Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Cer Mi gremo tudi jutri po stolcek,tako da hvala za nasvete . Drugace pa,imamo ze SMREKICO ,od vceraj.Jo je moz postavil in okrasil,ne vem kaj mu je ,jaz sem pa mal sipe polimala,zdaj pa sam se darila cakamo . Hujsa vsak po svoje,jaz lahko recem da mi edino locevalna pomaga,ker drugace nimam kontrole,pojem kar vidim . Ja, jst sem se za tega Peg Peregota ogrela, sam jamra, da vedno najdražje stvari najdem Baje, da bo on najdu cenejšiga Ja no, to bo še stvar debate SMREKCA???? Vi pa ste zgodnji Ločevalna - ZAKON!! Sem v dveh tednih shujšala 2,5 kg...aja nya, hodim dvakrat do trikrat na teden na telovadbo - pilates, tko da tud mal mišice treniram ....si pa ista, ko - "kaj čš diete, vn pejt laufat" AnjaPH Boš pa mogoče zdej kej več pri nas čeblala IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Drugace pa,imamo ze SMREKICO ,od vceraj.Jo je moz postavil in okrasil,ne vem kaj mu je ,jaz sem pa mal sipe polimala,zdaj pa sam se darila cakamo . Uf uf uf! Pr vas ste pa hitrejši kot Mercator Sej bo treba omest pred Božičem, se bo že prah nabral ne bi mogla povedat boljše tabletke- pd nosečnostjo sem jemala Femoden, zdej mi je dala Yasminelle, ampak sem prišla do zaključka, da ne bomo imeli tabletk, ker sem po vseh totalno napihnjena, trebuh imam še večji kot je sicer, pa še vedno se zredim..tko da, bomo prakticiral safe sex kleopatra, glede sanj tvoje hčerke, se jst ne bi sekirala - enkrat je šel moj oče na službeno pot z avionom in tisti večer, preden je šel, sem sanjala, da je avion dol padel in so vsi potniki umrli...še ko sem se zbudila, sem jokala ko dež, ker se nikakor nisem mogla umirit. No, moj oče je še vedno živ in zdrav, nenehno potuje z avionom, pa ni še noben dol padu