo ,ampak še ne dovolj ,da bi nadomestili obrok. Premalo popapca.

Mi bomo kupili  trip trap stolček od stokke bele barve. seveda pride v poštev, ko bo tamala sedela in ga zato še nimo nabavili. Hranim jo pa v ležalniku. se da tudi dvignit. Tko da, ni zaenkrat nobenih težav.

Drgač pa lep dan  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.11.2008 15:42:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

babysolza-vse najboljše za tvoj rojstni dan in kmalu še enega pamža....tokrat mora biti peb.....user posted image user posted image user posted image

enakouser posted image user posted image user posted image

Drgač pa mi se spet bojujemo s hranjenjem. Ima spet eno svoje obdobje. GH tudi že jemo ,ampak še ne dovolj ,da bi nadomestili obrok. Premalo popapca.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izabelo, ki se je zgleda trdno odločila da bo manekenkauser posted image

Mi bomo kupili  trip trap stolček od stokke bele barve. seveda pride v poštev, ko bo tamala sedela in  ga zato še nimo nabavili. Hranim jo pa v ležalniku. se da tudi dvignit. Tko da, ni zaenkrat nobenih težav.

Pri meni je bil tudi bel trip trap v ožjem izboru, vendar Lukas še ne drži glavice pokonci, oz. ga je treba še podpirat, zato se mi je zdel PP super ker se da naslon spreminjat.

Drgač pa lep dan  

enakouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.11.2008 15:42:40   
anaj22
RMRM na obstoječo tuš kartico ti nalepjo nalepko babytus, dobiš še knjižico z kupončki Mojih 10 baby izdelkov pol pa ven izrežeš kar ti je všeč in ko kupš daš na blagajni kuponček in kartico z nalepko. Aja izpolneš en obrazec za nalepko, gor napišeš št. tuš kartice pa svoje podatje, pa kaj si otroku (starš, babica, prijatelj..), spol otroka in starost. Jest sem vse uredil v KR v tanovem Planet Tuš-u. Upam da sem ti kej pomagala.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
8.11.2008 15:45:37   
anaj22
Še to lohk kupš sam stolček  in ostali svtari ne oz. kupš lohk sam 10 artiklov iz knjižice kuponov. Upam da nisem preveč zakompliciralauser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
8.11.2008 15:48:23   
RMRM
anaj22, super, hvala. Ima pa možnost spreminjat naklon a,ne? Ker danes sem v Toysu gledala z enakim vzorcem, pa se je dalo. Mi je pa ravno ta vzorček z bubbles všeč, ti iz nove serije so mi mal preveč pisani

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
8.11.2008 15:51:11   
RMRM
aja, se pravi od tistih 10 izbranih artiklov stol in nič drugega? No, saj mi je stolček najpomembnejši, pri ostalih artiklih ni takih drastičnih razlik v ceni, 40 ojrov pa kar je nekaj, a neuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
8.11.2008 15:56:14   
Kaja08
Daaan!! Grem brat, kaj ste včeraj kaj načvekale, da bom lohka kej pokomentirala!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
8.11.2008 16:20:31   
anaj22
RMRM ja naklon seda spreminjat, ta stolček v tušu je PP prima pappa modelsko leto 2008 v otroških trgovinah pa majo zdej modele 2009.
evo tuki je pa še knjižica z kupončki iz katere lohk zbereš 10 artiklov
http://www.tusbabyklub.si/images/stories/tbk_web.pdf

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
8.11.2008 16:38:40   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Cer

Mi gremo tudi jutri po stolcek,tako da hvala za nasveteuser posted image .

Drugace pa,imamo ze SMREKICOuser posted image ,od vceraj.Jo je moz postavil in okrasil,ne vem kaj mu jeuser posted image ,jaz sem pa mal sipe polimala,zdaj pa sam se darila cakamouser posted image user posted image .
Hujsa vsak po svoje,jaz lahko recem da mi edino locevalna pomaga,ker drugace nimam kontrole,pojem kar vidimuser posted image .

