|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
7.11.2008 22:37:57   
Anonimen
ja mi smo dobil za krst brevijevo stajico je pa bela..jst sem mela eno drugo nagledano boljšo pa tako ko je jogi zraven tle ga ni,pa sem cel celje okol opbrnalauser posted image user posted image ...tk da sem rekla da ma mali svoj tr odprt da naj drugič raj 5 e nakažejo kr če sami neki na pamet kupujejo mi stem ne naredijo usluge..

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
7.11.2008 22:38:55   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Grem enga na balkon prizgat,pa da ne boste pobegnile.

Uuuuu, mater....daj še zame enega...user posted image
Sem na nosečniško-dojilni pavzi, pa tko rada povoham če ga kdo zapali kje v bližini...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
7.11.2008 22:39:05   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja saša jst tud raje nebi o svojih ljubezenskih dosežkih v preteklosti,k bi lahko kr trofejo dobila za najbolj neumno in naivnouser posted image user posted image user posted image
če tko pogledam se res nimam kaj prtoževat zdej tud te malenkosti so nič v primerjavi s prej

No, sej sem vedla, tvoj možek tak mili deluje... na slikcah user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
7.11.2008 22:39:27   
Anonimen
jst mam pa za novo leto obletnico-4 leta odkar ne kadim večuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
7.11.2008 22:40:30   
Anonimen
jap moj možek je zakon res..mam srečo res..no sej je bil že cajt da mal sončka tud zame enkrat posije ane?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
7.11.2008 22:41:16   
Anonimen
Sasa,sem ze nazaj.Jaz sem nehala koj ko sem zvedla da sem noseca,ze tako sem bila 9m v strahu,da ne bo kaj narobe,da bi se morala pa se zaradi cigaret obremenjevat...sem pa spet zacela zaradi tezav z mozem,se nisem mogla zadrzatuser posted image .Dokler sem se mleko crpala sem se se zadrzevala,ko sem pa nehala,pa po parih dneh koj.Na zalost.

Neposredna povezava do sporočila: 1606
7.11.2008 22:42:15   
sasa.vracko

jst mam pa za novo leto obletnico-4 leta odkar ne kadim večuser posted image user posted image

U, super! user posted image Ma, sej bom jaz tud mogoče kdaj čist nehala, al pa ne, ker se lahk kontroliram kolk pokadim user posted image , ne sej zdej res nč več ne... Si pa res dobra, da si čist odnehala. Pomaga pa tud, ker moj ne kadi, ker če bi mela tipa, ko bi kadil, bi sigurn jaz tud ful...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
7.11.2008 22:42:53   
polma

Sasa,sem ze nazaj.Jaz sem nehala koj ko sem zvedla da sem noseca,ze tako sem bila 9m v strahu,da ne bo kaj narobe,da bi se morala pa se zaradi cigaret obremenjevat...sem pa spet zacela zaradi tezav z mozem,se nisem mogla zadrzatuser posted image .Dokler sem se mleko crpala sem se se zadrzevala,ko sem pa nehala,pa po parih dneh koj.Na zalost.

Te razumem user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
7.11.2008 22:43:12   
Anonimen

jap moj možek je zakon res..mam srečo res..no sej je bil že cajt da mal sončka tud zame enkrat posije ane?user posted image

Vesdeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
7.11.2008 22:43:43   
polma

Jap, japuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
7.11.2008 22:44:10   
sasa.vracko
Kleopatra, te pa čist štekam, ker ko mene živci dajejo, tud takoj na cigarete pomislim... Pa apetit se mi ustavi, no vsaj nekaj dobrega v slabem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1611
7.11.2008 22:45:40   
Anonimen
Meni se je tudi apetit ustavil,ko sem spet zacela kadit,na zalost je zdaj prisel nazaj,v dvojni meriuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1612
7.11.2008 22:45:48   
polma
Jaz mam 2 stroja belega in brisač za zložit...user posted image
Hvala bogu so brisače 1, 2, 3 zložene user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
7.11.2008 22:45:59   
Anonimen
saša zakaj pa nebi ti tud čist nehala??imaš idealne pogoje,deca k ne kadi,malega otročka doma..ej pa to je idealno da se čist odpoveš resno..men so pomagale lizike,jst sem mela non stop kako liziko v ustih resuser posted image ..pa kak teden dav pa je blo mim..
se spomnim ko sem bla v porodnišnici so mi lizike nosili kot majhnemu otroku,sem mela manijo na lizike fuuuluser posted image ..joj nevem kaj mi je blo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
7.11.2008 22:46:46   
sasa.vracko
Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! user posted image  Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se!

Neposredna povezava do sporočila: 1615
7.11.2008 22:46:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Jap, japuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.11.2008 22:47:07   
polma

Meni se je tudi apetit ustavil,ko sem spet zacela kadit,na zalost je zdaj prisel nazaj,v dvojni meriuser posted image .

Jaz pa od obupa Ž R E M user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ko sem srečna, pa tut hrane ne rabim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.11.2008 22:47:07   
Anonimen
Polma,od kot ti unale smeki zvezdica,jaz bi jo tudiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.11.2008 22:47:51   
sasa.vracko

saša zakaj pa nebi ti tud čist nehala??imaš idealne pogoje,deca k ne kadi,malega otročka doma..ej pa to je idealno da se čist odpoveš resno..men so pomagale lizike,jst sem mela non stop kako liziko v ustih resuser posted image ..pa kak teden dav pa je blo mim..
se spomnim ko sem bla v porodnišnici so mi lizike nosili kot majhnemu otroku,sem mela manijo na lizike fuuuluser posted image ..joj nevem kaj mi je blo...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
7.11.2008 22:48:15   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Ej, Kleo, maš pa res ful strupeno slikco pod nickom! user posted image  Oči, ki se kar bliskajo, a to si tolk huda zdej zadnje cajte?! Hecam se!

Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno?

Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.11.2008 22:48:49   
Anonimen

Veckrat pa res,pa tut nasplosno sem bolj taka...kr strelam,ce ne drugac pa z ocmiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.11.2008 22:49:10   
polma

Polma,od kot ti unale smeki zvezdica,jaz bi jo tudiuser posted image .

Ta šmeki zvezdica je tam, kjer piše : več smeškov...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.11.2008 22:49:22   
sasa.vracko

user posted image user posted image user posted image  jap, na žalost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
7.11.2008 22:49:27   
Anonimen
jst pa nisem mogla jest niti od sreče niti od obupa...zato so ble pa pol vedno kake rane na želodcu in to...sem bla ko dahauc včasih res.zdej pojem bombon pa gre kila goruser posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.11.2008 22:50:41   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Okej, o čem ti to?!? Grrrr....stalno govorite o nekih slikcah-a se to stalno preverjate in klikate na nicke, al mate tko nastavljeno?

Ja, jaz vidim slikco pod njenim nickom!user posted image  A ti pa ne?!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?