|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
6.11.2008 12:51:35   
VANILI
jasna, si mi dala za mislit in maš absolutno prav.user posted image Počakali bomo do torka do pregleda in če bo potrebno operirati, se bomo pogovorili. Samo še moram razmisliti, koliko časa pred operacijo i povedat o tem. Najbolje čisto malo, sicer - kakrša je Živa, bo ful ful v skrbeh. Brez veze.

hvala tiuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 226
6.11.2008 13:24:26   
sanosan
Pozdravljene!

Spet se malo oglasim, po dolgem času. Imam malo časa med službo, pa vas običajno malo pred odhodom prečekiram nato pa ne ostane časa, da bi kaj napisala. Danes, ko pa je malo bolj na izi dan, pa lahko kaj napišem.

Mi smo uspešno šli ponovno v vrtec (po 14 dneh bolniške), se je Brina kar lepo navadla. Zjutraj gremo vsi skupaj od doma in jaz peljem Brino v vrtec, moj pa Blaža. Ker sta vrtca enden zraven drugega, naju lepo spremljata in se poslovimo, Brina lepo pomaha atiju in bratcu, potem pa se še midve lepo poslovima od slačilnice do igralnice. Ko jo oddam, običajno samo malo pojamra, niti ne joka več.

Ko pa pridema z mojim domov, pa je druga pesem. Takrat pa jaz ne smem Brine iz rok spustit, najprej se podojima, nato v mojem naročju je moje kosilo user posted image , nato se gre malo poigrat in spet nazaj k meni. Zvečer se podojima pred spanjem (uspavanje) in po potrebi še ponoči (spi zraven naju) in seveda zjutraj, ko se zbudi. Kar se odstavljanja tiče se ne sekiram niti malo, se ji vidi, da me čez dan zelo pogreša in ji je prav prijetno, ko se lahko tako pocartama. In dojenje mi sedaj, ko sem v službi, ne predstavlja nobene ovire. Bom se prilagodila mali gospodični.

lp vsem in ostanite zdravi

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.11.2008 18:11:48   
Pandica
Sem si vzela malo pause, ker že 1 uro likam    pa še imam ziher za 1,5h kaj delat.
No, saj mogoče še bom par cunjic pustila za kak drug dan, ker mi je že vroče, ko pesu pri likalniku

No, včeraj mi je Zala lepo zaspala pri meni v moji postelji tak kot je zadnji mesec in pol odkar noče več spat v svoji sobici
Jaz sem pogledala en film, ob 22.45, ko ga je bilo konec sem jo probala nest v njeno sobico. Aha, že samo, ko sem se nagnila z njo nad kinderpet je bila takoj gor in v jok Sem vztrajala do polnoči, bila ob njej nagnjena nad kinderpetom, jo božala, ji pela, vse probala, ampak mala ni zaspala pa, da jo ubijem
In pol valda, da sem že jaz bila cela zmozgana, sem jo vzela nazaj k sebi v svojo posteljo, se stisnila k njej in v roku 5 minut je zaspala. Jaz pa z njo vred
Pol sem se zbudila ob 5.15h zjutraj takrat šla izklopit rač., tv in lulat, pa še dalje malo spat.
Joj, ta moja miška še bo mi naredla sivih las
Pa tak lepo je že prespala ( skoraj ) celo noč v svoji sobi, odkar pa je bila začetek oktobra prvo rundo na AB, ko je bila bolana pa je fertik

Eh, pause je konec, grem dalje še malo likat, dokler še imam voljo

Prebrala pa vas bom za nazaj kaj zvečer, če nebom imela spet prevelikega "dela" z uspavanjem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 228
6.11.2008 18:54:42   
mehurčica
Štajerke, v Sirčku imajo v soboto ob 10h rezerviran plac za en rojstni dan! Tako da se zmenite raje za kak drug prostor. Jaz še ne vem, če pridem, ker smo že povabljeni na en roj.dan, ki pa tudi še ni ziher, ker smo mislili imet v Sirčku ob 10h in zdaj ne vemo kam se bomo dali.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.11.2008 19:46:26   
vedra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Štajerke, v Sirčku imajo v soboto ob 10h rezerviran plac za en rojstni dan! Tako da se zmenite raje za kak drug prostor. Jaz še ne vem, če pridem, ker smo že povabljeni na en roj.dan, ki pa tudi še ni ziher, ker smo mislili imet v Sirčku ob 10h in zdaj ne vemo kam se bomo dali.