Ja, jst sem se za tega Peg Peregota ogrela, sam user posted image  jamra, da vedno najdražje stvari najdem user posted image  Baje, da bo on najdu cenejšiga user posted image  Ja no, to bo še stvar debate user posted image

SMREKCA???? Vi pa ste zgodnji user posted image

Ločevalna - ZAKON!! Sem v dveh tednih shujšala 2,5 kg...aja nya, hodim dvakrat do trikrat na teden na telovadbo - pilates, tko da tud mal mišice treniramuser posted image ....si pa ista, ko user posted image  - "kaj čš diete, vn pejt laufat" user posted image user posted image user posted image

AnjaPH user posted image user posted image user posted image  Boš pa mogoče zdej kej več pri nas čeblala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Drugace pa,imamo ze SMREKICO ,od vceraj.Jo je moz postavil in okrasil,ne vem kaj mu je ,jaz sem pa mal sipe polimala,zdaj pa sam se darila cakamo .

Uf uf uf! Pr vas ste pa hitrejši kot Mercator user posted image  Sej bo treba omest pred Božičem, se bo že prah nabral user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ne bi mogla povedat boljše user posted image user posted image

tabletke- pd nosečnostjo sem jemala Femoden, zdej mi je dala Yasminelle, ampak sem prišla do zaključka, da ne bomo imeli tabletk, ker sem po vseh totalno napihnjena, trebuh imam še večji kot je sicer, pa še vedno se zredim..tko da, bomo prakticiral safe sex

kleopatra, glede sanj tvoje hčerke, se jst ne bi sekirala - enkrat je šel moj oče na službeno pot z avionom in tisti večer, preden je šel, sem sanjala, da je avion dol padel in so vsi potniki umrli...še ko sem se zbudila, sem jokala ko dež, ker se nikakor nisem mogla umirit. No, moj oče je še vedno živ in zdrav, nenehno potuje z avionom, pa ni še noben dol padu user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
8.11.2008 16:53:28   
anaj22
za vse tiste ke ste tko k jest fenice Peg Perega (Jaka premore voziček, lupinco, gigalnik, stolček)user posted image  link od uvoznika
http://www.mami.si/si/

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
8.11.2008 17:02:42   
Anonimen
Dan.

Jaz pa mislim, da lahko poleg devetih izdelkov še stol.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
8.11.2008 17:03:19   
RMRM
anaj22 hvala. Bom v ponedeljek poskusila uredit, k grem tko al tko v LJ.

Kaja08, me zanima kateri cenejši stolček si bo tvoj izbral, ker moj mi je tud rekel, a dražjega niuser posted image . No trip trap je še mal dražji, sam ga lahko uporabljaš v nedogled. Je pol sam videl kakšne so cenejše varianteuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
8.11.2008 17:46:00   
*Mojca*
Tako kot je anaj napisala, izpolneš obrazec, dobiš nalepko tuš baby club in izbereš 10 izdelkov iz kataloga, ki jih kupuješ po nižji ceni do konca leta. Potem bo novih 10. Lahko izbereš samo enega ali vse. Mi recimo kupujemo poceni Monte drink user posted image user posted image Ista fora je kot mojih 10 najljubših. Me pa pri temu stolčku iz Tuša moti da je črn. In mi je grd user posted image Nimajo nobenih drugih barv.
Mi smo po nasvetu taanikee vzelu Bubu stolček v Turbo limaču. Cena 84 eur, zelo podoben Prima pappa stolčku, s to razliko da se ga da dat v ležečki in da ima 4 kolesca (prima pappa ima samo 2).
Drugače pa sem razmišljala da bi kupila Aventovo posodico za pit, pa ne vem če je že prezgodaj? user posted image Tole:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=121365

Kar se tiče varstva zaenkrat nimamo problemov. Pri moji mami je brez problemov, pri bratovi punci tudi, tašče še nismo sprobali. I wonder why... user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
8.11.2008 17:59:15   
RMRM
Mojca, a maš kakšno slikco tvojga Lukca v stolčku, bi rada vidla kako izgleda, prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
8.11.2008 18:03:55   
*Mojca*
Pa še to: moj user posted image je postal bombažek fan. Že zadnjič je kupil 2, danes še 2 (Tulipa z niniko in Punkya ki zvončklja)user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
8.11.2008 18:04:26   
*Mojca*
RMRM pošlji mi mail na ZS in ti pošljem slikice user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Šola za starše
Michonne RR

Ali ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!