Tudi če ne bo v Sirčku, naju žal ne bo.

Po 2 dneh moje službe je zbolel in dobil AB ...po včerajšnji prečuti noči, ko je imel prvič tako visoko vročino: 39,4 - toplota je kar sevala od njega. Ima pa vneto levo uhico in malo rdeče grlo (čepra ne vem kako je to videla, ker ni hotel odpreti ust)...bila je druga P (ki je nadomeščala našo izbrano P, ki je menda noseča) in mu je tako dogo gledala uhice, da ga je čisto razjezila, še nikoli pe ni tako drl pri običajnem pregledu,...niti ko je bil cepljenuser posted image

Sedaj pa gremo spat in upamo vsaj na kak košček spanja v celoti.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 230
6.11.2008 20:38:52   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Še to: če  bodo mulci čez 10 in več let imeli toliko zaupanja v nas, da se bodo po nasvet v težavah obrnili na "ta stare" smo zmagaluser posted image .

točno tako user posted image . Mulci user posted image .
Pa spraševala si me o tem, kolk hitro se spokamo od tašče. Najprej user posted image  zate, ker se sploh spomniš, da sem enkrat daaaaavno o tem jamrala. Ti, v redu je - jaz ne kompliciram, ona ne komplicira in rezultat je, da se spokamo v 15 min user posted image .

valči, zate pa user posted image , upam, da ti neprijetnosti hitro minejo pa da bo Nina "naredila" tehtanje (mal šolskega izrazoslovja user posted image )

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 231
6.11.2008 21:00:30   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

A potem se prestavimo v Planet Tuš?

Vedra, škoda, Lan ti se pa hitro pozdravi!user posted image

Še Ninčiki in ostalim bolančkotomuser posted image !!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 232
6.11.2008 21:39:18   
Pandica
Zala že spi, ampak še zaenkrat v moji postelji, je ne "upam" nest v njeno sobico, ker si kr mislim kaj bo spet user posted image ista pesem kot včeraj user posted image   pol pa spet nem mogla nič napisat user posted image
Prej pa sem čisto vse zlikala do konca, sem bla full pridna, samo kaj mi to pomaga, ko se že nova runda perila spet suši user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 233
6.11.2008 21:42:26   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Zaradi mene lahko ja user posted image naš star plac user posted image    seveda, če boma prišle. Še nič ne vem točno. Sem pa tut včeraj komaj vidla, da se dobite že ob 9.30h? Pa to je ja "sred noči" user posted image itak ne vem, če se nama sploh splača hodit, ker boma ( če pridema ) glih prišle na odhod user posted image user posted image user posted image

Bolančki  user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 234
6.11.2008 21:54:35   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Zaradi mene lahko ja user posted image naš star plac user posted image    seveda, če boma prišle. Še nič ne vem točno. Sem pa tut včeraj komaj vidla, da se dobite že ob 9.30h? Pa to je ja "sred noči" user posted image itak ne vem, če se nama sploh splača hodit, ker boma ( če pridema ) glih prišle na odhod user posted image user posted image user posted image

Bo treba prej spat, ne do cca. 01.30 še v rač. zijat .... user posted image  Pa bomo potem lahko kakšno več rekle ... Pridita, no ... saj bomo vsaj do 13-ih!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.11.2008 21:56:00   
sanwebdra
ŠTAJERKE;
srečanjeuser posted image user posted image user posted image , v soboto 08.11.2008 ob 09.30,
PLANET TUŠ
prijavljene:
1. sanwebdra
2. teka
3. vedra
4. pandica ???
5. alina_alin
6. pikijakob
7. zala07

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.11.2008 23:22:54   
Alina_alin
Vedra,user posted image   Še zdravim otrokom pregled ne ustreza, kaj šele bolnim- to je tudi eden izmed znakov, da je res bolan. Ko bosta imela kontrolo, pregled ne bo tako boleč. Čimbolj mirno nočko.
Valči, user posted image pozdravita se z Nino.
Jasna, se popolnoma strinjam glede zaupanja otrok staršem, ko odrastejo in še prej v "tistih" letih. To je moja želja in upam,da uspem. Potem sem zmagala.
Srečanje- se še odločam kako in kaj. Ob 14h imamo prireditev:martinovo s 1.nastopom naše malčice na prireditvi (v okviru vrtca)- itak, da moramo it! Prej še mora spat... jest..., mami skuhat...malo sem na knap s časom. Če pridem, pridem/mo na brzino na kavico.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 237
7.11.2008 8:11:11   
noa1
hoj mamice!
Se po dolgem času  malo javim. Danes sva obe doma, v ponedeljek pa grem spet v službouser posted image .
Obe sva zdravi, kolikor se pač da....Ajši še zmeraj teče iz noska in ponoči fejst kašlja, čez dan pa je čisto ok. Le dojiva se spet celo noč, pa nisem čisto ziher če so zobki ali kaj drugega.

Srečanje v soboto: naju po vsej verjetnosti ne bo, ker če bomo že kam šli, gremo v IKEO.

Naša pupa že veselo čveka, še posebej ponoči, ko ji ni za spat. Danes je skoraj pol noči prečvekala "toto" in "ata", midva pa sva si tako želela spanca (pa sosedi najbrž tudi). Ja, sedaj ni več samo "ata" ampak le celi dan "toto", pa mama tudi že lepo reče, ampak samo v kriznih situacijah, drugače pa je ata.

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 238
7.11.2008 8:14:15   
noa1
Sem raje kar poslala, ker se mi mala tule okoli smuka in najraje ugaša računalnik seveda.
Vsem bolančkom en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem slavljencem, ki jim še nisem čestitala pa veliko zdavja in srečnih ter nasmejanih trenutkov s starši in bartci ali sestricami.user posted image

Sedaj pa že moram it, ker moja pupa rabi družbo!

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.11.2008 9:14:04   
mišk
Joj, men tud Dona nonstop ugaša in prižiga računalnik!user posted image

Glede govorjenja pa mama in ata še ne reče, pove pa kako se oglašajo krava, pes, muca, kokoška, račka, kako dela ura,... Čeblja v glavnem kar dosti.
Zdej sem pa neki zavohala...user posted image  Se kar gremo po hitrem postopku previt.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
7.11.2008 10:01:04   
valči
Par besed,predem dam Nino spat.
Ja,pri nas skoraj nespremenjeno stanje.Nina še fwejst kaka.Včeraj je še ob 9. zvečer in danes zjutraj ob sedmih spet fejst,pa pol še enkrat.Dobesedno vse,kar poje,gre ven.Saj ni čudno,da ni kil,drugač poje veliko.
Me je ponedeljka strah.
Mene še kar boli vratna mišica,bom menda res mogla it k DR.Sem prej vzela tastov Voltaren in taščino tigrovo mast.Malo pomaga,sem pa kot robot.

Vsem bolančkom hitro ozdravitevuser posted image user posted image

Mi Nina ne pusti,se javim zvečer,fajn mi bodite vse.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.11.2008 11:53:43   
mama06
Nina in vsi ostali bolani malčki, pozdravite se čimhitrejeuser posted image

Pandica tudi pri nas je podobno glede spanja, odka je imel 6.bolezen. Pa spli lepo, pa spet ne spi, pa spet spi, ...pa spi v svoji posteljici, pa spet pri nama,....skratka vsamo noč je kaj drugačeuser posted image user posted image user posted image

posvetovalnica - velika sva 74 cm in imava 8000kguser posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 242
7.11.2008 14:29:27   
valči
user posted image user posted image mama 06,joj,8000 kg pa Jernej še nima in jih nikoli ne bo imeluser posted image
Pa brez zamere,samo tak mi je hecnouser posted image Drugače pa ste le dočakali magično osmicouser posted image Samo mene v pon. vprašaj,če nam ne bo osmica pobegnila,bomo videli.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.11.2008 14:38:41   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

user posted image user posted image mama 06,joj,8000 kg pa Jernej še nima in jih nikoli ne bo imeluser posted image
Pa brez zamere,samo tak mi je hecnouser posted image Drugače pa ste le dočakali magično osmicouser posted image Samo mene v pon. vprašaj,če nam ne bo osmica pobegnila,bomo videli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imaš prav - 8000guser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.11.2008 15:32:58   
skuštrana
Punce, a zna katera italijansko? Dobila sem naročilo z MT iz Italije, punca ne zna angleško, jaz pa znam ravno 10 besed italijanščine user posted image Micla, ti bi morala znat....user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 245
7.11.2008 15:59:05   
Klaudia
skuštrana, žal ne znam user posted image

Bolančki, dajmo že enkrat bit zdravi no user posted image
user posted image

Danes sem cel dan preživela na infekcijsi kliniki user posted image . Od 7:30 pa do 12h. SO mi spet delal krvne teste, pa UZ abdomna. Izvid: Pojma nimamo zakaj je prišlo do vnetje in kje. Je pa UZ odpril nekaj malega na maternici. Žal je bil aparat zelo star, tako da se moram prijavit k svojemu ginekologu.

Lia je imela včeraj pediatra. Vse OK, perfektno za cepit. Ampak je glava zrasla v enmu mescu 1cm namesto 0,5cm in je bila cela panika. Cepljenje čez en mesec. Mislim še enkrat mi kej tacga izjav pa grem menjat pediatra... user posted image

Pa še novica dneva. Sestri je odtekla voda v 32t6d. Zdaj so ji dali injekcijo za hitro razvijanje pljučk in porod zaustavljajo za 48h. Potem bodo pa sprožil. Držte pesti!!!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.11.2008 17:32:05   
Klaudia
 user posted image     

13.09.
JULIJA, sanwebdra 
rojstvo: 2540g, 45cm   6x user posted image       
1.leto: 9190g, 76,5cm 

18.09.
JAKA, pingi   
     rojstvo: 2980g, 51cm   6x user posted image   
1.leto: 10500g, 78cm

24.09.
ANEJ, orka**
rojstvo: 2530g, 47cm   3x user posted image  
9.mesec: 10300g, 76cm 

03.10.
LIA, Klaudia  
rojstvo: 4030g, 53cm   8x user posted image  
1.leto: 9620g, 75,5cm 

ZOJA, suzanamai  
rojstvo: 2510g, 49cm   12x user posted image
1.leto: 9650g, 75,5cm 

TEJ, tave
rojstvo: 3360g, 52cm   7x user posted image   
1.leto: 11130g, 79,5cm 

04.10.
ŽAN, *kinnie*
  rojstvo: 4520g, 55cm   4x user posted image   
9.mesec: 9100g, 72cm 

06.10.
ELENA, Micla   
rojstvo: 3600g, 52cm   8x user posted image   
1.leto: 8440g   

07.10.
ZARJA, maja zarja   
rojstvo: 2660g, 49cm   7x user posted image   
9.mesec: 8300g, 73cm 

08.10.
MAX, teka 
rojstvo: 3620g, 51cm   3x user posted image   

11,5.mesec: 8710g, 75cm 

11.10.
ARSEN, skuštrana      
rojstvo: 3740g, 55cm   4x user posted image  
9.mesec: 9790g, 74cm

ELIAN, Kasija - user posted image   PDP: 12.05.2009 
rojstvo: 3840g, 54cm   10x user posted image
1.leto: 8310g, 75cm 

NINA, kmarija   
rojstvo: 2990g, 50cm   8x user posted image
1.leto: 10000g, 74cm 

12.10.
NEO, *pikijakob*    
 rojstvo: 3660g, 51cm   4x user posted image   
1.leto: 10120g, 79cm 

13.10.
ZARJA, oktoberka user posted image  PDP: 17.04.2009  
    rojstvo: 2890g, 50cm   2x user posted image  
5.mesec: 6450g, 66,5cm 

NELI, Jasna   
rojstvo: 3950g, 54cm   4x user posted image  
10.mesec: 9380g, 73,5cm 

14.10.
MAKS, majoli 
rojstvo: 3880g, 53cm   5x user posted image   
1.leto: 11300g, 75cm

ZALA, Pandica  
rojstvo: 3900g, 52cm   6x user posted image  
9.mesec: 8270g, 69cm 

LUNA, metkica1    
    rojstvo: 3050g, 50cm   4x user posted image  
7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. 
URBAN, janja 
      rojstvo: 3950g, 54cm   9x user posted image
10,5.mesec: 8400g, 74,5cm 

DONA, miškuser posted image
  PDP: 29.04.2009
    rojstvo: 3300g, 51cm   3x user posted image   
   1.leto: 8400g, 74cm 

EVA, Margareta 
    rojstvo: 3040g, 51cm 
7.mesec: 6830g, 67,5cm

ZALA, zala07
rojstvo: 3490g, 51,5cm   2x user posted image  
6.mesec: 7360g, 70cm

16.10.
NIK, Ulaa
rojstvo: 2720g, 48cm   3x user posted image
1.leto: 10000g, 79cm 

17.10.
TEVŽ, *Lana*
rojstvo: 3050g, 48cm   8x user posted image
1.leto: 10800g, 74cm

AJŠA, noa1
rojstvo: 3590g, 48cm   6x user posted image     
11.mesec: 9840g, 74cm

18.10.
LANA, JennyAnny
rojstvo: 3240g, 51cm   6x user posted image
1.leto: 8750g, 78cm

19.10.
ENI, mehurčica
rojstvo: 3340g, 50,5cm   2x user posted image  
1.leto: 8700g, 76,5cm 

20.10.
TJAŠA, nova10ka
rojstvo: 4010g, 55cm   8x user posted image  
9.mesec: 8660g, 76cm

22.10.
NINA, valči
rojstvo: 3450g, 50cm   8x user posted image  
1.leto: 8400g, 74cm 

BOR, 2ursae
rojstvo: 3750g, 53cm   5x user posted image
1.leto: 10735g, 79cm 

LAN, vedra
rojstvo: 3000g, 50cm   5x user posted image  
1.leto: 8350g, 75cm

23.10.
ŽIVA, drobižek
rojstvo: 3140g, 54cm   6x user posted image
6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10.
ZOJA AIKEN, ditta
rojstvo: 3100g, 48cm   4x user posted image  
9.mesec: 8650g, 74cm

26.10.
BRINA, sanosan 
     rojstvo: 3220g, 49cm  
11.mesec: 8550g

MARTIN, miska1
rojstvo: 3210g, 52cm   4x user posted image  
9.mesec: 8640g, 74cm 

TEO, VANILI
rojstvo: 3490g, 53cm   6x user posted image  
1.leto: 11450g, 80cm

29.10.
ANŽE, Živa
    rojstvo: 3810g, 52cm   9x user posted image  
9.mesec: 9690g, 74cm 

OSKAR, pot
rojstvo: 3600g, 52cm   6x user posted image  
7.mesec: 8700g, 72cm (doma)

30.10.
ANETA, lane31 
rojstvo: 3650g, 50,5cm   4x user posted image  
1.leto: 10200g, 79cm

TJAŠA, Alina_alin
rojstvo: 3190g, 48cm   9x user posted image  
1.leto: 7430g, 69cm 

03.11.
JERNEJ, mama06
rojstvo: 3400g, 49cm   8x user posted image   
  1.leto: 8000g, 74cm

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.11.2008 17:50:05   
mehurčica
Klaudia, ta vaša P je pa res malo prtišjena.user posted image

Držim pesti za sestro!!!user posted image user posted image

Aja, Klaudia, tu in tam nahranim... tvojega Spotija na fb.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.11.2008 20:02:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Lia je imela včeraj pediatra. Vse OK, perfektno za cepit. Ampak je glava zrasla v enmu mescu 1cm namesto 0,5cm in je bila cela panika. Cepljenje čez en mesec. Mislim še enkrat mi kej tacga izjav pa grem menjat pediatra... user posted image

Pa še novica dneva. Sestri je odtekla voda v 32t6d. Zdaj so ji dali injekcijo za hitro razvijanje pljučk in porod zaustavljajo za 48h. Potem bodo pa sprožil. Držte pesti!!!

Potem bi morali našega malega že imet za user posted image , ker edino glava ful raste in je nad povprečjem. Pa saj ne meri glave vedno po isti liniji - enkrat niže, drugič malo višje in pol cm je mirno lahko odstopanjauser posted image   Res ni čisto OK, ta vaša Puser posted image

Zate pa user posted image , da kmalu prideš zadevi do dna.

Za sestro držim pesti, da bo vse OK. Ko sem jaz eno gin porodničarko, zelo priznano vprašala, kdaj je že dokaj dobro, če se recimo otrok rodi prezgodaj, pa je dejala, da naj vzdržim do 32T, pa smo na konju. Tako, da upam, da bo resnično vse OKuser posted image

Bio Gaia - nama jih je kar dal včeraj P, ker sem jih videla, da jih ima na mizi in ga vprašala, kaj meni o njih, pa mi jih je kar dal, ker mu jih je pustila predstavnica. Tako, da od danes naprej tudi mi jemljemo 5kapljic na danuser posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 7.11.2008 20:03:44 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.11.2008 20:10:19   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Sestri je odtekla voda v 32t6d. Zdaj so ji dali injekcijo za hitro razvijanje pljučk in porod zaustavljajo za 48h. Potem bodo pa sprožil. Držte pesti!!!

Sam so fuuser posted image ni te dohtarji. Mali je že v zeleni plodovnici. Z nogami sili ven, oni pa bi kar počakali do 9.11. in jo šele potem poslali v porodno. Kaj mislijo met živga otroka al ne? Matr sem živčna zele. Sam upam da jo čimprej peljejo v porodno. Potem vem da bo OK.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?